druidka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 jutro kozli uuu, kako se to fajn bere , to bi bil moj kozu zadovoljen , sam pri men je: Najprej pride na svoj račun bik, pol pa če kej cajta ostane je kozu na vrsti ,sam kaj ko ma dan sam 24 ur no ja, grem zdajle v službo, tak da bom morala bit pridna. je pa res, da ne bo treba toliko govoriti, ker sem jim naložla seminarske naloge pol pa, ko pridem domov, dam vse štiri od sebe in bik bo definitivno prišel na svoj račun Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Še ta pridne mal pozdravit no ja, grem zdajle v službo, tak da bom morala bit pridna. je pa res, da ne bo treba toliko govoriti, ker sem jim naložla seminarske naloge pol pa, ko pridem domov, dam vse štiri od sebe in bik bo definitivno prišel na svoj račun dobr se ti to znajdeš , popoldne bom zihr sledil tvojemu zgledu , kako je blo pa dopoldne ,no ja, nekaj je pa bilo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 še tele žvali pozdravt moja koza je najbrž tud kje vmes Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 še tele žvali pozdravt moja koza je najbrž tud kje vmes Kaj še zmeraj iščeš to tvojo kozo? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 boga reva se je zgubla ah, scorpio girl, se bo že našla tale tvoja koza nekje. najbrž je šla na krajši oddih tak kot moja zdajle popoldan. si je vzela prosto Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 boga reva se je zgubla ah, scorpio girl, se bo že našla tale tvoja koza nekje. najbrž je šla na krajši oddih tak kot moja zdajle popoldan. si je vzela prosto pajade baje je šla pomagat eno diplomo pisat mal preverjam, če kej dela ... al sam žura ni prov tipična koza ... se je dolg s škorpijo pa bikcem družla Kaj še zmeraj iščeš to tvojo kozo? ah ne sam pozdravljam še koze, da ne bo moja kej užaljena je treba pozdravt pa polupčkat pa to drugač pol teži, da sm pozabla nanjo sm jo poslala delat ... pa je treba mal prevert, kako in kaj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 jutro jutro pajade baje je šla pomagat eno diplomo pisat mal preverjam, če kej dela ... al sam žura ni prov tipična koza ... se je dolg s škorpijo pa bikcem družla ah ne sam pozdravljam še koze, da ne bo moja kej užaljena je treba pozdravt pa polupčkat pa to drugač pol teži, da sm pozabla nanjo sm jo poslala delat ... pa je treba mal prevert, kako in kaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 pa kje ste spet vsi sicer pa, lep dan pa veliko nepozabnih trenutkov Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 pa kje ste spet vsi sicer pa, lep dan pa veliko nepozabnih trenutkov uživi skušnjave so me zapeljale na stranpoti , pol pa čudn da tuki ne pokukam, ker mi pol kozu začne sekat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 boj se kozlička Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 boj se kozlička a da bi se ga bal, kaj pa vem , pred eno kozo zdej beži ,hmm, če bi pa še ti svojo poslala mal v pomoč, pol mislil, da je pa že velik šans,da ga ujameta v past , pol bo mogu pa delat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 a sem ti rekla da ga ne preveč klele sračkat, k pol nimam nč od tebe pol te služba čist prevzame. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 a sem ti rekla da ga ne preveč klele sračkat, k pol nimam nč od tebe pol te služba čist prevzame. OK tole je pa neki za mojga kozla , je čist važen ratal , šibam jst stran, ker to ni fajn za bikca Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 a da bi se ga bal, kaj pa vem , pred eno kozo zdej beži ,hmm, če bi pa še ti svojo poslala mal v pomoč, pol mislil, da je pa že velik šans,da ga ujameta v past , pol bo mogu pa delat jst pošljem kozo na pomoč pol pa bežijo pred njo pa tooooooolk pridno kozo mam aja, kozli pa kozice čer Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 bolj spoznavam Kozoroge, bolj so mi bedni. pač tko je. je pa far fajnih žensk Kozoroginj, ki jih poznam v RL in nimam nič proti njim. pa ne me spluvat prosim. lahko tudi to, če že morate, a jaz stojim za svojim mnenjem, ki temelji na izkušnjah. pa sorči, ker vse gledam skozi astoočala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 bolj spoznavam Kozoroge, bolj so mi bedni. pač tko je. je pa far fajnih žensk Kozoroginj, ki jih poznam v RL in nimam nič proti njim. pa ne me spluvat prosim. lahko tudi to, če že morate, a jaz stojim za svojim mnenjem, ki temelji na izkušnjah. pa sorči, ker vse gledam skozi astoočala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 bolj spoznavam Kozoroge, bolj so mi bedni. pač tko je. je pa far fajnih žensk Kozoroginj, ki jih poznam v RL in nimam nič proti njim. pa ne me spluvat prosim. lahko tudi to, če že morate, a jaz stojim za svojim mnenjem, ki temelji na izkušnjah. pa sorči, ker vse gledam skozi astoočala. no ja, v nekaterih primerih pa to čist drži sicer pa, nič se mi ne da.prišla iz službe, šla spat, nato šla s sestro po trgovinah, prej prišla s pilatesa, se stuširala, zdajle lase posušila, in mislim, da se bom prav kmalu spravla v posteljo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 saj sem že rekla, ker so konzervativni, povzpetniški, sam na status in dnar gledajo, čustveno so hladni, vzvišeni, ker so skopuški, zapeti ... vse kontra od mene. ampak taki so moški, ki sem jih spoznala. ženske ne toliko, ker majo vse kakšno Luno v Raku ... in to ublaži njihovo trdoto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Jaz imam asc. v kozorogu pa nisem prav nič povzpetniška, tudi nobenega ne gledam zviška, slabo je le to da držim distanco, dokler ljudi ne spoznam dobro. Sicer pa me rešujejo drugi planeti, ki so v bolj toplih znamenjih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Jaz imam asc. v kozorogu pa nisem prav nič povzpetniška, tudi nobenega ne gledam zviška, slabo je le to da držim distanco, dokler ljudi ne spoznam dobro. Sicer pa me rešujejo drugi planeti, ki so v bolj toplih znamenjih. še ena z asc v kozorogu, madona tle na luni nas je pa kr neki, lepo je vse kar si napisala , Mačona sicer teži zarad unih, ki imajo sonce v kozorogu, to pa mi nismo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Glede na to da si bik, asc. kozorog si pa precej preudaren ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 saj sem že rekla, ker so konzervativni, povzpetniški, sam na status in dnar gledajo, čustveno so hladni, vzvišeni, ker so skopuški, zapeti ... vse kontra od mene. ampak taki so moški, ki sem jih spoznala. ženske ne toliko, ker majo vse kakšno Luno v Raku ... in to ublaži njihovo trdoto. sicer nisem kozorog, ampak ne moreš po nekaj primerkih obsodit vse vrste , res je, da je sonce ta glavno, ampak delajo nas tudi drugi planeti, so pa kozorogi glavno znamenje to pa res, sam glavnih znamenj je več Pa luno v raku imajo tudi moški, ženske pa recimo v biku Glede na to da si bik, asc. kozorog si pa precej preudaren ne? bo neki na tem, z glavo v zid sigurno ne, raj skozi vrata , sicer pa imam saturna vladarja kozoroga in našega nasploh tut v biku, tkoda je vse bolj bikovsko obarvano, nisem tolk priden kot bi bil lahko kozorog Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Name pa dosti vpliva luna v ribah, pridna sem pa, kdaj ja kdaj ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 nisem tolk priden kot bi bil lahko kozorog pih, kaj zdej neki jamraš sm ti kozo poslala, pa nisi neki zadovoljen ni treba bežat pred njo, jo lohk nazaj pošlješ jo bom kmal rabla Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 pih, kaj zdej neki jamraš sm ti kozo poslala, pa nisi neki zadovoljen ni treba bežat pred njo, jo lohk nazaj pošlješ jo bom kmal rabla sej nč ne jamram, sam se mi zdi, da bo tvoja koza mogla mojga kozla prvezat na stol , ker tale dopust ga je čistiztiril, pa plis pusti mi jo še mal , vsaj začetek oktobra Name pa dosti vpliva luna v ribah, pridna sem pa, kdaj ja kdaj ne. Nasplošno velja, da ima na ženske večji vpliv njihova luna kot na moške, ker luna predstavlja čustven svet in tukaj so ženske močnejše Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.