astra 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Si že zaslužiš... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 si, samo lepše besede, pa kakšen poljub tud "razvajenko" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Jest tut razvajena... ...dobiš, kar daš... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Haha, kaksno nakljucje, glih pisem tocko fortune v tehtnici, pa se spomnim na astro in razlozim Mitji 'razliko', pa si hocem malo oddahnit od enega stavka, osvezim forum, in vidim na vrhu - Tehtnice in komentator astra. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Jest tut razvajena... ...dobiš, kar daš... Astra pa da te vidmo s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 TEHNICA je spolzka Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 saj veš... baba pijana pizda prodana Hehehehehe,to pa full res! Sam pol men ponavad ne paše! :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 kako duhovito...ha, ha, ha... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 tista "tehtnica" me je razočarala oz. se mi kar malo gnusi. :xx!: V petek se ga je tko napila, da je blo totalno mimo......... bla sva v Penasu in folk je kar gledu............. ni pa ni nehala težit', ................ skratka, vsa navdušenost me je minila. pa toliko le prefinjenosti pri tehnici si je ne zaslužiš! sicer pa... očitno ni bila zate, ker če bi bila bi jo dobil good luck pri naslednji tehtnici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Mene pa zanima kdo ji je pijačo plačeval in predvsem s kakšnim namenom? ....zagotovo pa ima zdaj gromozanskega moralnega mačka in je ne bo naspregled (tako bi reagirala tehtnica najbrž).....čeprav alkohol za pogum in preveč besed naj bi bil stil device tako da preveri njen ascendent in luno ..... .....no, lahko pa vse skupaj sploh ni bilo tako hudo, pa ti samo izgovor za umik iščeš Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 JAJAJA babe, zdej pa jst vse kriv.................... to je najlaže rečt............. pijačo sem ji jest plačeval, kwa a naj bi ji reku, dost maš, nehi pit al kwa??? sicer sem presedlal ( ) na bol fino levinjo............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hehehehehe,uuuuuuuu,ta ti bo šele dala vetra! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 A s men kej reku,al sam polkna škripajo? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 JAJAJA babe, zdej pa jst vse kriv.................... to je najlaže rečt............. pijačo sem ji jest plačeval, kwa a naj bi ji reku, dost maš, nehi pit al kwa??? sicer sem presedlal ( ) na bol fino levinjo............. Poročaj o (ne)uspehu ... ...tale levinja te zna osušit, boš moral iti v temo levinje po nasvete Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 MI je zračunala zadnjič ena, da mam sonce v Levu, vendar na stopinji Tehnice Zanimiv se mi zdi, da res ne pospravljam vsak dan postelje in tut pometam ne,k mam pa devici v sebi ,torej morda je tu izvor ene navidezne dinamične lenobce Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Venera,Mars,Uran,Pluton, IV hiša(IC),Vzhajajoči planet in Domicil. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Venera,Mars,Uran,Pluton, IV hiša(IC),Vzhajajoči planet in Domicil. Olala kako bi sedlo tole moji luni... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Ma bejži v luno.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 hmmmmm Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no no, tebi paše na luno, meni na luno IN sonce... me, lucky bastard Tehtnica se kaže samo v moji zunanjosti, drugače pa ni sledu o njej! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Jaz pa imam Pluton v Tehtnici - 12. hiša Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Jaz pa imam tehtnico v IV. hiši in v Uranu. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 jaz pa NITI. niti niti. nada. zero. v tehtnici (niti nobene tocke, niti v 7. hisi nic).saj se mi vidi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Kokica, uran imas v 4. hisi v tehtnici. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kokica, uran imas v 4. hisi v tehtnici. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.