Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 V glavnem se ne kurčim na ta račun ! p.s.ko sem rekel Srečkotu, čuj ti, kaj ti mene mal zezaš... saj sem končal jedva srednjo šolo ! Pravi on, čuj ti, ne ti meni o šoli...veš dobro, da šola ni dokaz inteligence ! Sam sem se začel režat...hahaha Torej ni zarad Lune...aha, cool vedet. Hvala Samson, en dan, morva na pijačo (plačam jaz), ker mi daješ lepe novičke ! Ko bom v lj. ti javim potem neta...pol pa si lahk še telefonske izmenjava ok. !? Možgani ! deal! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Kva pol kaže na inteligentnost?..velik stvari... sej teb sm itak ze povedu, da si tut brihtna... pa sej si konc koncev Mensa society member... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ... pa dej ne ti okol govort... Jst bom tud, jst bom tud. Sam, da cajt najdem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ...sej si se ze hvalila kle s tem, kaj se zdej fino delas... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ... pejt nekam... men se pa zdi, da skos podarjam, da je bolj pomemna čustvena inteligentnost (EQ) kot pa IQ... Sam me res zanima kje iz mojga charta si to vidu...merkur exatna konj mars trigon jupiter+sonce konj. uran Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Dejte še zame pogruntat, da sem inteligentna Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 merkur exatna konj mars trigon jupiter+sonce konj. uran Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Dejte še zame pogruntat, da sem inteligentna ...po mojm si inteligenta... zgledas ze.... ocala.press..sam ti pasejo! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 inteligentna si, kaj pa misliš ... jst sm tudi ...po mojm si inteligenta... zgledas ze.... ocala.press..sam ti pasejo! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ...po mojm si inteligenta... zgledas ze.... ocala.press..sam ti pasejo! Sej jest vem, da sm mensa.press sam je tko fajn slišat to špegli, a.... pol k leče nosim, se IQ zmanjša za ene 20.... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Uf... Še dobr, da mam jz tud špegle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ..mogoce bi blo dobr, da bi zacel se jst nosit spegle... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Sej jest vem, da sm mensa.press sam je tko fajn slišat to ... no zdej k si pa tok ekzakten, mi pa se povej v čem je ta moja varianta enaka Santosovi... če sva glih oba glavci ... boh ved kakšen veleum se keže šele teb v chartu... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ... no zdej k si pa tok ekzakten, mi pa se povej v čem je ta moja varianta enaka Santosovi... če sva glih oba glavci ... boh ved kakšen veleum se keže šele teb v chartu... Aja, pa WB ... si pa hitr, še odahnila se nisem od teba in si že nazaj... boge bejbe k jih že v 3h minutah "zadovoljiš"... ...v 3 minutah do orgazma... zakaj bi vec cajta zgublu, ce ni potrebno... heh, v mojmu chartu so kar se tega tice precej hude stvari... boljse, da ne veste... jao, a ves kok je to za pisat(Santos VS. valkira)... na kratko: oba imata poudarjenega urana in merkurja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Za moje pojme, tisti, ki šteka astrologijo...kapo dol, kar se tiče inteligence, ker to malo kdo dojema ! Men je rekel astrolog, da imam tud ene malo žilce za astro. sam nimam kej praskat v tem...očitno nisem tolk... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 (namenjeno Samsonu)kaj naj zdaj to pomeni???? fafafa-la bi mi ti, hvala ti!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 kaj naj zdaj to pomeni???? fafafa-la bi mi ti, hvala ti!!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 no, če je to postal kotiček za ugibanje inteligence, bi se pa še jaz priporočil...27.12.1982 14.15 Jesenice Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ja ja, kwa se zdej zguvarjas!! jst mam tut 6 hiso v Kozorogu, 28°18`10; sam mislm, da jeto tut edino kozlu. Pa se to mi zih dobr sede, da sm MAL bl, 'resen' kadar komunicairam... ker mam domicil v merkurju v 6 hisi in merkur v vodnarju v 6 hisi. zakaj pa ne vsakemu custva kazat? ce nam ze glih tko pase recimo... sam sm zadnic potegnu eno steklenicko pri aura somi in je bila kozorogova nekako... pa zdej skos u tej temi tezim!! x:Dx ---------strelka02, Sem Kozorog rojen ob 02:30 ponoči ! Po Luni sem Vodnar , Ascendent Škorpijon. Kar ti govori, da nimam ama 20% od Kozoroga ! Mislim, da imam več Škorpijonskega ter Vodnarja v sebi ! Razen tega, da sem hladen, ne kažem svojih čustev, ja no, vsakemu pa ja ne Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Kaj ste smešni..no Menda so kozorogi tudi zelo zelo trmasti .... No pa da ne bo spet vihar ...pa povem še jaz da imam luno na meji med kozorogom in vodnarjem torej sem inteligenta najbolj jaz živim med nebom in zemljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ----------JP Pa nč slabega ne vidim v tem. Marsikaj lahko dosežeš s svojo trmo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 vztrajnost je kul, ce je modra!trma pa redkokdaj! no, ampak, vztrajnost naj bi bila tudi vrlina kozorogov kajne! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ja ja, kwa se zdej zguvarjas!! jst mam tut 6 hiso v Kozorogu, 28°18`10; sam mislm, da jeto tut edino kozlu. Pa se to mi zih dobr sede, da sm MAL bl, 'resen' kadar komunicairam... ker mam domicil v merkurju v 6 hisi in merkur v vodnarju v 6 hisi. zakaj pa ne vsakemu custva kazat? ce nam ze glih tko pase recimo... sam sm zadnic potegnu eno steklenicko pri aura somi in je bila kozorogova nekako... pa zdej skos u tej temi tezim!! x:Dx --------- Slabe izkušnje prijatu, slabe izkušnje...pač kažem le tistim, kjerim zaupam ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 vztrajnost je kul, ce je modra!trma pa redkokdaj! no, ampak, vztrajnost naj bi bila tudi vrlina kozorogov kajne!ja, itak da smo vztrajni! včasih še preveč, vsaj jaz Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 vztrajnost je kul, ce je modra!trma pa redkokdaj! no, ampak, vztrajnost naj bi bila tudi vrlina kozorogov kajne! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.