Skoči na vsebino

Tehtnica

contesa

Recommended Posts

:palec: Za vse okuse x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 482
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kaj pa kakšna sončna tehtnica?? :vio: tipčki... ne bo nič? x:Dx ste vsi preveč "površinski" da bi padli na lunin.net.??!

ps-pravijo da so tehtnice tipčki malo plehki.. x:Dx ni neke globine, čustvovanja... vse zračno, veselo, klepetavo? x:Dx

ni samo tehnica klepetava, je tudi strelec....

Že od nekdaj živim s tehnicami...nevem..veliko je delanja na lepoti, ne pa na globini, oz. z leti jih preruka˝zemeljska energija x:Dx Morda vidjo umetnost layfa tam, kjer ni potreba za ostala znamenja...potem jim je treba dat vedet?

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Jaz imam tudi (custveno) nekam precej opraviti s Tehtnicami in vsi trije moji (pomembnejsi) tipi do zdaj so imeli Sonce, Luno ali ASC v Tehtnici.

Ampak drugace med frendi pa jih nimam veliko (med temi omenjenimi sta dva z mocnim sco, eden pa dvojni dvojcek z luno v tehtnici), od zrakov imam vec opravka z vodnarji in dvojcki.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dhuhu  brrr sem že skor pozabu da ma naša generacija tehtnice še pluton v tehtnicah zarad retro gibanja :D no js mam že v sco :D

Imam tud sonce in pluton v tehtnici (10h)... x^x x;)x

Za tale retro pa nisem vedela..... samo nisem tvoja oz. vaša generacija... sem par let starejša.

hih...tut venera v tehtnici... x^x x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pol je pa tu en kolega, ki je bolan na denar in status, dečko star 21 let pa kr neki BMWji, pa nakup oblačil v najdražjih trgovinah, skoz nekaj mešetari in se kurči....krneki...

Težko je predalčkat...

ali pa tehtnica/lev- to je šele kurčenje x:Dx

ejejejj, oči kot radarji za spremljanje reakcij okolice :xx!: ... zobje pa gnili xrolleyesx

:xx!: če je kaj kar me odbije so to gnili zobje :xx!: in brada... :o|o:

mislim pa da nikoli ne bi imela debelega fanta... toliko tehtnice pa je v meni.

praviš tvoj ata tehtnica pa ful ognjen in prehud za leva in strelca kaj pol tehnica in oven hm hm hm mrbit je sam velik starejši od tebe...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Macona - glede na to, da pravis, da je foter Tehtnica in da se ti zdi ognjen in bi mu pripisala kaksnega Ovna, je mogoce, da ima 'samo' katerega od planetov, blizjih Soncu (ali seveda tudi kaj drugega), v Skorpijonu.

Namrec; Merkur in venera sta vedno lahko oddaljena od Sonca najvec za 1 oz. za pribl. 1.5 znaka, kar pomeni, da ce kdo ni tipicen znak, je pa nekoliko 'podoben' kateremu od sosednjih, je precejsnja verjetnost, da ima katerega od teh dveh planetov v teh -sosednjih- znamenjih.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem pa med kolerikom in sangivnikom (pa nisem ne Lev, ne Oven in ne Strelec in ne...)

In sem Riba! :eek:

Morda pa je tvoj foter riba po asc? :O:

Hecam se, najbrz ni. ;)

Picasso

• 1 month later...
jst pa mislim, da men pa tehtnica tud kej dost ne pomaga da bi se neki nazaj velik držala, kaka bi šele pol bla brez..

JST mam tudi takle tvoj sindrom - asc. v tehtnici, pa mal nazaj držanja x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pojma nimam kaj se tukaj pogovarjate... totalna nevednica o Luni pa Soncu v Tehntnici. pa asc... x?x :O: ..

Jaz samo vem, da sem po horoskopu Tehtnica ,... s kom sem kje .. pojma nimam x:Dx ..

Sem precejšnji ziheraš, eksplozivni človek, zelo rada delam v skupini, sem vesel človek (včasih se kakšen žur zavleče ... uf,.... sem rajši tuho..) , znam biti zoprna, ... znam biti tudi čisto tiho, mirna... Če imam kaj za povedati to tudi naredim.. nisem tiho..

Iz muhe delam muho in ne slona .. x^x

S kom se štekam ... pojma nimam, jaz samo vem, da se štekam ... prijateljica mi je julijka, ena je isto tehtnica ... moški del je pa bolj "zimski".. oktober ..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...