Mitra 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 Dan dober Nekaj se en dež sili nad našo deželo Še kakšen teden mu dam fore, potem naj pa malo mraz pritisne in na sneg naj se prišne pripravljati, saj najlepši je bel božič w:Iw Malo prehitevam, samo v centrih so pa že močno v novem letu in pred božičnem času Zobek mi ga nekaj svira (oped), da pa mi nebi bilo dolgčas, sem se nekaj dni nazaj pobližje spoznala z nekim velikim cvetličnim koritom. Izgledalo je nekako takole. Kabum, auuuuuuuuuuuuuuuuuuva, jebe....ti, pejt u tri.......... , pa kdo te je sem postavu........... aaaaaaaaa, kok to boli.In imam lepo stolčeno nogo, mislim v hrastah in nekaj se gnoji........... Zdej pa na italjanščino. Joj kok je to mem Imejte lep dan :inlove: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 ......Ja prov, a ima gripo?Ja ima.A prešičjo, ali navadno?Ne vem katero, sam bolvna je ko svinja. Ima navadno, vsaj upa tako, ker baje da če želiš izvedeti ali so te pujsi napadli ali navadne bakterije, moraš odšteti 160€, da vzamejo bris in ga pošlejo v analizo, da sploh lahko veš, kaj ti je....Kdaj imaš prašičjo gripo?Ko ti pomije zadišijo... x:Dx Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 Helou se spet nekaj oglašamo tlele, sem mislila, da je že vse zmrznilo MS dobila, zebe, boli, tečna grem zmiksat sojo in naredit tofu, ko mam že namočeno (btw, a ma kdo kako idejo kje bi se dalo sojo kupit? tko, na kilo.. pa da je kao domača)pol pa nazaj pod dekco z računalnikom, nardit priprave za tečaj pa mal začet za seminarske brskat...1 mesec več faksa, jaz pa niti slučajno nisem v skladu z mojim planom Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 Kdaj imaš prašičjo gripo?Ko ti pomije zadišijo... x:Dx x:Dx :palec: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 Daaan! sej berem, pa ni neke volje komentirat... V glavnem, v soboto sva bli v Koloseju - film 2012, nisem bla razočarana. Ful se mi zdi zanimivo kako naju s ves čas spremlja številka 7. Ko greva na blagajno v trgovini, je najmanj gužve na 7, ko greva v kino, greva v dvorano 7, hočeva it kam hodit, vidim da je za prehodit 7 km, kupiva teranov liker - 7 €... moja osebna številka je 7, ona je rojena 7.7., ful zanimivih dogodkov se zgodi na 7-ega... Včeraj sva pa bli na Divjem jezeru (pri Idriji), šli pogledat kako poteka obnova bolnice Franje (kar pridno delajo, menda bo spet odprto za obiskovalce leta 2010), potem pa na žlikrofe z gobovo omako, mešano solato in kozarec Cabarnet/Sauvignon-a. Sonček se je trudil da bi premagal oblake, sem pa tja je tudi uspelo, večinoma je pa blo oblačno, megleno... Bova šli pa enkrat poleti spet malo v te kraje raziskovat, itak je še ful lepih placov ob potokih, slapovih, brzicah,... Ta teden pa še zadnje priprave na vselitev... Prijeten teden želim vsem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 Ta teden pa še zadnje priprave na vselitev... Prijeten teden želim vsem... Saj ni bilo dolgo (ali pač), ko je bilo še 15 tednov. Vsi oz jaz smo nekako odštevali teden po teden. Vso srečo Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 Hvala Mitra. Ma ja, je blo dolgo, ponavadi je odpovedni rok največ 2 meseca, midve sva morale čakat 4 mesece.Blo je dolgo, ker ko nekaj pričakuješ, se cajt ful vleče. Sej ko pogledaš potem za nazaj, vidiš da se je vseeno vse skupaj kar hitro odvijalo, zdaj je pa vsak dan, ko nisva skupaj, neskončno dolg. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 Daaan Kako lep dan se je naredil Sem se že zjutraj odločila da tako (deževno) pa ne gre in šla od doma brez dežnika in glej ga zlomka-res je nehalo padati in pokazal se je sonček Vidim da se spet dosti dogaja - enim nagajajo zobje, drugim gripa,... da boste čim prej zdravi. Aliana za sojo probaj vprašat na pokriti tržnici v LJ. Vem da imajo vse mogoče bio - bi znali imeti tudi sojo. Ale Divje jezero tja se z mojim odpravljava že od lani, nama še ni uspelo se da tam it tudi kam dlje hodit? Sva šla pa čez vikend na en vrh na Primorskem (malo čez 1000 m) in skoraj zmrznila gor ker je bil tak mraz in megla. Je pasalo se predihat in prevetrit misli - vse, kar ne spada v pozitivni miselni koncept je odpihnila burja Sicer pa te od velikega veselja loči samo še par dni ne? da bo hitro minilo En lep pozdrav vsem naredite si lep(ši) dan Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 Daaan Kako lep dan se je naredil Sem se že zjutraj odločila da tako (deževno) pa ne gre in šla od doma brez dežnika in glej ga zlomka-res je nehalo padati in pokazal se je sonček Vidim da se spet dosti dogaja - enim nagajajo zobje, drugim gripa,... da boste čim prej zdravi. Aliana za sojo probaj vprašat na pokriti tržnici v LJ. Vem da imajo vse mogoče bio - bi znali imeti tudi sojo. Ale Divje jezero tja se z mojim odpravljava že od lani, nama še ni uspelo se da tam it tudi kam dlje hodit? Sva šla pa čez vikend na en vrh na Primorskem (malo čez 1000 m) in skoraj zmrznila gor ker je bil tak mraz in megla. Je pasalo se predihat in prevetrit misli - vse, kar ne spada v pozitivni miselni koncept je odpihnila burja Sicer pa te od velikega veselja loči samo še par dni ne? da bo hitro minilo En lep pozdrav vsem naredite si lep(ši) dan Pri nas pa še vedno nič sončka. Vilinčica, TU si malo poglej kam bi lahko šla hodit. Za kakšen krajši sprehod tam v bližini je malo naprej mostiček čez reko in imaš pot po gozdu. Za kakšna večja raziskovanja je pa boljše zemljevid pregledat. Mogoče ima pa Mačka R. kakšno idejo... Burja? Kje je bla burja? Jo čakam že en teden da odpihne te sive oblake... Da ni bil samo rahel vetrič to kar si ti vidla... Ja, še par dni... Hvala Vilinčica. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 Pridi v LJ na obisk - tu ni vplivov morja vsaj enkrat na leto je v LJ malo boljše vreme kot na Primorskem... Tam, kjer sva midva zdaj pa je že Notranjska in bo verjetno tudi še megla ko prideva domov Hvala za idejo - saj strani, kjer najdem vse mogoče izlete in učne poti sem našla že kar nekaj, sem mislila če tam v okolici Divjega jezera kaj poznaš. Burja je bila in to kar močna. Ni bil rahel vetrič ker naju je na vrhu dobro prepihalo :OO!: Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 Pridi v LJ na obisk - tu ni vplivov morja vsaj enkrat na leto je v LJ malo boljše vreme kot na Primorskem... Tam, kjer sva midva zdaj pa je že Notranjska in bo verjetno tudi še megla ko prideva domov Hvala za idejo - saj strani, kjer najdem vse mogoče izlete in učne poti sem našla že kar nekaj, sem mislila če tam v okolici Divjega jezera kaj poznaš. Burja je bila in to kar močna. Ni bil rahel vetrič ker naju je na vrhu dobro prepihalo :OO!:Ta teden ne morem prit v Lj.Ja sej vem, sm že v soboto vidla malo sončka ko sva prišli v Lj. Ko sva se približevali Razdrtemu, se je začelo malo jasnit. Škoda da sva ble že malo pozne pa sva ujele še zadnje žarke za sprehod po starem delu Ljubljane (tudi ob Ljubljanici). Odkrila sem fajn klopce v Knafljevem prehodu, sploh nimaš občutka da si tko blizu Prešernovega trga. Pa sprehod po stranskih uličicah je tudi bil kr zanimiv. Vedno odkrijem kaj novega, kar sem mogoče kdaj prej spregledala. Potem sem pa peljala na blef skozi mesto proti BTC-ju, pa zgleda da moji senzorji za orientacijo še vedno dobro delujejo, sem našla takoj pravo smer. Sej neki poznam po Ljubljani, vseeno pa sem bla premalo da bi se bolj znajdla. * Divje jezero je ful blizu Idrije, Cerknega, tko da... vem da je naprej od Divjega jezera poleti kopališče v Beli. Po mojem bo bolj aktualno spomladi in poleti za it v te konce...Lepi konci so tudi proti Kanomljem, al pa peš po gozdnih poteh na Vojsko, pa Idrijske Krnice, Trebuša,... ** Čudi me, da če je bla burja, da ne spiha teh oblakov stran... *** Pa še en vic o burji in Ajdovcih: Relativna hitrost vetra v Ajdovščini: 30 km/h - se smatra kot "popolnoma mirno". Drevesom se ne ljubi nitipremakniti listov. 40 km/h - drugje po Sloveniji ljudje zapirajo okna. V Ajdovščini veterupihne nekaj regratovih lučk. 50 km/h - Drugje po Sloveniji se ljudje držijo za kape da jim jih ne odnese.V Ajdovščini odprejo vsa okna in vrata da se malo prezrači. 60 km/h - Ajdovci se odpravijo na sprehod in uživajo v ljubki sapici. Tujcepo cesti že zanaša med hojo. 70 km/h - Drugje po Sloveniji spravljajo avte v garaže in zapirajo polkna.Ajdovci dajo ven sušit cunje. 80 km/h - Ajdovci pošljejo otroke malo ven da se "preluftajo". 90 km/h - Drugje po Sloveniji prevrača smetnjake in razbija šipe. Ajdovcizačnejo prižigati cigarete z vžigalico med dlanmi. 100 km/h - Drugje po Sloveniji radii in televizije panično opozarjajo predvetrom. Ajdovec se pelje na panoramsko vožnjo po cesti proti Podnanosu in sesmeje prevrnjenim kamionom. 120 km/h - Drugje po Sloveniji lomi drevesa in uničuje pridelke. Ajdovci seveselijo ker jim ni treba pometati. 150 km/h - Drugje po Sloveniji odkriva strehe in lomi ostrešja, drevesa paizruje s koreninami vred. Ajdovci počasi zaprejo okna. 180 km/h - Drugje po Sloveniji: razglašena je splošna naravna katastrofa,gasilci in civilna zaščita iz vse države hiti na pomoč ljudem s podrtimihišami. Ajdovcem ni jasno zakaj tako komplicirajo. 200km/h - V Ajdovščini polomi nekaj vej in odnese kak korec s strehe. Drugjepo Sloveniji grejo smrtne žrtve v tisoče. 300 km/h - Drugje po Sloveniji: popolno uničenje, mesta so zravnana zzemljo. Ajdovci rečejo: ej, ma dns pej piha!! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 Ale x:Dx celo dopoldne čarala po kuhinji.. 1 ogromen kos tofuja se dela, 1 liter mleka, okare za 4 lončke, mal dala zmrznit, mal že porabila.. mi je všeč tole packanje vmes skuhala kosilo, nardila mal priprave..zdajle čakam, da se mi nohti posušijo, pol pa tečaj, pa v trgovino, pa nazaj domov pisat priprave za jutri.. sem imela to namen že prejle naredit, pa se ni izšlo.. se delam, da nisem tečna Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. november 2009 Prijavi Deli 24. november 2009 Dan dober A tofu se tud doma lahko naredi?????????'Prvič slišim Ta iz trgovine mi je nekako plastičen Sicer drugi niso ravno vege ljubitelji, meni bi pa sedlo kakšen dan, da si lahko po svoje sčaram kosilo. x:px Ko smo že ravno pri kosilu, danes se mi neverjetno packa in kuha........... mislim povedati, uživam, ko se kuha x:Dx Še sladico poštudiram, pol pa je že precej narejenega.Mafni x:px VilinčicaPotem bomo pa tebe postavili, da nam delaš vreme.Dej kmal snegca pričaraj. Naj ga pade pol metra ali več, ceste naj se splužijo, potem pa mir do spomladi :switz: :switz: AleTa vic sem že nekje slišala, ampak je pa res originalen. :palec: Imejte lep dan :flower: :flower: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. november 2009 Prijavi Deli 24. november 2009 Čist simpl, Mitra (iz tistih 750g soje so ratal 3 taki kosi, kot jih imajo ponavad v trgovini pakirane).. zdajle I. pripravlja prvi kos, da vidmo kako je ratal Ti pol zvečer napišem postopek, če te zanima... zdajle ni časa.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. november 2009 Prijavi Deli 24. november 2009 Čist simpl, Mitra (iz tistih 750g soje so ratal 3 taki kosi, kot jih imajo ponavad v trgovini pakirane).. zdajle I. pripravlja prvi kos, da vidmo kako je ratal Ti pol zvečer napišem postopek, če te zanima... zdajle ni časa..Ko bo čas, se kar poloti pisanja, me res zanima.Da uvedem malo drugačno hrano v naš dom. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2009 Prijavi Deli 24. november 2009 Relativna hitrost vetra v Ajdovščini: 300 km/h - Drugje po Sloveniji: popolno uničenje, mesta so zravnana zzemljo. Ajdovci rečejo: ej, ma dns pej piha!! x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 Ko bo čas, se kar poloti pisanja, me res zanima.Da uvedem malo drugačno hrano v naš dom. Vzameš pol kile soje, namočiš čez noč, zjutraj vzameš palični mešalnik al pa mikser in zmiksaš (vode daš ene tolk, da za 5 cm prekrije sojo, taka gosta masa pride). Pol pa kuhaš.. tko nekak, ravno pod vretjem pustiš ene 10 minut (jaz sem si včeraj v Hoferju kupila termometer - ker uradno mora bit na nekako 80*C), SKOZ MEŠAŠ, da se ne prime dna...potem vzameš gazo, štumf, nekaj... in precediš. Fajn ožameš, ker se ful tekočine še skriva not v tisti masi***. Tekočina, ki jo dobiš, je sojino mleko. Ne zdrži prav dolgo, ene par dni v hladilniku... Jaz sem odlila 1 liter in dala v hladilnik, več ne bom porabla.Ostalo mleko daš nazaj v posodo, spet skoraj zavreš... in dodaš:a) nigari (original varianta za skisat - nisem še pogruntala kje se dobi grenko sol (to je tisto, s čimer se jetra čisti; kupiš v lekarni) približno 1 žličko zmešaš v pol deci vode.c) limonin sok (ne vem kolk, nisem še probavala - pri limoni mora bit mleko mal bolj ohlajeno, ne čist vroče, baje..) zdaj, če boš delala z grenko soljo, pride okus tofuja tko nekak, kot trgovinski. Limonina varianta je mal kiselkasta. S kuhalnico 2x pomešaš mleko, da se vrti in počas zlivaš not tekočino za kisat. Tko, da se enakomerno porazdeli. Sam ne preveč na divje mešat, sem uničla 2 litra mleka zarad tega Pustiš ene 15 minut, da se zgosti, v bistvu zgleda čist tko, kot skisano mleko za skuto delat.Spet odliješ v štumf, pustiš par ur, da se odcedi, pol pa daš v modelček al pa samo pokriješ z leseno desko in jo obtežiš.. čez ene 6 ur maš tofu narejen.***Tisto, kar ostane, ko mleko odcediš, se imenuje okara. Ful dobro za jest samo, lahk pa mal brskaš po netu za recepti.. Jaz sem dala mal zmrznit, mal sva jo popekla, mal pojedla kar tko, mal daja v juho... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 a) nigari (original varianta za skisat - nisem še pogruntala kje se dobi Nigari ali Lushui je japonsko ime za Magnezijev klorid - probaj ga iskat pri nas pod tem imenom. Dobi se pa na Simply Natural in Amazon Dober tek... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 Hvala, Alef saj sem vmes med brskanjem za recepti že srečala, ampak potem ugotovila, da imam 2/3 variant doma in se sploh nisem več z nigarijem ukvarjala. bom pa naslednjič naredila z limonco, mislim, da zna bit ful dobro nigari oz. mg klorid bom pa kupila, ko ga kje srečam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 Dan dober Zelo enostavno, če seveda ne mešaš preveč, da bi se stvar uničila.Bom jest tud probov Sam še k sosed po bio sojo, pa se lotim.Ampak te sosede doma dobit No ja, saj nikjer ne piše, da mora to biti narejeno danes oz jutri.V bližnji prihodnosti.Če se bo dalo, bom vzela sojo že za tebe Aliana, pošljem po pošti.Upam da jo še imajo. Drugače se pa spravljam učit, sam tkole za kompom bo slabo šlo kaj v glavo.Tale italjanščina trapasta, joj kok mam odpor. Grrrrrrrrrrr Imejte lep dan :flower: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 Če se bo dalo, bom vzela sojo že za tebe Aliana, pošljem po pošti.Upam da jo še imajo. xsrcx xsrcx to bi bilo suuuper :) vso srečo z italijanščino Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 Jutranji čajček in muffini od včeraj, potem pa prva kavica, knjižni sejem, druga kavica, kosilo, knjižnica+trgovina, pol pa kaj za faks naredit... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 Dobro jutro... Spet imam čudne urnike s spanjem. Ponoči sem pospravljala do dveh in pol ko nisem mogla spat. Pa še prej dve noči ni blo spanca... Kot da se sama selim... Na srečo imam zdaj že prakso s tem, pa gre lažje. Edino spanje me še matra.Danes me čaka še zaključna akcija, pa bo napravljeno taglavno. Včeraj sem uspela pregeldat stare dvd-e, sem jih uredila, napisala sem letnico filmov in v katerem jeziku so (angleščina, italijanščina, španščina), ker so brez slo podnapisov, nekaj sem jih zmetala stran, nekaj jih bom podarila frendici. Našla sem še kup stvari za katere nsem vedela več kje jih imam, zdaj malo sortiram, jutri pa po škatlicah in v predale. Kar imam še zapiskov in iztrganih strani iz revij glede osebne rasti, stare razglednice in prospekte iz raznih krajev, bom pustila za kdaj drugič, ko bo čas in volja. Bi si rada uredila po mapah, pa bo zanimivo branje še kdaj naprej v prihodnosti. Nekateri članki ne izgubijo svoje vrednosti z leti. Tako kot nekatere knjige ne. Tko, zdej je pa popita kava. Še malček, pa se lotim... Prijeten dan želim vsem... xrosex Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. november 2009 Prijavi Deli 27. november 2009 Še ena ura... FINALLY!!! Mejte se radi... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. november 2009 Prijavi Deli 27. november 2009 Dan dober Zdej je pa že dokončno, kajne Ale?Selitev? Jaz pa sem danes naredila adventen venček.Sine pa drugega, pa bi bilo fajn da jih pokažem???????? Ja, malo sem zanemarila slike, bo se popravu in objavu, upam. Imejte lep dan Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.