evelin 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Kozorogi, pozdravljeni............lepo, da se lahko spet oglašam..................sem imela težave z uporabniškim imenom, pa je Marsa vse zrihtala.........tako sem spet tu......... Druidka glede diplome, bom jutri izvedela dokončno, kaj še moram naredit............saj veš, predno se uskladita mentor in somento...........nekaj časa traja..........sicer nimam nekih popravkov, toda preden eden odgovori, pa še drugi.........je teden takoj naokrog Bom javila, ko jo bom oddala............pa lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Začuda nisem vztrajna... (Mars v Ribah) razen, če gre za princip... (razen ce gre za princpi - poznam to, pa tud mars v ribah mam pa se vsega boga, sam s to razliko, da nic v kozlu ) tebe pa blazno dolg nisem tukaj vidla! Kozorogi, pozdravljeni............lepo, da se lahko spet oglašam..................sem imela težave z uporabniškim imenom, pa je Marsa vse zrihtala.........tako sem spet tu......... sem prav zato sla pogleedat, se mi je zdel, da si kaj tacga prisla civknit. Jaz pa NIC v kozlu. no, a pluton na mc v 10. sam tud saturn mi ni nek... blazen fact... se pa cist stekava.. ni mi recimo ono: :xx!: al pa al pa pac... cist ok. ga mam tko fino postavljenga, da sam 2 aspekta tvori. cist neobremenjen. po drugi strani pa je zasluzhen za EDINI () kvadrat v mojem chartu (in to pomemben kvadrat, ker je z asc). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 (razen ce gre za princpi - poznam to, pa tud mars v ribah mam pa se vsega boga, sam s to razliko, da nic v kozlu ) tebe pa blazno dolg nisem tukaj vidla! sem prav zato sla pogleedat, se mi je zdel, da si kaj tacga prisla civknit. Jaz pa NIC v kozlu. no, a pluton na mc v 10. sam tud saturn mi ni nek... blazen fact... se pa cist stekava.. ni mi recimo ono: :xx!: al pa al pa pac... cist ok. ga mam tko fino postavljenga, da sam 2 aspekta tvori. cist neobremenjen. po drugi strani pa je zasluzhen za EDINI () kvadrat v mojem chartu (in to pomemben kvadrat, ker je z asc). očitno sem kar predvidljiva oseba, če si me tako hitro pogruntala...........ja, sem kar močan kozorog..........kozorog v luni, kozorog v soncu.......pa še kje bi se našel, v ascedentu pa devica , vendar moram rečt, da mi te stvari ne povedo kaj veliko.......v tem sem namreč popolna neznalica.........malo se učim, na vaših straneh, a priznam, da mi ne gre najbolje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 očitno sem kar predvidljiva oseba, če si me tako hitro pogruntala...........ja, sem kar močan kozorog..........kozorog v luni, kozorog v soncu.......pa še kje bi se našel, v ascedentu pa devica , vendar moram rečt, da mi te stvari ne povedo kaj veliko.......v tem sem namreč popolna neznalica.........malo se učim, na vaših straneh, a priznam, da mi ne gre najbolje uh, hudiča ti moraš bit pa hladna kot tuš, pa garaška kot Sizif Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 očitno sem kar predvidljiva oseba, če si me tako hitro pogruntala...........ja, sem kar močan kozorog..........kozorog v luni, kozorog v soncu.......pa še kje bi se našel, v ascedentu pa devica , vendar moram rečt, da mi te stvari ne povedo kaj veliko.......v tem sem namreč popolna neznalica.........malo se učim, na vaših straneh, a priznam, da mi ne gre najbolje saj te nisem!!! nic ni blo0 pogruntanja mensezdi tlele (mislim da sem od tega dvojega uporabila dober spomin - po mojem sem namrec kje zasledila da si koz., al pa si mi napisala, ko si pisala... za account (*ker si ravno semle napisala tocno to, pac nic tacga, ce to omenim )...res pa, da ce mi ne bi povedala, da bi te pa pogruntala TOCNO ZDAJLE! namrec: "priznam, da mi ne gre najbolje :o|o:" - no to je zlo tipicno. a uganes, kaj sem rekla eni stranki (ko sem se *shlogala* po telefonu), po njenih 3 izrecenih besedah (v temle smislu tvojem ): a ste kozorog? jo je kar frshlok zadel. da kako pa sem TO uganla???ja po etitjudu... glasu (zamorjen, sivota).. a spostljivem tonu (*spostuje avtoriteto, 'znalca' in ce se ti 'ze prepusti', pac to si zanj v tistem trenutku na tem pac pdorocju ) uh, hudiča ti moraš bit pa hladna kot tuš, pa garaška kot Sizif ups! kozu o kozlu, valjda je referencno pol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 meni točka duha tako ven seka, da se bom pridružila še vam, Kozorogom. če smem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 meni točka duha tako ven seka, da se bom pridružila še vam, Kozorogom. če smem.dobrih punc se nikol ne branimo v kozlovski družbi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 dobrih IN zateženih? ker sem zatežena, veš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Kozorogi, pozdravljeni............lepo, da se lahko spet oglašam..................sem imela težave z uporabniškim imenom, pa je Marsa vse zrihtala.........tako sem spet tu......... Druidka glede diplome, bom jutri izvedela dokončno, kaj še moram naredit............saj veš, predno se uskladita mentor in somento...........nekaj časa traja..........sicer nimam nekih popravkov, toda preden eden odgovori, pa še drugi.........je teden takoj naokrog Bom javila, ko jo bom oddala............pa lep pozdrav držim pesti, da jo boš čimprej oddala dobrih IN zateženih? ker sem zatežena, veš. pa kaj, saj smo vsi kdaj pa kdaj zateženi, eni bolj drugi manj hmmm... a še ker od vas dela tabele za vsak drek? ... a je to kozorogovska motnja, al sam moja? Sej pol ni nujno, da se držim te tabele, sam napisana pa more podnujno bit ... pičim, delat tabelo oz. program za hujšanje jaz sem si vedno delala te tabele. ko sem bla še na dodiplomcu. in če jihnisem imela, nisem mogla najbolje funkcionirati hm, ne bi bilo slabo, če bi si jih spet začela delati bi vsaj neki blo iz mojih seminarskih lep večer in uspešen jutrišnji dan... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 a kozorogi morajo tabele delat a zato pol ne morem funkcionirat maximalno, ker jih nikoli ne delam. Ni čudno, da ni nikjer nobenega napredka in rezultata... bo treba začet tabelce risat in pisat... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 uh, hudiča ti moraš bit pa hladna kot tuš, pa garaška kot Sizif no tako hudo spet ni............pravzaprav se na določenih področjih odzivam še preveč čustveno in se me dotaknejo stvari, katere so daleč izven mojega polja...........je pa res, da neumnosti pa ne maram, se raje obrnem stran in grem dalje............hladna kot tuš????.........mislim, da ne ...............včasih ?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 tebe pa blazno dolg nisem tukaj vidla! Oj, Marsa... menda sem bila res nazadnje tu, ko sem se šla poročit... :xx!: zdej sem pa spet tu, ker imam ogromno časa... sem na bolniški... med nosečnostjo... In seveda sem se spomnila na stari dobri LN. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 aja.... zato mas ono temo tako hecno tam... sem mislila da je v bistvu nekaksna forA, ker je smesko zraven, pa ker je bla odprta kmal po eni drugi, mal podobni. Na bolniski? upam da je sve ok! a bos mela puncko? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 lep pozdravček vsem kozorogom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 lep pozdravček vsem kozorogom tudi od mene aja, pa lepe sanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ... pa tak lep dan je zunaj...škoda biti siten na tak sončen dan, no, malo niti ne škodi, tak da, kar daj si duška veliko sončka vsem... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ... pa tak lep dan je zunaj...škoda biti siten na tak sončen dan, no, malo niti ne škodi, tak da, kar daj si duška veliko sončka vsem... res je enkraten dan, kaj ne?. .............ajd, uživajte vsi v tem prekrasnem dnevu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 pa današnji dan bo še lepši lep dan vsem... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 pa današnji dan bo še lepši lep dan vsem... pa res je bil en lep dan .................upam, da bo tako naprej..................sem pa danes tako utrujena............me je verjetno tudi sonce malo utrudilo...........bom kar hitro pobegnila spat ...vsaj namen imam takšen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 ... bil danes dan za lenarjenje in prav fajn je bilo nič delati jutri pa spet branje branje branje.... lep jutrišnji, skoraj da že današnji dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 le toliko, da se pofočkam in spravim malo višje na lestvici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 Sitna sem kot kozel. Hehe ... en lep pozdrav vsem rogatim. danes se jaz podpišem pod temle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 juhuuuu...http://yelims.free.fr/Coucou/Coucou24.gif ... danes pa nisem bla nič kaj kozorogovska... čist neorganizirano sem tekala naokoli in hvatala globine... taka bila jaz cel prejšnji teden Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 pozdravljeni...da tema ne izpade iz prve strani...torej... spet moj monolog bila pridna pridna danes brala za faks, pa še sobo (spet) generalno počistila pa čist pozabla jest, tak da bla samo na čaju in vodi danes, namesto jutri lepe sanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 pozdravljeni...da tema ne izpade iz prve strani...torej... spet moj monolog bila pridna pridna danes brala za faks, pa še sobo (spet) generalno počistila pa čist pozabla jest, tak da bla samo na čaju in vodi danes, namesto jutri lepe sanje res pridna ...............jaz sem pa na juhci (hitra dieta), pa bomo videli, če bom vzdržala do konca........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.