contesa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 .... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 jst pa sam v Lunci ampak tolče vn tolče vn Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 sonce in pluton v tehtnici .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 hehe naša naj tehtnica AIRA :Dhuhu brrr sem že skor pozabu da ma naša generacija tehtnice še pluton v tehtnicah zarad retro gibanja no js mam že v sco hm hm že dve tehtnici poznam zdaj k sta v nulo seksi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Hm, se zmeri spomnm freske "vrag tehta duše" (na cerkvi nad Lavričevo kočo) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 kaj pa ima to opraviti s tehtnicami?... mi smo angelčki Kva pa vem, a na splošn ste al niste. Men se zdi, d sploh kj dost tehtnc ne poznam; vsaj med tistimi, s katerimi sem veliko, jih ni. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 zelooo fajn pa lepota nam je ful pomembna v vsem kar nas obdaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 zelooo fajn hočem reči vse tehtnice ki jih poznam so zelo v redu ljudje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 tut nemarne tehnice, slepemiške˝,lene; mislijo, da bojo vse iz šarma nardile... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ascendent v tehnici mam.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Tehtnica kulira mojega Marsa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Mojega tudi. Torej Mars in Uran v tehtnici-11.hiša v konjunkciji seveda Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Jz mam pa ful izkušnje z lažnivimi tehtnicami . Ker jih ful skrbi, kaj si folk misli o njih, bi radi v vseh pogledih in vsakmu človeku bli kul, pa ful prirejajo realnost. :o|o: Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Evo, v Tehtnici pa res cisto nic nimam. A ma nic, niti nobene tocke (aja, eno arabsko pa res, pa se ta je na 29:58), niti nic v 7. hisi - skratka, totalno pomanjkanje tehtnice (kar se mi v bistvu vidi. ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ja. Nekega takta ravno ne premoreš Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ja, nekako - samo da je pa tko hudo? Da sploh ne premorem? Niti niti? p.s. hehe, je torej tudi tebe 'zmotilo' - si popravila, thanx, en pikrich pa ga valjda imam vseeno... (in tudi tebi se zdi, da malo ga pa morda le imam)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Čisto mičkeno Je pa tole tudi gud. Kaj bi nekaj ovinkaril...ustreliš pa roka ( evo dodatka - sicer pa folku itak ne pustiš izbire - ali te sprejmejo takšno ali pa sploh ne..in mislim, da te v glavnem sprejmejo - to definitivno ni nič ala tehtnica - ker potem bi hotela ugajati, zdaj pa ti dol visi za to, kar si folk misli ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ASC v tehtnici in vsi moji najbližji so Tehtnice. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Tehtnica kulira mojega Marsa. pod tole se tud js podpišem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 jst pa mislim, da men pa tehtnica tud kej dost ne pomaga da bi se neki nazaj velik držala, kaka bi šele pol bla brez.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Heh, men tud merkur v tehtnici ne pomaga dost. Hvala bogu! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 bi radi v vseh pogledih in vsakmu človeku bli kul, pa ful prirejajo realnost. :o|o: jaz sem živ dokaz... danes sem zamenjala že ne vem koliko avatarjev pa še nisem zadovoljna. ampak zdaj je pa dovolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Prejšna slikca je bla boljša Eh, pa teb se pozna oven, ti nisi taprava tehtnica Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Prejšna slikca je bla boljša res grem zamenjat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 najboljše da dam obe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.