Skoči na vsebino

Tehtnica

contesa

Recommended Posts

Ženski gotovo moškega predstavlja Sonce in Mars....

Ahjeeeeeej sej sem vedla!!!! Torej ovni in bikci zame :palec: :onfire:

Tistega s hišami pa itak ne štekam, tko da če se ti da Stanka mal razložit, bom prav vesela xsrcx x:)x x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 482
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

[Qniso "površinski", ampak zelo globoke osebe... je pa res, da ni nujno, da se ti takoj odprejo x;)x In mislim, da jih mogoče na luninem netu ni toliko bolj zato, ker jim veliko več pomeni živi stik...  :onfire: x;)x

:palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Hmmm, Aira x;)x Poznam tri tipe tehtnice, pa so si kar podobni med sabo - in kar sem ugotovila, je to, da niti pod razno niso "površinski", ampak zelo globoke osebe... je pa res, da ni nujno, da se ti takoj odprejo x;)x In mislim, da jih mogoče na luninem netu ni toliko bolj zato, ker jim veliko več pomeni živi stik...  :onfire: x;)x

hvala za info... x:Dx :palec:

bljack- ni vedno fajn bit tehtnica. nikoli se ne smeš kregat :o|o: če se malo skregaš se ti strga.. in si strgan dokler se vsem ne opravičiš

ali kako drugače urediš zadevo. ne prenesem napetih odnosov.

. če pa je res globoka zamera povezana z nepravico

- npr s spravlanje močnejših na šibkejše .. ne oprostim nikoli!

Čveka, tenks :eek: :inocent: x:Dx

Tole namreč, kar sem napisala, je bil moj čisti wild guess, kar ruknila sem ven, drugač se ne spoznam kaj preveč na horoskop x;)x Sem začela šele zadnje čase neke vzporednice vlečt, pa morm rečt, da mi gre kar presenteljivo dobro - za ful ljudi recimo kar že uganem, kaj imajo v ascendentu, soncu ali luni (seveda znamenja, ki jih sama bolj poznam in "čutim" ... kakšnih devic, tehtnic, dvojčkov in takih podobnih znakov ne bi nikoli zadela sprve x;)x x:Dx )

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

[

bljack- ni vedno fajn bit tehtnica. nikoli se ne smeš kregat :o|o: če se malo skregaš se ti strga.. in si strgan dokler se vsem ne opravičiš

ali kako drugače urediš zadevo.

JOJ, TO JE PA TAKO RES x:Ix xrolleyesx x:Dx x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!

• 4 weeks later...

< Triple X : Pluton,2 hiša! >

tebi pa bogastvo ne uide x:Dx

Čveka, če med ascendentom in tem Plutonom slučajno nima ničesar, potem ne gre toliko za bogastvo, ampak za to, da je manipulator! Še posebej, če ima Pluton še kakšne slabe aspekte.

Po drugi strani pa je videti, da mu je njegova lastna vrednost ("samozavest"; 2. hiša) "višja sila" (kar vedno kaže Pluton), torej mu pomeni več kot karkoli drugega.

Rečeno drugače, ne more si kaj, da se ne bi hvalil in poveličeval. (Tudi zato, ker so ga v rahlih letih drugi tlačili dol.)

Vse postaja jasneje.

x:Dx

Kaj pa je tu za tehtat, Diaspora?

A sta v Tehtnici mogoče? Potem je Saturn močnejši.

Oba skupaj pa dajeta "moč molka".

Pa grde odnose z brati, sestrami, sorodniki in sosedi.

Pa avto se ti kvari x:Dx mogoče.

A sta v konjunkciji (skupaj kje)?

x:)x

< To naj si razlagam kot... >

"Moč molka" ali "Kdor molči, trem odgovori."

ali

"Če jaz nočem, ne boste od mene izvedeli ničesar."

ali

"Če hočem, vas zasipam s toliko besedami, da še kolcati ne boste imeli prilike."

Nekaj takega, skratka.

Osnovna šola je morala biti zanimiva s takim horoskopom. ("Kaj me bojo tejle tu učil, ke so butli?!")

Glede odnosov z žlahto samo besedo "grdi", ki mi je ušla (sorry), zamenjaj z "ohlajeni", pa bo.

Glede na nadaljnje aspekte, ki si jih zapisala, ti do toplih odnosov tako in tako ni. Kvečjemu ti sama hladiš te odnose, ker (in "če") ti tako paše.

Nekaj tacega.

Avta nimaš in ti manjka? Potem štima. Še lep čas ga ne boš imela ali pa boš za razmeroma velike denarje kupila kripo, ki te bo vedno znova peljala k mehaniku. x:Dx

x:)x

Rečeno drugače, ne more si kaj, da se ne bi hvalil in poveličeval. (Tudi zato, ker so ga v rahlih letih drugi tlačili dol.)

hehe, "žal" nimam slabih aspektov. x:Dx Tlači me ni nikol nuben, dosegu pa sem vse, kr sm si zadal in bom še. x:Dx Mislm, da ti še zdaleč ni nč jasn! x:Dx

Hvalm se, ker mi tko paše! :vragec: x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

prej obratno.

Prej obratno, res.

Tehtnica po logiki stvari potrjuje vrednost Devicam.

Če torej ne gresta skupaj (Devica in Tehtnica), to z naravo znamenj samih nima nobene zveze, ampak je treba najti v horoskopu, KAJ je tisto, zaradi česar ne gresta skupaj oziroma sta alergični druga na drugo.

Buda, ne posplošuj preveč, pa bo.

x:)x x:)x

Recˇeno drugacˇe, ne more si kaj, da se ne bi hvalil in povelicˇeval. (Tudi zato, ker so ga v rahlih letih drugi tlacˇili dol.)

Vse postaja jasneje.

x:Dx

x:Dx x:Dx x:o)x

jaz pa nimam kajdosti s tehtnicami...tudi nic kaj proti, da ne bo pomote x;)x

imam uran (5) in pluton (4) v tehtnici, peto hiso...hm...pluton inkonjunkcija MC, pluton kvadrat ASC, luna trikotnik uran, sonce sekstil pluton, jupiter sekstil uran,saturn trikotnik pluton...neptun sekstil pluton... :wOOt: :wOOt:

kar naenkrat sam uran in pluton povsod, le kaj vse to pomeni....?! xcivx :eek:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Jaz pa nimam niti niti v Tehtnici. Nada. x:px x;)x

Niti v 7. hisi. niti nobene tocke, zero.

Se mi vidi. x:o)x

p.s. jih ima pa Mitja zato tolk vec. 'tehtnic'. za kompenzacijo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...