taraja 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Jaz imam od sadja rada rdeče grenivke, banana kdaj paše, grozdje kdaj, kiwi tudi ampak se bolj prisilim, od zelenjave pa so mi paprike zelo všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 marelice bi jedla, pa jih nimam sicer pa, tak lep sonček je zunaj. lep dan xrosex Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 jutro Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 helou, dober dan Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 (popravljeno) Tud jst. Si grem kopita zloščit in rogove nabrusit, da bom lažje bodel. Popravljeno 8. november 2007 -> NVK Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 Veter me nosi neznano kam,skušam se upirat a zaman.Moje dlani prešibke so,da zgrabim jutra dan, mu sledim.Mi povedal je,˝grem v varen pristan˝. Veter nosi me neznano kam,skušam upirat se a zaman.Oči pogled moten od solz, da vidim skoraj nič, ne zaupam mu.Mi povedal je,˝skrbi in strah obpihnil ti bom stran˝. Veter nosi me neznano kam,skušam upirat se a zaman.Koža je izsušena, se dotaknila je ljubezen že dolgo ni.Angel mi pravi,˝že jutri, tvoj prišel bo dan˝. Predajam veter ti dušo in telo,tu nag, lačen in žejen sem.Veter pravi mi;˝ne boj se, zaupaj, ne glad, ne žeja, ne mrazte več bičal ne bo˝. Veter nosi me neznano kam, tu sem in se ti predam.saj sam vem čisto nič, saj sam narediti moram čisto nič,saj sam sem le človek, v meso ujet angel in hudič. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 en ahoj vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 in še en ahoj vsem... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 mene pa sploh ne.imam radiator zaprt, malo prej zaprla oknoimam rada bolj mrzle prostoreaja, pa neki tečna sem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 ahoj.da nas spravim na prvo stran Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 zdravo!no pa pejmo na prvo stran Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 jaz imam pa rada kozoroginje in kozoroge zemlja klice tinko (neki bo na tem) topel pozdravcek od iz bolj tekocih in plamtecih elementov sestavljene mene Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 evo še ena koza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 evo še ena koza pa še ena.. lep pozdrav vsem, ki imate radi kozoroge!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Dobro jutro! Ajde auf-vstati je treba ! Danes je petek - končno Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Ne pretiravaj Zasavka, se spat nisem sla Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Ne pretiravaj Zasavka, se spat nisem sla ok, popravljam: vstati je treba! Razen Pujsi, ki naj gre hitro spat!!! lepe sanje... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Evo , tudi Pujsa koncno prilezla iz svinjaka v nov dan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 aloha, jutro nič, šibam počasi spat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Kozlički, to je naš čas, naša tema ša nekje čist zadaj ... ccccc velik sončka, čeprav tule pri nas tak megleno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 same kozice, kozlov pa nikjer pozdravček vsem Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 pa še koze se nekje skrivajo nasmejan dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 pa kje se skrivate kozli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Mysti, no.ne se pustit, da te vreme spravlja v slabo voljo(in to govorim jaz, ki bla skoraj dva meseca samo senca sama sebe, tečna, depresivna...) pridi mal v ce poškilit. tak lep sonček je trenutno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.