Sončna Vila 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ženski gotovo moškega predstavlja Sonce in Mars....Ahjeeeeeej sej sem vedla!!!! Torej ovni in bikci zame Tistega s hišami pa itak ne štekam, tko da če se ti da Stanka mal razložit, bom prav vesela Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 [Qniso "površinski", ampak zelo globoke osebe... je pa res, da ni nujno, da se ti takoj odprejo In mislim, da jih mogoče na luninem netu ni toliko bolj zato, ker jim veliko več pomeni živi stik... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Hmmm, Aira Poznam tri tipe tehtnice, pa so si kar podobni med sabo - in kar sem ugotovila, je to, da niti pod razno niso "površinski", ampak zelo globoke osebe... je pa res, da ni nujno, da se ti takoj odprejo In mislim, da jih mogoče na luninem netu ni toliko bolj zato, ker jim veliko več pomeni živi stik... hvala za info... bljack- ni vedno fajn bit tehtnica. nikoli se ne smeš kregat :o|o: če se malo skregaš se ti strga.. in si strgan dokler se vsem ne opravičišali kako drugače urediš zadevo. ne prenesem napetih odnosov.. če pa je res globoka zamera povezana z nepravico- npr s spravlanje močnejših na šibkejše .. ne oprostim nikoli! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Čveka, tenks Tole namreč, kar sem napisala, je bil moj čisti wild guess, kar ruknila sem ven, drugač se ne spoznam kaj preveč na horoskop Sem začela šele zadnje čase neke vzporednice vlečt, pa morm rečt, da mi gre kar presenteljivo dobro - za ful ljudi recimo kar že uganem, kaj imajo v ascendentu, soncu ali luni (seveda znamenja, ki jih sama bolj poznam in "čutim" ... kakšnih devic, tehtnic, dvojčkov in takih podobnih znakov ne bi nikoli zadela sprve ) Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 [bljack- ni vedno fajn bit tehtnica. nikoli se ne smeš kregat :o|o: če se malo skregaš se ti strga.. in si strgan dokler se vsem ne opravičišali kako drugače urediš zadevo.JOJ, TO JE PA TAKO RES Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Pluton,2 hiša! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 tebi pa bogastvo ne uide Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Yes,to mi deli! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ti je že,usoda,nardila Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Pol pa hvala usodi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 čist ziher. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Sem že omenila svoj mars in uran tule?? In to v 11.hiši?No, če nisem...evo zdaj Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 < Triple X : Pluton,2 hiša! > tebi pa bogastvo ne uide Čveka, če med ascendentom in tem Plutonom slučajno nima ničesar, potem ne gre toliko za bogastvo, ampak za to, da je manipulator! Še posebej, če ima Pluton še kakšne slabe aspekte. Po drugi strani pa je videti, da mu je njegova lastna vrednost ("samozavest"; 2. hiša) "višja sila" (kar vedno kaže Pluton), torej mu pomeni več kot karkoli drugega. Rečeno drugače, ne more si kaj, da se ne bi hvalil in poveličeval. (Tudi zato, ker so ga v rahlih letih drugi tlačili dol.) Vse postaja jasneje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Kaj pa je tu za tehtat, Diaspora? A sta v Tehtnici mogoče? Potem je Saturn močnejši. Oba skupaj pa dajeta "moč molka". Pa grde odnose z brati, sestrami, sorodniki in sosedi. Pa avto se ti kvari mogoče. A sta v konjunkciji (skupaj kje)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Uh ja... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 < To naj si razlagam kot... > "Moč molka" ali "Kdor molči, trem odgovori." ali"Če jaz nočem, ne boste od mene izvedeli ničesar."ali "Če hočem, vas zasipam s toliko besedami, da še kolcati ne boste imeli prilike." Nekaj takega, skratka. Osnovna šola je morala biti zanimiva s takim horoskopom. ("Kaj me bojo tejle tu učil, ke so butli?!") Glede odnosov z žlahto samo besedo "grdi", ki mi je ušla (sorry), zamenjaj z "ohlajeni", pa bo. Glede na nadaljnje aspekte, ki si jih zapisala, ti do toplih odnosov tako in tako ni. Kvečjemu ti sama hladiš te odnose, ker (in "če") ti tako paše. Nekaj tacega. Avta nimaš in ti manjka? Potem štima. Še lep čas ga ne boš imela ali pa boš za razmeroma velike denarje kupila kripo, ki te bo vedno znova peljala k mehaniku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Rečeno drugače, ne more si kaj, da se ne bi hvalil in poveličeval. (Tudi zato, ker so ga v rahlih letih drugi tlačili dol.)hehe, "žal" nimam slabih aspektov. Tlači me ni nikol nuben, dosegu pa sem vse, kr sm si zadal in bom še. Mislm, da ti še zdaleč ni nč jasn! Hvalm se, ker mi tko paše! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 sem mislila, da se punca sam heca...pa vidim, da se ne ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 o resnih stvareh pa še nismo govorili Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 MOJA moja mam in sestra sta tehnice (zlo neugodno za device) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 prej obratno. Prej obratno, res. Tehtnica po logiki stvari potrjuje vrednost Devicam. Če torej ne gresta skupaj (Devica in Tehtnica), to z naravo znamenj samih nima nobene zveze, ampak je treba najti v horoskopu, KAJ je tisto, zaradi česar ne gresta skupaj oziroma sta alergični druga na drugo. Buda, ne posplošuj preveč, pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Recˇeno drugacˇe, ne more si kaj, da se ne bi hvalil in povelicˇeval. (Tudi zato, ker so ga v rahlih letih drugi tlacˇili dol.) Vse postaja jasneje. jaz pa nimam kajdosti s tehtnicami...tudi nic kaj proti, da ne bo pomote imam uran (5) in pluton (4) v tehtnici, peto hiso...hm...pluton inkonjunkcija MC, pluton kvadrat ASC, luna trikotnik uran, sonce sekstil pluton, jupiter sekstil uran,saturn trikotnik pluton...neptun sekstil pluton... kar naenkrat sam uran in pluton povsod, le kaj vse to pomeni....?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Jaz pa nimam niti niti v Tehtnici. Nada. Niti v 7. hisi. niti nobene tocke, zero. Se mi vidi. p.s. jih ima pa Mitja zato tolk vec. 'tehtnic'. za kompenzacijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Jaz pa rada ASC vagam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.