ScorpioGirl 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 sej nč ne jamram, sam se mi zdi, da bo tvoja koza mogla mojga kozla prvezat na stol , ker tale dopust ga je čistiztiril, pa plis pusti mi jo še mal , vsaj začetek oktobra tam do sredine oktobra ti jo lohk še pustim če ti bo kej prov pršla a kar prvezat praviš da ne bo začela pol uživat v čem takem k ne vem, če bo škorpija nad takim tretmajem pol zadovoljna Nasplošno velja, da ima na ženske večji vpliv njihova luna kot na moške, ker luna predstavlja čustven svet in tukaj so ženske močnejše še mal, pa bom zvedla, da sm itak čist bik pajade Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 cimra je Kozorog z Asc v Ovnu in Luno v Raku. najprej se razkuri, pol se vsa razneži, vseskozi pa je pridna. definitivno je met bolje Luno v Ovnu kot v Raku. v Raku je najbolje met nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Za kaj se pa gre med vama dvema? Vpliva mogoče blizajoči se mlaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Zakaj pa ni dobro imeti nič v raku? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 tam do sredine oktobra ti jo lohk še pustim če ti bo kej prov pršla a kar prvezat praviš da ne bo začela pol uživat v čem takem k ne vem, če bo škorpija nad takim tretmajem pol zadovoljna še mal, pa bom zvedla, da sm itak čist bik pajade hvala, hvala , bo, bo, je že Klarus rekla , prvezat , saj jo bom tko natreniral, da bo pozabla na to, čim bo tabla konc Lublane Bikica , ne ne, škorpija še zmer , sam bika se pa vid, je treba uživat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 hvala, hvala , bo, bo, je že Klarus rekla , prvezat , saj jo bom tko natreniral, da bo pozabla na to, čim bo tabla konc Lublane Bikica , ne ne, škorpija še zmer , sam bika se pa vid, je treba uživat itak pa uživat tud mi je tud tale moja luna čist všeč ti sam fajn natreniraj kozo kakšne neumnosti naj pa res raje pozabi, da se mi s škorpijo ne spičta že prvi dan, k pride koza nazaj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 itak pa uživat tud mi je tud tale moja luna čist všeč ti sam fajn natreniraj kozo kakšne neumnosti naj pa res raje pozabi, da se mi s škorpijo ne spičta že prvi dan, k pride koza nazaj pa ne že prvi dan , jo bom tko veselo nazaj poslal, da se ne bo hotla kregat , pa hvala za kozo , se je treba večkrat zahvalt Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 pa ne že prvi dan , jo bom tko veselo nazaj poslal, da se ne bo hotla kregat , pa hvala za kozo , se je treba večkrat zahvalt ni problema pa še kdaj nikol ne veš, kdaj se skregata če bo koza dobre volje, pol bo kul k pomoje škorpija ne bi bla lih zadovoljna, če bi koza kakšen teror hotla zganjat pa takoj neki delat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sem kozorog v luni in v soncu ter devica v ascedentu, ......glede na vse to bi verjetno morala biti čustveno precej hladna , a se mi zdi, da pri meni to kaj malo drži.........Prej bi rekla obratno ........... ........sicer se pa trenutno ubadam s tem pripravništvom kot kaže, bi naj začela nekje tretjega oktobra........koliko papirologije in poti ???????? pa saj niso resni, že celih 14 dni se potikam od vrat do vrat...........mislim, da sem danes, v večji meri končala Pa lep kozorogovski pozdrav vsem skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sem kozorog v luni in v soncu ter devica v ascedentu, .....o bog, če bi bil jaz v teh znamenjih, bi bil naravnost neznosno depresiven in osamljen in nedružaben in samotarski in zavrt, zadrt, nergaški... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 tudi če neprestano rabiš ljudi, ni dobro, če si rad, kdaj sam, še ne pomeni, da si osamljen,lahko se imaš pač fajn s samim sabo. Saj veš, da kdor ne zna bit s samim seboj, tudi z drugimi ne zna bit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Saj veš, da kdor ne zna bit s samim seboj, tudi z drugimi ne zna bit. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 o bog, če bi bil jaz v teh znamenjih, bi bil naravnost neznosno depresiven in osamljen in nedružaben in samotarski in zavrt, zadrt, nergaški... prav to sem hotela povedat, jaz se namreč v teh besedah ne najdem najbolj :xx!: .........moj mož recimo je tehnica in lahko dneve in dneve preživi doma, se pogovarja le toliko kot je potrebno in nič ne pogreša ..........jaz sem pa druga pesem, skoraj dnevno se dobim s katero od prijateljic na kavi in čveku, če pa to ni možno pa klepetam po telefonu ...kakšna depresija, nedružabnost, samotarjenje...to pač ni za mene :xx!: Pa en lep pozdravček vsem: družabnim in nedružabnim, zadrtim in nezadrtim, samotarskim in nesamotarskim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 En sončen pozdravček kozam pa kozlom ne bom rekla dobro jutro, ker ste preveč pridni in vstanete najbrž že sredi noči Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 En sončen pozdravček kozam pa kozlom ne bom rekla dobro jutro, ker ste preveč pridni in vstanete najbrž že sredi noči sredi noči? pa kake imaš ti to sem se komaj pripravla, da sem se skobacala iz postelje, pa spet neki razmišljam, da bi šla kar nazaj spat veliko lepih trenutkov, predvsem pa lenarjenja Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 sredi noči? pa kake imaš ti to sem se komaj pripravla, da sem se skobacala iz postelje, pa spet neki razmišljam, da bi šla kar nazaj spat veliko lepih trenutkov, predvsem pa lenarjenja to pa teb neki drugega vn seka kakšen bik mogoč uživaj tudi ti Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 jp, mislim, da bo kar držalo.definitivno mi nič ne seka ven kozorog.tak lena sem.še h kosilu sem se komaj spravla, pa tak lačna kot sem bla zdajle mi pa očke že gredo skupaj, spet grem še malo lenaritpol pa upam, da se bom mal spravla k sebiin končno napisala ono letno pripravo,ker mora biti končana do ponedeljka Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 večer ah, nič ni bilo z mojim planomcel dan lenarla pa mi je bilo prav fajnnič početi samo lenaritisem mami rekla, da bi bila rada tečna , pa se mi še to ne da biti tak lena sem bla nič, jutri bom pa res pridna upam vsaj nočka Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 dober dan mislim, da je danes pravi dan, da celo nekaj koristnega naredim.grem pisat letno pripravo, dokler imam še voljo prijeten dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Lep dan vsem..........upam, da še bo letos nekaj tako lepih sončnih dni kot danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 kozice Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 kozice ........... ,pa lahko noč......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 jutro.nekam čudna sem danes, že od včeraj zvečer.pa še spala sem slabo. tečna sem. zato ne vem, če bom danes spraševala, da ne bodo slabe ocene Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 jutro še tuki jutro.nekam čudna sem danes, že od včeraj zvečer.pa še spala sem slabo. tečna sem. zato ne vem, če bom danes spraševala, da ne bodo slabe ocene še za našo ta pridno , dans mi prav sede tvoj stavek: Še ene dve tri ure bi poležaval Pa raj ne spraševat, je luna v škorpijonu , boš tko vrtala, da ne bojo nič znal itak pa uživat tud mi je tud tale moja luna čist všeč ti sam fajn natreniraj kozo kakšne neumnosti naj pa res raje pozabi, da se mi s škorpijo ne spičta že prvi dan, k pride koza nazaj uuu, za luno , za kozo, počas bo že ulaufala mojga kozla , pol bo pa akcija Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 kwa je? luna v škorpjonu? aja sej ddddd... :OO!: no pol se pa nč ne vidva dons Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.