druidka 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ja, dragi kozleki, kje se spet skrivate? Dajte no, malo potarnajte ali pa rečite kakšno kar tako................. spet se vsi skrivajo. zgleda, da sva sam medve tukaj no, saj ni tako slabo, dve kozi lep dan, pa veliko sončka Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 vidim da so se kozli iztrošl in nimajo več idej... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 klasika, a? Ne ne ... smo taki materialisti in egoisti, da nimamo nič časa, pa sam za službo gledamo, pa za materialne dobrine pa ... :xx!: :xx!: :xx!: Če verjameš. Prov nč.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Mysti veš kaj jaz mislim, da kozli sploh niso taki materialisti...pomembno jim je predvsem zarad neke varnosti....je pa res da so dost ambiciozni sam, da uspeh pride ponavadi kasneje, ker gredo počas in zagotovo!!! Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Mysti veš kaj jaz mislim, da kozli sploh niso taki materialisti...pomembno jim je predvsem zarad neke varnosti....je pa res da so dost ambiciozni sam, da uspeh pride ponavadi kasneje, ker gredo počas in zagotovo!!! A maš tudi ti kaj kozla v sebi ali jih samo dobro poznaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Da se še mal tukaj pofočkam..., da nau Kozloti zamrzli ! Glede nato, da sem v soncu Kozel...raje oddajem Sco., kjerega imam v Asc., ker ta je bolj Kozorogi smo preveč hladni pa premal zgovorni Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Kozorogi smo preveč hladni pa premal zgovorni Odvisno od situacije in družbe..........znamo se kar precej razživet in razgovorit, le če so okrog nas pravi ljudje in prava tema pogovora.Poskusi stopiti (kot se v pregovoru reče) kozorogu na žulj, pa boš videl, kaj vse ti bo znal povedat in v kakšni luči se ti bo takrat pokazal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Odvisno od situacije in družbe..........znamo se kar precej razživet in razgovorit, le če so okrog nas pravi ljudje in prava tema pogovora.Poskusi stopiti (kot se v pregovoru reče) kozorogu na žulj, pa boš videl, kaj vse ti bo znal povedat in v kakšni luči se ti bo takrat pokazal. To drži Sam, ko sem pod uplivom Kozla...sem preveč hladen in zadržan, neglede na družbo...skratka preveč resen ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Glede na to, da sm škorpijonka s asc in luno v kozlu + sina (Batmana) mam kozoroga... se čutim več kot odgovorna, da zagovarjam moje kozle... Jst kozlov res ne čutim kot hladnih in molčečih, še manj pa dolgočasnih... in tudi če bi to bili... v paniki je boljše biti hladen, kot vroč (panik)... in še ena njihovih dobrih lastnosti je, da ne mlatijo prazne slame, preidejo k dejstvom in uresničujejo svoje cilje... 3 x hura za kozle hura, hura, hura p.s. Naj vas (nas) kritiziranje kozlov niti najmanj ne zmoti... kozu vsaj ve kaj hoče , oni pa ... bluzzzz Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 pismo, kje pa je potem moj kozel, ko ne vem, kaj hočem...Če bi vedel, bi to že dosegel , ali pa vsaj delal na tem. Tako si pa samo dragoceni čas pred računalnikom kradem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Što se smiješ, aaaaaaa Dobr si to navedla...saj drži ! Je pa res, da sem večkrat kontra temu...morda zato, ker nisem med pravimi ljudi v družbi, kar veliko to pogrešam ! pismo, kje pa je potem moj kozel, ko ne vem, kaj hočem...Če bi vedel, bi to že dosegel , ali pa vsaj delal na tem. Tako si pa samo dragoceni čas pred računalnikom kradem Cashy,to pride...s časom ! Saj sem bil v enaki situaciji...pol pa sem se našel in zdaj delam na tem ! Moreš razumet, da večini Kozorogom...gre vse počasi...zato pol pridemo do zaželjenega cilja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 A ste videli, kakšna debata je nastala, kako smo se kozli začeli oglašati........samo malo nas je potrebno izvat in ..........glej ga vraga, smo že polni energije za zagovarjanje svojih stališč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Meket iritira in vzpodbuja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Meket iritira in vzpodbuja. Očitno je tudi tebe vzpodbudil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Dobr si to navedla...saj drži ! Je pa res, da sem večkrat kontra temu...morda zato, ker nisem med pravimi ljudi v družbi, kar veliko to pogrešam ! Cashy,to pride...s časom ! Saj sem bil v enaki situaciji...pol pa sem se našel in zdaj delam na tem ! Moreš razumet, da večini Kozorogom...gre vse počasi...zato pol pridemo do zaželjenega cilja ! hey, Santos, tebi tako vse čestitke tako veselje do dela, kot ga imaš ti, trdna volja in vztrajnost, to ima pravi žmoht, vselej veš, kam greš, kje je tvoj cilj, ne glede, na to, če naletiš na oviro. Je cilj preveč pomemben, da bi te to ustavilo. Temu se reče smisel življenja Cashy, kva sereš... sej si uspešen... konc koncev boš zdele diplomiru, ane?... kva še hočeš?... sej ni treba bit čist popredalčkan - pol si preveč predvidljiv... Ljubezen je pa vedno Valkirči, človek mora vedet, kaj je, in kam gre, ter v tej smeri delat, vsaj dolgoročno, kar še ne pomeni, da si popredalčkan...In ko tej poti slediš, jo korakoma izpolnjuješ in v tem uživaš, potem si USPEŠEN, drugač pa ne bi temu tako rekel. Če tega ne izpolnjuješ, bi rekel samo, da ti se zabetoniran v coni ugodja, ki te kmalu ugonobi Veš, kaj je razlika med grudo (utirjenostjo) in grobom? 2 metra Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 A pol ti neveš niti kdo si in niti kam greš? Ker včasih je cilj pred nosom in je prav da naredimo še en velik ovink, da sploh dojamemo da je bil cilj pred nami... Če si pa neme cilju... jst pa že dolgo časa vem kam hočem prilest in mi to tut ratuje... včasih z astronomsko hitrostjo in spet drugič me da "lajf" mal na pauso, da ne bi prehitro prispela... blagor tebi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 lep dan, pa veliko veliko sončka vsem kozorogom Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 uspešen deloven dan želim vsem kozorogom...da boste pozno ponoči legli k počitku prijetno utrujeni ob misli na polno izkoriščen in bogato doživet dan Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 uspešen deloven dan želim vsem kozorogom...da boste pozno ponoči legli k počitku prijetno utrujeni ob misli na polno izkoriščen in bogato doživet dan .....................lep dan vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 .....................lep dan vsem. zdaj pa nočko in lepe lepe sanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 spet nikjer nobenega kozoroga veliko sončka in lepih trenutkov xrosex Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 SAMO TOLI KO, DA SE POFOČKAM........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Dobro jutro vsem kozorogicam tudi rogom, tudi meni- dan bo hitro minil,ker šele vstala. Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 hojla, pa smo spet tuki........lep pozdrav vsem.......... ................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Jutro... bela boga... tuki se pa nič ne premakne... debata nikakor ne more zalaufat... Hvala bogu za mojga kozoroga, ker sem zarad njega tko zlo organizirana... 100% v stvari... glih zdele sem se spet vrgla v Ayurvedo...No, in ravno Ayurveda se mi zdi tko za kozoroge... čeprav mora biti ta kozorog mal mešan, da sploh verjame v to... da ga zanima bolj ezoteričen pogled... skratka, Ayurveda je polna pravil in reda... vsebuje dnevni red, pravila za vsakdanje življenje in je predvsem celostni način življenja... glede na svojo dosho, se lotiš prehranjevanja, zdravljenja s kristali, zelišči, vonji in barvami... No ugotovila sem, da je moja dosha predvsem Pitta (s nekoliko Vate) in, da bom v ravnovesju moram uravnotežit svojo Pitto No, zdej sem dala eno izhodiščnico za debato in upam, da jo boste kozorogi mal zagrabil... predvsem Mysti (rabi tole )...Jest bi tud pito jedel .Vata mi je pa koristna, če se mi iz nosa kri ulije, da zamašim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.