Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

Guest mačona
JSt sm pa enkrat gledala dokumentarc o MM in je prov brihtn poba tale dečko, res....tale njegov imidž je sam del biznisa in še velik pozornosti je dobil s tem in pa oboževalce...drgač je bil pa en revčk na začetku, mozoljast, prestrašen, trema...sej ni tak frik, k zgleda....pa nism njegova fenica, sam res sm vidla uno in mi j marsikej razjasnilo...prej je bil pa tud men butl. x;)x

MM je car, ker je skrajno kontroverzen. :palec: Se bila njegova fanica, zdaj več nisem, ampak še vedno menim, da je cool. :palec: Brihten itak da je! Amerika pač ne prenese resnice, ki jo on meče v obraz komur hoče.

Deli na socialnih omrežjih

modro! :palec:

----------

:o|o: Slabe izkušnje prijatu, slabe izkušnje...pač kažem le tistim, kjerim zaupam ! x;)x

sploh nisi neeeee..... x:Dx x:Dx x:o)x mislm, unga dvojcka se spolh ne spomn vec... x:o)x x:Dx x:Dx ha hahahahhahah

(hecam se) x:Xx

-------

sej tudi mene dvojček bega ... oz. sem res hvaležna, da imam dvojčka v asc., da nisem tko zatežena. :vragec:

Jaz sem tudi spegle nosila,ko sem bila se mickena...Steje to kaj x:Dx x:px ??

jaz tudi sem jih nosla od prejšnjega marca dalje. samo, zdaj jih pa že kak mesec sploh ne potrebujem. :inocent: :o|o: hm, le kaj to pomeni x:Ix :inocent: x:Dx x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Jst mam pa dons enga kozoroga poln k....!!!! Pa očitno misl da je kralj sveta, pa da ga bom doma čakala!

:inocent: x:Ix Jaz tud Kozorog...nobena mi ni nikol čakala..točen, kot ura ! x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Bravo vsaj en normalen! x:Xx

Če bi bil normalen...bil bil povprečnež... :inocent: , tako da nič normalen, subnormalen... ! x:Dx x:o)x

x:Xx xflirtx x:px

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

a se js tut loh javim v to temo, ce sm po ascendentu kozorog? x:Dx :inocent:

drugac pa ugotavljam, da zadnje case ... vecina ljudi, s katerimi se druzim, ali pa na novo spoznam, je kozorogov ... x:)x cudn ... en obdobje sem pa spoznavala same bike x:)x

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

a se js tut loh javim v to temo, ce sm po ascendentu kozorog? x:Dx :inocent:

drugac pa ugotavljam, da zadnje case ... vecina ljudi, s katerimi se druzim, ali pa na novo spoznam, je kozorogov ... x:)x cudn ... en obdobje sem pa spoznavala same bike x:)x

Seveda se lahko...! x:)x

Tud tisti, ki imajo v Kozozrogu ostale planete, neglede na Sonce, Luno in Ascendent ! :palec:

Torej si ena od naših... :vragec: x:Dx

:vragec: jz pa tok sovražim zamujanje.... to mi pokaže neresnost tistega ki zamuja.... :xx!:

xnckrivx zamujanje ne kaze neresnost xnckrivx se pac zgodi, ker cloven kksno sekundo prepozno odide od doma, potem so pa kot zanalacs se na cesti kaksne kolobocije, in to ravno takrat, ko se ti najbolj mudi ... in potem pride do rahle zamude x;)x x:)x x:px

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

xnckrivx zamujanje ne kaze neresnost xnckrivx se pac zgodi, ker cloven kksno sekundo prepozno odide od doma, potem so pa kot zanalacs se na cesti kaksne kolobocije, in to ravno takrat, ko se ti najbolj mudi ... in potem pride do rahle zamude x;)x x:)x x:px

no to pa štekam, Tanči. Sej zato pa so gsm-ji, da se pove, da boš mal zamudil. Na živce mi gre zamujanje človeka, ki se pojavi po 15 minutah, kt da nč ni blo, pa da se itak mora cel svet zustavit, ko čakamo nanj. :xx!:

Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...