janif 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Zamujam, zamujam, en Šved je kriv Druidko je treba mal polupčkat x:Xx , uživaj s svojim bikcem in tudi tako ,pa upam, da se vidimo na kakšnem pikniku Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 ja ja, kar zgovarji se zdaj na Švede ti kr priznaj, da se ti ni dal, da bi mal še tuki poškilil, pa je o, hvala. jp, saj uživava pa še tebi mal uf, piknik. to pa zna trajat, da se bomo zmenli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 janif, saj če bi bila Švedinja bi še razumela ... ampak Šved? Mysti, že kaj boljše volje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 no, super faca, kr roman se spravla pisat? uspešno pisanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 ja ja, kar zgovarji se zdaj na Švede ti kr priznaj, da se ti ni dal, da bi mal še tuki poškilil, pa je o, hvala. jp, saj uživava pa še tebi mal uf, piknik. to pa zna trajat, da se bomo zmenli Hvala :hepko: Je neki tut na tem , bikci pa to Neki se je že začel dogajat, tko da do pozne pomladi, se pa lohk kej zmenmo janif, saj če bi bila Švedinja bi še razumela ... ampak Šved? jst tut, sam kaj ko me noben noče poslušat , jst sem hotel Stinooooooo ,ne pa Tobiasa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 mysti zgleda da boš morala prit kar k vodnarjem Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 ne daj se, mysti. kr tuki vztrajaj požrešna spet Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Oj, kozli... Ale`74 mi je pri vodnarjih poslala nekaj slikic(linkov do njih) vaših "soimenjakov"... Pa vam eno odstopim... http://www4.slikomat.com/08/0118/fup-kozoro.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 ej janif, ale mi je nekaj omenila ... a ti greš na koncert od within temptation? res je , sem že kupil karto A tebe tut mika ? Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 maš še eno noč za premislit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 priznam, da en Kozorog mi je pa le všeč. no, nekoč mi ni bil, zdaj po novem, ko sem ga včeraj po dolgem času videla, se mi je zdel precej spremenjen in ne več tako zapet in mrkega pogleda. bolj svež in bolj človeški, ne več tako vzvišen. tisto so bile faze, ko je bil globoko v jogi, pa je preziral marsikaj ... se je zgleda pomiril. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Beee ali kak že. Tudi jaz sem registriran kot kozorog pa neki s strelcem in rakom mam še veze. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 ahoj od danes zelo razdražljive pa tečne koze Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Koza si , kaj češ. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 ahoj od danes zelo razdražljive pa tečne koze http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h030.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 dan hvala, mačona. blo pol že boljš.rabla bit mal sama. velik sončka za vse xrosex Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Jst sem pa dans spet čist out, spet ne vidim nobene rešitve, vse je črno in brezveze. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Jst sem pa dans spet čist out, spet ne vidim nobene rešitve, vse je črno in brezveze.Je enkrat učenec vprašal svojega mojstra: "Življenje je dolgočasno in brezvezno. Kaj naj naredim?" In mojster mu je rekel: "Dovolj si že naredil! Uspel ti je čudež: Življenje si spremenil v dolgčas in nesmisel. Čudežne moči moraš imeti, da si lahko kaj takega storil!" In potem dolgo razlaga zakaj in kako. Trik je v ignoranci -- mojster mu je razložil, da ignorira prekipevajočo silo življenja, ne doživlja bivanja in ne gleda z jasnimi očmi. Na kratko povedano. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Jst sem pa dans spet čist out, spet ne vidim nobene rešitve, vse je črno in brezveze. pojdi na zrak, sprehod, po možnosti kjer je čim manj prometatak lep sonček je, naj ti da pozitivno energijo xrosex mojster mu je razložil, da ignorira prekipevajočo silo življenja, ne doživlja bivanja in ne gleda z jasnimi očmi.aha, fajn tole razložil ***velik poz. energije Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Bolj težko, moram bit do treh na tem kmpjuterju, pa še na enem tečnem projektu moram delat, pa z ljudmi usklajevat pa ... Brrrrh. Sej bo, je vedno pa bo tud zdej. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 uf, nekje iz pajčevine sem nas potegnila Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Stojim na vrhu gore, pogledam na okrog in vidim,... da sem sam. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 briši, briši prah ... sicer nas bo pa itak zametlo danes pa direkt s kakšne skale pocepam dol Mysti, no no Stojim na vrhu gore, pogledam na okrog in vidim,... da sem sam.poglej še enkrat, pa boš videl, da pa le nisi tako zelo sam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 poglej še enkrat, pa boš videl, da pa le nisi tako zelo sam O pa res, pozdravljena Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.