čebelica01 1. junij 2010 Prijavi Deli 1. junij 2010 Tehtnice kje ste?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 1. junij 2010 Prijavi Deli 1. junij 2010 Evo nas Kako nam kaj kaže v bodoče? Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 4. oktober 2010 Prijavi Deli 4. oktober 2010 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif dej , ne seri http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. oktober 2010 Prijavi Deli 4. oktober 2010 Ja moram vedet, madona, kako naj se postavim proti neznanem horoskopskem znaku, z veliko tendenco do prfuknjenosti(če mi je moč soditi po dveh specimenih) A ma kdo kakšno izkušnjo s tem znakom. jaz sem poznal sam enega človeka ki je bil sicer mogoče drugi najboljši človek po bratu Šaranu, ki sem ga v lajfu spoznal, sam tut zlo tak "danes smo jutri nismo". http://www.lunin.net/horoskop/soncetehtnica.php moj oči je tehtnica .. najboljš možno jaz sem pa v ascendentu tehtnica .. ne vem, nisem glih astro stručko, tko da čist po filingu bi rekla, da zna bit čist kul imet tehtnico za otroka. po moje predvsem point, da se ne greš neki na hard 'ker sem jaz tko reku ', ampak je tole en tak otrok za demokratično vzgojo. pa rekla sem demokratično, ne permisivno ..dve lastnosti, ki bi jih jaz iz tehtnic potegnila .. se ne mara kregat, zna videt obe strani, vedno bo iskala miren način rešitve problema .. opazi lepe stvari ...pa neodločnost če mene postaviš sred gostilne in rečeš kam se vsedeva ... si mi naredil največji problem v lajfu pa vse mora bit lepo na izi, ne bomo se glih pretegnili v lajfu ... tko da ... če boš v vrtcu čakal, da si sama čevlje zaveže ... zna bit, da boš za večerjo prišel domov ne paničar Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. oktober 2010 Prijavi Deli 4. oktober 2010 poslplosevanje se mi zdi odvec."You can heal what you fell!""Bistvo je ocem skrito." Lahk ti pa povem kaj o mojmu fotru ce te zanima Ja moram vedet, madona, kako naj se postavim proti neznanem horoskopskem znaku, z veliko tendenco do prfuknjenosti(če mi je moč soditi po dveh specimenih) A ma kdo kakšno izkušnjo s tem znakom. jaz sem poznal sam enega človeka ki je bil sicer mogoče drugi najboljši človek po bratu Šaranu, ki sem ga v lajfu spoznal, sam tut zlo tak "danes smo jutri nismo". Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 1. januar 2012 Prijavi Deli 1. januar 2012 Kje bi jaz lahko vidla, da kako kaže za tehtnice leto 2012? Tko malo me zanima.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. januar 2012 Prijavi Deli 1. januar 2012 Kje bi jaz lahko vidla, da kako kaže za tehtnice leto 2012? kaže tko kt za use...kuker si bodo nardile... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 Kaj je težje, kila perja al kila železa? Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.