evelin 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 jutro al dober dan.......kakorkoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 jutro al dober dan.......kakorkoli He, he, jutro je dobro, ker sm pokonc, dan še pa bo,ker se jasni, kava pa tudi deluje. Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 pšššš, ne jo motit, seminarsko piše Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 ja kje pa ste vsi?.....ste po nedeljsko zaspani in leni?.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 druidka, kje si? malo pisala seminarskoveliko žuralazdaj pa spet tuki pšššš, ne jo motit, seminarsko piše evo, sem jo končala v petek popoldan ja kje pa ste vsi?.....ste po nedeljsko zaspani in leni?....aha, pa sem res utrujena in zaspana bo treba danes iti prej spat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 aha, pa sem res utrujena in zaspana bo treba danes iti prej spat kaj pa danes???????.......enako ostali, ja kje ste spet??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Evo lep pozdrav od ene kozoroginje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 kaj pa danes???????.......enako ostali, ja kje ste spet???uf, laufarijo imela danes,pa jutri bo tudi Evo lep pozdrav od ene kozoroginje dobrodošla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 dobro jutro, kozli tak, samo javljam, da me ne bo deset dni.grem na morje spet Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 druidka izgine na morje in tema gre v zaton no, no ni vse tako črno, nekateri smo še vedno tu ........pa en lep (po dolgem času) sončen pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 en lep sončen pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 SVEZI KOZLOVSKI SONCEN POZDRAV VSEM Kje se potepate??Boste izkoristili soncek danes?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Oj , kozli!Nekam ste se izgubili... Samo toliko da vas spravim na prvo stran... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Kaj je?A znate še kaj drugega kot smeškote limat? Kozli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Dobro jutro kozli!Ajde vstat pa roge nabrusit! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Ajde, en pozdravček od štajerske kozoroginje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Pozdravček, pozdravček .........kozorogi, kaj pa počnete?.............res vsi tako zasedeni??????????? ........ja, očitno.................ok, potem pa uživajte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ..........je pa res že zadnji čas, da se vrne druidka .....počutim se prav osamljeno :xx!: ......pa lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ahoj evo, spet tukaj, po dolgem času.ker vem, da pogrešate moje monologe Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 , hvalaprav pogrešala sem vas, res. Mystica, tebi pa čim bolj umirjen dan, brez bolečin Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 jutro sem že kar nestrpna, grem danes v šolo na konferenco še prej pa v banko, pa še neki na občino urejat lep dan vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 jutro sem že kar nestrpna, grem danes v šolo na konferenco še prej pa v banko, pa še neki na občino urejat lep dan vsem ooo , ta pridna je prišla nazaj Zdej bi pa še jst rabil tvojo kozo , ti pošljem mojga bikca v zameno , da boš uživala kakor se spodobi , jst bom pa mal , da že enkrat končam tole dejtanje z diplomo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ahoj evo, spet tukaj, po dolgem času.ker vem, da pogrešate moje monologe Pozdravljena in dobrodošla spet med nami ................očitno mi ne bo več treba tolčt monologe , moram priznat, da mi ne gredo ravno od rok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 pozdravček še mojim kozam in kozličkom druidka, kako je bil prvi dan?ahoj vsem no ja. bolj dolgočasno. cela šola(je več šol) imela sestanek, pa poslušali poročilaod prejšnjega šol. leta jutri pa ima naša šola konferenco, pa potem poročam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.