tinka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 kaj se cudis/jezis...? a nisi ti skorpijonka...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Ja?in to z luno ali asc v vodnarju (ce se ne motim)? morda je tvoj tip tethn.? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja?in to z luno ali asc v vodnarju (ce se ne motim)? morda je tvoj tip tethn.?Jaz... scorpy sm, z luno v vodnarju, pa asc. v dvojčkih! Hmmm... potencialni bodoči je pa tehtnca, ja.... Mal berem komentarje, un od Tinke je bil hud... spoznala tehtnco, pa ne more verjet da je normalen, k kr ni (za tehtnco).... hehehehe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ja tako je pac... pa ni cudno, da ti je vsec potem, ce si vsa zracn a... ampak ne se name ozirat, jaz sem vedno zelo kruta do tistih, ki so mi vsec Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 vsa zracna... hehehehe sej je prou, un moj vodn škrpjon bi me včas še v kozarcu vode rad utopu! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ... še ena tehtnica..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 tinal, ti imas pa vsak dan novo sceno al kaj? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tinal, ti imas pa vsak dan novo sceno al kaj? Ja, pa še tale luna v tehtnici............. dogaja 100/h!! (ironično pa je, da mata obe te tehtnici, ki sta zdej v mojmu lajfu na ist dan R.D.!!! ) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 ..men gredo pa tehtnce na zivce... taki sminkerji nasmejckani snobovski... :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Obe tehtnici sta odj****!! History! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 obe.... (ma važn, da je teb fajn) zmer mi je bil glih ta sistem od tehtnic ful smotan..tehtanje, pa neodločnost pa take fore....dokler niste začeli pisat o stopinjah...pol pa ugotovim, da mam ene reči na stopinji od tehtnice...je blo treba kr u špegu pogledat, pa se soočit z lastnim cincanjem.... ...ma vse je v nas...vsaj v meni...pa mi ni blo vse všeč...saj kaj čem...je že tako.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>obe.... (ma važn, da je teb fajn) zmer mi je bil glih ta sistem od tehtnic ful smotan..tehtanje, pa neodločnost pa take fore....dokler niste začeli pisat o stopinjah...pol pa ugotovim, da mam ene reči na stopinji od tehtnice...je blo treba kr u špegu pogledat, pa se soočit z lastnim cincanjem.... ...ma vse je v nas...vsaj v meni...pa mi ni blo vse všeč...saj kaj čem...je že tako.... Jah, fora pa še to, da sta mele obe te tehtnici na isti dan r.d. (21.10.).... Pa men se je zdel, da sta glih take, da nč ne pretehtata, ampak kr skočita v neki...... ok, sej spontanost je eno, ampak na vrat na nos v neki..... men to ni vedno kul- morm bit še jz v tem filingu, ker če nism, pol..... pa pa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Ej čaki malo, obe tvoji dve Tehtnici sta že skoraj Škorpijona, poskusi malo še s tem. Sicer to ni vedno 100 %, ampak sma si rekla, da nista kaj dosti tehtali, ampak šli kar direktno - To pa je značilnost Škorpijonov - neizgubljanje časa! -, ne pa Tehtnic. Samo toliko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 tole je res, tehtnice so blazno dobre v zgubljanju casa Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ...važno da sco nis(m)o.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej čaki malo, obe tvoji dve Tehtnici sta že skoraj Škorpijona, poskusi malo še s tem. Sicer to ni vedno 100 %, ampak sma si rekla, da nista kaj dosti tehtali, ampak šli kar direktno - To pa je značilnost Škorpijonov - neizgubljanje časa! -, ne pa Tehtnic. Samo toliko. Hmmm... sam dodatek, obe te tehtnici sta bila tipa, pa sta šla pr men na juriš! SCO gor al dol, jz sm sco, pa nism za te fore v teh tzadevah! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Moj ima tut 21.10. rd. Sonce in luno v tehtnici pa še plutona zraven. Zmer mora vse štimat! U nulo!! Prej ne gremo naprej. Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Hehehe, ena tehtnica is back in my heart..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ti si mi res ena skorpija ... skozi po zraku! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ti si mi res ena skorpija ... skozi po zraku! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 sem skuzila tole mojo tehtnico, ki mi je tako blazotno vsec...luna, sonce in merkur v tehtnici, asc lev, mars in venera skorpijon, ma super je! (no, zenkrat...) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Kok smo pa tole zanemarli . No tule se najdem v tem, da napak nimam, da jih pa na drugih najdem . Saj ne, hec. Ampak mi pa dejansko odnosi full pomenijo in lahko si obdobje, če imam feeling, da je "nujno" življenje čist na glavo postavim, tok da se spedena, pa potem nazaj. Pa nič kaj preveč ne premišljujem, pa ne tehtam . Jaz kar vem kaj in kako - čutim, ne oklevam, ne razmišljam, ne tehtam. Tole bi pa s svojimi astro jaslimi rekla, da lev pretehta asc. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 sonce in luna v tehtnici. mater smo zakon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Kar se moskih tehtnic tice: So dolgocasni. Mene bolj zrajca kos ledu, kot pa oni. Ce pa ene mislijo da so v posteji kaj vredni pa se sigurno niso spoznale: rib, bika, dvojcka, leva... Aja, se to, se niti z enim se nism se n'kol pukausala, cudn ne, aja pa tut ne s skorpijonom, ovnom, rakom, devickom, strelcem pa sam z 1 vodnarjem, ampak bl zarad nega, kt zarad mene, k sm se ga mal usmil'la, pa se z 1 kozorogom, k glih nisem mela druzga, d sm mojmu mal rugove nabila. No, glih tolk! Copat mam dost duma! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.