tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 da se nisi ti malo zaljubu bogi.... potolazen...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ............... ker me nobena do zdej ni tako................ZMAGA TEHTNICE!!! ena zmaga te še ne naredi generala.............. čak, da se dam jst v bojno opremo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ....tehtnica je namreč dobra ljubimka, vendar se moraš potruditi zanjo, kar ti bo vrnila z obrestmi, saj svojega ljubimca postavi tako rekoč na oltar..... jao, govoriš kot ena mačka, ki se ji moraš prkupit .se tehnica zlo lepo ujame z levi (vedno privlak) tehnica sam čaka,da jo lev zagrabi .oven in tehnica, kolerik in njegova umetnina, Se prec pozna,če je imela tehnica v familji morda kako devico Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 da se nisi ti malo zaljubu bogi.... potolazen...? JST PA ŽE NE-ne poznam ljubezni!! trden sem kot skala (sam še nanjo mislm) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 čak, da se dam jst v bojno opremo Ma, to ona že skoz čaka... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ni res!! zadnjič mi je rekla, da preveč hitim, da si ona želi postavljati pravila, ritem in bla, blaaaaa ma bomo že kako............... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 nehi mislit tu po forumu, pa v akcijo!!! kaj se bojis, da se opeces...oz. bolje receno, ko smo pri tehtnicah: da te na hladno postavi...na prepih? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 nehi mislit tu po forumu, pa v akcijo!!!RAZUMEM!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 tako se govori! ce me spomin ne vara, znate ribice bit tudi posteno spolzke, tako, da...ne vem, ce je samo ona tista, ki plove okrog...ti po vodi, ona po zraku. pa se gledata. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 jao, govoriš kot ena mačka, ki se ji moraš prkupit .se tehnica zlo lepo ujame z levi (vedno privlak) tehnica sam čaka,da jo lev zagrabi .oven in tehnica, kolerik in njegova umetnina, Se prec pozna,če je imela tehnica v familji morda kako devico Jaaa, z levi ..drugače pa ne vem kaj si mislila s tistim, da se prec pozna, če je imela tehtnica devico v družini.... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 tole se bolj levom pozna, po mojih izkusnjah...ful levov ima dosti zadev v devici... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 znate ribice bit tudi posteno spolzke, tako, da...Tinka, pa res sinhrono ....ribice naj bi šle kar zlahka v posteljo....šele "potem" se posvečajo čustvom..... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 tole se bolj levom pozna, po mojih izkusnjah...ful levov ima dosti zadev v devici...Jst sm mel sam dvakrat, pa pol niso ble več device :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Trudi, ti pol iz devic levinje delaš? Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 če sm pa lev, pa ohranjam vrsto Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 tole se bolj levom pozna, po mojih izkusnjah...ful levov ima dosti zadev v devici... ja tk nekak, poznamo tri vrste levov; diplomate-modre, družinske pedagoge in stroge avtoritetne Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 trudi rrrrrrroarrrrr!!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ..drugače pa ne vem kaj si mislil s tistim, da se prec pozna,če je imela tehtnica devico v družini.. pa zato, ker se je pozneje tut brani ,če je mela tehnica mamo za devico, jo je ta naučila lepo pospravljat, če je pa blo obratno, je pa devica (levinji in) tehnici sužnja..kr poglej kak se zastopta devica in družinski Rak eden druzga pedenata, pa ne pustita se komandirat, (al pa devica in oven) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ...hm...ja veš, tukaj pa meni že zmanjka znanja astrologije..... ....ker tistole o tehtnici jaz bolj iz sebe izhajam ... .... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 pa zato, ker se je pozneje tut brani ,če je mela tehnica mamo za devico, jo je ta naučilajaz sem se mi zdi tehtnica za pet min- mislim rodila sem se ob pet min čez polnoč 24.9... bi bila tehtnica če bi bila rojena 23ega? ali devica - bi bile tri v ožji familiji ... in en strelček vmes :o|o: dobro da sem tehtnica da rahljam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 tista "tehtnica" me je razočarala oz. se mi kar malo gnusi. :xx!: V petek se ga je tko napila, da je blo totalno mimo......... bla sva v Penasu in folk je kar gledu............. ni pa ni nehala težit', ................ skratka, vsa navdušenost me je minila. pa toliko le prefinjenosti pri tehnici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 točno to............... sicer pizde ni kazale (vsaj tam ne ),a vseeno, toliko nagravžnosti naenkrat pa še ne............ :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Bobnar... ...a zato so ti tolk pr srcu... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Saj niso ribe... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 O astra .................... ti k' me skoz tolk hvališ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.