ScorpioGirl 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Koze bo spet treba mal zbudit mojo kozo vsem ostalim pa en lep večer Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 jaz sem pa dobil 300 gramsko s celimi lešniki za nagrado, ko sem imel govor na komemoraciji. In ker je ne jem, bi jo prav rad nekomu dal. Še najraje tebi, druidka. Ko bi se jo dalo po OS poslat kak lepo sem pol prepričala ata, da mi je šel kupit milko na bencinsko črpalko Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 koze, kozli, kozlički uživat je treba mojo kozo je treba pohvalit da bo dons še mal pridna ... je že bla pa še bo treba ... da bomo zvečer brez slabe vesti ................. ma, to bi itak Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 uf, štiri dni bla končno mal kozorogovska. se spet šla malarja, tokrat v gejini sobi,in končno končala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Pozdrav kozorogicam in kozorogcem, ki so hladni, a imajo topel srček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Pozdravljeni kozorogi je bil že skrajni čas, da vas malo pozdravim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Kozli pa koze zdej pa tkole, koza moja če si sva se tolk naučili, da je tole šlo fajn pol se mal razvajamo tale vikend kul k ne bi še enkrat se ubadala s tem aja, drugač si bla pa pridna Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Kozli pa koze zdej pa tkole, koza moja če si sva se tolk naučili, da je tole šlo fajn pol se mal razvajamo tale vikend kul k ne bi še enkrat se ubadala s tem aja, drugač si bla pa pridna Tale "dialog" mi je pa mal sumljiv... A je s tabo vse v redu? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Tale "dialog" mi je pa mal sumljiv... A je s tabo vse v redu? a se ti zdi, da ni sej veš, da sm tri osebe v eni ...... sco, bik pa še koza ponavadi se pač pogovarjamo bolj na samem, včer je blo pa treba to javno razčistit mogoč se mi pa res meša Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 a se ti zdi, da ni sej veš, da sm tri osebe v eni ...... sco, bik pa še koza ponavadi se pač pogovarjamo bolj na samem, včer je blo pa treba to javno razčistit mogoč se mi pa res meša Ja, kaj pa vem.... Poznam enga ki se takole pogovarja s sabo takrat ko ni čist "sam"... Enga vodnarja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 se javlja ena zaspana kozoroginja Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 a ni hecno, da tudi kozorogi ne marajo, če se jim natika roge? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Koze kar pridne bodte Ja, kaj pa vem.... Poznam enga ki se takole pogovarja s sabo takrat ko ni čist "sam"... Enga vodnarja... jah, luft a ne Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 a ni hecno, da tudi kozorogi ne marajo, če se jim natika roge? ni hecno ampak resnično in komi čakam da ga vidim....kozla Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Koze kar pridne bodte jah, luft a ne Ni samo luft... Mora bit še kaj v luftu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Ni samo luft... Mora bit še kaj v luftu... Zmeri je kaj v luftu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 pa, spet vse tiho tukaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 jutro, dan pa kje se vsi potepate.malo počitka in lenarjenja pa res ne bi škodilo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Koze dejmo še mojo kozo mal zbudit, eno brco v rit, pa bo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 aloha, kozli čas, da malo polenarimo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 jutro Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 aloha, kozli čas, da malo polenarimo jao, kam smo prišli , pri kozlih pozivi na lenarjenje , ampak je pasal včeraj se ob enajstih vstat , kok paše mal poležat ,no sej dons je bla že bolj kozlovska ura 6:40 Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Koze jao, kam smo prišli , pri kozlih pozivi na lenarjenje , ampak je pasal včeraj se ob enajstih vstat , kok paše mal poležat ,no sej dons je bla že bolj kozlovska ura 6:40 a to je kozlovska ura kakšna je pa šele moja 6.00 Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Koze a to je kozlovska ura kakšna je pa šele moja 6.00 no , bikovska mi je vsekakor ne deluje, ta se itak začne od 9:00 naprej , zato imam pa čez teden večkrat prebujanje ,ufff ti maš šele hude, sem svoje cajte mel tako, pol sem jo pa počas premikal , sam bo mogla spet mal nazaj, po selitvi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 no , bikovska mi je vsekakor ne deluje, ta se itak začne od 9:00 naprej , zato imam pa čez teden večkrat prebujanje ,ufff ti maš šele hude, sem svoje cajte mel tako, pol sem jo pa počas premikal , sam bo mogla spet mal nazaj, po selitvi so tele ure jutranje res čist prehude men se pol za vikend do 12h premakne sam zvečer pa ne znam spat ob kšni normalni uri, itak to je moja koza tud že čist tko navajena ... funkcioniramo šele zvečer Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.