cashy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 No, sam 5 ur je blo potrebnih za en komentar... pa še ta duhovit, da je kej... Cashy, kaj si pa ti po asc. in luni luna-bik, asc.-dvojček en tak megamix Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Ej, sej nimam glih dost pojma... sam če verjameš al pa ne, sem si rekla, da morš bit kakšen bik...... aha dvojček... zato si tako dvojčkasto duhovit zdej pa ne vem, al je to iskrena šala, ali sarkazem....in pol ne vem, al nej bom vesel, ali užaljen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 pol je pa vse kul Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prav 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 lp tu se en kozorog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Poznam to bukvico, sam prebrala je pa še nisem... Pa, ne da bo kle spet hladilnica ... ...pa jo spremen v "kurilnico",....sej znaš.... p.s....ni me več.....magla.....sem že zunej... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Kozorogiiiiiiiiiiiiii vsi vkup Kje se danes potepate?? Gremo na enga toplga !! lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 a u pondelk začneš, valkira? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Baje, da res... sam bom raj jutri vse povedala k bom pogodbo podpisala ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 No le glej, da boš poročala! Glede "kuhanja" pa,....predlagam ......jest sem bl k s kuhlo " domača" z začimbam. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 kdo kaj zakaj dobro jutro in lep vikend kozleki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Pozdravljeni kozleki in vsi ostali........spet sem tu, kako kaj?......Kaj počnete?......Kje se skrivate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Pozdravljeni kozleki in vsi ostali........spet sem tu, kako kaj?......Kaj počnete?......Kje se skrivate? Evo nas tuaj smo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 .................pa vas spet ni, kaj?.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 .................pa vas spet ni, kaj?.. samo jaz sem tuki Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 samo jaz sem tukikaj pa jaz...?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 kaj pa jaz...?! ob tem času pa jaz tako sladko spim.................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 ob tem času pa jaz tako sladko spim.................... pa jaz tudi...bolj ali manj... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 ob wikendih jaz sploh ne spim.... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 ob wikendih jaz sploh ne spim.... se opazi morda pa ti malo spanca ne bi škodilo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 se opazi morda pa ti malo spanca ne bi škodilo po če se opazi, kako ti to sklepaš ???!!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 po če se opazi, kako ti to sklepaš ???!!! kar tako najbrž ti kronično primanjkuje spanca,da izjavljaš, da ne rabiš spati med vikendom... ... morda bo bolje, da se grem jaz še malo naspati... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 ob wikendih jaz sploh ne spim.... Daj, izdaj recept kako ti to uspeva, jaz sem namreč po polnoči le redko za kaj drugega kot spanje............enostavno me zmanjka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Daj, izdaj recept kako ti to uspeva, jaz sem namreč po polnoči le redko za kaj drugega kot spanje............enostavno me zmanjka.žur do jutranjih ur...nato sex do večera...in tako naprej ! kaj ti pa jaz vem dej...poleti pa sploh ne spim...morda sonce mi daje preveč energije v glavnem volim leto, tako ne spim več, kot 4-5 ur na noč ! kar tako najbrž ti kronično primanjkuje spanca,da izjavljaš, da ne rabiš spati med vikendom... ... morda bo bolje, da se grem jaz še malo naspati... Kronično primanjkuje spanca Pejt spat...morda bo bolje zate !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Pejt spat...morda bo bolje zate !! pol pa grem, adijo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Kaj je zdaj...ne greš spat...si se premislila ? O bom... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.