Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

... kwa sem pa kdaj se tazga reku????Pac mi kozorogi niso blizu... lahko da si ti ful v redu... na splosno mi grejo recimo tut hrvati fuuul na zivce... sam zato se ne recem, da je vsak hrvat sminkerski duvator(jih pa ni malo)... mam tut enga dost dobrga prjatla k je hrvat... sam teli kozorogi... poreglcanost, hladnost, kaj-si-bodo-pa-drugi-mislili nacin razmisljanja, xtra ambicoznost, snobizem... ne morm pomagat-to mi ni lih blizu... lahko da s iti cist drugacna... drgac pa-jah vsi vsem zal ne mormo bit vsec...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

1, ko sm omenu poreglcanost sem mislu bolj na to, da se vedno najprej vprasajo ali je to sprejemljivo?Nekako v navezi z kaj-si-bodo-pa-drugi-mislili... ce imas sobo pospravljeno ne vem... bolj se je nanasalo na to poreglcanost... druzbene norme... pa to...

2.hladnost... ja mogoce sco res tko obarva venero... ampak kozorog pa tako obarva VSE planete... pa sco ma duso-sploh visji tip( x:Dx x;)x )... nekje spodaj... in to zelo globoko...za kozoroga bi to tezko trdil... sco venera zenska ma se kaxno sexualnost... jarac venera je pa prej ko ne frigidna...

3. obstaja meja med ambicoznostjo in obsesivnim karierizmom(tut komolckanje in kaj vec ce je potrebno)... samo vecina kozorogov ambicoznosti sploh ne pozna...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

mah, tud sam si grem včasih s tem sončevim kozorogom na živce...sploh, ker to znamenje ravno zaradi strogosti, hladnosti, natančnosti pri drugih ne zbuja kakih simpatij...kozorogu je res težko bit sproščen in spontan :ermm: w:Iw xredx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Mystica pravi:

Pravi nekdo, ki je samski. :vragec: :o|o:

Citat

..samski po izbiri... zakaj bi clovek kupoval kravo, ce lahko mleko zastonj dobi??... aja sej res v kozorogih smo-seveda mors bit v zvezi, kaj si bodo pa drugi mislil ce ne bos-to sploh ni druzbeno sprejemljivo...

...drgaj je pa sco drugi najmocnejsi znamenje(zihr bl k kozorog)... edin vodnar je se mocnejsi...edin vodnar lahko pride sco do konca-Bern reku v eni temi...

Frank Zappa

spremljam debato, definitivno ne spadam v to kategorijo kozlov... sam se mi poraja neki druzga - a gledamo samo sonce pa nič drugega :o|o:

sproščenost - vprašajte prijatelje tiste prave, kolk je lahko kozorog sproščen... ma Mystica, pri naju tko duh igra pomembno vlogo, pa všeč mi je tisto tvoje - bolijo me jajčniki (hehe čist kozje a)

tle bi se mogla pofočkat... mam dost v kozorogu, pa še saturn je dispozitor (skor) celotne karte :o|o: , mislm sej kul, nimam nč proti kozorogom, sam mi grejo pa na k.... ene moje lastnosti, k so posledica tega da mam ful v kozorogu xrolleyesx .

preveč razmišlam, na cajte sm preveč materialistična,... pa še tist saturn kot dipozitor in kao en učitelj vse upočasnuje,...

so pa itak tud dobre strani tega, npr. v situacijah, k bi drugi že obupal pa se jim ne bi dal vztrajat več za rezlultat, jst vztrajam ( v bistvu takrt k je že vse ful bedn jst še večji zagon dobim... to mi je tok čudn :inocent: ), pa recimo ne vidm situacije k bi me tok zlomila da dolg cajta ne bi mogla naprej in bi se zaprla vase, in se cmerala, ne morm se smilt sama seb več kt en dan, se mi zmeša... :xx!: ... je pa res da sm mogoče na cajte tud preveč hladna (spet kozorogova lastnost) pa ne pustim da bi pršlo do mene, mogoče bi blo včasih dobr, če bi se mal pocmerala x:px , pa sej tud pridejo cajti, sam ne pogost, pa nočm da drugi vidjo ko ti cajti pridejo... to je po moje spet tista kozorogova lastnost, da ne pusti drugim da bi ga čist do potankosti poznal, pa ne prenesm da me folk preučuje, če jim sama ne pustim (čeprov ne vem to je tud škorpijonova lastnost a ni? mam kr neki planetov v osmi, sam dobr to pol že spada pod temo škorpijoni... )

ok tkole se pa že dolg nism razpisala x:px sej ne vem a če so vse lastnosti k sm jih omenla od kozoroga, povejte xDDx

..jap stara(Aishah, da ne bo s5 Mystica nosila kam skero brusit...)...cas je da zves resnico: TOTALNA KOZA SI!!! :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

Mystica pravi:
<{POST_SNAPBACK}>Točno tko. Nikoli se ne gleda sam sonca, ravno zato ne maram posploševanja. Ja, samson bo še bl tele  :xx!:  pisal, ker mam duha v ribi, hehehe.  x:Dx  A tista izjava o jajčnikih je bila kozja?  :inocent:

Ja, materialističnost je kozorogova lastnost.

Vidiš, ravno v tej hladnosti se juaz ne najdem, cmera cmerasta. Jočem za vsak drek.  xrolleyesx

Vztrajnost pa je naša dobra lastnost.  x;)x  xsrcx

p.s. Kako je blo na koncertu?

hey sm se glih razpisala v temi koncerti, v glavne je blo pa itak zakon xDDx

Samson23 pravi:
<{POST_SNAPBACK}>..jap stara(Aishah, da ne bo s5 Mystica nosila kam skero brusit...)...cas je da zves resnico: TOTALNA KOZA SI!!!  :vragec:  x:Dx  x;)x

ah ja ne morš tko rečt, čist use pa spet nimam u kozorogu, (pa tud če bi mela, ne bi smeu rečt d sm koza, to je grdo :vragec: x:Dx )

Aishah pravi:
ah ja ne morš tko rečt, čist use pa spet nimam u kozorogu, (pa tud če bi mela, ne bi smeu rečt d sm koza, to je grdo :vragec:  x:Dx  )

...evo s5 kozorogovski nacin misljenja... norme... bonton... sori, mam urana na asc... jest se na to pozvizgam... x^x koza, koza, koza, koza, koza... :vragec: x:Dx x;)x

@Mysti: duh v ribah????Eh, uf, no...vsaj v kozorogu ni.. :palec:

Frank Zappa

Samson23 pravi:
<{POST_SNAPBACK}>...evo s5 kozorogovski nacin misljenja... norme... bonton... sori, mam urana na asc... jest se na to pozvizgam... x^x koza, koza, koza, koza, koza... :vragec:  x:Dx  x;)x

@Mysti: duh v ribah????Eh, uf, no...vsaj v kozorogu ni.. :palec:

ok jst bom pa zdej kozorogovsko pametna in se ne bom pregovarjala s tabo (sej veš pametnejši odneha x:px )

Mystica pravi:
:vragec: ja, fišika  x:Dx

a me imaš kaj raje, če ti povem, da sem dvojček v asc.?  x;)x  x;)x  x;)x

...pa kwa te je sram, bi lahko 'koj povedala... ceprav te niti to ne resi... kozorog tega dvojcka bozga cist zamori... :xx!: :xx!: :xx!: (to so fake teli... tko da...brez sekire prosim). x;)x

Frank Zappa

kaj ste dobri..... x:Dx x:px

da ne bo pomote...lohk se javim tle, k mam duh u kozorogu....vztrajna da je kar hudo...pod pogojem, da me reč zanima.... x^x :frog:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

marsa u politiki.... :wOOt: ...pajade..... :OoO: to bi blo pa tumač....a veš kako bi blo u neslužbenem delu dneva...preden bi vse skompenzirala..... :madpro:

...že letimmmm....že bežimmmmmmm...al kako je že blo u zvezdici zaspanki tisto s kometom..... :frog: :inocent:

sam res...če nekaj nismo po naravi prav izrazito, je treba takele scene dobesedno skompenzirat....pa si predstavljaj, kolk bi morala nadoknadit recimo popoldan po službi.....pa še na trance&co žurke ne bi smela hodit pa plesat, ker bi blo službovsko nesprejemljivo....nč čudnega, da si mela take sanje.... x:Dx x;)x

dečko, tole sploh ni zmešnjava. dejstvo je da znaš bit zlo prizemljen in praktičen, s smislom za lepoto al pa estetiko nasploh, pa še ko vse to skomuniciraš, bi ti moralo it kot po maslu.....pa tud če je kje kakšen zagaman aspekt ni bleme...običajno z leti diplomiramo na tistem aspektu in pol je sploh fajn.....

Amis pravi:
.....pa tud če je kje kakšen zagaman aspekt ni bleme...običajno z leti diplomiramo na tistem aspektu in pol je sploh fajn.....

ja edin ce jih ni recimo prevec(npr. 8 kvadratov+2 opiziciji+3 inkonjunkcije :xx!: :xx!: :xx!: )

..lahko teb govort... mas sam tri kvaradtke pa eno inkonjunkcijo...

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Objavi novo...