evelin 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Nekdo pa je zelo zgoden zadnje čase............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Nekdo pa je zelo zgoden zadnje čase............. ma ja, konec lenarjenja, treba tudi kaj koristnega narediti Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Kozorogi!! Samo eno vprašanje na splošno. Poznam kar nekaj kozorogov, pa so the best pa to. Samo sem pa najdla še eno povezavo. Vi ne morete brez skrivnosti. Vsakega, ki poznam nekaj prikriva pred bližnjimi. Nekaj kar razžiga strasti, nekaj "nemoralnega". Hmmm, naključje ali ne?? Kaj pravite?? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 jest nič ne skrivam...še tist, kar moški najbolj skrivajo, sem prostodušno izdal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 jst tudi nič ne skrivam... vedno odkrita, včasih še preveč Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Cool, potem niso vsi taki. Al nočte priznat??? Hecam. Mal. Ste pravični, držite se svojih načel, delavni, lojalni. Včasih pa malo preveč togi, trmasti. Pa tiste, ki jih imate radi razvajate. Pa hrano imate zelo radi. In pa tudi vztrajni in optimistični, ter seveda uspešni v tem kar delate. Tako, moje mnenje o vas. Hočem kozoroga!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Cool, potem niso vsi taki. Al nočte priznat??? Hecam. Mal. Ste pravični, držite se svojih načel, delavni, lojalni. Včasih pa malo preveč togi, trmasti. Pa tiste, ki jih imate radi razvajate. Pa hrano imate zelo radi. In pa tudi vztrajni in optimistični, ter seveda uspešni v tem kar delate. Tako, moje mnenje o vas. Hočem kozoroga!!! kaj pa kozoroginjo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 kaj pa kozoroginjo Lohk, za frendico, kaj več pa ne. Ma, me punce ne privlačijo, čeprav bi bilo verjetno lažje. Se mi zdi. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Lohk, za frendico, kaj več pa ne. Ma, me punce ne privlačijo, čeprav bi bilo verjetno lažje. Se mi zdi. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Kaj pa če ostaneve prijateljice?? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Kaj pa če ostaneve prijateljice?? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 jst tudi nič ne skrivam... vedno odkrita, včasih še preveč Pa dobro jutro in lep dan............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Cool, potem niso vsi taki. Al nočte priznat??? Hecam. Mal. Ste pravični, držite se svojih načel, delavni, lojalni. Včasih pa malo preveč togi, trmasti. Pa tiste, ki jih imate radi razvajate. Pa hrano imate zelo radi. In pa tudi vztrajni in optimistični, ter seveda uspešni v tem kar delate. Tako, moje mnenje o vas. Hočem kozoroga!!! Tuki sem, samo tvoj in samo zate Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Pa dobro jutro in lep dan............ hvala, tudi tebi lep in uspešen dan (ne vem, a je sonce krivo mojemu zgodnjemu vstajanju (7.45h), alipa sem preprosto postala spet stara druidka) skratka, novim izzivom naproti... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Tuki sem, samo tvoj in samo zate Moj, moj. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 dobro jutro vsem kozlom,posebej pa še evelin lep dan vsem... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 dobro jutro vsem kozlom,posebej pa še evelin lep dan vsem... dobro jutro oz. dober dan tudi tebi in seveda vsem ostalim. Sem malo nervozna zadnje dni......mi preglejujejo diplomsko in čakam, čakam, ...Pa saj verjetno veste kako je to..........živci in vse to...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 dobro jutro oz. dober dan tudi tebi in seveda vsem ostalim. Sem malo nervozna zadnje dni......mi preglejujejo diplomsko in čakam, čakam, ...Pa saj verjetno veste kako je to..........živci in vse to...... en večerni pozdrav.joj, pa ne smeš bit živčna. čisto na koncu si že. glavno si itak že dala skozi.pri meni je bilo nekoliko več živčnosti le malo pred zagovorom, pa še to le zato, ker sem imela zagovor dveh diplomskih eno za drugo,en dan eno, takoj naslednji dan drugo). zdaj je čas, ko si moraš malo oddahniti in se psihično pripraviti na zagovor. pa držim pesti, da bo mentor/ica zadovoljna z diplomsko in da boš čimprej diplomirala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Dobro jutro vsem...........Druidka, hvala za vspodbudne besede...........si pa carica - dve diplomski eno za drugo?...........sicer me ne skrbi toliko sam zagovor, samo si želim, da bo bilo že vse skupaj konec, pa da si lahko poiščem že enkrat službo. Sem namreč izredna študentka, z otroci in vsem........pa, saj bo, saj vem........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Evelin, drži se...nobena stvar ni tako huda, kot si jo predstavljamo pred tem. Zgolj še ena formalnost Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Res hvala vsem za vspodbudo, sem pravkar dobila mejl, da je diplomska v redu tako, da se drug teden dobim z mentorji, kjer dorečemo še za predstavitev...........in to je to.........res ne morem verjet, da bo že skoraj konec..........glede živčnosti pa, ne morem si pomagat, vedno bolj sem nervozna in takšna sem bila tudi pred vsakim izpitom..........ne moreš verjet, pa sem kozorog...........očitno me pri tem ta kozorogja hladnokrvnost gladko izda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ni fora v tem, da bi morala bit kozorogovsko hladna. Težava je (če sklepam po sebi), da želiš biti kozorogovsko popolna, živčna si pa zato, ker ne veš, če boš tako popolno (po svojih merilih) izpeljala predstavitev.Vendar brez skrbi, uspelo ti bo čist dobro Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ni fora v tem, da bi morala bit kozorogovsko hladna. Težava je (če sklepam po sebi), da želiš biti kozorogovsko popolna, živčna si pa zato, ker ne veš, če boš tako popolno (po svojih merilih) izpeljala predstavitev.Vendar brez skrbi, uspelo ti bo čist dobro Ja bi rekla, da si me kar zadel............včasih si želim, da bi lahko bila tak flegmatik kot moj mož ali pa moja najboljša prijateljica..............jima res zavidam.........koliko manj stresa in vsega tega........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Druidka, a ti si bila slučajno tud dvopredmenta na FF? Jaz sicer nisem imela dveh na isti dan pač pa v razmaku 15 dni, pa mi je že bilo to much. Tako da .... carica si. ja, dvopredmetna na FF (soc, zg). nisem imela glih obe na isti dan, ampak eno za drugo (se še spomnim: v sredo zg, v četrtek soc , pol pa na ralaksacijo na jezersko in v london; še malo pa bo že leto od tega,kak hiter mineva čas... ) evelin: zagovor diplome boš itak speljala kar se da popolno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 dobro jutro vsem, sem danes malo pozna..... ......pa saj je sobota in povrhu še tako lepo sončna, res upam, da bo kmalu pomlad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.