Skoči na vsebino

Tehtnica

contesa

Recommended Posts

• Komentarji 482
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ja?

in to z luno ali asc v vodnarju (ce se ne motim)? x?x

morda je tvoj tip tethn.?

Jaz... scorpy sm, z luno v vodnarju, pa asc. v dvojčkih!

Hmmm... potencialni bodoči x:Dx je pa tehtnca, ja....

Mal berem komentarje, un od Tinke je bil hud... spoznala tehtnco, pa ne more verjet da je normalen, k kr ni (za tehtnco).... hehehehe x:Dx

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

..men gredo pa tehtnce na zivce... taki sminkerji nasmejckani snobovski... :xx!: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

obe.... :wOOt: (ma važn, da je teb fajn)

zmer mi je bil glih ta sistem od tehtnic ful smotan..tehtanje, pa neodločnost pa take fore....dokler niste začeli pisat o stopinjah...pol pa ugotovim, da mam ene reči na stopinji od tehtnice...je blo treba kr u špegu pogledat, pa se soočit z lastnim cincanjem....

...ma vse je v nas...vsaj v meni...pa mi ni blo vse všeč...saj kaj čem...je že tako.... x^x :vragec: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>obe.... :wOOt:  (ma važn, da je teb fajn)

zmer mi je bil glih ta sistem od tehtnic ful smotan..tehtanje, pa neodločnost pa take fore....dokler niste začeli pisat o stopinjah...pol pa ugotovim, da mam ene reči na stopinji od tehtnice...je blo treba kr u špegu pogledat, pa se soočit z lastnim cincanjem....

...ma vse je v nas...vsaj v meni...pa mi ni blo vse všeč...saj kaj čem...je že tako.... x^x  :vragec:  x;)x

Jah, fora pa še to, da sta mele obe te tehtnici na isti dan r.d. (21.10.).... :eek: xrolleyesx

Pa men se je zdel, da sta glih take, da nč ne pretehtata, ampak kr skočita v neki...... ok, sej spontanost je eno, ampak na vrat na nos v neki..... xrolleyesx men to ni vedno kul- morm bit še jz v tem filingu, ker če nism, pol..... pa pa xrolleyesx x:Dx x:px :vragec:

Scio mi nihil scire

Ej čaki malo, obe tvoji dve Tehtnici sta že skoraj Škorpijona, poskusi malo še s tem. Sicer to ni vedno 100 %, ampak sma si rekla, da nista kaj dosti tehtali, ampak šli kar direktno - :eek: :eek:

To pa je značilnost Škorpijonov - neizgubljanje časa! -, ne pa Tehtnic.

Samo toliko.

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Ej čaki malo, obe tvoji dve Tehtnici sta že skoraj Škorpijona, poskusi malo še s tem. Sicer to ni vedno 100 %, ampak sma si rekla, da nista kaj dosti tehtali, ampak šli kar direktno -  :eek:  :eek:

To pa je značilnost Škorpijonov - neizgubljanje časa! -, ne pa Tehtnic.

Samo toliko.

x:)x

Hmmm... sam dodatek, obe te tehtnici sta bila tipa, pa sta šla pr men na juriš! SCO gor al dol, jz sm sco, pa nism za te fore v teh tzadevah! :vragec:

Scio mi nihil scire

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Kok smo pa tole zanemarli xrolleyesx .

No tule se najdem v tem, da napak nimam, da jih pa na drugih najdem x:Dx x;)x . Saj ne, hec. Ampak mi pa dejansko odnosi full pomenijo in lahko si obdobje, če imam feeling, da je "nujno" življenje čist na glavo postavim, tok da se spedena, pa potem nazaj.

Pa nič kaj preveč ne premišljujem, pa ne tehtam . Jaz kar vem kaj in kako - čutim, ne oklevam, ne razmišljam, ne tehtam. Tole bi pa s svojimi astro jaslimi rekla, da lev pretehta asc. x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 2 weeks later...

Kar se moskih tehtnic tice: So dolgocasni. Mene bolj zrajca kos ledu, kot pa oni. Ce pa ene mislijo da so v posteji kaj vredni pa se sigurno niso spoznale: rib, bika, dvojcka, leva...

Aja, se to, se niti z enim se nism se n'kol pukausala, cudn ne, aja pa tut ne s skorpijonom, ovnom, rakom, devickom, strelcem pa sam z 1 vodnarjem, ampak bl zarad nega, kt zarad mene, k sm se ga mal usmil'la, pa se z 1 kozorogom, k glih nisem mela druzga, d sm mojmu mal rugove nabila. No, glih tolk! Copat mam dost duma! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...