Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

...

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Moja najboljša in najljubša prijateljica je tudi vodnarka. Vesela in srečna sem, da sem jo spoznala in da vam povem kako - preko interneta........MBmetuljcica, hvala ti, hvala ker si moja prijateljica, hvala ker me poslušaš, ker se z mano smeješ, hvala ti za vse..... x:Xx x:)x

http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo,

temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo!

Moja najboljša in najljubša prijateljica je tudi vodnarka. Vesela in srečna sem, da sem jo spoznala in da vam povem kako - preko interneta........MBmetuljcica, hvala ti, hvala ker si moja prijateljica, hvala ker me poslušaš, ker se z mano smeješ, hvala ti za vse..... x:Xx  x:)x

:2src:

Draga prijateljica Klavdija!

Prijateljic kakrsne smo me, ne prestrasijo:

izklop interneta

stranke v pisarni, ko klices

bozic in prazniki

kolona vozil in cakanje.. klepet je se prijetnejsi

kilometri, ki so med nama

dopust

SAJ IMAVA VENDAR ENA DRUGO! :2src:

Prijateljic kakrsne smo me.. zblizujejo:

najina brezpogojna ljubezen

odkritost

smeh

skupni prijatelji, ki sva jih spoznali na internetu

sladke skrivnosti o moskih x;)x

pogovor o simpatijah nasih otrok

slikce, o najinih druzinah..

Natalija... :2src:

Vse to, ker delava in se trudiva za prijateljsko ljubezen, radost in soglasje.

Hvala ti Klavdija da SI!

:flower: xsrcbumx xloveyx

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Moja najboljša in najljubša prijateljica je tudi vodnarka. Vesela in srečna sem, da sem jo spoznala in da vam povem kako - preko interneta........MBmetuljcica, hvala ti, hvala ker si moja prijateljica, hvala ker me poslušaš, ker se z mano smeješ, hvala ti za vse..... x:Xx  x:)x

:2src:

Draga prijateljica Klavdija!

Prijateljic kakrsne smo me, ne prestrasijo:

izklop interneta

stranke v pisarni, ko klices

bozic in prazniki

kolona vozil in cakanje.. klepet je se prijetnejsi

kilometri, ki so med nama

dopust

SAJ IMAVA VENDAR ENA DRUGO! :2src:

Prijateljic kakrsne smo me.. zblizujejo:

najina brezpogojna ljubezen

odkritost

smeh

skupni prijatelji, ki sva jih spoznali na internetu

sladke skrivnosti o moskih x;)x

pogovor o simpatijah nasih otrok

slikce, o najinih druzinah..

Natalija... :2src:

Vse to, ker delava in se trudiva za prijateljsko ljubezen, radost in soglasje.

Hvala ti Klavdija da SI!

:flower: xsrcbumx xloveyx

upssss........ x:Ix , prav zardevam ob vsem tem, a kakor si napisala moja draga prijateljica in zaupnica Simona, ni jih preprek, ki bi najino prijateljstvo ogrozilo. :2src: :hepko: :flower: xloveyx :detelca: :detelca: :detelca: xhypnox :flower:

http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo,

temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo!

uf, zdej se mi pa zdi , da prav motim....hah...eh

morm pustit mal lufta umes

veliko vodnarja u meni....mam urana u prvi hiši, pa še pluton mu družbo dela, tko da uranu ni dolgčas x:Dx x:px :vragec: x:)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hm, uran v 1. bajti, sonce v 11. bajti...ka pa vem, če je kej vodnarskega xrolleyesx

Načeloma si pridem z vodnarji navzkriž, sej se tud najde kak ki je kul, sam...mal so munjeni, ne štekajo, kaj razlagaš niti ne poslušajo...težki so za pogovarjat xrolleyesx za žur pa :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ste pa res dobri "metuljčici" x:Xx x:Xx , sicer imam pa jaz v vodnarju jupitra in merkurja, pa cela 11. hiša v vodnarju, ja hudirja zakaj pa prej nisem že tega opazil :eek: , zanimivo, da je edini tukaj, ki me ne razume prav en vodnar in to "Ahut", kaj je pa eden proti stotim x^x , saj ste kar v redu vodnarji, ste nekaj posebnega, vsak dan bolj opažam x^x x:)x ....lep dan x:)x :palec:

No, ja, ni glih ne vem kaj, ampak OK - imam saturn v vodnarju.

Pa kulminantni Uran (v konjun. z MC) - tolk da malo ze imam tega momenta, da se lahko se sem ustulim malo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne js pa nimam tak nič v vodnarju ... razen IC in občasno kake bejbe x;)x Dobr tri od osmih heavy on vodnar....

hm pa par arabskih točk

12 AQU 06 = BANKRUPTCY

17 AQU 34 = DECEIT

22 AQU 28 = FAME/MONEY 2

19 AQU 47 = DESTINY huuh tale zgleda kar pomembno looking x:)x

hm ne to je to če se neverjetno popraskam dobim komaj pet stvari mrbit še kak midpoint :D, hja teh je kar nekaj..... :D ampak v glavnem tolk sem pa jst vodnar :D bogami legenda... zdej pa pride mimo kaka kapica k ma tam stelijo pa se sam skrijem... x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

vidiš borism, da je v tebi veliko vodnarja, pa si enkrat reku da kdo bo zastopu vodnarke x:Dx x:o)x x^x x;)x

marsa to ti menda daje bolj odštekan način življenja pa to x;)x

Ste pa res dobri "metuljčici" x:Xx  x:Xx , sicer imam pa jaz v vodnarju jupitra in merkurja, pa cela 11. hiša v vodnarju, ja hudirja zakaj pa prej nisem že tega opazil :eek: , zanimivo, da je edini tukaj, ki me ne razume prav en vodnar in to "Ahut", kaj je pa eden proti stotim x^x , saj ste kar v redu vodnarji, ste nekaj posebnega, vsak dan bolj opažam x^x  x:)x ....lep dan x:)x  :palec:

boris my hero!

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

se razume ko boš zastopu vodnarke mi napiši en OS da pridem na inštrukcije... x;)x  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx pa ene dva mesca neplačanega dopusta za razlago x:Dx x^x x:o)x x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...