Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

najbrzda... jaz mam pa same skorpije vedno okol (pa sem asc).

drugac mam pa ogromno kozlov tud sama okol.

Kozorog mara ribo (ponavad), ker mu daje svezhino...

s sco sta si lohk bolj na nozh ze, ni pa nujno, je velik takihle partnerstev oz. podobnih povezav...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Jaz se tud stekam fajn s kozorogi x:)x Moj bivsi kozorog, sva se zdaj ful frenda, pa bratec... :palec:

sej je vcasih mal tezko z njimi, sam se da..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

hecno da ti - lev tehtnica vodnar... :eek: xnckrivx x?x

x;)x

Jaz pa nimam nic v Kozlu, se hise nobene (vrinjeni znak, 2. hisa v strelcu, 3. v vodnarju), imam pa juzni cvor v kozorogu

pa, imam vladarja ascendenta v 10. hisi (na mc)... tko da... morda mal... ga ne cutim sicer blazno, niti saturn name ne vem kolk ne deluje.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

En je kozel-dvojcek-rak, drugi pa kozel-rak-bik.

Ma za bratca mogoce.. vzgoja.. ne vem, to da so naju skoz vzgajal, da sva frenda in se mava rada.. se nikol tepla al kregala kej strasno, vedno ful skup igrala, se zdaj dbest odnosi.. ceprav je tezko vcas, ker.. nimava kej dost skupnega v bistvu..

Za fanta pa kaj vem.. se dost dobr poznava.. napake najine.. in ker nisva vec skup, jih tud sprejmeva kul.. pa sej sva jih ze prej, v vezi.. ma ne vem, bluzim..

loesje

Spet nazaj -

Dobr so te vzgajal....

ne glede na to, kaj imate zdaj, so te dobr vzgojil. xyesx

mal, ahn no kako lohk recem kaj tacga, VELIK!!! - mas tud TI zraven...

sam... en picek pa je seveda vzgoja. x;)x :palec:

so ti 'dal' spostovanje drugih, cenjenje tistega kar imas.

se spomnis kje si se najprej pojavila (no mroda si se kje prej, sam od tam se te najprej spomnim)?

joj zdaj naslova se spomnit... hmmm...

marko? je bil morda avtor teme...

prav skregal smo se mal, da kako0 pa kaj, duhovnost in da lapanje (z 'nase' strani)...

pa da mas pri ne vem katerih letih ne vem kaksen avto pa diplome ne vem kaksne pa vsega boga?

pa smo mu poocitali, da halo, ker so mu tastari...

pol si pa ti s slabo vestjo uletela, da pac... kaj pa zdaj, ce pac imas...

to je bil pac povzetek (ti tocno ves, o cem govorim)...

No to...

tedaj si mi padla v oci, kako kul razmisljas... x:Xx

in kako so te... solidno in srcno vzgojil. :)

Picasso

Ja, se spomnim. Marko bil, ja.. pa od tistih pogovorov nasih dejansko drugac gledam na te stvari...

Vzgoja.. se strinjam. Ce bom jaz znala svoje otroke tko vzgojit, kot sta mene oci in mami.. vsa cast mi x8Dx ce mi bo pa uspelo se njune napake popravt.. pa se boljs x;)x

hihi, mi je pa glih tamal vceraj ocital, da ce ga ne bi bolj ali manj jaz vzgajala in ga navadla tko spostovat zenske in stekat jih in to.. bi mel ful manj problemov v lajfu x:o)x

loesje

Spet nazaj -

vseen je fajn...

MI sami se boljs pocutimo, ce smo dobri... xyesx

(in ne sam, ce uletimo v temo lastnosti, 'prevec sem dober' x;)x x:px)..

dober si... dobro si ravnal... ce se dobr pocutis....

to je vest...

lohk mi tle lapas kar ces..... steje, kar v sebi cutis...

kajti vsakdo ima srce.

(....'kdor ga nima, naj si ga pa izmisli.' xDDx x;)x - citat na LN)

Picasso

Jst mam pa luno v kozorogu. x^x Sončka v bikcu, ascendent pa vagica... Precej rogata sem x:Dx x:px

Moja zelo dobra prijateljica je kozoroginja - blazno kul bejba, dober človek... :palec: x:)x

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Jaz pa nimam nič zelo očitnega v kozorogu, pa ga kar čutim pri sebi :vio:

No,v bistvu sem glih na meji med kozlom in vodnarjem, kar se sonca tiče, potem pa še saturn v 10 hiši in desc v kozlu... kar nekaj je vseeno :palec: Meni je pa kar ok

<{POST_SNAPBACK}>V tistem trenutku sem potrebovala nekaj, da je potrdilo moje misli. In mislem, da sem jih našla ravno v pravi temi (še vedno mi ne gre v glavo, da sem koza  xzobkoxx;)x  :palec:

saj res, ko si prisla, si bla otozhna strelka! :eek: x;)x xDDx

nisi zlo kozel, sam strelc pa v bistvu se manj. x:o)x x:px x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa nimam nič zelo očitnega v kozorogu, pa ga kar čutim pri sebi  :vio:

No,v bistvu sem glih na meji med kozlom in vodnarjem, kar se sonca tiče, potem pa še saturn v 10 hiši in desc v kozlu... kar nekaj je vseeno  :palec: Meni je pa kar ok

ja, a ves da jaz tud 'vidim' picek kozoroga, no sluti se bolj, tko nekak. xyesx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>saj res, ko si prisla, si bla otozhna strelka! :eek: x;)x xDDx

nisi zlo kozel, sam strelc pa v bistvu se manj. x:o)x x:px x;)x

ja, a ves da jaz tud 'vidim' picek kozoroga, no sluti se bolj, tko nekak. xyesx

Se a ne? x:Dx

Mrbit pa tudi zato, ker sem prvih 20, 25 let sploh mislila, da sem kozorog, mam doma še obeske in verižice, pa vse s kozlom x:Dx x:Dx

saj vodnar ma vec skupnega s kozorogom pravzaprav kot si prizna... stevilni vodnarji so zelo zemeljski, kozorogovski...

pri tebi je to tud simpatiziranje s temi 'black' scenami, kar je ze asc rak, nenazadnje pa tudi luna v ribah in mars v skorpijonu.

ampak, ja, jasno, saturn na vrh, v svoji hisi, pa pomembna os v kozorogu.... dost logicno..

saj skoz ugotavljamo, kako je viden planet 'na vrhu'... xyesx

(kot vcas recem, da se pri men mroda ravno zato tale sco tolk vid oz. cut in ne sam zarad asc)...

*

sploh nisem opazila, jasno da si citirala tisti, 'svoj del'. :D

Picasso

sej razumemo :palec: hja nisem strelec, nisem kozorog, tista devica v asc. še manj, rakica sem kar se čustev tiče, mars v škorpijonu mi ne pomaga nič, saturn v dvojčkih tud ne... miksssss aja duh je poudarjen, duh x:Dx :palec:

:inocent: sam jst mam Saturna na vrhu :o|o: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>aja duh je poudarjen, duh x:Dx  :palec:

x:o)x x:Dx x:px :palec:

saturn na vrh? pih, ja no saj, saj nisi spet tko ne-kozel.... ko te zagledas in to, saj si taka, zadrzana in tko, resna, zanesljiva in vse tole...

ampak res bi se ti moral bolj videt v bistvu tole pol vse skupaj, tale kozorogovski moment.

no ampak saj vidis, da ni vedno tko (saj jaz mam pa celga boga v ribah, pa tud nisem tolk zlo, vse kaj druzga prej se mi pripise)..

Picasso

...jaz ma tut saturna v 10. bajti(na vrh T-kvadrata) pa se mars zraven pa "pogojno" se luna in jupiter(skrajni konec 9.)... verjetn sm pol tut jaz mal kozoroga... :xx!: :xx!: :xx!: tole bo treba preselit nekam... kozorg...fuj,fuj!! :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ma daj spokaj.  :xx!:  :xx!:  :xx!:

...e zdej mi je pa vsec ratal... kako da mas ti mene tolk rada???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...