devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Za vse okuse Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 haha ta je pa huda... kaj pa drugo lice? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Samo merkur imam v tehtnici. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Jaz pa Luno v Tehtnici, pa še Jupiter in Uran. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 hehetehtnica je edini PREDMET V ZODIAKU 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 V tehtnici pa moj MC Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Tu je pa moj DESC Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Tu je pa moj DESC kwa ti mash desca...dej si raj babo dob 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 kaj pa kakšna sončna tehtnica?? tipčki... ne bo nič? ste vsi preveč "površinski" da bi padli na lunin.net.??! ps-pravijo da so tehtnice tipčki malo plehki.. ni neke globine, čustvovanja... vse zračno, veselo, klepetavo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ni samo tehnica klepetava, je tudi strelec....Že od nekdaj živim s tehnicami...nevem..veliko je delanja na lepoti, ne pa na globini, oz. z leti jih preruka˝zemeljska energija Morda vidjo umetnost layfa tam, kjer ni potreba za ostala znamenja...potem jim je treba dat vedet? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Jaz imam tudi (custveno) nekam precej opraviti s Tehtnicami in vsi trije moji (pomembnejsi) tipi do zdaj so imeli Sonce, Luno ali ASC v Tehtnici.Ampak drugace med frendi pa jih nimam veliko (med temi omenjenimi sta dva z mocnim sco, eden pa dvojni dvojcek z luno v tehtnici), od zrakov imam vec opravka z vodnarji in dvojcki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Že od nekdaj živim s tehnicami...nevem..veliko je delanja na lepoti, ne pa na globini... ko jih pa globina doleti, no - takrat je pa huuudooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Tu je pa moj DESC kwa ti mash desca...dej si raj babo dob 666 zlomkou...tralala ( ) ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Dhuhu brrr sem že skor pozabu da ma naša generacija tehtnice še pluton v tehtnicah zarad retro gibanja no js mam že v sco Imam tud sonce in pluton v tehtnici (10h)... Za tale retro pa nisem vedela..... samo nisem tvoja oz. vaša generacija... sem par let starejša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 aakhut moja venera in merkur sta v tehtnici, pa tud luna špega sem, ker je na koncu device Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 hih...tut venera v tehtnici... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Pol je pa tu en kolega, ki je bolan na denar in status, dečko star 21 let pa kr neki BMWji, pa nakup oblačil v najdražjih trgovinah, skoz nekaj mešetari in se kurči....krneki...Težko je predalčkat...ali pa tehtnica/lev- to je šele kurčenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ejejejj, oči kot radarji za spremljanje reakcij okolice :xx!: ... zobje pa gnili :xx!: če je kaj kar me odbije so to gnili zobje :xx!: in brada... :o|o: mislim pa da nikoli ne bi imela debelega fanta... toliko tehtnice pa je v meni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 heh, zuni uj notri fuj heh, zunaj fuj, znotraj tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 praviš tvoj ata tehtnica pa ful ognjen in prehud za leva in strelca kaj pol tehnica in oven hm hm hm mrbit je sam velik starejši od tebe... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Macona - glede na to, da pravis, da je foter Tehtnica in da se ti zdi ognjen in bi mu pripisala kaksnega Ovna, je mogoce, da ima 'samo' katerega od planetov, blizjih Soncu (ali seveda tudi kaj drugega), v Skorpijonu.Namrec; Merkur in venera sta vedno lahko oddaljena od Sonca najvec za 1 oz. za pribl. 1.5 znaka, kar pomeni, da ce kdo ni tipicen znak, je pa nekoliko 'podoben' kateremu od sosednjih, je precejsnja verjetnost, da ima katerega od teh dveh planetov v teh -sosednjih- znamenjih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Jaz sem pa med kolerikom in sangivnikom (pa nisem ne Lev, ne Oven in ne Strelec in ne...)In sem Riba! Morda pa je tvoj foter riba po asc? Hecam se, najbrz ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 jst pa mislim, da men pa tehtnica tud kej dost ne pomaga da bi se neki nazaj velik držala, kaka bi šele pol bla brez..JST mam tudi takle tvoj sindrom - asc. v tehtnici, pa mal nazaj držanja . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Pojma nimam kaj se tukaj pogovarjate... totalna nevednica o Luni pa Soncu v Tehntnici. pa asc... .. Jaz samo vem, da sem po horoskopu Tehtnica ,... s kom sem kje .. pojma nimam .. Sem precejšnji ziheraš, eksplozivni človek, zelo rada delam v skupini, sem vesel človek (včasih se kakšen žur zavleče ... uf,.... sem rajši tuho..) , znam biti zoprna, ... znam biti tudi čisto tiho, mirna... Če imam kaj za povedati to tudi naredim.. nisem tiho.. Iz muhe delam muho in ne slona .. S kom se štekam ... pojma nimam, jaz samo vem, da se štekam ... prijateljica mi je julijka, ena je isto tehtnica ... moški del je pa bolj "zimski".. oktober .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.