janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 kwa je? luna v škorpjonu? aja sej ddddd... :OO!: no pol se pa nč ne vidva dons a da je tolk strašna , no bom že kej novga dans odkril Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 mene Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 mene a tko , no pol bom počas začel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 jutro še tuki še za našo ta pridno , dans mi prav sede tvoj stavek: Še ene dve tri ure bi poležaval Pa raj ne spraševat, je luna v škorpijonu , boš tko vrtala, da ne bojo nič znal uuu, za luno , za kozo, počas bo že ulaufala mojga kozla , pol bo pa akcija sem jim pol rekla, da sem tečna, pa da raje danes ne bom spraševala.pa dvigne en pol roko, pa vpraša, če se lahko javi so ga vsi čudno pol pogledal.samo je na koncu dobil petko, ker je itak znal uf, spat bom šla. ko se mi bo dalo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 še kozice polupčkat pa kozle tud še moji kozi enga prov posebej ........... ,pa lahko noč.........kaj zdej ni jasn uuu, za luno , za kozo, počas bo že ulaufala mojga kozla , pol bo pa akcija Iiiiiiiiiiii, kolk lupčkov a moji kozi še ni nč uspel al kaj bi bla lohk bolj učinkovita ... je bla pr škorpiji prej, bi se lohk kej naučila Druidka, fajn prfoxa si, pomoje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 lalalala za mojo kozico Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Dobro jutro kozlički ........otroke hitro v šolo, pa na jutranjo kavico in klepet, pol pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 .......pa še lep večer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. september 2006 Avtor Prijavi Deli 26. september 2006 . ženske ne toliko, ker majo vse kakšno Luno v Raku ... in to ublaži njihovo trdoto. a da je to splošen pojav? kozoroginja pa luna v raku? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Dobro jutro kozlički ........otroke hitro v šolo, pa na jutranjo kavico in klepet, pol pa .......pa še lep večer Kozli... Vmes pa nič od vas... Dober večer... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 jutro, dan pa, sicer bi še tak spala ene par uric, samo dobro, moram pač v službo.pa itak mi čas hitro mineva v razredu pa spraševala bom danes spet malo lep dan vsem Kozli... Vmes pa nič od vas... Dober večer... ja, nekateri pa radi lenarijo popoldan, pa se jim ne da nič, niti tipkat jaz sem že med njimi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Kozli... Vmes pa nič od vas... Dober večer... ja, odvisno od razpoloženja in od družbe ........pa lahko pride tudi kaj vmes pa dobro jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ja, odvisno od razpoloženja in od družbe ........pa lahko pride tudi kaj vmes pa dobro jutro Ja, tisto vmes je dobrodošlo... Odvisno samo kje in kaj... Dobro jutro rogači... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Dobro jutro, ta pridni a da je to splošen pojav? kozoroginja pa luna v raku? ja, ja seveda, mačona varianta , je pa rak nasprotno znamenje od kozoroga ,sam to velja tudi za moške , se pravi v vsakem kozorogu je tudi nekaj raka, kakor je v vsakembiku tudi nekaj škorpijona Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Lepi smo kot mlade kozíce. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Lepi smo kot mlade kozíce. ..........in trmasti kot stari kozli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Ta rogato govedo en sončen dannnnnnnnnnn v vsakem kozorogu je tudi nekaj raka, kakor je v vsakembiku tudi nekaj škorpijona a da ja samo ... po tejle teoriji bi blo tud v vsakem škorpijonu nekaj bika pajade Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Ta rogato govedo en sončen dannnnnnnnnnn a da ja samo ... po tejle teoriji bi blo tud v vsakem škorpijonu nekaj bika pajade a da ni, je, je , pa sej je fajn, da smo mal pomešani , no midva sva še itak ojačana vsak z nasprotne strani Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 a da ni, je, je , pa sej je fajn, da smo mal pomešani , no midva sva še itak ojačana vsak z nasprotne strani to je pa res sam pomoje je moja škorpija sam škorpija, nč bika zravn bik (al pa krava ) pa posebej še skače pomešamo se pa itak tko al pa drugač Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 to je pa res sam pomoje je moja škorpija sam škorpija, nč bika zravn bik (al pa krava ) pa posebej še skače pomešamo se pa itak tko al pa drugač nč nočeš bika, sam luno pa le ne zataji , jst pa priznam svojga škorpijona , res da je skrit, ga je treba kar iz globok potegnit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 nč nočeš bika, sam luno pa le ne zataji , jst pa priznam svojga škorpijona , res da je skrit, ga je treba kar iz globok potegnit luna moja mi je prov všeč tko da ne bom nč zatajila pr kakšni sladki hrani se hitr pokaže ti kar potegn tistga tvojga škorpijona vn da ne bo sam kozu neki nagajal bikcu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 luna moja mi je prov všeč tko da ne bom nč zatajila pr kakšni sladki hrani se hitr pokaže ti kar potegn tistga tvojga škorpijona vn da ne bo sam kozu neki nagajal bikcu sam da ne bo pol moj bikec nekak tkole gledu , kozu pa škorpijo naenkrat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 sam da ne bo pol moj bikec nekak tkole gledu , kozu pa škorpijo naenkrat ah ne a ne veš škorpijo bi ja z bikcem držal zato ga je pa treba poiskat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ah ne a ne veš škorpijo bi ja z bikcem držal zato ga je pa treba poiskat aaa, če pa je tko Škorpijooooooooo , kam si se zdej skril , greva skup nad kozla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Dobro jutro kozlički ................da vas osvežim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.