druidka 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 prijeten in lep dan, pa čeprav dežuje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 jest tud koza Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ojla, spet moji monologi, ker vem, da jih imate radi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 še vedno sami moji monologi... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 dobro jutro in uspešen dan, kozli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 pozdravček še od ene kozoroginje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 ... pa še od ene Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Meeeee!!! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Še malo pa vas bomo ujel! Lenobe rogate... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Izgovor... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 jutro zaspana spala bi še Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AjdaNeza 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 še ena koza vas pozdravlja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 še ena koza vas pozdravlja Oj, pozdravljena, kozica... Daj malo oživet tole temo Tile kozli tukaj so zgleda brez rogov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 dobro jutro! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 še ena koza vas pozdravlja sory... Ko sem prvič videl tvoj nick sem bil brez špeglov... Pa sem prebral - Majoneza.. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AjdaNeza 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Majoneza kaj Hm, veš pa pravzaprav nevem kako bi se dalo oživet tole temo Hmmm, no, mogoče me zanima tole:Sta vaš značaj in izgled zelo blizu "tipičnemu kozorogu" ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Majoneza kaj Hm, veš pa pravzaprav nevem kako bi se dalo oživet tole temo Hmmm, no, mogoče me zanima tole:Sta vaš značaj in izgled zelo blizu "tipičnemu kozorogu" ? Če to napišeš bodo še tisti ušli ki vsaj včasih pokukajo sem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2006 Avtor Prijavi Deli 11. september 2006 zakaj pa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 zakaj pa? Sta tvoj značaj in izgled blizu tipičnemu kozorogu? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2006 Avtor Prijavi Deli 11. september 2006 Sta tvoj značaj in izgled blizu tipičnemu kozorogu? kakšen pa je izgled tipične koze ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 kakšen pa je izgled tipične koze ? Ima roge...! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 tipičnemu kozlu sem podoben več, kot bi si želel Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 In kakšen je tipičen kozel ali koza? Jaz nimam pojma... Naj mi nekdo razloži...prosim Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AjdaNeza 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 he he Vidim, da je steklo razglabljanje o tem kdo je tipičen kozorog in kdo ne Tud jaz nisem in verjetno so redki... Ampak imam pa tako neko čudno kombinacijo, ki pripelje do zmešnjave...v soncu Kozorog, v luni tehtnica in ascendent je tehtnica Eh, saj se tako ali tako ne spoznam preveč na te zadeve Drži pa to, da imam prevelik čut za razumevanje "obeh strani". Tako, da se kdaj pa kdaj kar težko odločam. Slaba tema.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.