janif 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Sej ne morem verjet, no! xsmx Kaj pa piknik??? je iznajdljiv tale Janko Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 je iznajdljiv tale Janko Ane, kdo bi si mislu?! Ampak če bi boljš pomislu, bi se pa mogoče tud na Jankota zmislu! xg:Dx Ojoj, po pesniško flancam x:Dx Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Ane, kdo bi si mislu?! Ampak če bi boljš pomislu, bi se pa mogoče tud na Jankota zmislu! xg:Dx Ojoj, po pesniško flancam x:Dx čist dobr ne razumem, ampak ura je že pozna Dobro spi, jst sem glih dobr odlaufal, grem še mal hladilnik napast Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 čist dobr ne razumem, ampak ura je že pozna Dobro spi, jst sem glih dobr odlaufal, grem še mal hladilnik napast Eeee...saj če jaz še enkrat preberem ta svoj umotvor, mi verjetno tudi ne bo nič več jasno, kaj je bil ta pesniški preblisk pred parimi minutami! x:Dx Pohvala za laufanje! Jaz tudi komaj čakam, da se znebim tega prehlada in spet zalaufam nekam pod Rožnik! Jap, bo treba it spat, da se bom jutri lahko ob nečloveški uri, ki mi jo je Alef določil, pojavila na dogovorjenem mestu! Se vidimo! xrosex :D Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 pih...pet minut me ni, pa me že sšinfate pa spizdite...bejžmo folk smrčat, sej mogoč saj to znamo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 pih...pet minut me ni, pa me že sšinfate pa spizdite...bejžmo folk smrčat, sej mogoč saj to znamoMa na zej, jst tle vsemu svetu na očeh izpostavljam svoj pesniški talent, ti pa tko?! xg:Dx Samo zej pa res grem spat, ker jutri vstanem malodane s kurami (tistimi bolj dnevnimi )!Noč! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Ma na zej, jst tle vsemu svetu na očeh izpostavljam svoj pesniški talent, ti pa tko?! xg:Dx Samo zej pa res grem spat, ker jutri vstanem malodane s kurami (tistimi bolj dnevnimi )!Noč! no pa pejd.pa ne me spet sanjat, če hočeš kej spat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Dobro jutro... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Jutro! xrosex Saj vem, saj vem, za nekatere je že lep dan! Počasi moram splanirati,,kaj vse moram danes pametnega narediti/koga poklicati/se zmeniti vse, ker prihodnji teden je deeelaven! Lepo nedeljo vsem! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 luftarčki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Jutro! xrosex Saj vem, saj vem, za nekatere je že lep dan! Počasi moram splanirati,,kaj vse moram danes pametnega narediti/koga poklicati/se zmeniti vse, ker prihodnji teden je deeelaven! Lepo nedeljo vsem! Tudi tebi... luftarčki Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Dobro jutro... Ufff, Alef , tole uro pa jst ne obožujem Jutro! xrosex Saj vem, saj vem, za nekatere je že lep dan! Počasi moram splanirati,,kaj vse moram danes pametnega narediti/koga poklicati/se zmeniti vse, ker prihodnji teden je deeelaven! Lepo nedeljo vsem! To je pa že normalna ura , tudi tebi eno fajn nedeljo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Ufff, Alef , tole uro pa jst ne obožujem To je pa že normalna ura , tudi tebi eno fajn nedeljo Saj jo jaz tud ne preveč... Samo sem bil že ob pol šestih zbujen... Sem potem tam okrog poldneva mrknil za dve uri... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Saj jo jaz tud ne preveč... Samo sem bil že ob pol šestih zbujen... Sem potem tam okrog poldneva mrknil za dve uri... Tole se pa že lepše sliši Saj res, hvala za prevoz , sem včeraj pozabil , pa še za pomoč pri navijanju, da sva mela fajn družbo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Grem pa za spremembo prej spat. Danes sem bila cel dan nekaj čudna...mogoče je bilo le kaj v luftu?? vreme?? Čeprav imam nevihte&dež rada... noč Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Grem pa za spremembo prej spat. Danes sem bila cel dan nekaj čudna...mogoče je bilo le kaj v luftu?? vreme?? Čeprav imam nevihte&dež rada... noč lahko noč Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 juterček vodnarji luftarji...dejmo vstat vas že pogrešam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Rana ura, zlata ura! xsmx Saj ne, da sem spala pičlih 10-urc To mi že dolgo ni uspelo....ampak je pasalo po onem včerajšnjem glavobolu! Nič...delat! Lep dan si naredite! xrosex Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 perešček ...si preveril ? xyesx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Vodnarček...tebi pa iz srca hvala ker si res mi polepšaš dan...takrat ko to najbolj potrebujem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Rana ura, zlata ura! xsmx Saj ne, da sem spala pičlih 10-urc To mi že dolgo ni uspelo....ampak je pasalo po onem včerajšnjem glavobolu! Nič...delat! Lep dan si naredite! xrosex pridna Še jst se moram mal pohvalit , dons sem zalaufal z diplomo, malobranja za začetek, dobr si me zbrcala , upam, da nadaljujem v podobnem tempu,jutr imamo Švede, tako da v službi ne bo nič No jst se ne dam, sploh zdaj ko vem, kakšna fajn punca me preganja za diplomo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 pridna Še jst se moram mal pohvalit , dons sem zalaufal z diplomo, malobranja za začetek, dobr si me zbrcala , upam, da nadaljujem v podobnem tempu,jutr imamo Švede, tako da v službi ne bo nič No jst se ne dam, sploh zdaj ko vem, kakšna fajn punca me preganja za diplomo Super! Kar tako dalje, samo ne vzemi si preveč pavze vmeš, ker boš spet pristal na začetku- Švedi(nje) gor al dol, brat! Mene je tudi bila sama pridnost - od jutra pa do 5h popoldan samo za diplomco! Mater, kar smeji se mi, tok uživam v svojem delu! xrosex Jutri bo podobno, s tem, da se že prej vržem iz postelje in gremo...delat! Sedaj pa še malo moje papirje pogledam - če drugega ne, jih je treba vsaj malo lepše zložiti Še malo knjigico v roke pred spanjem...and life can be so easy&so beautiful! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Vodnarček...tebi pa iz srca hvala ker si res mi polepšaš dan...takrat ko to najbolj potrebujem Pa... ...vidim da tud brez mene laufa luftarska tema... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Pa... ...vidim da tud brez mene laufa luftarska tema... Pa sej vodnar ti da itak filing da loh vse sam x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.