Skoči na vsebino

Tehtnica

contesa

Recommended Posts

Pa kaj tukaj sem samo jaz tehtnica al kaj??

Mislim moje znamenje je tako prepuščeno samemu sebi,osamljeno.... x:((x

Dajmo tehtnice...kje ste.... xmusicx

Ja, res čudno za tehtnice, da je ta tema tako osamljena, saj so tehtnice družabna bitja. Mogoče jim je treba ustvariti prijetno ozračje v tej temi. :flower:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 482
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tehtnice :2src:

Men je pa en tip ,ki je rojen v znamenju tehtnice zlezel pod kožo. x:Dx

Hmmm...

Zna biti zanimivo.. x:px

Lepo to Lisbona.Upam,da bo šlo po tvojih željah :wub:

Ma tehtnice smo itak zakon x:px x:Dx

Ja, res čudno za tehtnice, da je ta tema tako osamljena, saj so tehtnice družabna bitja. Mogoče jim je treba ustvariti prijetno ozračje v tej temi. :flower:

Tukaj smo tehtnice :att:

Treba malo popestrit naše znamenje,da bo bolj živahno tudi pri nas samo kaj ko očitno nas je zelo,zelo malo :(

Guest Mačona
blaga, diplomatska, nekonfliktna bitja, ki skoz iščejo ravnotežje in težko sledijo spremembam, leni, ležerni.

• 1 month later...

Glih danes sem se sama svoji stupidioznosti nemočno nasmehnila,..., ah je predolgo in prekomplicirano za razlagat

v glavnem bistvo je, da semres tehtnica po jusu, šolski primer tehtnice, v dobrem in slabem

no jezi me tisto slabo,

ko je spet do izraza prišlo ( s tem da je moj ascendent v levu), torej eksplodiram, tako čustveno odreagiram na kakšno nepravičnost, d a je kar ojoj, sploh se ne morem obvladat, preplavi me adrenalin in - začnem vpit ali se razburat ali pač skačem iz kože...

šele POTEM se skuliram in premislim.

In NIKOLI alivsaj v 99% se ne morem odločit,kaj bi naročila, ko dobim v roke menu. Za popi***t!!!! In jadno je, ko se pol, ko dobim hrano, sprašujem, kakšna bi bila ona druga jed.

Zanima me,ali je sploh mogoče kaj generalno spremenit, glede na to, da pač takšna sem??? Zdaj nestrpno čakam na knjigo o odpravljanju vzorcev, upam,da jutri pride, pa da vidimo.

Ful so mi všeč odločni ljudje, jaz pa samouhtam... in tuhtam,... v tri pirovske

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

Guest VilaSonca
Devica ... imam Merkur v Tehtnici na 1 ° - močno delovanje ... pa se upam primerjat s pristnimi Tehtnicami .. v tehtanju ... in cincanju ... x:Dx če se mora pa prijatelj, ki je Tehtnica po Soncu in Luni odločat .. kam it, kaj jest ... kaj sploh počet ... x:Dx

• 3 weeks later...
Cipcipi, jaz sem ASC tehtnica, pa po soncu levinja, tako da se nikoli ne odlocam, ampak vedno vem, kaj hocem. Sem pa v Michoacanu zivela in delala skupaj s tehtnico, ko smo sle na sejem in si je ona izbirala nakit, smo skoraj osiveli tam zraven. 100 mio krat je poskusilia, pa sprasevala vse nas pa se nikakor ni mogla odlocit. No to je bilo edinkrat, da sem z njo sla kaj kupovat, kriza res xrolleyesx :vragec: :sori: . Kaj narest proti temu, pa nimam pojma, ker ce bos nekaj na silo delala, znas trpeti...
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 4 months later...

Ja naše obdobje, najlepši čas v letu, ahh ta jesen x:Dx

Cipcipilonika, ja tudi meni se to dogaja pri naročanju, al pa še bolj pr nakupih. Katastrofa. Al bi to al bi uno, pol tuhtaš pou ure, na koncu pa še vedno ne veš xrolleyesx

Drgač smo tehtnice zlo občutljive, nežne, pesniške, sanjaške duše, sam tega ne kažemo preveč navzven. Zgledamo bolj samozavestne kot smo v resnici.

Tudi meni je en k je tehtnica zlezo pod kožo. Kaj menite tehtnice s tehtnicami pašejo? Meni se zdi da ja...

• 1 month later...
Guest Mineja

Saj še ni konec vašega obdobja, ki ga očitno bolj na soncu uživate na splošno..

Jaz pa lih razmišljam kak vsaka tema o znamenjih izraža tudi naravo znamenja. Tuki je najt en tak odprt dialog, levja tema je eno samo crklanje drug drugega, nič konkretnega se ne pove ... .:)

Jaz imam vse osebne planete razen sonca -luno,venero, merkurja pa marsa v 7. hiši in ...se malo najdem tudi v značilnostih tehtnice, za marsa moram rect da to niti ni ugoden položaj ker se je totalno nesposoben sam kamorkoli spraviti...

Tehtnice imajo najbrž probleme s postavljanjem vrednosti same sebi, ker vedno gledajo sebe v očeh drugih? Včasih so ženske narcisoidne, tipi...neki med škorpijonsko objestnostjo in deviško zadržanostjo. Občudovanja vredno je, da se dostikrat trudijo razumeti različne ljudi in združiti njihova mnenja v eno? A že fantaziram?

Lepe pozdrave tehtnicam!

Lef.

Mineja, ja fantaziraš...

Čebelica kdo je zanemarjen??? To zato, ker ne pišemo sem ali kaj? Ne razumem.

Zadnjič izjavi ena prijateljica, ki je seveda tudi tehtnica, da smo tehtnice preprosto najboljše, v vsakem pogledu in da so vsi drugi brezvezni in dolgočasni.

Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.

PARRA

moram preštet keš...

ku dobra tema, btw!

dobra vaja je- se vprašat v vsakem trenutku (vsaj vsake tolko)... kaj v resnici čutim. JAZ

da ni kar nekaj- čutim, fuck off, itak, vedno, ena in ista štorja. ti pravim- somwhere over the ::: ::: there is the ONE for ME

and ONE for U

...

:o|o:

... in

še zame ena fotka.

http://bp3.blogger.com/_fcJH6vIhs_Y/RumGWEE8EuI/AAAAAAAABqI/lybDQ6EebrU/s400/Cher-Song-For-The-Lone-210515.jpg

I've been standing out in the rain

I've been calling your name

Got that lonely feeling again

calling out your name

Do you hear me? Do you want me?

Baby it's all or nothing now

I don't wanna run and I cant walk out

you're breaking my heart if you leave me now

don't wanna wait for ever

Who do you think you're fooling

Who do you think you're fooling

Baby it's all or nothing,

baby it's all or nothing now

I've been trying to get to your heart

but I'm chasing shadows

We keep falling further apart

so near and you're so far

Do you care now? Do you know how

• 3 weeks later...

x^x

sem pisala kolokvij, sem bila odpuščena, ker imam dobre razloge, da nisem opravila tisto delo v redu. ne moreš vstajat ob 6h, ves zmatran in prestavljat police z robo, zaškatlat se z robo, da se ne vidiš ven... pa še nisem se zastopla z vodjo gospodinjstva- tehtnica, rak- se nisem zaštekala, je bila preveč težka za zastopit.

x:Dx

res, ... babi nič ne fali, ma jaz nisem oseba taka, jaz kar v jok... ima brke, suha je, visoka, nič nasmejana, topla, ful kruta v izražanju, ti, svinja, kaj delaš tle!?... ... delam, ker imam navodila.... no comment... , in sem letela, .. ni panike, in ni prvič

tko da vem kako to gre, me kliče šefe po gsmu od enga iz kopra, ki je prišel popravljat moje police... da letim, ker vodja... tko pravi... in če je tko, ona ne more nič rečt..., ok, sem bila tokrat nasmejana...

v letu o pnš- sem bila tudi unhappy

potem, v 1,2 primerih mi je bilo hitro jasno, da se bojo očitki kopičili, dokler ne bom "šla".. in tako me je enkrat odpustila šefe, drugič sem rekla da grem, tretjič pa kar šla,...

lajf je borba.

enkrat sem se zjokala,

drugič sem bila na tleh,

zdaj pa ful v izi,

četrtič, bom kar sama rekla, da bi se odpustila.

...

vsak ma svoje muhe, moj problem je ker se ne povežem, s folkom, pa me je lažje nagnat.

vse za ceno svobode. ne maram izsiljevanja, ker GA NE MARAM MA TKO DA BI KAR RAZTRGALA VSE. ne me čustveno mučit, to sovražim, od mene ne boste dobili nič, ma prow neč. to je asc rak, človek zaprt pismo, ... ne ždrokaj.

....

rabim pač pomoč pri takem načinu lajfa, ... mogoče je res v tem fora... zaprtost čustvena, in da gre vse poslovno. :palec: zdravo in brez neke čustvene vpletenosti, tudi če imam rit od 100 kila imam pravico delat svoj job. in ne maram da me motijo nepričakovani vplivi, če jih začutim na svoji koži kot vsiljeno, začutim kot da ti govori v pamet, zanalašč, tam zraven alpa team zadaj, mora rečt to in jaz bi bila rada na OFF, da to ne slišim in da me energije niti ne oplazijo kot moteče.

...

pa vse zna bit v teh obdobjih ful grozeče... že to...

še niste registrirani!!!!!??

Ste pozabili geslo!

..

...

svašta.

Načrti tehnične narave(za dieto):

bo treba kupit

riževe kruhke

hrenovke

skUuto

(gaudo spustim, ker ni jošt in ne vem kaj je to zdaj en sir smotaaAn, manj mastno bi morala, pač en bolj kompakten sir? x8Dx )

rabim še tunce v lastnem sokcu (hehe... žal)

stročji fižol, pride v poštev tudi pesa, brokoli, korenje, cvetača, melona, jabolka imam.

vaniljev sladoled spustim (ni panike), raje kaj sočnega sadja (mandarine).

...

16 nov- še 5 dni do plačice... (za pevske(80), za mobitel(20), za leasing(140), ko pride diners bo panika :vragec: (200 max), danes grem po čike- kartica 1 ni odobreno, fuknem ven ta prvo... diners... kaj s to plačat? pol ko je že in je uspelo, ker imam še eno od s.p.-ja bodočega... kamor nalagam za morebiten kredit... ko pride plačka, dvignem vse in dam na s.p. (logika), ... potem kurcam, ... zdaj ni neč gor btw... x:)x se zgodi. je bilo veliko stroškov. razmišljam o rinoplastiki- zaradi kretina, ... mislim, ko bom jaz finančno preskrbljeeena... :2src: (bogata) bom mela 6000 na računu zaloge in nalagala gor, pri 45 bom imela za pol bajte lastne 50 000 eur, kater bom vezala za 20 let, nekaj bom vezala sigurno, ker hočem bit premožna upokojenka. bom prejemala rento do smrti v višini 2000 EUR... :vragec: ker ne bom mela pokojnine.

bom rabila za botox, lepotne terapije in bazen (da ne utonem), ...hkrati bom mela zasebno odribnacijo ker nameravam pol še študirat psihoterapijo. bojo prihajali(jaz izkušena, pametna, pomirjena, zrela ...) v mojo sivo pisarno z oknom in fikusom) kjer se bomo pogovarjali o perečih problemih, saj se bom izobrazila do takrat. čez čas (pred tem) bom pa delala kot manualna terapevtka v svoji mansardi, ker bojo mogle stranke mimo tijice, lolice, fotra ...po stopnicah do podstešnega stanovanja... kje bo pol plejsa namenjeno fitnessu in masažnemu delu, drugi del pa čudovit, sem že naredila

NAČRTEEEE x:Dx vse slike primerov kako bojo zgledali prostori .... grooozno... x8Dx vse sem že nariiisala... naredila poslovni načrt, pa ga je računalničar zbrisu. xrolleyesx nič hudga, v novem je manj nakladanja (rabim za šolo-seminarska), ga moram še približar tesnici katere masaže bom mela

mela pa bom zagotovo ayurvedsko (že zato ker je olje možno nabavit na litre in je mošusen prideih orientala), klasično za sproščanje, shujševalno za prekrvavitev in odvajanje toksinov, ... ostalo pa dopolnilno, ne vem kaj me še zamika. te tri so osnovne. če obdelaš eno na dan, 30 krat 35 eur... 1000 v plus. stroški za olje, masažna miza in samostoječe orientalske zavese, brisače, pralne rjuhe, meditativni cdjčki, ...hihi hehe hooooohhooooo...

želim si tudi zastekljen zimski vrtiček za zelenje (v prvem delu)... :2src: da je več svetlobe.... :inocent:

• 1 month later...
Ja naše obdobje, najlepši čas v letu, ahh ta jesen x:Dx

Cipcipilonika, ja tudi meni se to dogaja pri naročanju, al pa še bolj pr nakupih. Katastrofa. Al bi to al bi uno, pol tuhtaš pou ure, na koncu pa še vedno ne veš xrolleyesx

Drgač smo tehtnice zlo občutljive, nežne, pesniške, sanjaške duše, sam tega ne kažemo preveč navzven. Zgledamo bolj samozavestne kot smo v resnici.

Tudi meni je en k je tehtnica zlezo pod kožo. Kaj menite tehtnice s tehtnicami pašejo? Meni se zdi da ja...

To pa čisto drži.Se podpišem.

Moram pa reč,da jaz imam luno v sco in to mi fajn seka ven. x:px

• 2 weeks later...

čeeeer ljepotani x:)x

sem prišla pokukat "novo" gnezdo,..menda smo na novo zodiakalno prerazporejeni,...no ste "fasal" ex scorpijo...verjetno bo še kaka pricapljala x:Dx

se že vnaprej opravičujem, če bom premalo leporečna :inocent: x:)x

lep, očarljiv, umirjen večer še naprej x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

čer xflirtx

x:Dx x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...