druidka 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 jutro, dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 tak zelo bi jedla čokoladopa je nimam Kaj pa mamo kozli skupnega z čokolado in sladkarijami?? HaHa samo provociram... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Koze pa kozlički en lep pozdrav moja koza dons še počiva, pol pa spet akcija je kar fajn tkole met kej v kozi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Moja koza bla pa cel tedn neki na dirkah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 moja je pa takala in bi šla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 jutro, kozice pridne moja je pa takala in bi šla moja tud še zdejle drugač je pa kar pridna Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 kozli, nekje iz arhiva vas potegnila sicer pa, se mi zdi, da dobla neko voljo za učit se, upam vsaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 moja je pa takala in bi šla jaz bom pa kmalu takala, sem namreč v nočni in me že napadajo počasi eni zaspančki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 ..........očitno je pri kozorogih zmanjkalo tem za pogovor pa en lep pozdravček vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 ..........očitno je pri kozorogih zmanjkalo tem za pogovor pa en lep pozdravček vsem pa, ni zmanjkalo tem, samo taaak zelo lena sem, vsaj jaz pa enga kozla, da vas mal pobuta...joj...pa mene tud ...pa misliš, da bo kaj pomagalo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 ni zmanjkalo tem, samo kozorogi smo tako težki karakterji, da se je težko pogovarjat z nami Pozdrav! Res se vidi, da je tukaj bolj mirno kot pri škorpijonih, kjer povsod skačejo smeški. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 ni zmanjkalo tem, samo kozorogi smo tako težki karakterji, da se je težko pogovarjat z nami midve pa res nisva težki to so laži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 a ti si tud kozorog? a sevedasej bi lohk vedlanajbolše babe smo kozorogeci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 tko da ne vem ... veš vešbrez skrbi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Zdej moram pa prov pohvalt mojo kozo ponavadi se lih ne hvalim s temle mojim asc sam zdejle pa ful prov pride zagrabi, k je treba, tko da je vse narejeno takrat in tako kot treba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 Mah klinac. Moja koza pa se je izgubila ... je ne znam priklicat nazaj.nisi edina, ki je zgubila kozo čeprav, baje se bo moja kmalu vrnila Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 Mah klinac. Moja koza pa se je izgubila ... je ne znam priklicat nazaj.sej zihr pride nazaj moja se pa ponavad kar skriva k sreči, da ne zoprna preveč sam, kadar jo pa rabim, pride pa spedena vse Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 sej zihr pride nazaj no, mene pa zanima, kako zgleda, če ga maš in kako, če ga nimaš, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 kaj je koze Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 nimaš: delovni kozorog postane len ko fuks (jaz trenutno)imaš: vse pospravit bit priden kot ti danes, ko si že zjutraj prala in delala generalko po stanovanju grem lenarit naprej :xx!: pri meni je vse to v enem dnevu,misliš, da je moj kozorog v resnici tekač na 100 m v krogu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 nimaš: delovni kozorog postane len ko fuks (jaz trenutno)imaš: vse pospravit bit priden kot ti danes, ko si že zjutraj prala in delala generalko po stanovanju jst zdejle že fatirala sicer sm že zdavnej rekla, da sobote jst ne pospravljam sploh pa ne rata to zadnje cajte no ... je za izkoristit, če paše kozi delat sm okna pomila ... je lepš zdej ful pa diši lepo grem lenarit naprej :xx!:je že treba tko pride nazaj, verjemi tud če traja ... je že tko treba ... pomoje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Ti si pri normalnih. misliš rečt pri mal prfuknjenih kozorog ni isto kot rogonosec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 smo smo, baje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 ITak, da smo...večni ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Ampak bolj tihceni. Dans sem malce razpoložen...bolje, da sem tihcen... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.