Audente 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Luftarčki vsem in vsakomur posebej sploh vodnarčku z luno v ško Mejte se radi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Luftarčki vsem in vsakomur posebej sploh vodnarčku z luno v ško Mejte se radi :onfire: Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 :onfire: Morgen... Alef ti vedno tako na spidu...superca si... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Alef ti vedno tako na spidu...superca si... To ti je tako... Vedno se takega kažem ali vsaj poskušam... Da mal jezim vse tiste negativce ki se stalno grdo držijo... :devil: :fool: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Si dobra pojava!Pazi,da ne boš pregorel.Bi bilo škoda. :onfire: Nič bat, uporabljam notranje hlajenje... x:px Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 in ker konc je to..proti primorski..proti štajerski radovednaškorpija.press Ja Alefu sem napisala, da so to rovte v riti koklje... Torej...wild west...zahod Slovenije, zahod! Primorska torej, čeprav sem mislim da zadnjih par let res skoraj več visela na štajerskem, kot pa doma - "študentska tlaka" ali "kako priti do delovnih izkušenj, pa še kaj zaslužiti zraven" Kaj sedaj, prideš na piknik ali JA? Bi mi (me drugim) koristil še kakšen profi kuharski nasvet! :onfire: Morgen... Oj! Kašljam kot bolan osel! Luftarčki vsem in vsakomur posebej sploh vodnarčku z luno v ško Mejte se radi Oj tudi tu! Si dobra pojava!Pazi,da ne boš pregorel.Bi bilo škoda. :onfire: Pa še tule en Ooj! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Ja Alefu sem napisala, da so to rovte v riti koklje... Torej...wild west...zahod Slovenije, zahod! Primorska torej, čeprav sem mislim da zadnjih par let res skoraj več visela na štajerskem, kot pa doma - "študentska tlaka" ali "kako priti do delovnih izkušenj, pa še kaj zaslužiti zraven" ti v riti js skor v glavi ne vem še..dans zvečer al pa jutr bom 100% vedla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 To ti je tako... Vedno se takega kažem ali vsaj poskušam... Da mal jezim vse tiste negativce ki se stalno grdo držijo... :devil: :fool: tako se dela, pa še mal poskočit za une :hepko: Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 ti v riti js skor v glavi ne vem še..dans zvečer al pa jutr bom 100% vedla Se pravi, da sva na istem! Ne glede kure, glede % gotovosti mislim! Zaradi tega trapastega prehlada sem malo čudna in raje počakam še do večera, preden za 100% rečem Ja in se odpravim proti Lj. Ni mi namreč do tega, da bi se kdo nalezel od mene, čeprav...mogoče pa ni nalezljivo?! doma ni namreč še nihče zbolel, pa mi mati skoraj dobesedno po glavi skače! Pa dej, pridi, jaz imam sicer tremo (ja, sedaj se Alef ziher reži ), ampak si predstavljam, da bo super! Pa pismu - razmišljam: če si - čveke kot smo - z 20-imi lunatiki ne moreš pomagati in vsaj malo pokramljati&se vživeti, pa tudi ne vem no?! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Ja Alefu sem napisala, da so to rovte v riti koklje... Torej...wild west...zahod Slovenije, zahod! Primorska torej, čeprav sem mislim da zadnjih par let res skoraj več visela na štajerskem, kot pa doma - "študentska tlaka" ali "kako priti do delovnih izkušenj, pa še kaj zaslužiti zraven" tuki smo sami firbčni , neki mi ne gre skupaj, študiraš na Štarejskem, Ljubljani , sam ne mi reč, da siže kakšen faks naredila , se bom potem nad sabo zamislu Pa še ena zanimivost iz Primorske, oz. kako sem zvedel, kje je Vremski britof, me kliče ena poštarca, Vremski britof tukaj, jst pa namesto dober dan, kje pa je to , pa se malo nasmeji, pa sva se vse lepo zmenila Se pravi, da sva na istem! Ne glede kure, glede % gotovosti mislim! Zaradi tega trapastega prehlada sem malo čudna in raje počakam še do večera, preden za 100% rečem Ja in se odpravim proti Lj. Ni mi namreč do tega, da bi se kdo nalezel od mene, čeprav...mogoče pa ni nalezljivo?! doma ni namreč še nihče zbolel, pa mi mati skoraj dobesedno po glavi skače! Pa dej, pridi, jaz imam sicer tremo (ja, sedaj se Alef ziher reži ), ampak si predstavljam, da bo super! Pa pismu - razmišljam: če si - čveke kot smo - z 20-imi lunatiki ne moreš pomagati in vsaj malo pokramljati&se vživeti, pa tudi ne vem no?! nč treme, saj ne grizemo, smo sproščena družba, še zmeraj, ko sem bil je bilo fajn, tut takrat, ko sem bil še nov Dons pa le počivaj, da nabereš energijo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Kul! No, potem bom pa jaz jutri sporočila, kako kaj moje zdravje in se še zmenimo kakšno malenkost.Grem zej gledat na karto Lj kje je oni hipermarket... Joj katastrofa, kot da bom prvič v Lj?! Če bom imela dvome v svoje sposobnosti...torej če se mi bo zazdelo, da niti do tja nisem sposobna...bi mogoče lahko tebe kje na poti uhaklala?? Če ti ni odveč no, čene bom pa že nekako - mapo v roke, kompas pa oni pustolovski klobuk in greeeemo iskat merkator! je, Alef že vse napisal, tako da če bo tko, kot se menimo, se mi že prej srečamo, moje domovanje se tut najde na Alefovi karti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 tuki smo sami firbčni , neki mi ne gre skupaj, študiraš na Štarejskem, Ljubljani , sam ne mi reč, da siže kakšen faks naredila , se bom potem nad sabo zamislu Pa še ena zanimivost iz Primorske, oz. kako sem zvedel, kje je Vremski britof, me kliče ena poštarca, Vremski britof tukaj, jst pa namesto dober dan, kje pa je to , pa se malo nasmeji, pa sva se vse lepo zmenila nč treme, saj ne grizemo, smo sproščena družba, še zmeraj, ko sem bil je bilo fajn, tut takrat, ko sem bil še nov Dons pa le počivaj, da nabereš energijo :D Ma sej, ne no, nisem čudežni froc, imam šele...jutri! bom 24 pa 4 mesece! Saj študiram v Lj, delala sem pa (preko študentskega servisa) večkrat na štajerskem - ker imam tam poznanstva, pa ker je tam dosti dela, v naših rovtah je na trenutke bolj švohceno.Sem pa iz Posočja! Btw še nekaj za moj firbec iz katerega konca Lj pa si? Šiška ali kaj, da imaš Mostec blizu?Pa...ravno gledam tole karto, ki mi jo je Alef pastnil...se mi samo zdi, ali je tale Merkator v Šiški OoooOOooogrooomen? Se mi je zdelo, da tipkam kot !Oziroma moj dragi compjuter je kriv! Čakaj zej, da razmislim... :D Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 :D Ma sej, ne no, nisem čudežni froc, imam šele...jutri! bom 24 pa 4 mesece! Saj študiram v Lj, delala sem pa (preko študentskega servisa) večkrat na štajerskem - ker imam tam poznanstva, pa ker je tam dosti dela, v naših rovtah je na trenutke bolj švohceno.Sem pa iz Posočja! Btw še nekaj za moj firbec iz katerega konca Lj pa si? Šiška ali kaj, da imaš Mostec blizu?Pa...ravno gledam tole karto, ki mi jo je Alef pastnil...se mi samo zdi, ali je tale Merkator v Šiški OoooOOooogrooomen? Ufff , sem si oddahnil , pol mi dons ne bo treba nč brat Vidim, da si zelo pridna Aha, pa zdej smože pri Posočju, letos so neki plani Krn, Batognica prvič, pa Krnska jezera tretjič Moja ulica se vidi na Alefovi karti, blizu štadiona, ki se ga vidi, do tam imam ene tri minute peš , sam se selim še naprejod Merkatorja, pod Šmarno Goro, si prav ugotovila glede Merkatorja, ta je največji v Lj, pa še večali ga bodo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 je, Alef že vse napisal, tako da če bo tko, kot se menimo, se mi že prej srečamo, moje domovanje se tut najde na Alefovi karti Ufff , sem si oddahnil , pol mi dons ne bo treba nč brat Vidim, da si zelo pridna Aha, pa zdej smože pri Posočju, letos so neki plani Krn, Batognica prvič, pa Krnska jezera tretjič Moja ulica se vidi na Alefovi karti, blizu štadiona, ki se ga vidi, do tam imam ene tri minute peš , sam se selim še naprejod Merkatorja, pod Šmarno Goro, si prav ugotovila glede Merkatorja, ta je največji v Lj, pa še večali ga bodo je, Alef že vse napisal, tako da če bo tko, kot se menimo, se mi že prej srečamo, moje domovanje se tut najde na Alefovi karti Hi, hi, hi, si skorajda skačeva v tipkanje! Čakaj, a prav razumem, da se dobite/dobimo že kje na poti tja, ali kakšni so plani?? Imam namreč fobijo pred telim hiiiipermaaarketom, da je povsod sam parkirplac, pa sobota, pa full folka, pa... Ane Če bo torej vse ok z mano, sem mislila nekje v centru sesti v trolo, pa ne ?? postaji dol...in potem bi bilo super, če boste kje v bližini (že kar slišim - sanje svinje o koruzi! )Pa se mi je zdelo, da si iz Šiške, če praviš, da imaš Mostec blizu! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 je, Alef že vse napisal, tako da če bo tko, kot se menimo, se mi že prej srečamo, moje domovanje se tut najde na Alefovi karti Hvala Telekomu in ETIS-u... Hi, hi, hi, si skorajda skačeva v tipkanje! Čakaj, a prav razumem, da se dobite/dobimo že kje na poti tja, ali kakšni so plani?? Imam namreč fobijo pred telim hiiiipermaaarketom, da je povsod sam parkirplac, pa sobota, pa full folka, pa... Ane Če bo torej vse ok z mano, sem mislila nekje v centru sesti v trolo, pa ne ?? postaji dol...in potem bi bilo super, če boste kje v bližini (že kar slišim - sanje svinje o koruzi! )Pa se mi je zdelo, da si iz Šiške, če praviš, da imaš Mostec blizu! Napiši do kje znaš ali ... ...upaš pripeljat, pa te tam poberem predno grem po Janija... Ali pa potem, po dogovoru... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Hvala Telekomu in ETIS-u... Napiši do kje znaš ali ... ...upaš pripeljat, pa te tam poberem predno grem po Janija... Ali pa potem, po dogovoru... Jeej, kako je pa tole lepo prebrati!! Saj vem...grozna sem s tem kompliciranjem, ampak...tele moje fobije, da vas ne bi našla... No takole malo razmišljam: na postaji za trolo se je verjetno bolj težko zgrešiti, sploh ker bom verjetno edina, ki bom "malo bolj zmedeno" izgledala! In glede na to, da bi šla iz Rožne doline in da se moram usmeriti proti Šiški, je mogoče še najbolj pametno, da se vsedem na 1. in grem nekje na Celovški dol...Kaj piše tule na karti Lpp - postaja "Kino Šiška" - bwo nisem še bila, ampak ne bo panike, itak imamo govoreče trole! Sicer pa...kot voznik mi lahko tudi določiš kam naj pridem/se postavim, da me bo lažje pobrati. Saj z mapo v roki gre samo ne me postavit na nek ogrooomen plac ala hiiipeeermaaarkeeet :D ker potem ne vem, kam naj se obrem in koga naj gledam pri vsem možnem folku, ki je okoli! P.s.: Navijam za kakšno bus postajo! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Jeej, kako je pa tole lepo prebrati!! Saj vem...grozna sem s tem kompliciranjem, ampak...tele moje fobije, da vas ne bi našla... No takole malo razmišljam: na postaji za trolo se je verjetno bolj težko zgrešiti, sploh ker bom verjetno edina, ki bom "malo bolj zmedeno" izgledala! In glede na to, da bi šla iz Rožne doline in da se moram usmeriti proti Šiški, je mogoče še najbolj pametno, da se vsedem na 1. in grem nekje na Celovški dol...Kaj piše tule na karti Lpp - postaja "Kino Šiška" - bwo nisem še bila, ampak ne bo panike, itak imamo govoreče trole! Sicer pa...kot voznik mi lahko tudi določiš kam naj pridem/se postavim, da me bo lažje pobrati. Saj z mapo v roki gre samo ne me postavit na nek ogrooomen plac ala hiiipeeermaaarkeeet :D ker potem ne vem, kam naj se obrem in koga naj gledam pri vsem možnem folku, ki je okoli! P.s.: Navijam za kakšno bus postajo! OK, če veš kje je oz. kje je bil Kino Šiška(mislim da ga ni več... ) potem veš tudi kje je Hotel M(prej Ilirija) ker je v isti stavbi.Lahko počakaš tam, lahko se pa tudi zmeniva če boš v Rožni dolini da počakaš nekje na Tržaški... Kar ti bolj odgovarja, meni je vseeno kje peljem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Hi, hi, hi, si skorajda skačeva v tipkanje! Čakaj, a prav razumem, da se dobite/dobimo že kje na poti tja, ali kakšni so plani?? Imam namreč fobijo pred telim hiiiipermaaarketom, da je povsod sam parkirplac, pa sobota, pa full folka, pa... Ane Če bo torej vse ok z mano, sem mislila nekje v centru sesti v trolo, pa ne ?? postaji dol...in potem bi bilo super, če boste kje v bližini (že kar slišim - sanje svinje o koruzi! )Pa se mi je zdelo, da si iz Šiške, če praviš, da imaš Mostec blizu! Telefoni , no vidim, da Alef že ureja, tako da , moj konec tako dobro pozna, pa pride kar mimo mene Seveda sem, do Mosteca res ni daleč, če laufam pa sploh ne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 OK, če veš kje je oz. kje je bil Kino Šiška(mislim da ga ni več... ) potem veš tudi kje je Hotel M(prej Ilirija) ker je v isti stavbi.Lahko počakaš tam, lahko se pa tudi zmeniva če boš v Rožni dolini da počakaš nekje na Tržaški... Kar ti bolj odgovarja, meni je vseeno kje peljem... Hih, tale Tržaška mi je pa še bolj všeč! xrosex Tu se pa komot znajdem, tako da...lahko počakam na katerikoli bus postaji na Tržaški! Samo povej na kateri strani - v smeri proti centru ali v smeri iz Lj, proti Viču.. Samo še ena micena, micena malenkost: mati mi nekaj pravi, da če sem jaz ziher, da sem ok za na piknik. Res nisem še "čisto pri sebi", je bilo pa tudi že veliko slabše, no. Grem prečekirat, kako kaj vročina! Samo...itak bi moglo biti vsak dan bolje, ne?! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Hih, tale Tržaška mi je pa še bolj všeč! xrosex Tu se pa komot znajdem, tako da...lahko počakam na katerikoli bus postaji na Tržaški! Samo povej na kateri strani - v smeri proti centru ali v smeri iz Lj, proti Viču.. Samo še ena micena, micena malenkost: mati mi nekaj pravi, da če sem jaz ziher, da sem ok za na piknik. Res nisem še "čisto pri sebi", je bilo pa tudi že veliko slabše, no. Grem prečekirat, kako kaj vročina! Samo...itak bi moglo biti vsak dan bolje, ne?! Če nimaš res kakšne visoke vročine, nič bat... Bo tisto kar bo ostalo zginlo na svežem zraku in v dobri... ...družbi prej kot doma pod streho... Če se zmeniva za Tržaško bom jaz prišel v smeri PROTI centru.Ti samo določi lokacijo, naj bo nekaj prepoznavnega, pa da se da ustavit kje v bližini... Evo še mobi št. ti pošljem na OS... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Če nimaš res kakšne visoke vročine, nič bat... Bo tisto kar bo ostalo zginlo na svežem zraku in v dobri... ...družbi prej kot doma pod streho... Če se zmeniva za Tržaško bom jaz prišel v smeri PROTI centru.Ti samo določi lokacijo, naj bo nekaj prepoznavnega, pa da se da ustavit kje v bližini... Evo še mobi št. ti pošljem na OS... Sedaj imam pa tega svojega jamranja pa dovolj! PRIDEM! Vročino sem izmerila - je ni! Nisem čisto "taprava", ampak...bom pač malo manj norela kot ponavadi, pa malo bolj posedela...Bova 2 manj za odbojko Kako se ti kaj zdi Merkator 24 ur na Tržaški?? Tam pred Merkatorjem je tudi postaja za trolo, prav pri Merkatorju je tudi knjižnica, potem v bližini, ampak na nasprotni strani, je ob cesti bencinska postaja, naprej (ravno tako na nasprotni strani) Ilirija...to so bolj te markantne stvari. Mislim, da se tam da tudi kar fajn vstaviti, jaz pa itak lahko - hop hitro v avto Ti pa zvečer, preden štartam proti Lj - ko bo res ziher ziher!! - pošljem še mobi št. pa svoj približen opis :D na OS. Ali pa - tepka! ti lahko pošljem kar SMS, da bomo ziher na zvezi! Samo...prej povej ženi, kaj za ena dekleta ti pišejo, da ne bom potem še jaz poslušala in da ne pojde tebi še kakšno rebro od ljubosumja! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Sedaj imam pa tega svojega jamranja pa dovolj! PRIDEM! Vročino sem izmerila - je ni! Nisem čisto "taprava", ampak...bom pač malo manj norela kot ponavadi, pa malo bolj posedela...Bova 2 manj za odbojko Kako se ti kaj zdi Merkator 24 ur na Tržaški?? Tam pred Merkatorjem je tudi postaja za trolo, prav pri Merkatorju je tudi knjižnica, potem v bližini, ampak na nasprotni strani, je ob cesti bencinska postaja, naprej (ravno tako na nasprotni strani) Ilirija...to so bolj te markantne stvari. Mislim, da se tam da tudi kar fajn vstaviti, jaz pa itak lahko - hop hitro v avto Ti pa zvečer, preden štartam proti Lj - ko bo res ziher ziher!! - pošljem še mobi št. pa svoj približen opis :D na OS. Ali pa - tepka! ti lahko pošljem kar SMS, da bomo ziher na zvezi! Samo...prej povej ženi, kaj za ena dekleta ti pišejo, da ne bom potem še jaz poslušala in da ne pojde tebi še kakšno rebro od ljubosumja! x:Dx Ti kar pošlji SMS pa nič se bat za moja rebra... Samo za vsak slučaj daj še tvojo številko pa opis na OS.Tu pri meni je tako slab signal da za SMS ni 100% da ga bom dobil... Grem zdaj gledat na karto kje približno je to na Tržaški... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 x:Dx Ti kar pošlji SMS pa nič se bat za moja rebra... Samo za vsak slučaj daj še tvojo številko pa opis na OS.Tu pri meni je tako slab signal da za SMS ni 100% da ga bom dobil... Grem zdaj gledat na karto kje približno je to na Tržaški... Sem že v Lj! Se mi zdi, da me malo grlo boli tako, da si grem čajček skuhat, pa med in limonco not... Si našel na karti?? Čene pa povej kam naj se postavim, da bo ziher!Dobiš še moj opis na OS, pa...saj me ni za zgrešit Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Dobiš še moj opis na OS, pa...saj me ni za zgrešit ewo mene, še počakam opis... pa prtletim pet minut pred alefom, pol pa... narava delej... sam kaj, ko mi gobec več noče lagat... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 ewo mene, še počakam opis... pa prtletim pet minut pred alefom, pol pa... narava delej... sam kaj, ko mi gobec več noče lagat...Sej ne morem verjet, no! xsmx Kaj pa piknik??? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.