janif 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 so tele ure jutranje res čist prehude men se pol za vikend do 12h premakne sam zvečer pa ne znam spat ob kšni normalni uri, itak to je moja koza tud že čist tko navajena ... funkcioniramo šele zvečer to ma po moje kakšna tvoja bikica prste vmes , ker jst tut zvečer nikol zaspan Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 jao, kam smo prišli , pri kozlih pozivi na lenarjenje , ampak je pasal včeraj se ob enajstih vstat , kok paše mal poležat ,no sej dons je bla že bolj kozlovska ura 6:40 ja no, treba opozarjat, da ne bi slučajno pozabli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 to ma po moje kakšna tvoja bikica prste vmes , ker jst tut zvečer nikol zaspan tud mogoče ... bikica pa škorpija koza pa pol se ukloni večini taka je baje človeška narava ja no, treba opozarjat, da ne bi slučajno pozabli teb tud bikica neki tolče vn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 ja no, treba opozarjat, da ne bi slučajno pozabli to, druidka , ti si naša Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 to, druidka , ti si naša a si sploh dvomil v to grem zdaj v svet sanj.. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 a si sploh dvomil v to grem zdaj v svet sanj.. upam, da si dobro spala Jst sem večni optimist , tko da nikol nisem dvomil, sam včasih si mal preveč pridna al se sam men tko zdi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 upam, da si dobro spala Jst sem večni optimist , tko da nikol nisem dvomil, sam včasih si mal preveč pridna al se sam men tko zdi hvala, prav fajn sem spala danes hm, kaj pa vem, no. sem bila včasih bolj pridna sem se mal velik polenila zadnje čase. samo hrana in spanje mi gresta po glaviin ko ravno tole pišem, sem pokončala še zadnji košček milke pa komi čakam, da bom šla spat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Kozorogi dragi, pozdravljeni! Sem vas kar malo zanemarla ............pa saj veste kako je.........služba, manj časa doma in posledično manj časa za računalnik .........malo kar pogrešam vse to ........bom se poskusla izboljšat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 oj. da zaželim lepe sanje kozorogom Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 a nisi šla v anglijo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 a nisi šla v anglijo morala biti v lj od četrtka do danes seminar nek...tak da sem morala prestavit karto za london.grem naslednji petek Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Koze treba mal mojo kozo zdrmat spet neki štrajka zadnje cajte jst pa seminarsko za napisat pa učit bi se blo treba no, koza, a bo kej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 jutro Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 dobro jutro, kozlički pa kozice moram mojo kozo pohvalt je včeraj tolk zagrabla, da se še semle ni uspela pofočkat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 jutro, kozli moji kolk je že ura. pa še čaja nisem spila. ko pa tule gor visim šibam pit čaj, pol se pa še zrihtat za službo. moram iti čez 15 minut lep dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 jutro Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 še tuki pozdravim , neki priden zadnje čase , zdajle se pa še odločam , ali bo kaj ali bo bolj na izi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 jutro, kozli moji Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 da se mal javim še tuki bom zdajle čez neki minut poskušala aktivirati mojo kozo,ker imam v planu generalko moje sobe Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 oj nikjer nikogar imam v planu aktivirati svojo kozo , jo čaka zdaj v naslednjih mesecih ogromno dela Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Vse najboljše kozli! (better late then never) mater je enih smajlijov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 še vedno nikjer nikogar Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Koze Bo treba mojo kozo spet mal zalaufat neki štrajka zadnje čase .... pod prevelikim vplivom bikice pa škorpije pomoje same fajne stvari ji po buči rogati hodijo, študij je pa nekje zadej skrit ... še slaba vest je ne zdrma sploh nočko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Jutro kozličicam in kozličkom Sam da se pofočkam, ker vidim, da se neki piše o jutranjih kozlovskih urah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 aja, zgodnje ure in kozli no ja, ura še sedem ni, pa sem že pokonci služba pač čeprav moja koza sploh ne mara zgodnjih ur. je bolj večerni in nočni tip lep dan vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.