druidka 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 res pridna ...............jaz sem pa na juhci (hitra dieta), pa bomo videli, če bom vzdržala do konca........ itak da boš. vztrajnost pa malo trme Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 itak da boš. vztrajnost pa malo trme trma, trma ja , včasih se vprašam, kaj mi je to treba? ............recimo zdaj, ko bi kaj konkretnega pojedla pa ne bom .............ok, lep pozdrav vsem kozorogom...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Očitno pa bom danes jaz monologe tolkla............dajte no kozorogi, kje ste zadnje čase, da se ne bova samo medve z druidko oglašale in vlekle temo navzgor..............pa lep kozorogov pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 no, pa da se še jaz oglasim in vsem zaželim prijeten dan. ja, sicer pa, kje ste vsi? samo evelin in jaz sva tukaj.pa še mene ne bo čez vikend, ker grem v lj.tak da, lep vikend! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 spet nikjer nikogar in spet moj monolog med vikendom bila nekam škorpijonsko nastrojena (jp, asc. v škorpijonu) evelin: kako se je iztekla hitra dieta z juhico? uspešen jutrišnji dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 meeeeeeeeeeeeee kje ste Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 kozlički meeeeeeeeeeeeee kje ste kozli zgleda dons počivajo ... al majo pa tolk dela, da ni cajta Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 kozlički kozli zgleda dons počivajo ... al majo pa tolk dela, da ni cajta preveč pridni, kukr po navadi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 preveč pridni, kukr po navadi se mi je zdel ... bi blo nemogoče, da bi počivali kej ... jih bo treba naučit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 se mi je zdel ... bi blo nemogoče, da bi počivali kej ... jih bo treba naučit se javim za inštrukcije , sem ravno opazoval našega terenskega sodelavca, kako ga je zmanjkal v pisarni , sam zdejle ga je telefon zbudil, je komi k sebi prišel Kako delovno vzdušje , zdejle mal zeha, pa ugotavlja, da je pritisk padel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 se javim za inštrukcije , sem ravno opazoval našega terenskega sodelavca, kako ga je zmanjkal v pisarni , sam zdejle ga je telefon zbudil, je komi k sebi prišel Kako delovno vzdušje , zdejle mal zeha, pa ugotavlja, da je pritisk padel si jih v službi že dobr nauču vreme je krivo ... mensezdi ... bi tud kar počivala neki ... protestiram, pa hočem sonce Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 si jih v službi že dobr nauču vreme je krivo ... mensezdi ... bi tud kar počivala neki ... protestiram, pa hočem sonce veš da jih ne motim, pri tako pomembnih opravilih , se je enkrat zgodilo, da sta kar dva zaspala, vsak na svojem koncu sobe, eden je prav zasmrčal , men je blo tolk smešen, jst mam včasih krizo tam okoli 10h, 11h, še dobr da imam bicepse , dans sem tut eno dal čez, klima ne dela , pol sem se pa mal sprehodil, pa mal vode uporabil Jst tut sonce , pa nč sopare , tole ni vseskupaj nč Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 veš da jih ne motim, pri tako pomembnih opravilih , se je enkrat zgodilo, da sta kar dva zaspala, vsak na svojem koncu sobe, eden je prav zasmrčal , men je blo tolk smešen, jst mam včasih krizo tam okoli 10h, 11h, še dobr da imam bicepse , dans sem tut eno dal čez, klima ne dela , pol sem se pa mal sprehodil, pa mal vode uporabil Jst tut sonce , pa nč sopare , tole ni vseskupaj nčsem par dni nazaj prebrala en članek o počivanju čez dan ... baje je 20 minut počitka skor nujno potrebno, da bi normalno funkcionirali ... je človek menda (če se prov spomnim) edini sesalec, k ne počiva popoldne tle kar grmi neki ... upam, da ne bo tolk, da bo treba čarunalnik ugasnt ... grem res spat pol Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 sem par dni nazaj prebrala en članek o počivanju čez dan ... baje je 20 minut počitka skor nujno potrebno, da bi normalno funkcionirali ... je človek menda (če se prov spomnim) edini sesalec, k ne počiva popoldne tle kar grmi neki ... upam, da ne bo tolk, da bo treba čarunalnik ugasnt ... grem res spat pol ta članek je za povečat, pa na steno Vidim, da ga temeljito upoštevam, no 20 minut , od pol ure navzgor gre pri meni, pa ratal je tut že več kot 2 uri , je blo že kej prejšni dan pri nas je še vse mirno , ti pa kr spremlji, tole grmenje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ta članek je za povečat, pa na steno Vidim, da ga temeljito upoštevam, no 20 minut , od pol ure navzgor gre pri meni, pa ratal je tut že več kot 2 uri , je blo že kej prejšni dan pri nas je še vse mirno , ti pa kr spremlji, tole grmenje baje ni dobr, če je počitek predolg ... bom najdla članek pa ti ga prnesem pokazat tle še ful pada pa grmi ... sem pa optimist , tko da se mi nč ne mudi ugašat kište ... čeprav mi je lani že treščilo notr ... sam ne tuki Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ahoj.se javljam.čist na kratko ker sem delovno razpoložena pišem seminarsko, recimo, da jo imam četrt napisane, pa imam jo v planu napisati danes polovico upam, da mi rata.ker se neki čudno počutim že ves dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ga bosta že M&M uredila sicer pa nered tudi v moji glavi pa okoli mene hudiča, knjige ležijo po celi sobi, prej sem se spotaknila ob eno jah, se vidi, da pišem seminarsko.šibam zdaj naprej pisat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 kozli so res pridni , Druidka še posebi, jst pa čist zadovoljen če je plan 15 % izpolnjen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ok, kar zadovoljna.nisem sicer uspela napisat vsega, kar sem imela v planuampak bo že..prišla domov iz lj ena dobra prijateljica in šli malo ven, na koktejl zdaj pa spet doma in še malo berem in razmišljam, kaj bom pisala danes zjutraj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 jutro, kozli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 jutro pa lep dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 še v eno štalco eno super dobro jutro Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 oh, pa kje ste vsi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 e, pa prav imaš, ti kar poležavaj. si zaslužiš!še namest mene daj nič, dovolj zabušavanja, zdaj pa res grem pisat , samo tu pa tam bom še malo škilila sem gor Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 en veeelik dolgcajt .......jah nič, si bo treba kaj zmislit..................kar malo pogrešam študij, seminarske... .......Druidka, ti pa le tako naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.