Skoči na vsebino

Tehtnica

contesa

Recommended Posts

doma imam eno bolj tipičnih tehtnic,

nazadnje je bila ena značilna, ko se je v nemogočem času in kraju spomnil, da mora k frizerju in to nujno... x:o)x

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 482
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

2. prazna, v šesti. uran in neptun v strelcu v 10. luna v ovnu- torej čista zemlja xDDx

zato pa imam merkur v devički v 4. srečna jaz. in tudi moja sončna tehtnica je bolj za las se izognila devici- fjuuu..

Stvarno bolj malo zemlje, Aira. Merkur v Devici je daje nekaj, veliko pa ne.

:sori:

...

Ohoho mate srečo, pr men še ni tak hudo x:o)x  , zdaj bo uletel še Bern in vam bo situacijo zakompliciral ne na kvadrat, na kubik!  x:Dx x^x

...

Bern Komplikator torej.

Ali pa "Bern Grozni".

Torej Ivanov prjatu. Soimenjak.

:vragec: , skratka.

x:Dx x:Dx x:Dx

o zanimivo Contesa, a gotovo ga kaže Škorpijon, poglej v kateri hiši ju imaš in kateri so najegzaktnejši aspekti, če to potem bolj govori o njem

(ampak ne moreš gledati tako, da češ če imaš oboje v Škorpijonu, da bo partner Škorpijon- lahko je povsem kaj drugega po sončnem znamenju,

recimo: pri ženski Mars v Dvojčkih, Sonce v Ribah-njen moški nima nič v Ribah-celo nič v vodnem znamenju in tudi ne v Dvojčkih!, vendar, ker je Mars vladar 3.h in v aspektu s planetom v 3. hiši je izredno! komunikativen, dela v trgovini, dinamičen, nemiren, veliko kratkih poti in ker je Sonce v 7.h ima precej javno vlogo, veliko ljudi ga pozna, asc ima Lev-videz Sončen-blond, visok...)

Bern Komplikator torej.

vragec: , skratka.

x:Dx x:o)x

Mala komplikatorka in veliki komplikator, pol se pa naj znajdejo... x:o)x

Saj ni tak hudo, no, nimam nič Škorpijona, da bi znala kaj pičit -besedno :vragec:

x:Dx

, nimam nič Škorpijona, da bi znala kaj pičit -besedno
vprašaj se, stanka....koliko so škorpijoni po duhu sorodni z devicami...pikrost jim je domača?
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

vredu, če zmiksaš energije Devica+Škorpijon lahko dobiš dobrega detektiva, znanstvenika, laboranta, kriminalista

ampak če imamo ločeno poudarek na Devici-bo tu zbiranje, analiziranje podatkov, Devica bo živčna, če ne bo vse "pošlihtano", kakor si je sama zamislila, da je najbolj prav, gre za fizičnost, za zaposlene roke, ja, tudi kritičnost v besedah

Škorpijon je druga pesem, tu so občutki, želja, da je pod njegovo kontrolo in vplivom, takim tihim intenzivnim vplivom, tu ni važno, če so rože zalite in če je stanovanje razmetano, tu je važno, da je vse, kar se zdi, kar mimogrede recimo partner pove, da je vse ozadje mu jasno, vse kar je mislil med vrsticami, nobena skrivnost skrita in ne gre za kritiko, kje je mini sesalec ali najljubši flomaster, kar bo iskala Devica, temveč, kaj pikrega kot: zdaj se smejiš, potem se boš pa jokal...

Bern mogoče ima  vezo to, da mi je red že kot otroku vcepila mama strelka, pri kateri je moralo vedno vse klapati v nulo x:Dx drugače je bilo hudo. Za bike in ribe tudi nisem popolnoma prepričana da so mahnjeni na red(brat je bik)oči je riba(za stvari, katere njemu pašejo že, ne pa za vse ostalo) x:Dx  x8Dx Jaz imam pa ascendent v biku in luno v ribah! x;)x

Džizes, Contesa, a Strelka, ki ima rada red?! Kje pa ima ta mama Luno - v Devici? (To bi že bilo.) Strelec ne mara ničesar na tem svetu, kar bi ga OMEJEVALO in BASALO, red pa je ravno to. Ne morem verjeti, da bi bila tipičen Strelec.

Biku se reda NE LJUBI vzdrževati, Riba pa je takintak sinonim za nered.

ASC/Bik in Luna v Ribah - hm, ali imaš Sonce torej v šesti hiši? Takole na pogled pa na filing pa na tole "o redu" me ne bi čudilo.

:eek:

In če razpletam naprej - mama Luno v Devici, ti pa Sonce v šesti hiši, ki pripada Devici. Woof!

xDDx

Strelec ne mara ničesar na tem svetu, kar bi ga OMEJEVALO in BASALO, red pa je ravno to. Ne morem verjeti, da bi bila tipičen Strelec.

:eek: Hm, zanimivo. Ne morem rečt, da sem pretirano redoljuben, sem pa ziher bl nagnjen k redu kot k neredu. Sploh pri delu. A ima to veze z asc v devici? Sicer pa sem netipično-tipičen strelec baje......al tak nekak. x:o)x Omejevanja in basanja pa res bl slabo al pa nerad prenašam........ x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

• 1 month later...
Hehe :D kul ja, js mam lunco tud še zmer tle... čeprav se rada sprehaja po škorpijonkah...., tele tehtnice dajmo o njih da ne bomo sam o škorpijončkih, men se zdijo tile ljudje, če niso zakompleksani dabest, k so lepo prijazni in to... zmer ko pride moj bratec v mojo sobo, nekak kar zasije od energije moja sobca, čist prijetno to...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

pa še to bl tko  :xx!: , ko se mora odločt s tem al z onim. ne ve.. bi kar z obema, da ja koga ne prizadane...... :xx!:

ampak zna pa vse nardit na diplomatski način.Tega ji pač ne moreš oporekati x:)x

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...