cashy 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 jest mam na rezervi še bika, če kozel obupa...sam ga dvojček nekam bega... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 JSt sm pa enkrat gledala dokumentarc o MM in je prov brihtn poba tale dečko, res....tale njegov imidž je sam del biznisa in še velik pozornosti je dobil s tem in pa oboževalce...drgač je bil pa en revčk na začetku, mozoljast, prestrašen, trema...sej ni tak frik, k zgleda....pa nism njegova fenica, sam res sm vidla uno in mi j marsikej razjasnilo...prej je bil pa tud men butl. MM je car, ker je skrajno kontroverzen. Se bila njegova fanica, zdaj več nisem, ampak še vedno menim, da je cool. Brihten itak da je! Amerika pač ne prenese resnice, ki jo on meče v obraz komur hoče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Jaz sem tudi spegle nosila,ko sem bila se mickena...Steje to kaj ?? Mah jaz vem,da sem kar inteligentna samo to je se skrito v meni .... Pa btw vcasih tudi 3min pasejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 modro! ---------- Slabe izkušnje prijatu, slabe izkušnje...pač kažem le tistim, kjerim zaupam ! sploh nisi neeeee..... mislm, unga dvojcka se spolh ne spomn vec... ha hahahahhahah (hecam se) -------sej tudi mene dvojček bega ... oz. sem res hvaležna, da imam dvojčka v asc., da nisem tko zatežena. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Jaz sem tudi spegle nosila,ko sem bila se mickena...Steje to kaj ??jaz tudi sem jih nosla od prejšnjega marca dalje. samo, zdaj jih pa že kak mesec sploh ne potrebujem. hm, le kaj to pomeni Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Da si spregledala Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Da si spregledala pa sem mislila, da ne bom nikoli. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Uh, kozorogi, kje ste? Spet se kaže ta naša molčečnost, kaj ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Uh, kozorogi, kje ste? Spet se kaže ta naša molčečnost, kaj ne? tukaj tukaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Jst mam pa dons enga kozoroga poln k....!!!! Pa očitno misl da je kralj sveta, pa da ga bom doma čakala! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Jst mam pa dons enga kozoroga poln k....!!!! Pa očitno misl da je kralj sveta, pa da ga bom doma čakala! Jaz tud Kozorog...nobena mi ni nikol čakala..točen, kot ura ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Bravo vsaj en normalen! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Bravo vsaj en normalen! Če bi bil normalen...bil bil povprečnež... , tako da nič normalen, subnormalen... ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Evo mene ! Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 a se js tut loh javim v to temo, ce sm po ascendentu kozorog? drugac pa ugotavljam, da zadnje case ... vecina ljudi, s katerimi se druzim, ali pa na novo spoznam, je kozorogov ... cudn ... en obdobje sem pa spoznavala same bike Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 a se js tut loh javim v to temo, ce sm po ascendentu kozorog? drugac pa ugotavljam, da zadnje case ... vecina ljudi, s katerimi se druzim, ali pa na novo spoznam, je kozorogov ... cudn ... en obdobje sem pa spoznavala same bike Seveda se lahko...! Tud tisti, ki imajo v Kozozrogu ostale planete, neglede na Sonce, Luno in Ascendent ! Torej si ena od naših... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Jaz tud Kozorog...nobena mi ni nikol čakala..točen, kot ura ! Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki ji točnost veliko pomeni, zato se na mojo točnost tudi lahko zanesete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 hm, se trudim biti točna, samo mi ne ratuje vedno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 jz pa tok sovražim zamujanje.... to mi pokaže neresnost tistega ki zamuja.... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 jz pa tok sovražim zamujanje.... to mi pokaže neresnost tistega ki zamuja.... :xx!:isto jaz Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 jz pa tok sovražim zamujanje.... to mi pokaže neresnost tistega ki zamuja.... :xx!: Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 hihi ni nate letelo Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 jz pa tok sovražim zamujanje.... to mi pokaže neresnost tistega ki zamuja.... :xx!: zamujanje ne kaze neresnost se pac zgodi, ker cloven kksno sekundo prepozno odide od doma, potem so pa kot zanalacs se na cesti kaksne kolobocije, in to ravno takrat, ko se ti najbolj mudi ... in potem pride do rahle zamude Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 zamujanje ne kaze neresnost se pac zgodi, ker cloven kksno sekundo prepozno odide od doma, potem so pa kot zanalacs se na cesti kaksne kolobocije, in to ravno takrat, ko se ti najbolj mudi ... in potem pride do rahle zamude no to pa štekam, Tanči. Sej zato pa so gsm-ji, da se pove, da boš mal zamudil. Na živce mi gre zamujanje človeka, ki se pojavi po 15 minutah, kt da nč ni blo, pa da se itak mora cel svet zustavit, ko čakamo nanj. :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.