Roman 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 No , ker sem sam vodnar, mi vsi horoskopi po dolgem in pocez kazejo, da bi bila zame najidealnejsa partnerka v znamenju tehtnice. Temu ne pripisujem posebne pozornosti, oziroma mi to ni vodilo. Vendar zadnje case mi je to postalo tak izziv in, ce sem v kaksni novi druzbi vedno vprasam, ce je prisotna kaksna tehtnica. Zanimivo bi mi bilo malo pofirbcat, no se bolj zanimivo je pa to, da ne poznam nobene osebe pod znamenjem tehtnice, kot , da jih ni! Vse neke Levinje, kozoroginje, bikice, le Vage ni za spoznat Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Za vodnarje so dvojčice Za tehtnice so levi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 za škorpijonke so biki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 res? saj v tem je fora...hihi... strast in akcija kaj pa tehtnice in levi? tehtnice (ž) in škorpijoni(m)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 fajn to... s škorpijoni se vedno vzpostavi tak fajn filing. niso površinski ! leva in tehtnico pa druži čut za estetiko, ampak bi imela en do drugega ful visoke zahteve...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 čeprav mislim da so tehtnice preveč ponosne za kreganje levi pa itak morajo biti na piedestalu- tehtnice pa- kot prave ženske bi poskrbele za to da tudi je. one pa seveda žarele ob njem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Hja, zelo odvisno tudi od leva,imaš zelo različne! A mislis na desne ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Za vodnarje so dvojčice Kaj ne poves Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Za tehtnice so levi Nope, levi so rezervirani za levinje, vprašaj Majico . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 noup- so za tehtnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 No vsaj 2 sva medve splele . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 ...Vse neke Levinje, kozoroginje, bikice, le Vage ni za spoznatRoman, Roman...c c c cveš kaj, kar pridi k meni, da ti malo razložim katere so zate, in potem več ne boš spraševal, če je Tehtnica (ker to pomeni le Sonce), temveč te bo bolj začela zanimati njena Venera, Luna... Praviš Kozoroginje-a nimaš ti Lune v Kozorogu? in Levinje-so ravno nasproti Vodnarja, kjer je tvoje Sončece in potem ti bo nekako bolj jasno ratalo, da je tu vseeno bila ena "tajna veza" oz. astrološka povezanost, morda celo karmična, če je še Saturn in Lunin vozel vpleten... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 In potem pride Stankaa in nam pripravnikom čisto zakomplicira situacijo . Kako že Stankaa, si nas razkopala kot Sherlock Holmes . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 No vsaj 2 sva medve splele .veš zakaj se mi tako zdi- ker imam marsa v levu in venero tudi... mars naj bi pomenil našo predstavo tipa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Ja, pismu, saj pravim, da Stankaa pol grozno skomplicira, da se spet počutiš izgubljen , mogoče pa ona prišepne . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 idealnega tipa pa naj bi predstavljalo sonce?...torej tehtnico :o|o: ampak tipi tehtnice... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 In potem pride Stankaa in nam pripravnikom čisto zakomplicira situacijo . Kako že Stankaa, si nas razkopala kot Sherlock Holmes . Ohoho mate srečo, pr men še ni tak hudo , zdaj bo uletel še Bern in vam bo situacijo zakompliciral ne na kvadrat, na kubik! Ženski gotovo moškega predstavlja Sonce in Mars,pri moškem pa Luna in Venera in seveda aspekti na te planetkeStankaaaa v tisto "idealni" pa ne verjamem, razen če si sam tud idealni... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Pa smo spet v džungli Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 pri moškem pa Luna in Venerakriza :o|o: torej tehtnica/lev mislim da ne- ker takšne lenobe in zaljubljenosti vase ni nikjer drugje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 o sranje... Janja si ti mybe lev/tehtnica? tisto zgoraj je veljalo bolj za tipe torej če bi bila ti tip- bi bila moja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 recimo...če ima moški Luno v Raku in Venero v Tehtnici in oboje v lepih hišah, lepih aspektih (med sabo ne v kvadratu!) -bo to dobra gospodinja, hitro bo zanosila, zelo lepa, prijazna, družabna... In ko postaneš partnerka takemu moškemu, postajaš vse bolj takšna kot je njegova Luna. Najprej pa seveda kažeš značilnosti za njegovo Venero. in obratno moškega vidiš v svojem Soncu in Marsu-če je npr. v 9.hiši bo povezan s tujino, z izobraževanjem-fakulteto... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 o sranje... Janja si ti mybe lev/tehtnica? tisto zgoraj je veljalo bolj za tipe torej če bi bila ti tip- bi bila moja Lev, asc. tehtnica Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 In ko postaneš partnerka takemu moškemu, postajaš vse bolj takšna kot je njegova Luna. Najprej pa seveda kažeš značilnosti za njegovo Venero.super čeprav če analiziram... v meni zemlje skoraj ni- torej :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 S tem, da ne delaj napake, Aira: če imaš več planetov v 2., 6. ali/in 10. hiši ali če je v zemeljskih znamenjih ASC, potem imaš zemlje kar nekaj, četudi so formalna zemeljska znamenja prazna. Taka napaka je namreč precej pogosta. Seveda ni nujno, da tega ne veš že od prej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 2. prazna, v šesti. uran in neptun v strelcu v 10. luna v ovnu- torej čista zemlja zato pa imam merkur v devički v 4. srečna jaz. in tudi moja sončna tehtnica je bolj za las se izognila devici- fjuuu.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.