keti227 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 mal so počasni vodnarji-vsaj zamemoj fotr, bivši mož in zdejšnji tip-sami vodnarjisej ideje majo, ne rečem, ampak preden to u prakso pride, joj....sej zihr nisp vsi taki, moje izkušnje pač... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>mal so počasni vodnarji-vsaj zame, moj fotr, bivši mož in zdejšnji tip-sami vodnarjisej ideje majo, ne rečem, ampak preden to u prakso pride, joj....sej zihr nisp vsi taki, moje izkušnje pač... povej, znajo potem vodnarji tut spretno lagat? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 No, če pride mim Vodnar, sploh nič ne reče, on kar gre po "pravi poti". Kja pa ma kaj časa za obrazložitve! "Bo že mende šla za mano," si misli in pristavi: "...če ni glupa." Devica pa : " " Bravo, te besede se mi dopadejo. Mi vemo, da je dva koraka naprej se nekaj neraziskanega, nekaj kar bo dalo nasemu zivljenju nov smisel, zapustiti vse za sabo, in odkrivati novosti, jupiii ni lepsega in boljsega na tem svetu. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>povej, znajo potem vodnarji tut spretno lagat? Vodnarji prav vse spretno delajo, pa tudi to. Ampak so dva tipa - eni so saturnovski in ti so bolj vredni zaupanja, so posteni, no malce tudi crnogledi. Tisti drugi je uranski tip i kod njega nikdar ne ves kaj te bo doletelo Seveda, ne treba posplosevati. Meni so bolj od vodnarja vsec dvojcki in ovni, iako sem sama vodnar. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Hehehe, moja 6.bajta pa točka duha v Vodnarju mi zadne cajte tok vn sekata, da jih je že ene par prjavl-ti si pa zihr vodnar-in jz vs vshičen! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Si te kar predstavljam ja,kako se ti je ego dvignil! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Hehehehe,pa kej druzga tud, k me je beyba vprašala! Švestr tud ti nis neki anglčk! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 No,no brat,da si ne boš kej naredu! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Trenutn težko! Čist mirn na kavču ležim in tipkam, edin če mi strop na glavo pade al pa js s kavča! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Mi ni noben problem pridet te malo pobožat! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Ne bi hvala! Ti svojga božaj, mene bojo pa moje! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Kdo tvoje?A rokice,boš kar sam sebe božal,kaj?! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kdo tvoje?A rokice,boš kar sam sebe božal,kaj?! A take izkušne maš s sabo? Ne, me bo kr kera muca na dveh nogah obdelala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 a ti živali trpinčiš Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>V vodnarju je moja XI. hiša! Kar enajst jih imaš? Jaz pa le eno. Ne sicer v Vodnarju, ampak nad Radečami. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kar enajst jih imaš? Pih, jest jih mam dvanajst. V vasi Vodnar imam osmo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pih, jest jih mam dvanajst. V vasi Vodnar imam osmo Kar se hiš tiče sem zgleda res mlakonja. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kar se hiš tiče sem zgleda res mlakonja. kaj je to *mlakonja*? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>kaj je to *mlakonja*? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 asociacija..mlakonja...mlaka...voda..Vodnar Mogoče? Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Kar naj Nosko pove Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 pri meni pa 8 in 9 hiša v vodnarju. Kaj približno to pomeni Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>pri meni pa 8 in 9 hiša v vodnarju. Kaj približno to pomeni Pozdravček .....da si dinamična, da sama rešuješ težave, itd. .....nimaš rada turističnih potovanj, znaš pretiravati, imaš rada tujce, pa tud pretiravaš, menda boš prenesla tole, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 ata saturn mal nazaj drži šesto hišo v vodnarju Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>.....da si dinamična, da sama rešuješ težave, itd. .....nimaš rada turističnih potovanj, znaš pretiravati, imaš rada tujce, pa tud pretiravaš, menda boš prenesla tole, lp, B. Hja dinamična res, da sam rešujem težave tudi res... prenesem veliko kljub... , pretiravam v čem... s trmo sigurno! Hvala najlepša Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.