Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

jutro še tuki x:px

:flowerface: :flowerface: še za našo ta pridno :palec:, dans mi prav sede tvoj stavek: Še ene dve tri ure bi poležaval x:px

Pa raj ne spraševat, je luna v škorpijonu :vio:, boš tko vrtala, da ne bojo nič znal x;)x

uuu, x:Xx x:Xx za luno x:px, x:Xx x:Xx x:Xx za kozo, počas bo že ulaufala mojga kozla x;)x, pol bo pa akcija :vio:

x:Dx sem jim pol rekla, da sem tečna, pa da raje danes ne bom spraševala.

pa dvigne en pol roko, pa vpraša, če se lahko javi xokkx so ga vsi čudno pol pogledal.

samo je na koncu dobil petko, ker je itak znal x^x

uf, spat bom šla. ko se mi bo dalo x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Deli na socialnih omrežjih

še kozice polupčkat x:Xx x:Xx pa kozle tud x:Xx še moji kozi enga prov posebej x:Xx x:Dx

x?x x?x xrolleyesx xnckrivx ........... x;)x ,pa lahko noč.........

kaj zdej ni jasn x?x x?x x:Dx

uuu, x:Xx x:Xx za luno x:px, x:Xx x:Xx x:Xx za kozo, počas bo že ulaufala mojga kozla x;)x, pol bo pa akcija :vio:

Iiiiiiiiiiii, kolk lupčkov x:Ix x:Xx x:Xx xflirtx a moji kozi še ni nč uspel al kaj xrolleyesx bi bla lohk bolj učinkovita ... je bla pr škorpiji prej, bi se lohk kej naučila xcivx x:px

Druidka, fajn prfoxa si, pomoje :palec: x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Dobro jutro kozlički xDDx ........otroke hitro v šolo, pa na jutranjo kavico in klepet, pol pa xnckrivx x;)x

.......pa še lep večer x^x xDDx

x:Dx x:Dx xrolleyesx x:Xx

Kozli... x:Dx

Vmes pa nič od vas... xrolleyesx x:o)x

Dober večer... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

jutro, dan x:)x

pa, sicer bi še tak spala ene par uric,

samo dobro, moram pač v službo.

pa itak mi čas hitro mineva v razredu x^x

pa spraševala bom danes spet malo x:Dx

lep dan vsem x:)x

x:Dx x:Dx xrolleyesx x:Xx

Kozli... x:Dx

Vmes pa nič od vas... xrolleyesx x:o)x

Dober večer... x:Xx xsrcx

ja, nekateri pa radi lenarijo popoldan, pa se jim ne da nič, niti tipkat :inocent: :fiju:

jaz sem že med njimi x:Ix

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

ja, odvisno od razpoloženja in od družbe xnckrivx ........pa lahko pride tudi kaj vmes x;)x xDDx

pa dobro jutro x^x

x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: x:px

Ja, tisto vmes je dobrodošlo... x:Dx x:Dx x:o)x x:px

Odvisno samo kje in kaj... x:Dx x:o)x x;)x

Dobro jutro rogači... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dobro jutro, ta pridni :palec:

x;)x

a da je to splošen pojav? kozoroginja pa luna v raku?

:icon17: ja, ja seveda, mačona varianta x:Dx, je pa rak nasprotno znamenje od kozoroga :vio:,

sam to velja tudi za moške x;)x, se pravi v vsakem kozorogu je tudi nekaj raka, kakor je v vsakem

biku tudi nekaj škorpijona :wOOt: x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Ta rogato govedo x:Xx x:Xx en sončen dannnnnnnnnnn x:px

v vsakem kozorogu je tudi nekaj raka, kakor je v vsakem

biku tudi nekaj škorpijona :wOOt: x;)x

:wOOt: :wOOt: a da ja x?x :inocent: x:px samo ... po tejle teoriji bi blo tud v vsakem škorpijonu nekaj bika :wOOt: pajade xcivx :vragec: x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ta rogato govedo x:Xx x:Xx en sončen dannnnnnnnnnn x:px

:wOOt: :wOOt: a da ja x?x :inocent: x:px samo ... po tejle teoriji bi blo tud v vsakem škorpijonu nekaj bika :wOOt: pajade xcivx :vragec: x;)x

:inocent: x:Dx a da ni, je, je xnckrivx, pa sej je fajn, da smo mal pomešani :lol:, no midva sva še itak ojačana vsak z nasprotne strani x;)x

:inocent: x:Dx a da ni, je, je xnckrivx, pa sej je fajn, da smo mal pomešani :lol:, no midva sva še itak ojačana vsak z nasprotne strani x;)x

to je pa res x^x sam pomoje je moja škorpija sam škorpija, nč bika zravn :frog: bik (al pa krava x:Dx ) pa posebej še skače x:px xcivx x;)x pomešamo se pa itak tko al pa drugač xcivx x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

to je pa res x^x sam pomoje je moja škorpija sam škorpija, nč bika zravn :frog: bik (al pa krava x:Dx ) pa posebej še skače x:px xcivx x;)x pomešamo se pa itak tko al pa drugač xcivx x:px

x:o)x nč nočeš bika, sam luno pa le ne zataji x:Dx, jst pa priznam svojga škorpijona x^x, res da je skrit, ga je treba kar iz globok potegnit x;)x

x:o)x nč nočeš bika, sam luno pa le ne zataji x:Dx, jst pa priznam svojga škorpijona x^x, res da je skrit, ga je treba kar iz globok potegnit x;)x

x:Dx luna moja mi je prov všeč :2src: x:px tko da ne bom nč zatajila x;)x pr kakšni sladki hrani se hitr pokaže xcivx :inocent: x:Dx ti kar potegn tistga tvojga škorpijona vn x^x xcivx da ne bo sam kozu neki nagajal bikcu x:px x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:Dx luna moja mi je prov všeč :2src: x:px tko da ne bom nč zatajila x;)x pr kakšni sladki hrani se hitr pokaže xcivx :inocent: x:Dx ti kar potegn tistga tvojga škorpijona vn x^x xcivx da ne bo sam kozu neki nagajal bikcu x:px x;)x

sam da ne bo pol moj bikec nekak tkole gledu :wacko:, kozu pa škorpijo naenkrat :switz:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...