Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

jaz sem pa dobil 300 gramsko s celimi lešniki za nagrado, ko sem imel govor na komemoraciji. In ker je ne jem, bi jo prav rad nekomu dal. Še najraje tebi, druidka. xyesx Ko bi se jo dalo po OS poslat x:o)x

:2src: kak lepo x:)x

sem pol prepričala ata, da mi je šel kupit milko na bencinsko črpalko x:Ix

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Deli na socialnih omrežjih

koze, kozli, kozlički x:Xx x:Xx x:Xx

uživat je treba xsrcx

mojo kozo je treba pohvalit x^x xcivx da bo dons še mal pridna ... je že bla :palec: xDDx pa še bo treba ... da bomo zvečer brez slabe vesti x:Dx ................. ma, to bi itak :inocent: xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Kozli x:Xx pa koze x:Xx x;)x

zdej pa tkole, koza moja xsrcx če si sva se tolk naučili, da je tole šlo fajn :palec: pol se mal razvajamo tale vikend x:px kul x?x :inocent: k ne bi še enkrat se ubadala s tem :vragec: xrolleyesx aja, drugač si bla pa pridna :palec: x:Xx x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Kozli x:Xx pa koze x:Xx x;)x

zdej pa tkole, koza moja xsrcx če si sva se tolk naučili, da je tole šlo fajn :palec: pol se mal razvajamo tale vikend x:px kul x?x :inocent: k ne bi še enkrat se ubadala s tem :vragec: xrolleyesx aja, drugač si bla pa pridna :palec: x:Xx x:Dx

:eek: x?x

Tale "dialog" mi je pa mal sumljiv... xrolleyesx x:Dx x:Dx :vragec:

A je s tabo vse v redu? x:Dx x:Dx :vragec: x:o)x x:o)x x:px xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:eek: x?x

Tale "dialog" mi je pa mal sumljiv... xrolleyesx x:Dx x:Dx :vragec:

A je s tabo vse v redu? x:Dx x:Dx :vragec: x:o)x x:o)x x:px xsrcx

xsmx

xnckrivx a se ti zdi, da ni :inocent: x:px

sej veš, da sm tri osebe v eni :eek: ...... sco, bik pa še koza x:Dx xcivx ponavadi se pač pogovarjamo bolj na samem, včer je blo pa treba to javno razčistit x:Dx xhypnox mogoč se mi pa res meša :inocent: x;)x xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

xsmx

xnckrivx a se ti zdi, da ni :inocent: x:px

sej veš, da sm tri osebe v eni :eek: ...... sco, bik pa še koza x:Dx xcivx ponavadi se pač pogovarjamo bolj na samem, včer je blo pa treba to javno razčistit x:Dx xhypnox mogoč se mi pa res meša :inocent: x;)x xsrcx

Ja, kaj pa vem.... x:Dx x:Dx x:px

Poznam enga ki se takole pogovarja s sabo takrat ko ni čist "sam"... x:Dx x:Dx :vragec: x:o)x

Enga vodnarja... x:Dx xrolleyesx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Koze x:Xx xsrcx kar pridne bodte :palec:

x:Dx jah, luft a ne :vragec: x:px

x:Dx x:Ix

Ni samo luft... x:Dx

Mora bit še kaj v luftu... x:px x:px xrolleyesx :vragec: x:Dx

x8Dx aloha, kozli

čas, da malo polenarimo x^x

:inocent: jao, kam smo prišli x:Dx, pri kozlih pozivi na lenarjenje :inocent:, ampak je pasal včeraj se ob enajstih vstat x^x, kok paše mal poležat x:px,

no sej dons je bla že bolj kozlovska ura 6:40 xcivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Koze x:Xx x:px

:inocent: jao, kam smo prišli x:Dx, pri kozlih pozivi na lenarjenje :inocent:, ampak je pasal včeraj se ob enajstih vstat x^x, kok paše mal poležat x:px,

no sej dons je bla že bolj kozlovska ura 6:40 xcivx

:eek: a to je kozlovska ura x?x xrolleyesx kakšna je pa šele moja xrolleyesx 6.00 :o|o:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Koze x:Xx x:px

:eek: a to je kozlovska ura x?x xrolleyesx kakšna je pa šele moja xrolleyesx 6.00 :o|o:

no :inocent:, bikovska mi je vsekakor ne deluje, ta se itak začne od 9:00 naprej x:Dx, zato imam pa čez teden večkrat prebujanje xnckrivx,

ufff ti maš šele hude, sem svoje cajte mel tako, pol sem jo pa počas premikal x;)x, sam bo mogla spet mal nazaj, po selitvi xcivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

no :inocent:, bikovska mi je vsekakor ne deluje, ta se itak začne od 9:00 naprej x:Dx, zato imam pa čez teden večkrat prebujanje xnckrivx,

ufff ti maš šele hude, sem svoje cajte mel tako, pol sem jo pa počas premikal x;)x, sam bo mogla spet mal nazaj, po selitvi xcivx

so tele ure jutranje res čist prehude xrolleyesx men se pol za vikend do 12h premakne :inocent: x:px sam zvečer pa ne znam spat ob kšni normalni uri, itak x:Dx to je moja koza tud že čist tko navajena ... funkcioniramo šele zvečer x^x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...