alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 a kdo koze šteje... potem mene ni spljoh Kaj pa si ti? Neuvrščena? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 kako Kozorogi a se kaj dogaja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 namest da bi kopalnico pucala, sem film gledala Ime mi je David, al neki tazga, sem jokala ko dež na konc... to ni glih kozorogovsk a? zdejle poslušam na radiu vse je lepše ker te ljubim... tko pa grem pod tuš pa spat... se ne dam ne luni v raku ne enmu oslu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 naravnost iz službe sem šal pozdravit Klarus, ko je šla v London.........popila eno kavico.............sedajle se tukaj malo sprostim............si grem pripravit kad in vročo vodo............pol se sama z seboj pogovorit..OBVEZNO Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 sam danes ko je luna v raku bodi popustljiva z deklico v sebi... prav? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ne..............preveč sem bila popustljiva...........in sem v shitu :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 počak da luna iz raka pride ven.... verjemi, pa se potem pogovori sama s seboj v trdem tonu... ma kaj bom pameten solila, k sem sama popustljiva da crkneš, potem pa problemi - nemorešverjameš...kakorkoli, postavi se na svoje tačke... ampak ni pametno tole ta vikend počet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 a misliš da luna v raku to preprečuje? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 potencira bluz otožnsot, občutek osamljenosti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 razumem čeprav mene to bolj trga, kadar je v ško Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 sej majo debelo kožo lohk kar fejst pičim če je kdo vidu mojo kozo smotano, se lohk oglasi je šla enga kozla obiskat pa ne vem, če kej dela zdej al sam zabušava ... se je predolg s škorpijo družla sam ne vem, kdo zdej to žvižga al kozu al bik al kr oba , danes ni ta prav dan za delo , tko da je tvoja koza mal obupala , pa je šla mal ljubljanski lajf pogledat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 jutro kozli ::, danes ni ta prav dan za delo , tko da je tvoja koza mal obupala , pa je šla mal ljubljanski lajf pogledat pa ja, danes je tak dan, ko je treba dati vse štiri od sebe in lenariti in uživati. se sprostiti. in nič delati. in nič misliti in to zdaj govori en kozorog no,tale koza bo tale vikend samo lenarla lep dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 koze pa kozli večji in manjši no, ostale žvali tud sam ne vem, kdo zdej to žvižga al kozu al bik al kr oba , danes ni ta prav dan za delo , tko da je tvoja koza mal obupala , pa je šla mal ljubljanski lajf pogledat ah, ta moja koza se vidi, da se je predolg sam s škorpijami družla pa to zdej bi pa žurala ... no, se ji vsaj kej dogaja sej bo zagrabla ... nažurat se je treba je obljubila, da do oktobra kozlu pomaga vse nardit sej zna, bo vse se zrihtal ... pol jo pa itak rabim ... pa upam, da jo nauči tist kozu ornh delat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ta koza pa zadnje dni na trnih ........opravila razgovor za službo pripravništvo pravzaprav ...............v ponedeljek grem v kliničnega po papirje za zdravniškega in potem..................., če bo vse v redu, seveda ........se mi bo v kratkem spremenil ves dosedanji ritem .........komi čakam, a sem kljub temu vsa nervozna............... ...........pa lep kozlovski pozdrav vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ta koza pa zadnje dni na trnih ........opravila razgovor za službo pripravništvo pravzaprav ...............v ponedeljek grem v kliničnega po papirje za zdravniškega in potem..................., če bo vse v redu, seveda ........se mi bo v kratkem spremenil ves dosedanji ritem .........komi čakam, a sem kljub temu vsa nervozna............... ...........pa lep kozlovski pozdrav vsem u, super tole. čestitke do takrat pa, skušaj ne na to misliti. raje se sprosti in uživaj, naberi si energijo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ta koza pa zadnje dni na trnih ........opravila razgovor za službo pripravništvo pravzaprav ...............v ponedeljek grem v kliničnega po papirje za zdravniškega in potem..................., če bo vse v redu, seveda ........se mi bo v kratkem spremenil ves dosedanji ritem .........komi čakam, a sem kljub temu vsa nervozna............... ...........pa lep kozlovski pozdrav vsem xrosex Držim pesti da bo vse OK... Dobro jutro kozlički... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Evelin, kaj boš postala? višja medicinska sestra? a boš tud nočne imela? hudo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ta koza pa zadnje dni na trnih ........opravila razgovor za službo pripravništvo pravzaprav ...............v ponedeljek grem v kliničnega po papirje za zdravniškega in potem..................., če bo vse v redu, seveda ........se mi bo v kratkem spremenil ves dosedanji ritem .........komi čakam, a sem kljub temu vsa nervozna............... ...........pa lep kozlovski pozdrav vsem drži se, nč bat, si me čist spomnila na moje začetke , dva tedna pa boš not, sicer pa ti verjetn nimašproblemov z vstajanjem, tko da, sam pogumno jutro kozli pa ja, danes je tak dan, ko je treba dati vse štiri od sebe in lenariti in uživati. se sprostiti. in nič delati. in nič misliti in to zdaj govori en kozorog no,tale koza bo tale vikend samo lenarla lep dan dbest, kozu je potolažen, bikec pa itak nima nikol nič proti takim idejam , uživaj ah, ta moja koza se vidi, da se je predolg sam s škorpijami družla pa to zdej bi pa žurala ... no, se ji vsaj kej dogaja sej bo zagrabla ... nažurat se je treba je obljubila, da do oktobra kozlu pomaga vse nardit sej zna, bo vse se zrihtal ... pol jo pa itak rabim ... pa upam, da jo nauči tist kozu ornh delat evo, pa je potolažen kozu, pa še bikec je zadovoljen , na kakšen žur je pa tut treba it Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 drži se, nč bat, si me čist spomnila na moje začetke , dva tedna pa boš not, sicer pa ti verjetn nimašproblemov z vstajanjem, tko da, sam pogumno dbest, kozu je potolažen, bikec pa itak nima nikol nič proti takim idejam , uživaj evo, pa je potolažen kozu, pa še bikec je zadovoljen , na kakšen žur je pa tut treba it pa treba si vzeti čas za lenarjenje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 pa treba si vzeti čas za lenarjenje ta pravemu to razlagaš , bi bil pa to fajn moto: Tudi za lenarjenje si je treba vzeti čas Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ta pravemu to razlagaš , bi bil pa to fajn moto: Tudi za lenarjenje si je treba vzeti čas Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 saj najrajši bi si naredil par kopij, še za v službo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 saj najrajši bi si naredil par kopij, še za v službo ti kar hm, prav fajn je lenarit.čeprav za kake tri ure bom zaposlila kozo, pol pa spet pride na svoj račun bik Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ti kar hm, prav fajn je lenarit.čeprav za kake tri ure bom zaposlila kozo, pol pa spet pride na svoj račun bik uuu, kako se to fajn bere , to bi bil moj kozu zadovoljen , sam pri men je: Najprej pride na svoj račun bik, pol pa če kej cajta ostane je kozu na vrsti ,sam kaj ko ma dan sam 24 ur Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.