Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

Kozorogi, pozdravljeni............lepo, da se lahko spet oglašam..................sem imela težave z uporabniškim imenom, pa je Marsa vse zrihtala.........tako sem spet tu.........

Druidka glede diplome, bom jutri izvedela dokončno, kaj še moram naredit............saj veš, predno se uskladita mentor in somento...........nekaj časa traja..........sicer nimam nekih popravkov, toda preden eden odgovori, pa še drugi.........je teden takoj naokrog :vragec:

Bom javila, ko jo bom oddala............pa lep pozdrav x;)x xDDx

Deli na socialnih omrežjih

Začuda nisem vztrajna... (Mars v Ribah) razen, če gre za princip...

x:Dx x;)x (razen ce gre za princpi - poznam to, pa tud mars v ribah mam pa se vsega boga, sam s to razliko, da nic v kozlu x:o)x)

tebe pa blazno dolg nisem tukaj vidla! :palec:

Kozorogi, pozdravljeni............lepo, da se lahko spet oglašam..................sem imela težave z uporabniškim imenom, pa je Marsa vse zrihtala.........tako sem spet tu.........

xokx

sem prav zato sla pogleedat, se mi je zdel, da si kaj tacga prisla civknit. ;) :)

Jaz pa NIC v kozlu. :V: x;)x

no, a pluton na mc v 10.

sam tud saturn mi ni nek... blazen fact... se pa cist stekava.. ni mi recimo ono: :xx!: al pa :O: al pa :V:

pac... cist ok. :)

ga mam tko fino postavljenga, da sam 2 aspekta tvori. xsuperx cist neobremenjen. x^x

po drugi strani pa je zasluzhen za EDINI (x:o)x) kvadrat v mojem chartu (in to pomemben kvadrat, ker je z asc).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x;)x (razen ce gre za princpi - poznam to, pa tud mars v ribah mam pa se vsega boga, sam s to razliko, da nic v kozlu x:o)x)

xokx

sem prav zato sla pogleedat, se mi je zdel, da si kaj tacga prisla civknit. ;) :)

Jaz pa NIC v kozlu. :V: x;)x

no, a pluton na mc v 10.

sam tud saturn mi ni nek... blazen fact... se pa cist stekava.. ni mi recimo ono: :xx!: al pa :O: al pa :V:

pac... cist ok. :)

ga mam tko fino postavljenga, da sam 2 aspekta tvori. xsuperx cist neobremenjen. x^x

po drugi strani pa je zasluzhen za EDINI (x:o)x) kvadrat v mojem chartu (in to pomemben kvadrat, ker je z asc).

očitno sem kar predvidljiva oseba, če si me tako hitro pogruntala...........ja, sem kar močan kozorog..........kozorog v luni, kozorog v soncu.......pa še kje bi se našel, v ascedentu pa devica :inocent: :inocent: :inocent: , vendar moram rečt, da mi te stvari ne povedo kaj veliko.......v tem sem namreč popolna neznalica.........malo se učim, na vaših straneh, a priznam, da mi ne gre najbolje :o|o:

očitno sem kar predvidljiva oseba, če si me tako hitro pogruntala...........ja, sem kar močan kozorog..........

kozorog v luni, kozorog v soncu.......pa še kje bi se našel, v ascedentu pa devica :inocent: :inocent: :inocent: , vendar moram rečt, da mi te stvari ne povedo kaj veliko.......v tem sem namreč popolna neznalica.........malo se učim, na vaših straneh, a priznam, da mi ne gre najbolje :o|o:

uh, hudiča :O: ti moraš bit pa hladna kot tuš, pa garaška kot Sizif :eek: :inocent: xcivx xrolleyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

očitno sem kar predvidljiva oseba, če si me tako hitro pogruntala...........ja, sem kar močan kozorog..........kozorog v luni, kozorog v soncu.......pa še kje bi se našel, v ascedentu pa devica :inocent: :inocent: :inocent: , vendar moram rečt, da mi te stvari ne povedo kaj veliko.......v tem sem namreč popolna neznalica.........malo se učim, na vaših straneh, a priznam, da mi ne gre najbolje :o|o:

saj te nisem!!! nic ni blo0 pogruntanja mensezdi tlele (mislim da sem od tega dvojega uporabila dober spomin x;)x - po mojem sem namrec kje zasledila da si koz., al pa si mi napisala, ko si pisala... za account (*ker si ravno semle napisala tocno to, pac nic tacga, ce to omenim xDDx)...

res pa, da ce mi ne bi povedala, da bi te pa pogruntala TOCNO ZDAJLE! x;)x x:Dx x:o)x

namrec: "priznam, da mi ne gre najbolje :o|o:" - no to je zlo tipicno. :D

a uganes, kaj sem rekla eni stranki (ko sem se *shlogala* po telefonu), po njenih 3 izrecenih besedah (v temle smislu tvojem x:o)x): a ste kozorog? x:px

jo je kar frshlok zadel. da kako pa sem TO uganla???

ja po etitjudu... glasu (zamorjen, sivota).. a spostljivem tonu (*spostuje avtoriteto, 'znalca' in ce se ti 'ze prepusti', pac to si zanj v tistem trenutku na tem pac pdorocju xDDx)

uh, hudiča :O: ti moraš bit pa hladna kot tuš, pa garaška kot Sizif :eek: :inocent: xcivx xrolleyesx

ups!

kozu o kozlu, valjda je referencno pol. x:px x;)x x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

meni točka duha tako ven seka, da se bom pridružila še vam, Kozorogom. če smem.

dobrih punc se nikol ne branimo v kozlovski družbi x:px x:)x

Druidka glede diplome, bom jutri izvedela dokončno, kaj še moram naredit............saj veš, predno se uskladita mentor in somento...........nekaj časa traja..........sicer nimam nekih popravkov, toda preden eden odgovori, pa še drugi.........je teden takoj naokrog :vragec:

Bom javila, ko jo bom oddala............pa lep pozdrav x;)x xDDx

:palec: držim pesti, da jo boš čimprej oddala x:)x

dobrih IN zateženih? :inocent: ker sem zatežena, veš. x:Ix :inocent:

x:Dx x:Dx pa kaj, saj smo vsi kdaj pa kdaj zateženi, eni bolj drugi manj x;)x

xscratchx hmmm... a še ker od vas dela tabele za vsak drek? ... a je to kozorogovska motnja, al sam moja? Sej pol ni nujno, da se držim te tabele, sam napisana pa more podnujno bit x^x

... pičim, delat tabelo oz. program za hujšanje x:px x:Dx x;)x

x:Dx jaz sem si vedno delala te tabele. ko sem bla še na dodiplomcu. in če jih

nisem imela, nisem mogla najbolje funkcionirati x:Ix xnckrivx x:Dx

hm, ne bi bilo slabo, če bi si jih spet začela delati :inocent: :vragec:

bi vsaj neki blo iz mojih seminarskih

x:Dx

lep večer in uspešen jutrišnji dan...

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

a kozorogi morajo tabele delat :eek: :ermm:

a zato pol ne morem funkcionirat maximalno, ker jih nikoli ne delam. Ni čudno, da ni nikjer nobenega napredka in rezultata... bo treba začet tabelce risat in pisat... xyesx

no tako hudo spet ni............pravzaprav se na določenih področjih odzivam še preveč čustveno in se me dotaknejo stvari, katere so daleč izven mojega polja...........je pa res, da neumnosti pa ne maram, se raje obrnem stran in grem dalje............hladna kot tuš????.........mislim, da ne x;)x x^x ...............včasih ??xrolleyesx :palec:

Oj, Marsa... menda sem bila res nazadnje tu, ko sem se šla poročit...

:2src: :xx!: xsrcx zdej sem pa spet tu, ker imam ogromno časa... sem na bolniški... med nosečnostjo... In seveda sem se spomnila na stari dobri LN. :palec:

aja.... zato mas ono temo tako hecno tam... x:o)x

sem mislila da je v bistvu nekaksna forA, ker je smesko zraven, pa ker je bla odprta kmal po eni drugi, mal podobni. :)

Na bolniski? upam da je sve ok! :detelca:

a bos mela puncko? :inocent: x;)x

Picasso

... pa tak lep dan je zunaj...

škoda biti siten na tak sončen dan,

no, malo niti ne škodi, tak da, kar daj si duška x:Dx x:Dx

veliko sončka vsem...

res je enkraten dan, kaj ne?. xDDx .............ajd, uživajte vsi v tem prekrasnem dnevu x:Dx

pa današnji dan bo še lepši x:)x

lep dan vsem...

pa res je bil en lep dan :palec: :palec: .................upam, da bo tako naprej..................sem pa danes tako utrujena............me je verjetno tudi sonce malo utrudilo...........bom kar hitro pobegnila spat xcivx ...vsaj namen imam takšen xrolleyesx xDDx

... bil danes dan za lenarjenje x:Dx x:Dx x:)x

in prav fajn je bilo nič delati xnckrivx

jutri pa spet branje branje branje.... x:)x

lep jutrišnji, skoraj da že današnji dan xsrcx

... svet pripada tistim,

juhuuuu...http://yelims.free.fr/Coucou/Coucou24.gif

... danes pa nisem bla nič kaj kozorogovska... čist neorganizirano sem tekala naokoli in hvatala globine... x;)x x:px x:Dx

:palec: x:Dx taka bila jaz cel prejšnji teden x:Ix x:)x

... svet pripada tistim,

pozdravljeni...

da tema ne izpade iz prve strani...

torej...

spet moj monolog x:Dx

bila pridna pridna danes x:Dx

brala za faks, pa še sobo (spet) generalno počistila :switz:

pa čist pozabla jest, tak da bla samo na čaju in vodi danes, namesto jutri :o|o:

lepe sanje

... svet pripada tistim,

pozdravljeni...

da tema ne izpade iz prve strani...

torej...

spet moj monolog x:Dx

bila pridna pridna danes x:Dx

brala za faks, pa še sobo (spet) generalno počistila :switz:

pa čist pozabla jest, tak da bla samo na čaju in vodi danes, namesto jutri :o|o:

lepe sanje

res pridna :palec: ...............jaz sem pa na juhci (hitra dieta), pa bomo videli, če bom vzdržala do konca........ xrolleyesx xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...