Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

no to pa štekam, Tanči. Sej zato pa so gsm-ji, da se pove, da boš mal zamudil. Na živce mi gre zamujanje človeka, ki se pojavi po 15 minutah, kt da nč ni blo, pa da se itak mora cel svet zustavit, ko čakamo nanj. :xx!:

mas prou, zamudo je treba sporocit ... ceprav sem js ze cakala kdaj kksne kolegice tut po vec kot 15 min ... in sem morala js poklicat, da so mi povedale, da zamujajo (kot da ne bi tega ze vedla xrolleyesx ) ... ampak sm potrpezljiva in vztrajna, tko da me to niti ne zmoti tko zlo ... mogoce mi gre mejcken na zivce x:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Deli na socialnih omrežjih

mas prou, zamudo je treba sporocit ... ceprav sem js ze cakala kdaj kksne kolegice tut po vec kot 15 min ... in sem morala js poklicat, da so mi povedale, da zamujajo (kot da ne bi tega ze vedla xrolleyesx ) ... ampak sm potrpezljiva in vztrajna, tko da me to niti ne zmoti tko zlo ... mogoce mi gre mejcken na zivce x:Dx

Pa dobr, mene pa zaskrbi za človeka in pol me že mal panika daje, pol pa naprimer tista oseba pride in kao da sej je vse kul, jz pa v glavi že najhujši scenarij. Po možnosti še kličem na gsm, pa se mi ne javi, pol mi pa reče, sorry za zamudo, pa nisem slišal gsm, k sm mel musko naglas v avtu! :xx!: x:Dx mi gre pol kr para iz ušes :vragec:

Scio mi nihil scire

Pa dobr, mene pa zaskrbi za človeka in pol me že mal panika daje, pol pa naprimer tista oseba pride in kao da sej je vse kul, jz pa v glavi že najhujši scenarij. Po možnosti še kličem na gsm, pa se mi ne javi, pol mi pa reče, sorry za zamudo, pa nisem slišal gsm, k sm mel musko naglas v avtu! :xx!: x:Dx mi gre pol kr para iz ušes :vragec:

aha ... js bi na kej hujsega pomislila, ko bi zamujal npr. 1 uro x:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

aha ... js bi na kej hujsega pomislila, ko bi zamujal npr. 1 uro x:Dx

:eek:

x:Dx faca! Jz tolk dolg niti ne bi čakala!

x:Dx :palec:

Mah,

kar se tiče mene, če se gremo menit za točno uro...pol bi želel preciznost ! x:)x

Jaz nerad zamujam, kar pomeni, da takšen folk ne toleriram !! :sori:

Sicer pa sem takšen...zamudiš 5 min. :o|o: Me ne dobiš več...grem kr sam naprej ! x:Dx x;)x

So pa primeri, kjere toleriram, kot naprimer to, če sem na dopustu...može, oproščeno ! x^x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Jz pa ne rada zamujam, ampak se mi pa zgodi, da me zadrži kaj za kake par minutk in vedn pokličem. Eni se pa zdijo pomembni in so prav luštkani zato, ker kronično zamujajo. x:o)x
Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ?

Jaz pred knjigami :V: ...

Vceraj pa bila na sankah.Kaj se je bilo noro furat.Smo sanke lepo zadaj na avto zavezal te pa puni gas x:Dx .

druidka vse najboljse tudi od mene...saj za zelje nikoli ne prepozno a ne x;)x

No kaj pa ostali kozleki???

Kje se skrivate danes x:Dx ?

druidka vse najboljse tudi od mene...saj za zelje nikoli ne prepozno a ne x;)x

No kaj pa ostali kozleki???

Kje se skrivate danes x:Dx ?

x:)x hvala, itak, da za želje ni nikoli prepozno. x:Xx

sicer pa xracx x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...