myrjam 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Res se vodnarji bolj poredko oglašamo tu noter. Kaj češ... Smo toliko nad ostalim svetom da je treba previdno dozirati našo modrost... Ko sem se nasmejala zdej Samo veš, če bi od mojega sonca, venere in merkurja bilo odvisno bi kar naprej kaj pisala tu not.....včasih mam kar veliko idej, pa me neka druga kombinacija planetkov nazaj drži........ASC, luna in ata saturn v devici so tisti, spljoh ta tazadnji..... Lep dan vsem skupaj M Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Ko sem se nasmejala zdej Samo veš, če bi od mojega sonca, venere in merkurja bilo odvisno bi kar naprej kaj pisala tu not.....včasih mam kar veliko idej, pa me neka druga kombinacija planetkov nazaj drži........ASC, luna in ata saturn v devici so tisti, spljoh ta tazadnji..... Lep dan vsem skupaj M Tole je pa čisto vodnarsko nakladanje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 ......smo toliko nad ostalim svetom da je treba previdno dozirati našo modrost... ,....jej, ko bi še to "podano" previdno izbrano modrost zase zadržal.... (joke) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanyuska 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Jaz sem tudi vodnarček! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Ojla Silki! A si tudi ti kaj vodnarja.......ma tam pri škorpijah me vedno v dobro voljo spravite nimam pa nič škorpionskega v sebi (če ne štejem progresirani ASC ki bo tam naslednjih 30 let) Tu pa očitno po vodnrsko malo govorimo......se bom morala mal k devicam preselit, pa škorpije mal obiskat, ko mi bo za čvekanje..... lp M Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 vi kr pridite...sam vas je pa hudičevo težko zastopit ene parkrat date 100% da smo čisto potem pa ostane še sam megla od vas Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 vi kr pridite...sam vas je pa hudičevo težko zastopit ene parkrat date 100% da smo čisto potem pa ostane še sam megla od vas enkrat je bern komentiral, da je to tipično za vodnarje....grozno.... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 enkrat je bern komentiral, da je to tipično za vodnarje....grozno.... ...... pa to v vseh odnosih mam ful dobro prijatlco..ene parkrat se ona spomne na mene...večinom js..no kolker se mi pač da ampak ko sma pa skupi se mama pa ful lepo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 ,....jej, ko bi še to "podano" previdno izbrano modrost zase zadržal.... (joke) vi kr pridite...sam vas je pa hudičevo težko zastopit ene parkrat date 100% da smo čisto potem pa ostane še sam megla od vas KDO je megla? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 vodnarji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 vodnarji Škorpija... Pa piči meglo, če moreš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 ne da ste megla...pač pa odmaglite..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 ne da ste megla...pač pa odmaglite..... Pa... Saj to ti je skoraj enako... V nobenem primeru ne moreš prijet ali ujet... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Saj to ti je skoraj enako... V nobenem primeru ne moreš prijet ali ujet... saj to ti je tud skoraj enako lahko pa ZAjames.. sam se lahk zajetost spremeni v paro pa spet odmagli Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 saj to ti je tud skoraj enako lahko pa ZAjames.. sam se lahk zajetost spremeni v paro pa spet odmagli Lahko pa poskusiš dojet in razumet... Ampak to je pa skoraj nemogoče... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 oja...se da dojet in razumet....in pol uporabit še mal lastne pameti pa se nehat ukvarjat s tem....naprimer..... ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 oja...se da dojet in razumet....in pol uporabit še mal lastne pameti pa se nehat ukvarjat s tem....naprimer..... ... Razumet...Brez veze.Samo vzet, nič se ukvarjat. Aja, kaj je to pamet? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 pamet??? to je to, da "spadamo" v kategorijo tistih, ki kakorkoli se obrnejo majo rit zadaj Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Aja, kaj je to pamet? aha....se mi dopade tole vprašanje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 pamet??? to je to, da "spadamo" v kategorijo tistih, ki kakorkoli se obrnejo majo rit zadaj x!x Aha! Pa nos spredaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 eh...to pa ze ne... kje si pa se vidu nos spredi, k je rit zadi sej ne... cist prav mas tocn tko kakorkol se obrnejo majo rit zadi, nos spredi, boke nekje umes.... .... hmmm razen, ce je rit spredi pa nos zadi? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Ojla Silki! A si tudi ti kaj vodnarja.......ma tam pri škorpijah me vedno v dobro voljo spravite ..../quote] ...nak nisem..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ...škoda truda razgljabljat kje kaj ima vodnar,....težko ugotovljivo če ima sploh "kaj",.....da pa taisti "kaj" lociraš lohka do omemoglosti šetkaš,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Evo, šla pogledat...vodnarja samo v XII. hiši in v točki fotrune...a kdo zna povedat, kaj to pomeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ...škoda truda razgljabljat kje kaj ima vodnar,....težko ugotovljivo če ima sploh "kaj",.....da pa taisti "kaj" lociraš lohka do omemoglosti šetkaš,.... hehehe... bosci, da mors/te do onemoglosti studirat, kje ima kaj kriza vse tole pa bos/te ze prezivel pikica poskus v astrologiji pod astro sola... js pojma nimam, kj to pomen, po vrh usega me pa tud neki ful zanima (sam nea dobim odgovora eh, sm ze navajena ) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.