Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

a kdo koze šteje... potem mene ni spljoh ;)

Kaj pa si ti? x:Dx x?x xsrcx

Neuvrščena? x:Dx x:Dx x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

namest da bi kopalnico pucala, sem film gledala Ime mi je David, al neki tazga, sem jokala ko dež na konc... to ni glih kozorogovsk a?

zdejle poslušam na radiu vse je lepše ker te ljubim... tko pa grem pod tuš pa spat... se ne dam ne luni v raku ne enmu oslu...

počak da luna iz raka pride ven.... verjemi, pa se potem pogovori sama s seboj v trdem tonu... ma kaj bom pameten solila, k sem sama popustljiva da crkneš, potem pa problemi - nemorešverjameš...

kakorkoli, postavi se na svoje tačke... ampak ni pametno tole ta vikend počet x:Xx

sej majo debelo kožo x:Dx lohk kar fejst pičim :vragec: x:px če je kdo vidu mojo kozo smotano, se lohk oglasi :inocent: je šla enga kozla obiskat x:px pa ne vem, če kej dela zdej al sam zabušava ... se je predolg s škorpijo družla x:Dx x:px

:fiju: sam ne vem, kdo zdej to žvižga al kozu al bik x:)x al kr oba :inocent:, danes ni ta prav dan za delo x:o)x, tko da je tvoja koza mal obupala xnckrivx, pa je šla mal ljubljanski lajf pogledat x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

jutro kozli x:Xx x:Xx x:Xx

::, danes ni ta prav dan za delo x:o)x, tko da je tvoja koza mal obupala xnckrivx, pa je šla mal ljubljanski lajf pogledat x:px

x:Dx pa ja, danes je tak dan, ko je treba dati vse štiri od sebe in lenariti x^x

in uživati. se sprostiti. in nič delati. in nič misliti x:Dx x8Dx

in to zdaj govori en kozorog :inocent: x:Dx

no,tale koza bo tale vikend samo lenarla x^x x:)x

lep dan x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

koze x:Xx pa kozli x:Xx večji in manjši :inocent: no, ostale žvali tud x:Xx x:px

:fiju: sam ne vem, kdo zdej to žvižga al kozu al bik x:)x al kr oba :inocent:, danes ni ta prav dan za delo x:o)x, tko da je tvoja koza mal obupala xnckrivx, pa je šla mal ljubljanski lajf pogledat x:px

ah, ta moja koza xrolleyesx x:px se vidi, da se je predolg sam s škorpijami družla pa to :inocent: xcivx zdej bi pa žurala ... no, se ji vsaj kej dogaja xDDx sej bo zagrabla ... nažurat se je treba x^x x:px je obljubila, da do oktobra kozlu pomaga vse nardit xcivx sej zna, bo vse se zrihtal ... pol jo pa itak rabim ... pa upam, da jo nauči tist kozu ornh delat xcivx x:px xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

ta koza pa zadnje dni na trnih :0: ........opravila razgovor za službo :palec: pripravništvo pravzaprav x^x .......

........v ponedeljek grem v kliničnega po papirje za zdravniškega in potem..................., če bo vse v redu, seveda x?x x?x

........se mi bo v kratkem spremenil ves dosedanji ritem :inocent: x:Dx .........komi čakam, a sem kljub temu vsa nervozna......

......... xnckrivx xnckrivx ...........pa lep kozlovski pozdrav vsem x;)x

ta koza pa zadnje dni na trnih :0: ........opravila razgovor za službo :palec: pripravništvo pravzaprav x^x .......

........v ponedeljek grem v kliničnega po papirje za zdravniškega in potem..................., če bo vse v redu, seveda x?x x?x

........se mi bo v kratkem spremenil ves dosedanji ritem :inocent: x:Dx .........komi čakam, a sem kljub temu vsa nervozna......

:palec: :palec: x:)x

u, super tole. čestitke x:)x

do takrat pa, skušaj ne na to misliti. raje se sprosti in uživaj, naberi si energijo x:)x

... svet pripada tistim,

:palec: :palec: xokkx xcrossfingx xcrossfingx xrosex

Držim pesti da bo vse OK... xsrcx x:Dx

Dobro jutro kozlički... x:Xx xsrcx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:palec: xcrossfingx drži se, nč bat, si me čist spomnila na moje začetke x:px, dva tedna pa boš not, sicer pa ti verjetn nimaš

problemov z vstajanjem, tko da, sam pogumno x;)x

jutro kozli x:Xx x:Xx x:Xx

x:Dx pa ja, danes je tak dan, ko je treba dati vse štiri od sebe in lenariti x^x

in uživati. se sprostiti. in nič delati. in nič misliti x:Dx x8Dx

in to zdaj govori en kozorog :inocent: x:Dx

no,tale koza bo tale vikend samo lenarla x^x x:)x

lep dan x:Xx

:palec: :onfire: :onfire: :onfire: dbest, kozu je potolažen, bikec pa itak nima nikol nič proti

takim idejam :inocent:, uživaj x:Xx

ah, ta moja koza xrolleyesx x:px se vidi, da se je predolg sam s škorpijami družla pa to :inocent: xcivx zdej bi pa žurala ... no, se ji vsaj kej dogaja xDDx sej bo zagrabla ... nažurat se je treba x^x x:px je obljubila, da do oktobra kozlu pomaga vse nardit xcivx sej zna, bo vse se zrihtal ... pol jo pa itak rabim ... pa upam, da jo nauči tist kozu ornh delat xcivx x:px xDDx

evo, pa je potolažen kozu, pa še bikec je zadovoljen x^x, na kakšen žur je pa tut treba it x:px

:palec: xcrossfingx drži se, nč bat, si me čist spomnila na moje začetke x:px, dva tedna pa boš not, sicer pa ti verjetn nimaš

problemov z vstajanjem, tko da, sam pogumno x;)x

:palec: :onfire: :onfire: :onfire: dbest, kozu je potolažen, bikec pa itak nima nikol nič proti

takim idejam :inocent:, uživaj x:Xx

evo, pa je potolažen kozu, pa še bikec je zadovoljen x^x, na kakšen žur je pa tut treba it x:px

x:Dx x8Dx pa treba si vzeti čas za lenarjenje x^x

... svet pripada tistim,

x:Dx ti kar x^x

hm, prav fajn je lenarit.

čeprav za kake tri ure bom zaposlila kozo, pol pa spet pride na svoj račun bik x^x

:palec: uuu, kako se to fajn bere x:px, to bi bil moj kozu zadovoljen x;)x, sam

pri men je: Najprej pride na svoj račun bik, pol pa če kej cajta ostane je kozu na vrsti :inocent:,

sam kaj ko ma dan sam 24 ur x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...