Tanci 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 no to pa štekam, Tanči. Sej zato pa so gsm-ji, da se pove, da boš mal zamudil. Na živce mi gre zamujanje človeka, ki se pojavi po 15 minutah, kt da nč ni blo, pa da se itak mora cel svet zustavit, ko čakamo nanj. :xx!: mas prou, zamudo je treba sporocit ... ceprav sem js ze cakala kdaj kksne kolegice tut po vec kot 15 min ... in sem morala js poklicat, da so mi povedale, da zamujajo (kot da ne bi tega ze vedla ) ... ampak sm potrpezljiva in vztrajna, tko da me to niti ne zmoti tko zlo ... mogoce mi gre mejcken na zivce Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 mas prou, zamudo je treba sporocit ... ceprav sem js ze cakala kdaj kksne kolegice tut po vec kot 15 min ... in sem morala js poklicat, da so mi povedale, da zamujajo (kot da ne bi tega ze vedla ) ... ampak sm potrpezljiva in vztrajna, tko da me to niti ne zmoti tko zlo ... mogoce mi gre mejcken na zivce Pa dobr, mene pa zaskrbi za človeka in pol me že mal panika daje, pol pa naprimer tista oseba pride in kao da sej je vse kul, jz pa v glavi že najhujši scenarij. Po možnosti še kličem na gsm, pa se mi ne javi, pol mi pa reče, sorry za zamudo, pa nisem slišal gsm, k sm mel musko naglas v avtu! :xx!: mi gre pol kr para iz ušes Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Pa dobr, mene pa zaskrbi za človeka in pol me že mal panika daje, pol pa naprimer tista oseba pride in kao da sej je vse kul, jz pa v glavi že najhujši scenarij. Po možnosti še kličem na gsm, pa se mi ne javi, pol mi pa reče, sorry za zamudo, pa nisem slišal gsm, k sm mel musko naglas v avtu! :xx!: mi gre pol kr para iz ušes aha ... js bi na kej hujsega pomislila, ko bi zamujal npr. 1 uro Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 aha ... js bi na kej hujsega pomislila, ko bi zamujal npr. 1 uro faca! Jz tolk dolg niti ne bi čakala! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 aha ... js bi na kej hujsega pomislila, ko bi zamujal npr. 1 uro faca! Jz tolk dolg niti ne bi čakala! Mah,kar se tiče mene, če se gremo menit za točno uro...pol bi želel preciznost ! Jaz nerad zamujam, kar pomeni, da takšen folk ne toleriram !! Sicer pa sem takšen...zamudiš 5 min. Me ne dobiš več...grem kr sam naprej ! So pa primeri, kjere toleriram, kot naprimer to, če sem na dopustu...može, oproščeno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 kam so pa šli vsi kozorogi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 v kozji rog Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 v kozji rog mene ste pa pozabli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 mene ste pa pozabli a v kozji rog ugnat? pridi, te bom jaz rog v kozo, al kako se že reče kolk sm dons smotan Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 a v kozji rog ugnat? pridi, te bom jaz rog v kozo, al kako se že reče kolk sm dons smotan zdaj pa nimam več časa, prej bi se spomnil Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 zdaj pa nimam več časa, prej bi se spomnil za lepe stvari si je treba zmeri čas vzet Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Jz pa ne rada zamujam, ampak se mi pa zgodi, da me zadrži kaj za kake par minutk in vedn pokličem. Eni se pa zdijo pomembni in so prav luštkani zato, ker kronično zamujajo. Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 za lepe stvari si je treba zmeri čas vzet saj, zato pa grem zdaj ven Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 saj, zato pa grem zdaj ven potem ti pa želim eno fuuuuul aktivno vročo nočko Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 lupčka vsem kozorogom Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 lupčka vsem kozorogom Teb tudi Pa vse najboljše za tvoj roj. nad ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Teb tudi Pa vse najboljše za tvoj roj. nad ! hvala. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 pozdravljeni kozorogi.............sem še malo utrujena od vikenda itd................kje pa ste vsi danes? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Jaz pred knjigami ... Vceraj pa bila na sankah.Kaj se je bilo noro furat.Smo sanke lepo zadaj na avto zavezal te pa puni gas . druidka vse najboljse tudi od mene...saj za zelje nikoli ne prepozno a ne No kaj pa ostali kozleki??? Kje se skrivate danes ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Jaz pa meditiram. OMMMMMMMMMMMM Jaz pa sem dal mozak na pašo...boli me k**** za cel Svet ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 druidka vse najboljse tudi od mene...saj za zelje nikoli ne prepozno a ne No kaj pa ostali kozleki???Kje se skrivate danes ? hvala, itak, da za želje ni nikoli prepozno. sicer pa Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Kozleki taksni in drugacni dobro jutrooooo vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Dobro jutro vsem kozlom in tudi ostalim seveda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 veliko sončka in lepih trenutkov vsem kozlom Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ja, dragi kozleki, kje se spet skrivate? Dajte no, malo potarnajte ali pa rečite kakšno kar tako................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.