kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kokica, uran imas v 4. hisi v tehtnici. Hvala, se ne spoznam preveč na to, niti ne vem, kaj pomeni. Nimam časa se poglobiti v te stvari (še zaenkrat). A obljubim, da se bom. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 ma saj, pac, da bos vedla, kaj je kje in kdo je 'v' cem'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 poleg lune... hihi še dvanajsto hiško... kake se vam zdijo kaj tehtnice? take s stelijo pa tk tehtnce tehtnce... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 huhu no sej mal vode mutit ni slabo hehe bomo vidli kak bo vcasih se dobro ribo ulovi tudi v motni vodi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> poleg lune... hihi še dvanajsto hiško... kake se vam zdijo kaj tehtnice? take s stelijo pa tk tehtnce tehtnce...Ninči,tehnice so zakon :!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Hmmmm.... ena tehtnica je prišla mal pod moj drobnogled.... hmmmm Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 vcas sem imela dost s tehtnicami opravka, zdaj pa ne.zlo mal jih mam okol (no ceprav ima mitja stelij vkljucno z asc v tehtnici, sam je zlo ne-tehtnica, podobno kot v mojem primeru, ko mam stelij v ribah, no on je nekak... vodnozemeljski skorpijon, mu blazno ven tolce mars v kozorogu, no od tehtnice se mu najbolj vidi merkur in venera)...ker je tehtnica, podobno kot riba, bolj 'blag' znak, je dost logicno, da mocnejsi osebni polozaji, ce so, cist obrnejo celotno sliko. mas tehtnice ki ful mrko in tko gledajo, spod oci, take 'tecne face', po moznosti z mocnimi obrvmi... no taka tehtnica ima skor ziher venero v sco. aja seveda (najbrz ni treba posebej pravit ) - NIC nimam v tehtnici. nit tocke nobene nit nic. in tud v 7. hisi nic.Joj ziher nisem in ne bom nikol imela nobenga partnerja?! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Jaz pa imam na tehtnice takšne čudne spomine.....poznala in delala sem eno takšno mutno, ki ti je mimogrede kaj natvezila, živela je skoraj dvojno življenje (ko sem se tega zavedla, sprva sploh nisem verjela, a se je izkazalo,da je res tako). Drugače pa, moja dva ljubljena (mož in hčerka) sta po asc tehtnici in, ko ju opazujem se mi zdi, da res dostikrat pretehtata v smer,ki jima bolj diši, pa bolj padeta pod vpliv okolice.....ne vem no......nikoli preveč ne vztrajata pri svojem in se ju da hitro prepričat Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 jah, sam za to najverjetneje ni zasluzna tehtnica, ampak v koncni fazi kak kozorog. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>to itak, ceprav se ponavadi skoraj vse obrne tako, da mi je vsec... ko se tehtnica enkrat odloci se je ne da vec prepricat v nasprotno (vsaj pr meni je tako) ... ker je bilo ze pretehtano in premisljeno in ugotovljeno kaj je najboljsa varianta pa tko... Ja no, ne vem..... mogoče je pa to zato, ker sta drugače oba ribi, le asc imata v tehtnici.....Pač, takšna sta..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Saj, tu je še toliko drugih aspektov in okoliščin ......Pač, jaz sem imela smolo s to tehtnico ...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 jaz sem pa prvo tehtnico spoznala, ki mi je res vsec...!!! sem ze mislila, da se ne bo nikoli zgodilo je tehtnica z luno v tehtnici, asc ne vem, mars&venera v skorpijonu, mogoce zato... fajn clovek, zelo odkrit, direkten, ful srcen, ne samo racio ( kar je meni ponavadi smotano pri tehtnicah), nic sprenevedanja in neodlocnosti, akcija! pa zraven se vedno fino, verbalno...komunikacija 1a. torej, tehtnice se niso cisto izgubljen primer... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>je tehtnica z luno v tehtnici, asc ne vemevo spet primer mocnejsega delovanja asc (ocitno, poleg marsa in venere) RAVNO ko sta OBA polozaja v enem znaku - torej spet se kaze tole iz moje praxe - da se energy skoncentrira v to tocko. veckrat tole govorim, povsod.namrec - primeri ko sta med 3 najpomembnejsi kar 2 v enem znaku, je najveckrat tako, da je potem bolj delujoc TRETJI - 'osamljeni'. nestetokrat potrjeno, tud tule na forumu, kjer mamo pac velko bazo ljudi in vidimo tud dolocene znacajske poteze, stile, zanimanja itd.. se posebej v primerih riba, tehtnica, kar sem tule mal bolj gor razlagala glih v teh dneh... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 a mislis npr: dvojni lev, ki ga poznam ( asc+sonce) imaluno v dvojckih in venero in mars tudi in je meni totalen dvojcek., ceprav vizuelno zelo levji.(ful verbalen, racunalnicar z se enim identicno zaj. studijem/poklicem, dva otroka, dve zenski, ekstremno iz ene skrajnosti v drugo...) npr. dvojni dvojcek, ki ga poznam (sonce+luna) , asc kozorog + mars kozorog se mi zdi zelo kozorogovski itd, tudi vizuelno...ocalcka, resnobno...biznismen, velik ziheras...itd dobro si ti to pogruntala, ce te prav razumem...je potem npr. dvojna tehtnica bolj tatretja tvar, npr. asc ( moram se pogruntat v tem primeru, ampak mi je deloval ful skorpijonsko, pa se s samimi skorpijami se druzi) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 bravo! tako ja, sam da si sama opazila? Mislim dALEC od tega da bi podcenjevala tvoje znanje in percepcijo, sam nekak... nihce ne gleda tko, vsi se zakachijo na - TOLK v tem, ne pomislijo na to. ena znanka, ki je ful mehka, se ukvarja z umetnostjo in tko, je bila kar slabe ko je dvojni kozorog pa se ni nasla not... kao kar 2x, ok, ribe ma tud, a jarca pa kar dva med glavnimi.ampak to je to. sicer pol mas tud vizhe da je lohk v 12. hisi pa zato deluje mehkejse in manj vidno, sam ni samo to. jaz - sonce/luna v ribah, asc sco.astra - sonce/luna v raku, asc sco...pa sva bolj sco obe kot pa riba rak..pa ful je tega tle, sam midve sva dober primer. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 sem opazila, ja ... astrologije sicer ne stekam v detajle, bolj (zelo, v bistvu!) bazicno, opazujem pa se kar Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 saj!!sama sem vcasih, ko sem se bolj laicno tole se sla, veckrat celo bolj natancno zadela... recimo soncevo znamenje...pol je pa tolk tega, je pa ze vse zivo mogoce. vcas ti tud kdo tko da tak fajn, drugacen pogled. recimo moja frendica, ki se ne spozna na astrologijo, je rekla, ko sem nekoc modrovala da zakaj se bojim velikih pticev in plahutanja in tega, da jasno, ker ptic v naravi pikira na ribo.sama sploh nisem pomislila do tedaj na to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 lepo (razmisljanje) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 ja, je fajn, ker je z mal drugacnega zornega kota, pa dobis kak nov pogled..zato mi je pa fajn brat tvoje vtise...no itak si tud rak... si vec psihologa pol, nenazadnje pa tud zarad posla, s katerim se ukvarjas... mors met mal tud 'tak' pogled'... pol mas pa se luno v vodnarju, pa dobis preblisk.strelc jih tud dobiva, sam jih ne zna vedno artikulirat, prenest na dogodke... mal na slepo cilja, pa slucajno zadane.Vodnarjeva (uranovska) intuicija pa je preblisk.neptunova (ribja) je vseprezhemajoche zavedanje, plutonova pa v momentu vrtina do naft stvari. lunina pa je custvena, materinska, skozi sanje in vtise, spomine in vzorce... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 pluton je skorpijon, predvidevam...? da bi se nam se dolgo lepo bliskalo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 (ja, pluton je vladar skorpijona) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Ja, tole je zadetek v polno ..sem fuuul razmišljala o tem, kako je možno marsikaj pač, ko pa imam vendar Sonce IN Luno v raku... pa imam te račje finte samo, ko se skrijem v luknjo, znam pa biti tako presneto hladna, da me je tega včasih sram... -------------------tehtnice? Ne poznam, čeprav imam fuuul dobro frendico tehtnico.Moške tehtnice pa me spravijo ob živce... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 ja saj mene so tudi do zdaj, zato sem pa tako pompozno tule zjutraj uletela...ker sem enega normalnega nasla, pa zdaj vem zakaj...ker ni Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.