Skoči na vsebino

Tehtnica

contesa

Recommended Posts

• Komentarji 482
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ma saj, pac, da bos vedla, kaj je kje in kdo je 'v' cem'. :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
:D poleg lune... hihi še dvanajsto hiško... kake se vam zdijo kaj tehtnice? take s stelijo pa tk tehtnce tehtnce...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:D huhu no sej mal vode mutit ni slabo :D hehe :P bomo vidli kak bo :) vcasih se dobro ribo ulovi tudi v motni vodi...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 1 month later...

vcas sem imela dost s tehtnicami opravka, zdaj pa ne.

zlo mal jih mam okol (no ceprav ima mitja stelij vkljucno z asc v tehtnici, sam je zlo ne-tehtnica, podobno kot v mojem primeru, ko mam stelij v ribah, no on je nekak... vodnozemeljski skorpijon, mu blazno ven tolce mars v kozorogu, no od tehtnice se mu najbolj vidi merkur in venera)...

ker je tehtnica, podobno kot riba, bolj 'blag' znak, je dost logicno, da mocnejsi osebni polozaji, ce so, cist obrnejo celotno sliko.

mas tehtnice ki ful mrko in tko gledajo, spod oci, take 'tecne face', po moznosti z mocnimi obrvmi... no taka tehtnica ima skor ziher venero v sco.

aja seveda (najbrz ni treba posebej pravit x;)x x:px) - NIC nimam v tehtnici. nit tocke nobene nit nic. in tud v 7. hisi nic.

Joj ziher nisem in ne bom nikol imela nobenga partnerja?! x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa imam na tehtnice takšne čudne spomine.....poznala in delala sem eno takšno mutno, ki ti je mimogrede kaj natvezila, živela je skoraj dvojno življenje (ko sem se tega zavedla, sprva sploh nisem verjela, a se je izkazalo,da je res tako).

Drugače pa, moja dva ljubljena (mož in hčerka) sta po asc tehtnici in, ko ju opazujem se mi zdi, da res dostikrat pretehtata v smer,ki jima bolj diši, pa bolj padeta pod vpliv okolice.....ne vem no......nikoli preveč ne vztrajata pri svojem in se ju da hitro prepričat :o|o: :o|o: :o|o:

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>to itak, ceprav se ponavadi skoraj vse obrne tako, da mi je vsec... :inocent:

ko se tehtnica enkrat odloci se je ne da vec prepricat v nasprotno (vsaj pr meni je tako) x:o)x ... :inocent: ker je bilo ze pretehtano in premisljeno in ugotovljeno kaj je najboljsa varianta pa tko... x:o)x

Ja no, ne vem..... :o|o: mogoče je pa to zato, ker sta drugače oba ribi, le asc imata v tehtnici.....Pač, takšna sta.....

Smisel življenja je največja sreča

jaz sem pa prvo tehtnico spoznala, ki mi je res vsec...!!!

sem ze mislila, da se ne bo nikoli zgodilo x:Dx x:Dx

je tehtnica z luno v tehtnici, asc ne vem, mars&venera v skorpijonu, mogoce zato...

fajn clovek, zelo odkrit, direkten, ful srcen, ne samo racio ( kar je meni ponavadi

smotano pri tehtnicah), nic sprenevedanja in neodlocnosti, akcija! pa zraven se vedno fino, verbalno...komunikacija 1a.

torej, tehtnice se niso cisto izgubljen primer... :palec: x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>

je tehtnica z luno v tehtnici, asc ne vem

evo spet primer mocnejsega delovanja asc (ocitno, poleg marsa in venere) RAVNO ko sta OBA polozaja v enem znaku - torej spet se kaze tole iz moje praxe - da se energy skoncentrira v to tocko. xyesx

veckrat tole govorim, povsod.

namrec - primeri ko sta med 3 najpomembnejsi kar 2 v enem znaku, je najveckrat tako, da je potem bolj delujoc TRETJI - 'osamljeni'.

nestetokrat potrjeno, tud tule na forumu, kjer mamo pac velko bazo ljudi in vidimo tud dolocene znacajske poteze, stile, zanimanja itd.. xyesx

se posebej v primerih riba, tehtnica, kar sem tule mal bolj gor razlagala glih v teh dneh...

Picasso

a mislis npr: dvojni lev, ki ga poznam ( asc+sonce) ima

luno v dvojckih in venero in mars tudi in je meni totalen dvojcek., ceprav vizuelno zelo levji.

(ful verbalen, racunalnicar z se enim identicno zaj. studijem/poklicem, dva otroka, dve zenski, ekstremno iz ene skrajnosti v drugo...)

npr. dvojni dvojcek, ki ga poznam (sonce+luna) , asc kozorog + mars kozorog se mi zdi zelo kozorogovski itd, tudi vizuelno...ocalcka, resnobno...biznismen, velik ziheras...itd

dobro si ti to pogruntala, ce te prav razumem...je potem npr. dvojna tehtnica bolj tatretja tvar, npr. asc ( moram se pogruntat v tem primeru, ampak mi je deloval ful skorpijonsko, pa se s samimi skorpijami se druzi)

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

bravo!

tako ja, sam da si sama opazila? x8Dx

Mislim dALEC od tega da bi podcenjevala tvoje znanje in percepcijo, sam nekak... nihce ne gleda tko, vsi se zakachijo na - TOLK v tem, ne pomislijo na to.

ena znanka, ki je ful mehka, se ukvarja z umetnostjo in tko, je bila kar slabe ko je dvojni kozorog pa se ni nasla not... kao kar 2x, ok, ribe ma tud, a jarca pa kar dva med glavnimi.

ampak to je to. sicer pol mas tud vizhe da je lohk v 12. hisi pa zato deluje mehkejse in manj vidno, sam ni samo to.

jaz - sonce/luna v ribah, asc sco.

astra - sonce/luna v raku, asc sco...

pa sva bolj sco obe kot pa riba rak..

pa ful je tega tle, sam midve sva dober primer. :vragec: x;)x x:px

Picasso

saj!!

sama sem vcasih, ko sem se bolj laicno tole se sla, veckrat celo bolj natancno zadela... recimo soncevo znamenje...

pol je pa tolk tega, je pa ze vse zivo mogoce. xDDx

vcas ti tud kdo tko da tak fajn, drugacen pogled.

recimo moja frendica, ki se ne spozna na astrologijo, je rekla, ko sem nekoc modrovala da zakaj se bojim velikih pticev in plahutanja in tega, da jasno, ker ptic v naravi pikira na ribo.

sama sploh nisem pomislila do tedaj na to. :)

Picasso

ja, je fajn, ker je z mal drugacnega zornega kota, pa dobis kak nov pogled..

zato mi je pa fajn brat tvoje vtise...

no itak si tud rak... si vec psihologa pol, nenazadnje pa tud zarad posla, s katerim se ukvarjas... mors met mal tud 'tak' pogled'... x;)x xDDx :palec:

pol mas pa se luno v vodnarju, pa dobis preblisk.

strelc jih tud dobiva, sam jih ne zna vedno artikulirat, prenest na dogodke... mal na slepo cilja, pa slucajno zadane.

Vodnarjeva (uranovska) intuicija pa je preblisk.

neptunova (ribja) je vseprezhemajoche zavedanje, plutonova pa v momentu vrtina do naft stvari. :P ;)

lunina pa je custvena, materinska, skozi sanje in vtise, spomine in vzorce...

Picasso

Ja, tole je zadetek v polno :palec: ..sem fuuul razmišljala o tem, kako je možno marsikaj pač, ko pa imam vendar Sonce IN Luno v raku...

pa imam te račje finte samo, ko se skrijem v luknjo, znam pa biti tako presneto hladna, da me je tega včasih sram... x:Ix

-------------------tehtnice? Ne poznam, čeprav imam fuuul dobro frendico tehtnico.Moške tehtnice pa me spravijo ob živce...

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...