Skoči na vsebino

Tehtnica

contesa

Recommended Posts

očitno mormo sco res vsepovsod bit, če hočemo met mal akcije x^x x:px

drgač mam pa pluton uran in merkur v vagi x:o)x

o jst mam pa celo gužvo v tehtnici.....Venero, Plutona, S.vozel, Vesto in Pallas...zato tut pršu pogledat xzobkox

help....

klaruske se ti pa res ni treba bat..... x:Ix

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 482
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kje ej finta teh malih planetkov?

asteroidki so lihtko pomembni...ti pošljem razlago, ko jo skompajlam (lih delam na tem), če želiš

:o|o: bom pa ratala lezbijka. x:)x

:yumy:

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

look upstairs :lol:

dej dej... sej oba veva kuko je: pes, ki laja, ne grize x;)x http://www.smeski.com/razni/zivali/gromit.gif :lol:

Hoj, jaz sem tudi tehtnica. Morda zato toliko poskušam najti ravnovesje. Pa me enkrat meče mal v eno, drugič pa v drugo smer. Hihihihi
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

jah tipična tehtnica, pazi le, da boš našl/a ravnotežje med tem kar si ti in tistim, kar te združuje z drugim/partnerjem.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Bolje kot škorpijone, ki so vedno ali na skrajno eni ali na skrajno drugi strani. Za njih sredine ni. xrolleyesx x:Dx x:Dx

:eek: xscratchx je, je sredina...tut za nas....ampak se je hit naveličamo :P

Ah Mihael, si škorpio...nevarno...

pozdravljene vse vage.... x:Dx x:Dx x:Dx

Kaj si mislite o tem človečku?

28.9.1979 13:20 maribor

Jst sem ga šla mau čekirat pa glede na to, da še nisem profi me zanima kaj se dogaja v njegovi 9. hiši...se ful dogaja pa me zanima če sem prav interpretirala celo zadevo...

tnx x:Dx x:Dx x:Dx

levček x:px

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

• 1 month later...
Kje ste kake tehtnice??? :wOOt:

saj smo...tu nekje

jaz sem tud tehtnica...v soncu...in luni x:)x

Smo bolj redke vrste. ha? Jaz imam v tehtnici sonce, merkur in pluton.

prej bolj taki nepoudarjajoči to...da smo tehtnice..malo obrobni včasih....redki pa tolko...kolko so redki vsi drugi x:)x

Bi rekla da smo bolj redke vrste, ker tuki rulajo biki, vodnarji in škorpijoni. Vsaj v temah na astrološka znamenja... x8Dx

imajo pač potrebo...po identificiranju...z sorodnimi dušami x:Dx

Jaz tudi. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...