Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

ahoj x:Dx

no ja, ko že ravno razpravljamo o tipičnih kozorogih, tudi jaz nisem tipična kozoroginja

v nekaterih pogledih da, v večini pa ne. vsaj mislim tako :inocent:

kakorkoli že, lep večer vsem x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Deli na socialnih omrežjih

Zajebani. :vragec: x:o)x

materialisti, hladni, preveč organizirani, pikolovsi, hladni v postelji ... to naj bi KAO veljalo

Jst pa v večini čist obratno. Weird. Jst sm hibrid, i guess

Jst tud nimam nobene organizacije, pa blazna občutljivka sm, nič kozorogovskega mi ne seka ven zadnje čase; samo še dvojček v asc, pa riba v duhu (ta še bolj)

:eek: x?x

Ali pa mutant... x:Dx x:Dx :wOOt: xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

ola. sm prov mogla sem pridt. k mi bo en kozorogec hmal vse potrplenje požru :sniky: pretepst :OoO: xsrcbumx

daj povej, kateri je...da se skup usedeva in mirno ter jasno pogovoriva, kako ni dobro luštni škorpiji potrpljenje preizkušat xcivx xDDx xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Zajebani. :vragec: x:o)x

materialisti, hladni, preveč organizirani, pikolovsi, hladni v postelji ... to naj bi KAO veljalo

Jst pa v večini čist obratno. Weird. Jst sm hibrid, i guess

hja xscratchx bejbi ka že maš na asc :inocent: :fiju: x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:eek: x:Dx

Kozlički so se zbudil... x:Dx xsrcx :palec:

Dobro jutro... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

:inocent: x:Dx

Meni pa pomaga, čeprav se mi zdi, da mi včasih še riba bolj tolče ven kot dvojček. Sploh takrat, ko sem prava cmera. Na primer danes.

Ne no... x:Xx x:Xx x;)x

:inocent: x:Dx

Meni pa pomaga, čeprav se mi zdi, da mi včasih še riba bolj tolče ven kot dvojček. Sploh takrat, ko sem prava cmera. Na primer danes.

no, saj nisi cmera, si samo čustveno bolj navdahnjena in dojemljiva x:Xx xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Oj, kozlički! x:Dx x:Xx

Vstat pa roge zglancat! x:Dx x:Dx :vragec: x:o)x

kaj zdej, kozli pa koze x:Xx x;)x pridni kej x?x moja koza je pomoje na obisku pr kakšnem kozlu x:Dx x:px

Oj škorpija! x:Xx

ko si ravno tukaj, poikaj mal tele kozle da se bojo zbudil... :vragec: x:Dx x:Dx

Pa ne preveč... xDDx

Oj škorpija! x:Xx

ko si ravno tukaj, poikaj mal tele kozle da se bojo zbudil... :vragec: x:Dx x:Dx

Pa ne preveč... xDDx

sej majo debelo kožo x:Dx lohk kar fejst pičim :vragec: x:px če je kdo vidu mojo kozo smotano, se lohk oglasi :inocent: je šla enga kozla obiskat x:px pa ne vem, če kej dela zdej al sam zabušava ... se je predolg s škorpijo družla x:Dx x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

sej majo debelo kožo x:Dx lohk kar fejst pičim :vragec: x:px če je kdo vidu mojo kozo smotano, se lohk oglasi :inocent: je šla enga kozla obiskat x:px pa ne vem, če kej dela zdej al sam zabušava ... se je predolg s škorpijo družla x:Dx x:px

:eek: x?x

Tvojo kozo? xrolleyesx

Kako pa zgleda? x:Dx

A ima krive al ravne roge? x:Dx x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...