alef 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Koze kaj, če bi vidva rajši zdej uživala pa nehala od penzije bluzit zaenkrat je treba še mal delat pa to v kozah že skor kriminal Ja kaj jaz morem če bikca fovšija matra... Jaz uživam že zdaj, v penziji bom pa še bolj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Koze kaj, če bi vidva rajši zdej uživala pa nehala od penzije bluzit zaenkrat je treba še mal delat pa to v kozah že skor kriminal se vidi, da nisva ta prava kozla , pol nam gre pa vse drugo po glavi Ne me spraševat, tud meni ni čist jasno, ampak take informacije imam. 40 let delovne dobe, čez tri leta pa nekaj mesecev bom imel 58 let... Pa še nekaj je... ...blabla...itd... Ne vem al to drži ali ne, ampak če drži... pol pa navijat , pa pesti stiskat , jevseeno lepše, če si lahko sam krojiš svoj urnik Ja kaj jaz morem če bikca fovšija matra... Jaz uživam že zdaj, v penziji bom pa še bolj... nč me ne matra, sam pri uživanju pa rad pomagam , tako da seni za bat za mene, pa služba gor ali dol , za užitke si je treba vzeti čas kam smo prišli pri kozlih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 , za užitke si je treba vzeti čas kam smo prišli pri kozlih Ja, če pa sami nič pametnega skup ne spravjo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ojej, kozli. na tretji strani smo že bli bomo morali biti bolj pridni Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ojej, kozli. na tretji strani smo že bli bomo morali biti bolj pridni je pa vesel en bikec, ker ti tko luna ven seka ,sej smo se mal trudil, sam smo mal drugam zašli Kako je blo kej na morju, če je sploh spodobno o tem tukigovort Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Kozice sm očitno jst najbolj kozja tle neki je pridna moja koza zadnje čase jo je treba kar pohvalit pa upam, da se ne bo pokvarla prekmal kako že ... ne hvali dneva pred nočjo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 je pa vesel en bikec, ker ti tko luna ven seka ,sej smo se mal trudil, sam smo mal drugam zašli Kako je blo kej na morju, če je sploh spodobno o tem tukigovort aha, bo kar držalo tole z luno. tak lena in zaspana sem. pa požrešna. ravno pokončala eno gorenjko bom šla zdaj malo počivat v črni gori pa blo noro smo se super imeli, fajni razred sem dobla Kozice sm očitno jst najbolj kozja tle počasi počasi. pa ne tak kozje, no.treba hiteti počasi. lahkotno pa si vzeti čas za počitek. lenarjenje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 počasi počasi. pa ne tak kozje, no.treba hiteti počasi. lahkotno pa si vzeti čas za počitek. lenarjenje si ga pravkar jemljem danes pa jutri počivamo no ... muffine spečem še to ni neki ful dela de best da se razumeš z razredom Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 aha, bo kar držalo tole z luno. tak lena in zaspana sem. pa požrešna. ravno pokončala eno gorenjko bom šla zdaj malo počivat v črni gori pa blo noro smo se super imeli, fajni razred sem dobla bravo, ti imaš dober pristop do dijakov , pol se pa da vse zmenit,pa fajn met Ja, v čokoladi ti nisem konkurenčen , pri drugih sladkarijah bi se pa dal debatirat, sploh če so iz testa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Ja, v čokoladi ti nisem konkurenčen , pri drugih sladkarijah bi se pa dal debatirat, sploh če so iz testa aha, glede ostalih sladkarij je pa pri meni tako: če že res ni milke v bližini, se bom mogoče mogoče vdala in poskusla kak košček česa drugega sicer pa jaz ne maram ne vem koliko drugih sladkarij Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Koze Moja koza trenutno zasluženo počiva v sredo pride spet na vrsto, do takrat je pa tolk pridna, da pusti škorpiji pa bikici uživat po svoje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Koze Moja koza trenutno zasluženo počiva v sredo pride spet na vrsto, do takrat je pa tolk pridna, da pusti škorpiji pa bikici uživat po svoje pa pri meni je stanje čisto enako. koza počiva, bikica in škorpija pa uživata Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 pa pri meni je stanje čisto enako. koza počiva, bikica in škorpija pa uživata Zato pa so počitnice a ni fajn delat v šoli Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Zato pa so počitnice a ni fajn delat v šoli no ja, ne bo čist tole držalo itak moramo tele ure vse notri spravit,čeprav se mi še sanja ne, kako bom spravla tolko ur notri Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 no ja, ne bo čist tole držalo itak moramo tele ure vse notri spravit,čeprav se mi še sanja ne, kako bom spravla tolko ur notri sej gre nadomeščanja, kakšno varstvo pa to ... pa se nabere Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 ja, to drži. s suplencami lahko kar nekaj notri spraviš.varstvo pa v srednji šoli ne pride v poštev Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 ja, to drži. s suplencami lahko kar nekaj notri spraviš.varstvo pa v srednji šoli ne pride v poštev ups se vidi, da preveč časa na osnovni šoli preživim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 očitno nas je res precej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 aha, glede ostalih sladkarij je pa pri meni tako: če že res ni milke v bližini, se bom mogoče mogoče vdala in poskusla kak košček česa drugega sicer pa jaz ne maram ne vem koliko drugih sladkarij pol bi se pa midva hitr zmenila, tebi čokolade, meni pa čokoladno tortorecimo , pa bi bla oba zadovoljna, pa nobene konkurence Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 pol bi se pa midva hitr zmenila, tebi čokolade, meni pa čokoladno tortorecimo , pa bi bla oba zadovoljna, pa nobene konkurence aha, se čist strinjamveš, čokoladne torte sploh ne maram sicer pa, lahko noč in dobro jutro, kozli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 čokoladne torte sploh ne maram Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 ja, in to taka čokoladožerka kot sem jaz no ja, saj če ni druga, tudi čokoladno torto hitro pokončam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Aha...Ok...k mi je blo že mal čudn....ampak, da kdo nebi maru čoko....karkoli Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 tak zelo bi jedla čokoladopa je nimam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 jaz sem pa dobil 300 gramsko s celimi lešniki za nagrado, ko sem imel govor na komemoraciji. In ker je ne jem, bi jo prav rad nekomu dal. Še najraje tebi, druidka. Ko bi se jo dalo po OS poslat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.