Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

:inocent: sej nč ne jamram, sam se mi zdi, da bo tvoja koza mogla mojga kozla prvezat na stol :vragec:, ker tale dopust ga je čist

iztiril, pa plis pusti mi jo še mal x:Xx x:Xx, vsaj začetek oktobra x:)x

x:Dx x:Dx tam do sredine oktobra ti jo lohk še pustim x:Xx če ti bo kej prov pršla x;)x xcivx a kar prvezat praviš :inocent: :vragec: da ne bo začela pol uživat v čem takem :inocent: k ne vem, če bo škorpija nad takim tretmajem pol zadovoljna :inocent: x:Dx

Nasplošno velja, da ima na ženske večji vpliv njihova luna kot na moške,

ker luna predstavlja čustven svet in tukaj so ženske močnejše :vio:

še mal, pa bom zvedla, da sm itak čist bik x:Dx x:px pajade :vragec: x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

cimra je Kozorog z Asc v Ovnu in Luno v Raku. najprej se razkuri, pol se vsa razneži, vseskozi pa je pridna.

definitivno je met bolje Luno v Ovnu kot v Raku. v Raku je najbolje met nič. xcivx x:Dx xrolleyesx

x:Dx x:Dx tam do sredine oktobra ti jo lohk še pustim x:Xx če ti bo kej prov pršla x;)x xcivx a kar prvezat praviš :inocent: :vragec: da ne bo začela pol uživat v čem takem :inocent: k ne vem, če bo škorpija nad takim tretmajem pol zadovoljna :inocent: x:Dx

še mal, pa bom zvedla, da sm itak čist bik x:Dx x:px pajade :vragec: x:px

x:Xx x:Xx x:Xx hvala, hvala :onfire: :onfire:, bo, bo, je že Klarus rekla x^x, prvezat :inocent:, saj jo bom tko natreniral, da bo pozabla na to, čim bo tabla konc Lublane x:px

Bikica :wOOt:, ne ne, škorpija še zmer x:px, sam bika se pa vid, je treba uživat :onfire: :onfire:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:Xx x:Xx x:Xx hvala, hvala :onfire: :onfire:, bo, bo, je že Klarus rekla x^x, prvezat :inocent:, saj jo bom tko natreniral, da bo pozabla na to, čim bo tabla konc Lublane x:px

Bikica :wOOt:, ne ne, škorpija še zmer x:px, sam bika se pa vid, je treba uživat :onfire: :onfire:

itak x^x x:px pa uživat tud :hepko: :hepko: x:px mi je tud tale moja luna čist všeč xcivx

ti sam fajn natreniraj kozo x:Xx x;)x kakšne neumnosti naj pa res raje pozabi, da se mi s škorpijo ne spičta že prvi dan, k pride koza nazaj xrolleyesx xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

itak x^x x:px pa uživat tud :hepko: :hepko: x:px mi je tud tale moja luna čist všeč xcivx

ti sam fajn natreniraj kozo x:Xx x;)x kakšne neumnosti naj pa res raje pozabi, da se mi s škorpijo ne spičta že prvi dan, k pride koza nazaj xrolleyesx xDDx

:wOOt: pa ne že prvi dan x:o)x, jo bom tko veselo nazaj poslal, da se ne bo hotla kregat x^x, pa hvala za kozo x:Xx, se je treba večkrat zahvalt x:)x

:wOOt: pa ne že prvi dan x:o)x, jo bom tko veselo nazaj poslal, da se ne bo hotla kregat x^x, pa hvala za kozo x:Xx, se je treba večkrat zahvalt x:)x

ni problema xcivx x:px pa še kdaj x:Xx x;)x

nikol ne veš, kdaj se skregata xrolleyesx če bo koza dobre volje, pol bo kul xDDx k pomoje škorpija ne bi bla lih zadovoljna, če bi koza kakšen teror hotla zganjat xcivx pa takoj neki delat xrolleyesx xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

sem kozorog v luni in v soncu ter devica v ascedentu, xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx ......glede na vse to bi verjetno morala biti čustveno precej hladna :o|o: , a se mi zdi, da pri meni to kaj malo drži.........Prej bi rekla obratno :eek: ...

........ x;)x x;)x x;)x x;)x x;)x x;)x x;)x

........sicer se pa trenutno ubadam s tem pripravništvom :switz: :switz: :switz: kot kaže, bi naj začela nekje tretjega oktobra........koliko papirologije in poti ????????:vragec: pa saj niso resni, že celih 14 dni se potikam od vrat do vrat...........mislim, da sem danes, v večji meri končala x^x x^x

Pa lep kozorogovski pozdrav vsem skupaj :palec: x;)x

sem kozorog v luni in v soncu ter devica v ascedentu, xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx .....

o bog, če bi bil jaz v teh znamenjih, bi bil naravnost neznosno depresiven in osamljen in nedružaben in samotarski in zavrt, zadrt, nergaški...

:eek: :vragec: :vio:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

o bog, če bi bil jaz v teh znamenjih, bi bil naravnost neznosno depresiven in osamljen in nedružaben in samotarski in zavrt, zadrt, nergaški...

:eek: :vragec: :vio:

:vragec: :vragec: :vragec: prav to sem hotela povedat, jaz se namreč v teh besedah ne najdem najbolj :xx!: .........moj mož recimo je tehnica in lahko dneve in dneve preživi doma, se pogovarja le toliko kot je potrebno in nič ne pogreša xnckrivx ..........jaz sem pa druga pesem, skoraj dnevno se dobim s katero od prijateljic na kavi in čveku, če pa to ni možno pa klepetam po telefonu x;)x x^x ...kakšna depresija, nedružabnost, samotarjenje...to pač ni za mene :xx!:

Pa en lep pozdravček vsem: družabnim in nedružabnim, zadrtim in nezadrtim, samotarskim in nesamotarskim... x;)x xDDx xDDx xDDx

En sončen pozdravček kozam pa kozlom x:Xx x;)x

ne bom rekla dobro jutro, ker ste preveč pridni in vstanete najbrž že sredi noči x:Dx x;)x

:wOOt: sredi noči? pa kake imaš ti to :eek:

sem se komaj pripravla, da sem se skobacala iz postelje,

pa spet neki razmišljam, da bi šla kar nazaj spat x:Ix

veliko lepih trenutkov, predvsem pa lenarjenja x:Dx :kiss:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

:wOOt: sredi noči? pa kake imaš ti to :eek:

sem se komaj pripravla, da sem se skobacala iz postelje,

pa spet neki razmišljam, da bi šla kar nazaj spat x:Ix

veliko lepih trenutkov, predvsem pa lenarjenja x:Dx :kiss:

:palec: to pa teb neki drugega vn seka x:Dx x:px kakšen bik mogoč :inocent: x;)x

uživaj tudi ti x:Xx xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

jp, mislim, da bo kar držalo.

definitivno mi nič ne seka ven kozorog.

tak lena sem.

še h kosilu sem se komaj spravla, pa tak lačna kot sem bla x:Dx

zdajle mi pa očke že gredo skupaj, spet xcivx

grem še malo lenarit

pol pa upam, da se bom mal spravla k sebi

in končno napisala ono letno pripravo,

ker mora biti končana do ponedeljka :vio:

... svet pripada tistim,

večer x^x

ah, nič ni bilo z mojim planom

cel dan lenarla x:Ix

pa mi je bilo prav fajn

nič početi

samo lenariti

sem mami rekla, da bi bila rada tečna :fiju: , pa se mi še to ne da biti :OoO: x:Dx

tak lena sem bla x:Dx x:Ix xnckrivx

nič, jutri bom pa res pridna x^x

upam vsaj :inocent:

nočka :kiss:

... svet pripada tistim,

jutro še tuki x:px

jutro.

nekam čudna sem danes, že od včeraj zvečer.

pa še spala sem slabo. tečna sem. :o|o:

zato ne vem, če bom danes spraševala, da ne bodo slabe ocene :fiju: :OoO: xnckrivx

:flowerface: :flowerface: še za našo ta pridno :palec:, dans mi prav sede tvoj stavek: Še ene dve tri ure bi poležaval x:px

Pa raj ne spraševat, je luna v škorpijonu :vio:, boš tko vrtala, da ne bojo nič znal x;)x

uuu, x:Xx x:Xx za luno x:px, x:Xx x:Xx x:Xx za kozo, počas bo že ulaufala mojga kozla x;)x, pol bo pa akcija :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...