Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

x:px V glavnem se ne kurčim na ta račun ! x;)x :palec:

p.s.ko sem rekel Srečkotu, čuj ti, kaj ti mene mal zezaš... :o|o: saj sem končal jedva srednjo šolo ! :vragec: Pravi on, čuj ti, ne ti meni o šoli...veš dobro, da šola ni dokaz inteligence ! x:Dx Sam sem se začel režat...hahaha

Torej ni zarad Lune...aha, cool vedet. Hvala Samson, en dan, morva na pijačo (plačam jaz), ker mi daješ lepe novičke ! x^x :palec: Ko bom v lj. ti javim potem neta...pol pa si lahk še telefonske izmenjava ok. !? :palec:

Možgani ! x:Dx

deal! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Kva pol kaže na inteligentnost?

..velik stvari... sej teb sm itak ze povedu, da si tut brihtna... pa sej si konc koncev Mensa society member... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...sej si se ze hvalila kle s tem, kaj se zdej fino delas... :o|o:

Frank Zappa

... pejt nekam... men se pa zdi, da skos podarjam, da je bolj pomemna čustvena inteligentnost (EQ) kot pa IQ...

Sam me res zanima kje iz mojga charta si to vidu...

merkur exatna konj mars trigon jupiter+sonce konj. uran x^x

Frank Zappa

Dejte še zame pogruntat, da sem inteligentna x:px x:px x:px

...po mojm si inteligenta... zgledas ze.... ocala.press..sam ti pasejo! x:Dx

Frank Zappa

xideax inteligentna si, kaj pa misliš ...

jst sm tudi :inocent: x:o)x x:o)x

x;)x :palec:

xyesx x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Sej jest vem, da sm x:o)x mensa.press

sam je tko fajn slišat to x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

špegli, a.... pol k leče nosim, se IQ zmanjša za ene 20....

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

..mogoce bi blo dobr, da bi zacel se jst nosit spegle... :o|o:

Frank Zappa

Sej jest vem, da sm x:o)x mensa.press

sam je tko fajn slišat to x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

... no zdej k si pa tok ekzakten, mi pa se povej v čem je ta moja varianta enaka Santosovi... če sva glih oba glavci x:Dx ... boh ved kakšen veleum se keže šele teb v chartu... :inocent:

x:Dx x:o)x x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

... no zdej k si pa tok ekzakten, mi pa se povej v čem je ta moja varianta enaka Santosovi... če sva glih oba glavci x:Dx ... boh ved kakšen veleum se keže šele teb v chartu... :inocent:

Aja, pa WB x:Xx ... si pa hitr, še odahnila se nisem od teba in si že nazaj... boge bejbe k jih že v 3h minutah "zadovoljiš"... x;)x x:Dx

...v 3 minutah do orgazma... zakaj bi vec cajta zgublu, ce ni potrebno... x;)x

heh, v mojmu chartu so kar se tega tice precej hude stvari... boljse, da ne veste... x8Dx

jao, a ves kok je to za pisat(Santos VS. valkira)... :o|o: na kratko: oba imata poudarjenega urana in merkurja...

Frank Zappa

Za moje pojme, tisti, ki šteka astrologijo...kapo dol, kar se tiče inteligence, ker to malo kdo dojema ! :palec:

Men je rekel astrolog, da imam tud ene malo žilce za astro. sam nimam kej praskat v tem...očitno nisem tolk... x:Dx x;)x :palec:

:icon17: (namenjeno Samsonu)

kaj naj zdaj to pomeni???? fafafa-la bi mi ti, hvala ti!!! x:Dx x:Dx

Frank Zappa

x:Dx ja ja, kwa se zdej zguvarjas!! x:o)x

jst mam tut 6 hiso v Kozorogu, 28°18`10; sam mislm, da jeto tut edino kozlu. Pa se to mi zih dobr sede, da sm MAL bl, 'resen' kadar komunicairam... ker mam domicil v merkurju v 6 hisi in merkur v vodnarju v 6 hisi.

zakaj pa ne vsakemu custva kazat? :inocent: ce nam ze glih tko pase recimo...

sam sm zadnic potegnu eno steklenicko pri aura somi in je bila kozorogova nekako... pa zdej skos u tej temi tezim!! x:Dx x:Dx

---------

strelka02,

Sem Kozorog rojen ob 02:30 ponoči ! Po Luni sem Vodnar x:Ix , Ascendent Škorpijon. :vragec: Kar ti govori, da nimam ama 20% od Kozoroga ! Mislim, da imam več Škorpijonskega ter Vodnarja v sebi ! Razen tega, da sem hladen, ne kažem svojih čustev, ja no, vsakemu pa ja ne :8): x:Dx

:vragec:

x:Dx ja ja, kwa se zdej zguvarjas!! x:o)x

jst mam tut 6 hiso v Kozorogu, 28°18`10; sam mislm, da jeto tut edino kozlu. Pa se to mi zih dobr sede, da sm MAL bl, 'resen' kadar komunicairam... ker mam domicil v merkurju v 6 hisi in merkur v vodnarju v 6 hisi.

zakaj pa ne vsakemu custva kazat? :inocent: ce nam ze glih tko pase recimo...

sam sm zadnic potegnu eno steklenicko pri aura somi in je bila kozorogova nekako... pa zdej skos u tej temi tezim!! x:Dx x:Dx

---------

:o|o: Slabe izkušnje prijatu, slabe izkušnje...pač kažem le tistim, kjerim zaupam ! x;)x

vztrajnost je kul, ce je modra!

trma pa redkokdaj! x:o)x

no, ampak, vztrajnost naj bi bila tudi vrlina kozorogov kajne!

ja, itak da smo vztrajni! včasih še preveč, vsaj jaz :inocent:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

vztrajnost je kul, ce je modra!

trma pa redkokdaj! x:o)x

no, ampak, vztrajnost naj bi bila tudi vrlina kozorogov kajne!

:palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...