rika 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 (vsaj te 3, ki jih poznam...) Si morda spregledala tole? Pisala sem na osnovi izkušenj z njimi.... Verjamem pa, da je še ogromno dejavnikov, ki izključujejo te navedbe.Moram pa tudi reči, da imam zelo stroge kriterije... Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Aja še tole, zelo so samokritične (preveč) in nesamozavestne.... Jaz pa ovnovka.... pa ko tole pišem, se kar spomnim kako se je enkrat udrihalo po ovnovkah. Pa se jaz tudi nisem našla v tistih kritikah, pa me ni nič motilo. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 rikaaaaaaaaa, dobr si to opisala, naj se najde kter-a ,ki je v tej embalaži prisotna mau Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Aja še nekaj pozabila. - kozoroginja izvleče od tebe katerega frizerja, krojača ... imaš, potem pa tako ilegalno hitro k njemu se urejat, samo ne upoštevajo, da je potrebno še ogromno truda in filinga in da moraš tudi sam kaj storiti za to, če hočeš biti urejen.- se ne znajo negovati, pol se pa sprašujejo od kod imajo suho kožo, prhljaj se jim pa tako že na daleč vidi na temnih oblačilih, - predvsem pa hočejo biti navzven strašno fine, pa najraje imajo, da jih kar vsi VI-kajo,........pa še kaj bi se našlo.... To vse skupaj so morda res ekstremi pri kozoroginjah.Sem pa morala mal povedat moja nekajletna opažanja. Poznam tudi dve zanimivi levinji, pa še kdaj o njih mal.... Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Predvidevam pa, da si, glede na to, da si tako kritično opisala (nas?) kozoroginje, TI pravo nasprotje napisanega... Imam prav? Pozabila ti odgovoriti Dolores.Ja, šur de, jaz sem pa dbest. (Uf, ne znam citirat..., se moram hitro naučit, če sem tako dobra....) Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Poznam 3 kozoroginje, službeno, pa mi sploh niso "in": - kupujejo najcenejše podn stvari, in se pretvarjajo, da je bilo to zelo drago in zelo veliko daje na znamke, ki pa si jih ne privoščijo, - sploh si ne zrajtajo, da so morda na vrsti za kavo plačat, jim je treba kar rečt, - pišejo maile, ki se jim redno vračajo, ker imajo v adresarju narobe naslov, nato pa kregajo naslovnika kako to, da ni dobil maila, Tole je pa nekaj najboljšega v zadnjem času. Za krepat. Tele tvoje Kozoroginje res niso zelo tipične, imaš pač tako srečo. Tadruga trditev od tehle treh tule - tista o kavi - je pa kar taprava, ne moreš kiksnit. Taprva - o dragih znamkah - je duhovita kot le kaj, ampak zadnja je pa pravi dragulj - Kozorog točno takšen, kakršen je! "Kako da nisi dobil maila?! A mi NOČEŠ odgovort al kaj?!" Jarac ko jarac. Polepšala si mi dan. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>-- ogromno jim pomeni titula in se kar razjočejo če nimajo naziv vodja,- zelo rade ponavljajo za drugimi, nimajo svojega stila,zelo veliko daje na znamke, ki pa si jih ne privoščijo,- se full pretvarjajo in mimogrede zlažejo,- zelo rade ponavljajo besede, ki jih je kdo malo prej uporabil, ohoho!!! hi hi hi....ju tud take poznam. ful takih poznam. in sem bla že čist prepričana, da so to najbl mim bitja kar jih poznam. pol sem pa na srečo spoznala še druge in vidla da ni vse tko oz. bl da niso vse take. tko da zdej enepar ful fejst poznam... res ful fejst.tak da jih mam zdej ful rada... samo jih mal s previdnostjo spoznavam, da vidim kam pašejo... ampak enepar kozorogov pa poznam k jim tele zgori naštete ... tako pašejo. ne bi mogla bl zadet. tako resnično in prov vsakodnevno se je to kazalo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 rika,3. Nov 2004 ob 21:05 Tudi jaz sem redko komu "IN"... pa vendar... - pisalno mizo imajo razmetano, da nikoli nič ne najdejo - MOJA PISALNA MIZA JE ZMERAJ POSPRAVLJENA (PREVEČ!)- shranjujeo vse papirčke in hočejo imet že "ta desetič" enak recept, pol se jim pa vlači nekje po mizi v kupih papirja (NIČ NE PIŠEM NA PAPIRČKE, RAZEN MARSI DOLOČENA SPOROČILA)- največ jim pomeni služba in priznanje v službi, takrat na družino kar pozabijo (PRVO IN ZADNJE MI JE DRUŽINA, VMES JE SLUŽBA..)- ogromno jim pomeni titula in se kar razjočejo če nimajo naziv vodja (NISEM VODJA IN ZARADI TEGA NE JOKAM)- so zelo slabo razgledane, ker se nimajo časa ukvarjat še s čim in potem ne poznajo najosnovnejših stvari in dogodkov, ki so aktualni (SEM SLABO RAZGLEDANA PROTI NEKOMU, KI JE BOLJE RAZGLEDAN IN SEM DOBRO RAZGLEDANA PROTI NEKOMU, KI JE SLABŠE RAZGLEDAN - OCENA POZICIJE IZ KATERE GLEDAŠ)- v šoli so se full greble in bile celo kdaj tudi odlične, znanja pa le malo odnesle (HMMM... CELO KDAJ ODLIČNA, SAMO ZATO SI MORAL IMETI TUDI NEKAJ ZNANJA, KOT SI TUDI ZA CVEK MORAL IMETI PRECEJ NEZNANJA... OBJEGA JE BILO...) - zelo rade ponavljajo za drugimi, nimajo svojega stila (UHHH NITI POD RAZNO - TUDI NA SMRT SE SKREGAM KO ZASTOPAM SVOJE STALIŠČE)- so zelo neodločne, ko je treba kaj kupiti (VEDNO SAMO NAJBOLJŠE JE DOVOLJ DOBRO ZAME IN NOBENIH TEŽAV PRI ZAPRAVLJANJU)- kupujejo najcenejše podn stvari, in se pretvarjajo, da je bilo to zelo drago in zelo veliko daje na znamke, ki pa si jih ne privoščijo (HALOOO... VSAK KUPUJE TISTO, KAR JE SPOSOBEN KUPITI - LAHKO SI ŽELI, OBČUDUJE LACOSTE REČI, NOSI PA PAČ "SAMO" NESS, KER SI PAČ NE MORE PRIVOŠČITI),- do cilja pridejo po daljši poti, ker ful zakomplicirajo (VČASIH TUDI...AMPAK DO CILJA VEDNO PRIDEMO) - niso dobre gospodinje, še manj pa dobre kuharce (KUHARICA SEM ZELO DOBRO, MALO SLABŠA PEKAČICA, GOSPODINJA - FATA PA SEM IZVRSTNA)- se full pretvarjajo in mimogrede zlažejo (SE VSI...)- sploh si ne zrajtajo, da so morda na vrsti za kavo plačat, jim je treba kar rečt (ČE SI ODKRITA, PAČ POVEJ..., DANES SI TI NA VRSTI ZA KAVO - JAZ VEDNO PLAČAM)- zelo rade ponavljajo besede, ki jih je kdo malo prej uporabil (TVOJIH SE SIGURNO NE BOM "NAVZELA")- sploh niso ciljno usmerjene, delajo nekaj in ko je treba posel zaključiti se tresejo od nervoze, ker so pozabile 100 stvari (VSAKA MOJA STVAR JE NAREJENA PRED ROKOM IN ROKO NA SRCE - MISLIM DA DOBRO)- pišejo maile, ki se jim redno vračajo, ker imajo v adresarju narobe naslov, nato pa kregajo naslovnika kako to, da ni dobil maila (NIKOLI),- so 100% skregane s tehniko, z računalniki, z digitalci, kar raje kaj ne znajo, samo da drugi to naredijo (NI GA TEHNIKE, S KATERO SE NEBI SOOČILA IN SE NAUČILA PO SVOJIH SPOSOBNOSTIH)- redno zamujajo v službo, pa tudi na vse sestanke (NIKOLI) - nimajo čuta za vzgojo otrok (LE ČEVLJE SODI NAJ KOPITAR),.Torej smo po tvojem in še večkrat Uhhh....kako sem opljuvana..... Bi pa res rada prebrala tvojo samoooceno.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Pri tehle kritikah o Kozorogu, se jaz ne bi cist strinjala... :xx!: se mi pa zdi, da tale aspekt ta teden vpliva na to ...Mars kvadrat Saturn... Mars tolce po Saturnu... no ja, jih bo ze dobil po snofli nazaj ... enkrat.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 mislim da so tko k pr škorpjonih ful očitne ali dobre ali slabe lastnosti. in res sem najprej spoznavala same zahrbtne kozorogce.... ampak zadnje čase pa same fajn. glede organiziranosti pa ne bi... sem škorpjon pa mam grozen nered... v asc. sem sicer kozorog sam mislim da to nima nč opravt s tem... moja mami je kozoroginja in tako pedantna da je že tu mač. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pri tehle kritikah o Kozorogu, se jaz ne bi cist strinjala... :xx!: se mi pa zdi, da tale aspekt ta teden vpliva na to ...Mars kvadrat Saturn... Mars tolce po Saturnu... no ja, jih bo ze dobil po snofli nazaj ... enkrat.. Itak, jaz že dva dni jemljem zalet... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Predvidevam pa, da si, glede na to, da si tako kritično opisala (nas?) kozoroginje, TI pravo nasprotje napisanega..Imam prav? NO JA, NEKI DRŽI, NEKI PA ZIHR NE <{POST_SNAPBACK}>Taprva - o dragih znamkah - je duhovita kot le kaj, ampak zadnja je pa pravi dragulj - Kozorog točno takšen, kakršen je! sm si to tu sam reku,da niso tipične, sam sm vseen z veseljem prebral .kozorog, skriti ,tihi kolerik Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>mislim da so tko k pr škorpjonih ful očitne ali dobre ali slabe lastnosti. in res sem najprej spoznavala same zahrbtne kozorogce..., hee si me sponmnila enga pri. od my mlajše sestrične; sm bil pri njih, je pospravljala doma, sesala, pa sem nekaj o nečem komentiral njeni mami, pa je šla z odprtim sesalcem in z mobitelom vred letet v sobo povedat njeni frendici Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Morda so to res ekstremi, toda jaz jih vidim take. Ta stavek in še ostali povedo, da JAZ te 3 kozoroginje vidim take na osnovi večletnih opažanj. Mi je bilo pa luštno mal povedat. Kje pa naj povem, če ne tle v tej temi. Halo, saj nisem posploševala.... Če vi, drage kozoroginje niste take, potem pa super, čestitam Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 čaki čaki, še ena kozoroginja si mora tole prebrati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 če so tole značilnosti kozoroginje, se grem jaz v pozanimat, če se niso zmotili in se nisem rodila ob 11 dopoldan ne zvečer, al pa dan so sfalili, nene sigurno so me zamenjali za katero drugo deklico tam in sem en dan starejša... ma šalim se samo ok, ne najdem se sploh nič v temle opisu... pismo, če pa sem slučajno v očeh drugih mičkeno temlu opisu podobna ma ne nisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 hm....se mi ni dalo vsega brat..kar zgoraj piše...hja.. opažam pa....da je se v krogu mojih prijateljev ki jim zaupam...pojavlja kr nekaj kozorogov.....al pa v mojem lajfu....bo boljše če napišem....mami je kozorog(asc. strelec), sestrična...mlajša(12 let...jaz pa 15) ampak si veliko povema...potem....moj prvi.... je kozorog................nova sošolka, s katero se super razumema...dobri frendici sma in še boma postali....in pa sošolec...tud kozorog....mu lahko veliko povem..in zaupam....pač čutim to....no, pa še stari prijatelji....iz oš...sošolka...frendica...samo se bolj redko zdaj vidimo...pa sošolec....hja...on pa je res faca...funny guy..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 KozorogTako kot se kozorogi spretno in polni moči odpravijo na vrh gore, se tudi v horizontali držijo podobnih navad. Raje praktično in pragmatično kot pa preveč domišljije, ročno delo namesto high tech igračk. Najkasneje po predigri vas bo odločno, a nikoli grobo spravil podse. Pod vplivom Saturna se kozorog zaveda svojih dolžnosti in ne bo odnehal, dokler ne bosta končala oba. Kakršne koli pripombe v slogu "kaj ne bi morda enkrat..." z gotovostjo vodijo h coitus interruptus. Kozorog ne mara biti voden, temveč želi čutiti, da vam dobro dene. Nikar mu svojih skritih fantazij ne izdajte prezgodaj, to zapetega kozoroga le prestraši. O spolnosti se namreč le nerad odprto pogovarja, še posebno dokler se ne odtaja. Pri njem potrebujete veliko občutka, če pa je deležen naklonjenosti in nežnosti, ki ju nujno potrebuje, se lahko od njega nadejate tudi seksa, ki ste si ga morda zaželeli le v sanjah. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>KozorogNajkasneje po predigri vas bo odločno, ne bo odnehal, dokler ne bosta končala oba. Kozorog ne mara biti voden, temveč želi čutiti, da vam dobro dene. Pri njem potrebujete veliko občutka, če pa je deležen naklonjenosti in nežnosti, ki ju nujno potrebuje, se lahko od njega nadejate tudi seksa, ki ste si ga morda zaželeli le v sanjah. kako veš? si imela kakšnega? misllim, ful lepo napisano..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 kaj pa tehtnice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Par reči drži, veliko pa ne. To o tehniki drži. Drugega pa nič Mogoče zato ker imam strelca v Asc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 heheheh rika...če VERJAMEŠ v horoskope...kar se kozorogov tiče, jst sem tud kozoroginja, nč kej tistle ne drži kar ti opažaš, res pa je da sem jst DVOJNA kozoroginja, torej sonce in luna v kozorogu, ne vem če so moje lastnosti kaj z znamenjem povezane, miza se ne sije kr naprej, dnevno pa zmečem papirčke stran, zlo malkrat se mi zgodi da bi kaj zgubila, pijačo plačam redno, ne pozabljam na obveznosti, če menim, da se mi lahko to nrdi si zabeležim, odlično kuham, v službi mi godi vsak uspeh, se strinjam da to dosti pomeni, pa verjetno vsem delavnim ljudem, ki svoje delo odgovorno opravljajo, da se njihovo delo tudi ceni. Kar se pa ne. Ponavadi.E, tko. Ampak to je stvar karakterja. Ne prenesem šlampastih ljudi, ki eno govorijo in drugo serjejo. Ne prenesem "zmučkanih" ljudi, ki ne vejo kaj je prioriteta, in se stvari lotijo al drugih, al pa tistih, ki bi jih sicer mogli naredit pa povsem napačno in nepraktično. Jst mam rada energičnost v dejanjih in da se npr. pri pogovoru pove jasno in točno kaj hočeš pa hitro. Ne tisto da samo bistvo pozabiš ko nekomu nekaj razlagaš. Popizdim! Sploh če imam veliko dela. Pa da se s takim pogovarjam, al pa da jim stokrat rečeš da naj nekaj dajo PISNO od sebe.. A ja ti še nisem maila napisal? Ja, zdle pa res bom. Malo morgen. A so tvoje sodelavke takšne? Tudi kaj?Vikanje je pa stvar vzgoje, kakor ti mene tako jst tebe.. Pa če pride čistačica v firmo prek enga servisa delat in te tikat začne pa neke osebne stvari gofljat, pač se mi zdi da mora vsak vedet kje mu je mesto. Prav tako starejše od sebe, a jih ti tikat začneš, al pa zoprne ljudi, a jih tikat začneš? Trgovke, kelnarce jih ti začneš tikat al one tebe? Z vikanjem najboljš distanco držiš. Ko pa jih tikat začneš take, ki pr seb nimajo razpucan kako in kaj te vikat začnejo.. kao njim pa ni prav da jih ti kontra. Drugač je pa tikanje bolj uporabna oblika za komuniciranje v službi, samo kar se pa tega tiče kako in kater koga in kdo komu predlaga in ob kakšni priložnosti, če ne kar ob prvem stiku, to pa je katastrofa. Na splošno. Bi blo boljš da ga ne bi imel možnosti uporabljat. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 No, tlele se pa najdem..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 psst.. da rika ne bo prebrala kaj sem jst o ovnicah napisala, seveda o tistih 4 primerkih, ki jih poznam, res bi lahk glede na naturo kozorogov šlo za maščevanje, pa ne gre, ker je tisto napisano pred temi posti, podobnost ali ne je seveda zgolj naključna, in gre se za tiste ženske ki jih jaz poznam, pa je to stoprocentno res in kar se tiče na mojo direktnost in pogosto netaktnost se tudi zdajle sigurno ne lažem, čeprav kao je to naša značilnost, ki jo sicer priznavam, če se mi s kom ne da komunicirat in tko pa rečeš, joj res nimam časa. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Pssst, bom še jst čist po tihem povedala.... Moja bivša svakinja je oven. Pa ne bom packala kozorogove teme s tem. Bom ob priliki v temi o ovnih kej zinla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.