Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

Kozorogi!! :palec:

Samo eno vprašanje na splošno. Poznam kar nekaj kozorogov, pa so the best pa to. x;)x

Samo sem pa najdla še eno povezavo.

Vi ne morete brez skrivnosti. Vsakega, ki poznam nekaj prikriva pred bližnjimi. Nekaj kar razžiga strasti, nekaj "nemoralnega".

Hmmm, naključje ali ne?? Kaj pravite?? x;)x

Kako čemo? Lako čemo.
Deli na socialnih omrežjih

Cool, potem niso vsi taki. x^x

Al nočte priznat??? Hecam. Mal. x:Dx

Ste pravični, držite se svojih načel, delavni, lojalni. Včasih pa malo preveč togi, trmasti. x:Dx Pa tiste, ki jih imate radi razvajate. Pa hrano imate zelo radi. In pa tudi vztrajni in optimistični, ter seveda uspešni v tem kar delate.

Tako, moje mnenje o vas. x^x

Hočem kozoroga!!! xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Ste pravični, držite se svojih načel, delavni, lojalni. Včasih pa malo preveč togi, trmasti. x:Dx Pa tiste, ki jih imate radi razvajate. Pa hrano imate zelo radi. In pa tudi vztrajni in optimistični, ter seveda uspešni v tem kar delate.

Hočem kozoroga!!! xsrcx

:2src: kaj pa kozoroginjo x:Ix :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Hočem kozoroga!!! xsrcx

Tuki sem, samo tvoj in samo zate x:Xx x:Ix :2src: xsrcx x:px

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:palec: xDDx

Pa dobro jutro in lep dan............ x;)x

x:)x hvala, tudi tebi lep in uspešen dan x;)x

(ne vem, a je sonce krivo mojemu zgodnjemu vstajanju (7.45h), ali

pa sem preprosto postala spet stara druidka) xscratchx

skratka, novim izzivom naproti... x^x

... svet pripada tistim,

dobro jutro vsem kozlom,

posebej pa še evelin x:)x

lep dan vsem...

xsrcx

dobro jutro oz. dober dan tudi tebi in seveda vsem ostalim. Sem malo nervozna zadnje dni......mi preglejujejo diplomsko in čakam, čakam, ...

Pa saj verjetno veste kako je to..........živci in vse to...... :sori: xrolleyesx :unsure: :unsure:

dobro jutro oz. dober dan tudi tebi in seveda vsem ostalim. Sem malo nervozna zadnje dni......mi preglejujejo diplomsko in čakam, čakam, ...

Pa saj verjetno veste kako je to..........živci in vse to...... :sori: xrolleyesx :unsure: :unsure:

en večerni pozdrav.

joj, pa ne smeš bit živčna. čisto na koncu si že. glavno si itak že dala skozi.

pri meni je bilo nekoliko več živčnosti le malo pred zagovorom, pa še to le zato,

ker sem imela zagovor dveh diplomskih eno za drugo,en dan eno, takoj naslednji dan drugo). zdaj je čas, ko si moraš malo oddahniti in se psihično pripraviti na zagovor. pa držim pesti, da bo mentor/ica zadovoljna z diplomsko in da boš čimprej diplomirala :flowers:

... svet pripada tistim,

Dobro jutro vsem...........Druidka, hvala za vspodbudne besede...........si pa carica - dve diplomski eno za drugo?...........sicer me ne skrbi toliko sam zagovor, samo si želim, da bo bilo že vse skupaj konec, pa da si lahko poiščem že enkrat službo. Sem namreč izredna študentka, z otroci in vsem........pa, saj bo, saj vem........... w:Iw xnckrivx :huh: x:)x

Res hvala vsem za vspodbudo, sem pravkar dobila mejl, da je diplomska v redu tako, da se drug teden dobim z mentorji, kjer dorečemo še za predstavitev...........in to je to.........res ne morem verjet, da bo že skoraj konec..........glede živčnosti pa, ne morem si pomagat, vedno bolj sem nervozna in takšna sem bila tudi pred vsakim izpitom..........ne moreš verjet, pa sem kozorog...........očitno me pri tem ta kozorogja hladnokrvnost gladko izda. :inocent: xDDx

ni fora v tem, da bi morala bit kozorogovsko hladna. Težava je (če sklepam po sebi), da želiš biti kozorogovsko popolna, živčna si pa zato, ker ne veš, če boš tako popolno (po svojih merilih) izpeljala predstavitev.

Vendar brez skrbi, uspelo ti bo čist dobro x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ni fora v tem, da bi morala bit kozorogovsko hladna. Težava je (če sklepam po sebi), da želiš biti kozorogovsko popolna, živčna si pa zato, ker ne veš, če boš tako popolno (po svojih merilih) izpeljala predstavitev.

Vendar brez skrbi, uspelo ti bo čist dobro x;)x

Ja bi rekla, da si me kar zadel............včasih si želim, da bi lahko bila tak flegmatik kot moj mož ali pa moja najboljša prijateljica..............jima res zavidam.........koliko manj stresa in vsega tega........ w:Iw w:Iw w:Iw

Druidka, a ti si bila slučajno tud dvopredmenta na FF? Jaz sicer nisem imela dveh na isti dan pač pa v razmaku 15 dni, pa mi je že bilo to much. x:px x:Dx Tako da .... carica si. :palec:

x;)x ja, dvopredmetna na FF (soc, zg). nisem imela glih obe na isti dan,

ampak eno za drugo (se še spomnim: v sredo zg, v četrtek soc x:Dx x8Dx, pol pa na ralaksacijo na jezersko in v london; še malo pa bo že leto od tega,kak hiter mineva čas... )

evelin: zagovor diplome boš itak speljala kar se da popolno x:)x

... svet pripada tistim,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...