alef 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 daaan perešček še nič hiše "preluftal" ! Pozabil na domačijo, očitno... Bom pa zdaj, bolje pozno kot nikoli... Dobro jutro najlepši... :flower: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 perešček ...uspelo hvala Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Jutro!Ma smo se hecaaali! ...se mi samo zdi, ali je (bil) danes res nekam čudno čuden, zamorjeno tečno apatičen dan??Upam, da se vam je drugim bolje godilo! Bo bolje!Lep večer si naredite! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Jutro!Ma smo se hecaaali! ...se mi samo zdi, ali je (bil) danes res nekam čudno čuden, zamorjeno tečno apatičen dan??Upam, da se vam je drugim bolje godilo! Bo bolje!Lep večer si naredite! Nekam čudne besede uporabljaš.Nič ne razumem A ti prevedem? Po kmečko bi se temu reklo - len... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Morgen... Zebe me ko psa... :xx!: Osem stopinj je bilo samo... Bo treba nekaj delat da se ogrejem... Pa se mi nič ne da... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Drdan! Samo sporočam, da boste po vsej verjetnosti imeli nekaj dni ljubi mir pred mano! P.S.:Preklinjam pa samo takrat, ko je treba! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Dobro jutro radni narode... Danes me malo manj zebe kot včeraj... Pa čist jasno je... Treba bo nekaj delat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Jutro luftar...si se prevetril, kajne?Madonca, čist prehladno za konec maja...pa ja da ni na Rogli še sneg?Bo treba preverit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Mater,nekaj citiram,pa pozabim pritisnit objavi Če ti nisi slovenec,potem ga ni Vsedi se,pa spij en šnopček za pogretza luncoza sonceza družbokar takoza ženo jezitkdor ostane na nogah naj gre delat Če si to mislil po enega za vse našteto... Potem verjetno ne bil več na nogah... Ideja pa ni slaba... Kar se pa dela tiče, kakršnega koli, sem pa bolj Črnogorec kot Slovenec... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Alef !Sem opazil,da se nekaj botaš z bogom.Se nisem hotel tam smejati,pa sem prišel sem :wOOt: x:Dx Kje? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Vodnarček en koš za lahko noč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Dobro jutro... Mraz, j***... :xx!: Prvi junij, čez tri tedne naj bi se poletje začelo, moram pa volnene štumfe imet... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Dobro jutro Ostanem brez besed.Jaz že cel mesec nisem videl nogavic 100 načinov striženja ovc :wOOt: ubi me če vem kje Ker nisi razsvetljen... xrosex Moraš malo več v duhovne teme zahajat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 http://www4.slikomat.com/07/0601/490609vd2.jpg Dobro jutro še enkrat... Naj se vam mal sline cedijo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Pozdravček luftarji. Jagode - mmmmmmm.Kar naj bo mrzlo, smo mel zadost toplo zimo. (Saj ne, bognedaj!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Pozdravček luftarji. Jagode - mmmmmmm.Kar naj bo mrzlo, smo mel zadost toplo zimo. (Saj ne, bognedaj!) To pri meni okrog hiše raste... Gozdne jagode... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Dobro jutro še enkrat... Naj se vam mal sline cedijo... mal...? mene je tko "pemamilila ta slikca", da sem sla za hiso in si napol zrele grozdke privoscila Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 luftarji,tankerji,vodenkoti,cisterne x:Dx kva mo še pogruntal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Dobro jutro cisterne Nisem prej tu rogovilil,da nebi koga zbudil Nobenga ne bi zbudil... Jaz sem bil na šihtu, pred eno uro sem se prikotalil domov... Drugih pa skoraj ni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Super! Kar tako dalje, samo ne vzemi si preveč pavze vmeš, ker boš spet pristal na začetku- Švedi(nje) gor al dol, brat! Mene je tudi bila sama pridnost - od jutra pa do 5h popoldan samo za diplomco! Mater, kar smeji se mi, tok uživam v svojem delu! xrosex Jutri bo podobno, s tem, da se že prej vržem iz postelje in gremo...delat! Sedaj pa še malo moje papirje pogledam - če drugega ne, jih je treba vsaj malo lepše zložiti Še malo knjigico v roke pred spanjem...and life can be so easy&so beautiful! ja, če bi tebe bolj poslušal, Švedinje nobene ni blo , sam nam poznani Italijan, ta je kr faca, pa dva Šveda, po dveh dneh sem vzel pavzo, da so mi kuhinjo naredili, pa je že vikend , dons sem se pošteno naspal , več kot 9 ur , pol pa pranje, likanje, pa je že večer Ti si pa pridna , sem bom probal po tebi zgledovat , dobiš kar zagon, če si priden, tko vsaj pri sebi opazim Čeprav zabluzit je lažje , tuki sem pa jst mojster , z lepim se hvalim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 http://www4.slikomat.com/07/0601/490609vd2.jpg Dobro jutro še enkrat... Naj se vam mal sline cedijo... Mmm , tale zgleda prav vabljiva, Alef, ne pa une kupljene ,no dons se moram pa jst pohvalit, mamo mal takih jagod doma, donsso šle Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Mmm , tale zgleda prav vabljiva, Alef, ne pa une kupljene ,no dons se moram pa jst pohvalit, mamo mal takih jagod doma, donsso šle To ni vrtna jagoda, gozdna je... Ampak pri meni na vrtu, ob meji s sosednjo parcelo jih je polno.Gozd se začne par korakov stran... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Dobro jutro Sova je čisto zatajila sem včeraj dobil podatke,da nekateri delajo ponoči Tisto ni nobena Sova, je bolj čuk... Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 Dobro jutroKo že ugotavljamo kaj vse so lahko vodnarji;tista posoda za ribe.Kako se že reče :wOOt: Akvarij... Dober dan, banda... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Dan... ...luftarji... Danes mal prej s šihta... Nič pametnega za delat... :eek: Tudi to se zgodi, ja... :onfire: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.