Skoči na vsebino

Tehtnica

contesa

Recommended Posts

• Komentarji 482
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 4 months later...
Guest Jeti
http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif dej , ne seri http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif
Deli na socialnih omrežjih

Ja moram vedet, madona, kako naj se postavim proti neznanem horoskopskem znaku, z veliko tendenco do prfuknjenosti(če mi je moč soditi po dveh specimenih) x:o)x

A ma kdo kakšno izkušnjo s tem znakom. jaz sem poznal sam enega človeka ki je bil sicer mogoče drugi najboljši človek po bratu Šaranu, ki sem ga v lajfu spoznal, sam tut zlo tak "danes smo jutri nismo".

http://www.lunin.net/horoskop/soncetehtnica.php

moj oči je tehtnica .. najboljš možno :) jaz sem pa v ascendentu tehtnica ..

ne vem, nisem glih astro stručko, tko da čist po filingu bi rekla, da zna bit čist kul imet tehtnico za otroka. po moje predvsem point, da se ne greš neki na hard 'ker sem jaz tko reku :vragec: ', ampak je tole en tak otrok za demokratično vzgojo. pa rekla sem demokratično, ne permisivno ..

dve lastnosti, ki bi jih jaz iz tehtnic potegnila .. se ne mara kregat, zna videt obe strani, vedno bo iskala miren način rešitve problema .. opazi lepe stvari ...

pa neodločnost x:o)x če mene postaviš sred gostilne in rečeš kam se vsedeva ... si mi naredil največji problem v lajfu xcivx pa vse mora bit lepo na izi, ne bomo se glih pretegnili v lajfu ... tko da ... če boš v vrtcu čakal, da si sama čevlje zaveže ... zna bit, da boš za večerjo prišel domov :P

ne paničar :vragec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

poslplosevanje se mi zdi odvec.

"You can heal what you fell!"

"Bistvo je ocem skrito."

Lahk ti pa povem kaj o mojmu fotru ce te zanima x:o)x

Ja moram vedet, madona, kako naj se postavim proti neznanem horoskopskem znaku, z veliko tendenco do prfuknjenosti(če mi je moč soditi po dveh specimenih) x:o)x

A ma kdo kakšno izkušnjo s tem znakom. jaz sem poznal sam enega človeka ki je bil sicer mogoče drugi najboljši človek po bratu Šaranu, ki sem ga v lajfu spoznal, sam tut zlo tak "danes smo jutri nismo".

• 1 year later...
  • 10 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...