Skoči na vsebino

Tehtnica

contesa

Recommended Posts

No , ker sem sam vodnar, mi vsi horoskopi po dolgem in pocez kazejo, da bi bila zame najidealnejsa partnerka v znamenju tehtnice. Temu ne pripisujem posebne pozornosti, oziroma mi to ni vodilo. Vendar zadnje case mi je to postalo tak izziv in, ce sem v kaksni novi druzbi vedno vprasam, ce je prisotna kaksna tehtnica. Zanimivo bi mi bilo malo pofirbcat, no se bolj zanimivo je pa to, da ne poznam nobene osebe pod znamenjem tehtnice, kot , da jih ni! Vse neke Levinje, kozoroginje, bikice, le Vage ni za spoznat xrolleyesx
Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 482
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

čeprav mislim da so tehtnice preveč ponosne za kreganje x^x levi pa itak morajo biti na piedestalu- tehtnice pa- kot prave ženske bi poskrbele za to da tudi je. one pa seveda žarele ob njem x8Dx

...Vse neke Levinje, kozoroginje, bikice, le Vage ni za spoznat

Roman, Roman...c c c c

veš kaj, kar pridi k meni, da ti malo razložim katere so zate, in potem več ne boš spraševal, če je Tehtnica (ker to pomeni le Sonce), temveč te bo bolj začela zanimati njena Venera, Luna... x:)x :palec:

Praviš Kozoroginje-a nimaš ti Lune v Kozorogu? :palec:

in Levinje-so ravno nasproti Vodnarja, kjer je tvoje Sončece :palec:

in potem ti bo nekako bolj jasno ratalo, da je tu vseeno bila ena "tajna veza" oz. astrološka povezanost, morda celo karmična, če je še Saturn in Lunin vozel vpleten...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

In potem pride Stankaa in nam pripravnikom x:Dx čisto zakomplicira situacijo x:Dx x:Dx x:Dx .

Kako že Stankaa, si nas razkopala kot Sherlock Holmes x;)x x:Xx x:o)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

In potem pride Stankaa in nam pripravnikom  x:Dx čisto zakomplicira situacijo  x:Dx  x:Dx  x:Dx .

Kako že Stankaa, si nas razkopala kot Sherlock Holmes  x;)x  x:Xx  x:o)x .

Ohoho mate srečo, pr men še ni tak hudo x:o)x , zdaj bo uletel še Bern in vam bo situacijo zakompliciral ne na kvadrat, na kubik! x:Dx x^x

Ženski gotovo moškega predstavlja Sonce in Mars,

pri moškem pa Luna in Venera

in seveda aspekti na te planetke

Stankaaaa

v tisto "idealni" pa ne verjamem, razen če si sam tud idealni... x8Dx :8):

recimo...če ima moški Luno v Raku in Venero v Tehtnici in oboje v lepih hišah, lepih aspektih (med sabo ne v kvadratu!) -bo to dobra gospodinja, hitro bo zanosila, zelo lepa, prijazna, družabna...

In ko postaneš partnerka takemu moškemu, postajaš vse bolj takšna kot je njegova Luna. Najprej pa seveda kažeš značilnosti za njegovo Venero.

in obratno moškega vidiš v svojem Soncu in Marsu-če je npr. v 9.hiši bo povezan s tujino, z izobraževanjem-fakulteto...

:eek:  :eek: o sranje... Janja si ti mybe lev/tehtnica? tisto zgoraj je veljalo bolj za tipe x:Dx  torej če bi bila ti tip- bi bila moja x:px

Lev, asc. tehtnica :inocent:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

In ko postaneš partnerka takemu moškemu, postajaš vse bolj takšna kot je njegova Luna. Najprej pa seveda kažeš značilnosti za njegovo Venero.

super :palec:

čeprav če analiziram... x:)x v meni zemlje skoraj ni- torej :o|o:

S tem, da ne delaj napake, Aira: če imaš več planetov v 2., 6. ali/in 10. hiši ali če je v zemeljskih znamenjih ASC, potem imaš zemlje kar nekaj, četudi so formalna zemeljska znamenja prazna.

Taka napaka je namreč precej pogosta. Seveda ni nujno, da tega ne veš že od prej.

x:)x

2. prazna, v šesti. uran in neptun v strelcu v 10. luna v ovnu- torej čista zemlja xDDx

zato pa imam merkur v devički v 4. srečna jaz. in tudi moja sončna tehtnica je bolj za las se izognila devici- fjuuu..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...