contesa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 8 in deveta hiša in Lilith Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 A se žihr še jst javm, k sm vodnar po sončnem znamenju? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ja veš da se lahko! Nehi mi mežikat, k si hitr začnem kj domišljat Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 hvala, nich Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 neki mam v vodnarju.. mars pa venero se mi zdi.. joj kak miks vsega smo ne... čeprav un ta glavn znak mi full drži.. vodnarju pa ne poznam dost. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Moja najboljša in najljubša prijateljica je tudi vodnarka. Vesela in srečna sem, da sem jo spoznala in da vam povem kako - preko interneta........MBmetuljcica, hvala ti, hvala ker si moja prijateljica, hvala ker me poslušaš, ker se z mano smeješ, hvala ti za vse..... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Moja najboljša in najljubša prijateljica je tudi vodnarka. Vesela in srečna sem, da sem jo spoznala in da vam povem kako - preko interneta........MBmetuljcica, hvala ti, hvala ker si moja prijateljica, hvala ker me poslušaš, ker se z mano smeješ, hvala ti za vse..... Draga prijateljica Klavdija! Prijateljic kakrsne smo me, ne prestrasijo: izklop internetastranke v pisarni, ko klicesbozic in praznikikolona vozil in cakanje.. klepet je se prijetnejsikilometri, ki so med namadopustSAJ IMAVA VENDAR ENA DRUGO! Prijateljic kakrsne smo me.. zblizujejo:najina brezpogojna ljubezenodkritostsmehskupni prijatelji, ki sva jih spoznali na internetusladke skrivnosti o moskih pogovor o simpatijah nasih otrokslikce, o najinih druzinah.. Natalija... Vse to, ker delava in se trudiva za prijateljsko ljubezen, radost in soglasje.Hvala ti Klavdija da SI! Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Moja najboljša in najljubša prijateljica je tudi vodnarka. Vesela in srečna sem, da sem jo spoznala in da vam povem kako - preko interneta........MBmetuljcica, hvala ti, hvala ker si moja prijateljica, hvala ker me poslušaš, ker se z mano smeješ, hvala ti za vse..... Draga prijateljica Klavdija! Prijateljic kakrsne smo me, ne prestrasijo: izklop internetastranke v pisarni, ko klicesbozic in praznikikolona vozil in cakanje.. klepet je se prijetnejsikilometri, ki so med namadopustSAJ IMAVA VENDAR ENA DRUGO! Prijateljic kakrsne smo me.. zblizujejo:najina brezpogojna ljubezenodkritostsmehskupni prijatelji, ki sva jih spoznali na internetusladke skrivnosti o moskih pogovor o simpatijah nasih otrokslikce, o najinih druzinah.. Natalija... Vse to, ker delava in se trudiva za prijateljsko ljubezen, radost in soglasje.Hvala ti Klavdija da SI! upssss........ , prav zardevam ob vsem tem, a kakor si napisala moja draga prijateljica in zaupnica Simona, ni jih preprek, ki bi najino prijateljstvo ogrozilo. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 kaj zhe nimam v vodnarju... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 uf, zdej se mi pa zdi , da prav motim....hah...eh morm pustit mal lufta umes veliko vodnarja u meni....mam urana u prvi hiši, pa še pluton mu družbo dela, tko da uranu ni dolgčas Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 mi je kr malo nerodno ob vseh teh izlivih čustev super sta jaz sem pa candelight preko LN našla in sva tudi fejst prijatelci jaz vodnarka ona dvojčica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Hm, uran v 1. bajti, sonce v 11. bajti...ka pa vem, če je kej vodnarskega Načeloma si pridem z vodnarji navzkriž, sej se tud najde kak ki je kul, sam...mal so munjeni, ne štekajo, kaj razlagaš niti ne poslušajo...težki so za pogovarjat za žur pa Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 imaš pa bed izkušnje z njimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ste pa res dobri "metuljčici" , sicer imam pa jaz v vodnarju jupitra in merkurja, pa cela 11. hiša v vodnarju, ja hudirja zakaj pa prej nisem že tega opazil , zanimivo, da je edini tukaj, ki me ne razume prav en vodnar in to "Ahut", kaj je pa eden proti stotim , saj ste kar v redu vodnarji, ste nekaj posebnega, vsak dan bolj opažam ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 No, ja, ni glih ne vem kaj, ampak OK - imam saturn v vodnarju.Pa kulminantni Uran (v konjun. z MC) - tolk da malo ze imam tega momenta, da se lahko se sem ustulim malo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ne js pa nimam tak nič v vodnarju ... razen IC in občasno kake bejbe Dobr tri od osmih heavy on vodnar.... hm pa par arabskih točk 12 AQU 06 = BANKRUPTCY17 AQU 34 = DECEIT 22 AQU 28 = FAME/MONEY 2 19 AQU 47 = DESTINY huuh tale zgleda kar pomembno looking hm ne to je to če se neverjetno popraskam dobim komaj pet stvari mrbit še kak midpoint , hja teh je kar nekaj..... ampak v glavnem tolk sem pa jst vodnar bogami legenda... zdej pa pride mimo kaka kapica k ma tam stelijo pa se sam skrijem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 vidiš borism, da je v tebi veliko vodnarja, pa si enkrat reku da kdo bo zastopu vodnarke marsa to ti menda daje bolj odštekan način življenja pa to Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Amis, ti imaš pa zelo dober spomin Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ste pa res dobri "metuljčici" , sicer imam pa jaz v vodnarju jupitra in merkurja, pa cela 11. hiša v vodnarju, ja hudirja zakaj pa prej nisem že tega opazil , zanimivo, da je edini tukaj, ki me ne razume prav en vodnar in to "Ahut", kaj je pa eden proti stotim , saj ste kar v redu vodnarji, ste nekaj posebnega, vsak dan bolj opažam ....lep dan boris my hero! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 se razume ko boš zastopu vodnarke mi napiši en OS da pridem na inštrukcije... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Če misliš name, saj itak veš, da so one pred časom, bom še moral dolgo študirati astrologijo, da jih bom še bolje razumel Kar jih poznam, so pa res v redu, vsaj za sedaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 se razume ko boš zastopu vodnarke mi napiši en OS da pridem na inštrukcije... pa ene dva mesca neplačanega dopusta za razlago Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ....na samotnem otoku, ne bo dost časa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.