Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Dobro jutro cisterne x:o)x

Nisem prej tu rogovilil,da nebi koga zbudil :wOOt:

luftarji,tankerji,vodenkoti,cisterne x:Dx x:Dx x:Dx kva mo še pogruntal
Akvarij... x:Dx

Dober dan, banda... x:px

x:Dx x:Dx Čeprav bi si jaz, če me kdo enači s cisterno predstavljala kakšno drugo lastnost, ne nujno vodnarsko nrav... xg:Dx xcheersx

Samo, da vam ni bilo dolgčas in da se imate :D! x;)x x:Dx

In seveda Dobro jutro in lep dan! :flowerface: Mogoče malo manj dežja, samo...saj za vodnarje ne bi smel biti problem x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx Čeprav bi si jaz, če me kdo enači s cisterno predstavljala kakšno drugo lastnost, ne nujno vodnarsko nrav... xg:Dx xcheersx

Samo, da vam ni bilo dolgčas in da se imate :D! x;)x x:Dx

In seveda Dobro jutro in lep dan! :flowerface: Mogoče malo manj dežja, samo...saj za vodnarje ne bi smel biti problem x;)x

In to nam pravijo, ki smo zračno znamenje... :eek: x:o)x

Pa še ena riba se nekaj oglaša... :vragec: xrolleyesx x:o)x

Lep deževen dan želim vsem ki pomotoma ali namenoma zaidete sem noter... :palec: x:Xx xsrcx x8Dx

Pozdravček, ena nova, skoraj čistokrvna vodnarka se vam je pridružila v debati ;)

Nisem brala VSEH 106! strani, sam kolikor sem jih, vidim, da se mate luštno :)

:eek: :wOOt: :cry: x:o)x :palec:

Če bi jih prebrala, ti nikoli ne bi verjel da si vodnarka... x:Dx x:o)x

Dobrodošla... :hepko: :flower: :frog:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

luftarji,tankerji,vodenkoti,cisterne x:Dx x:Dx x:Dx kva mo še pogruntal

Bazen... x:Dx x?x x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Jutro! :D

Samo še tu na hitro tipk tipk, pa že letim svojemu delu naproti! :D x;)x Zamujam že itak...- :xx!: kok ne maram zgodnjega vstajanja!! :xx!:

In jeeeeej, kok je meni tale moja diplomca končno zlaufala! Super mi gre za začetek (mentorica ravnotako zadovoljna :) )!

Slišiš, Janif...da ne bom samo jaz sedaj jamrala, da ne počnem drugega, kot le še nos med material za diplomo tiščim! x;)x

Ok, laufam, uživajte dan! :hepko: :flowerface: :D

... Say what you mean

Guest mačona

Živjo Alef in Aeval xsrcx in vso ostalo spremstvo najvišjega luftarskega plemena.

Tukaj eni smeškoti za vas, posebej za Alefa. xsrcx x:Dx

http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif

Meni spet trga, tak sem zblojena, da se mi kr škoda zdi, da mam bremze na biciklu popravljene, ko se bom vozila te dni. Če je pa tak fajn se spustit dol v grabo, veter v laseh, razgled, u-u, lepooooo, adrenaliiin, svoboooodaaaaa. x:Dx

xsrcx x:Xx

Ta je pa tudi faca. x:Dx

http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/n015.gif

daaan "škafki" :flower:

Aeval za diplomo :detelca: xcrossfingx xwizardx

Alef...muce so že zrasle x!x ...slikce, prosim x:px

Slikce bodo... xsrcx

Žal sta samo še dva... :sori:

Živjo Alef in Aeval xsrcx in vso ostalo spremstvo najvišjega luftarskega plemena.

Tukaj eni smeškoti za vas, posebej za Alefa. xsrcx x:Dx

http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif

Meni spet trga, tak sem zblojena, da se mi kr škoda zdi, da mam bremze na biciklu popravljene, ko se bom vozila te dni. Če je pa tak fajn se spustit dol v grabo, veter v laseh, razgled, u-u, lepooooo, adrenaliiin, svoboooodaaaaa. x:Dx

xsrcx x:Xx

Ta je pa tudi faca. x:Dx

http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/n015.gif

x:Dx x:Dx

Hvala za smeškote... x:Xx

Glede bremz pa... x;)x x:Dx ...saj veš... x;)x

Pazi na drevesa... :palec: x:o)x

Alef, thanks za toplo dobrodošlico. w:Iw x:Dx Sama sem zanimiv koktejl različnih znamenj, največ pa imam ravno vodnarja (tud v soncu) in strelca (med drugim v ascedentu). Tako da sem prava mala odbita bombica!! :D :D

Guest mačona
x:Dx x:Dx

Hvala za smeškote... x:Xx

Glede bremz pa... x;)x x:Dx ...saj veš... x;)x

Pazi na drevesa... :palec: x:o)x

Aha, saj res!

Naj ona čuvajo mene ali jaz njih? x:Dx

Pa saj sem se hecala. Bog ne daj, da bi bla čist brez bremz, ker bi itak stopila dol z bicikla in šla peš v grabo. x:Ix Je pa bilo že tako, da so prijele še čisto malo, pa sem vseeno šla se spusit navzdol, zraven sem umirala od strahu - na hipe - a po drugi strani sem se tako fajn počutila, da ne bi zamenjala tega občutka.

Sicer pa je dež že namočil cesto, ne upam si bremzat po takem, pa brez cigaret sem. :C:

Alef, thanks za toplo dobrodošlico. w:Iw x:Dx Sama sem zanimiv koktejl različnih znamenj, največ pa imam ravno vodnarja (tud v soncu) in strelca (med drugim v ascedentu). Tako da sem prava mala odbita bombica!! :D :D

:eek: :wOOt: x:Dx :palec:

Ma nemoj... x:px

Jaz tudi... x^x

Tukaj si lahko izračunaš horoskop

Izračun horoskopa

Aha, saj res!

Naj ona čuvajo mene ali jaz njih? x:Dx

Pa saj sem se hecala. Bog ne daj, da bi bla čist brez bremz, ker bi itak stopila dol z bicikla in šla peš v grabo. x:Ix Je pa bilo že tako, da so prijele še čisto malo, pa sem vseeno šla se spusit navzdol, zraven sem umirala od strahu - na hipe - a po drugi strani sem se tako fajn počutila, da ne bi zamenjala tega občutka.

Sicer pa je dež že namočil cesto, ne upam si bremzat po takem, pa brez cigaret sem. :C:

Čuvaj samo glavo... xsrcx

Bremze... x:Dx ...saj je dovolj da primejo čist malo... :palec:

Naj bo na biciklu, avtu, v glavi, kjerkoli... x;)x x8Dx

Daaaannn! :D

Madonca sem totalna crkovina! :switz: Pa dneva še zdaleč ni konec?! Pestro tole študiranje…

daaan "škafki" :flower:

Aeval za diplomo :detelca: xcrossfingx xwizardx

Alef...muce so že zrasle x!x ...slikce, prosim x:px

Hvala, hvala xrosex :) (končno) se res trudim!

Pa tole...škafki...je pa simpatično! :palec: x;)x

in še vsem ostalim, starim oz. mladim, novim...

en lep pozdravček! :D

Hej Mačona, pazi z beciklom! Vsaj jaz sem z njim sredi Lj zmežna skoraj vsega! :D :D

Sicer pa po novem, ko me trga, norim - ne z, ampak - v avtu! xg:Dx xg:Dx Muzika, jaz se pa derem (prepevam xrolleyesx x:Dx ) zraven! In adrenalin je v tem, ko upam, da me nihče ne sliši! x:Dx x:Dx

Joj, ups, meni se danes tudi že malo kisa od dela...grem še malo okrog po forumu, po pa crknit! x;)x

... Say what you mean

Guest mačona
Čuvaj samo glavo... xsrcx

Bremze... x:Dx ...saj je dovolj da primejo čist malo... :palec:

Naj bo na biciklu, avtu, v glavi, kjerkoli... x;)x x8Dx

:palec: x:Xx

:D Hej Mačona, pazi z beciklom! Vsaj jaz sem z njim sredi Lj zmežna skoraj vsega! :D :D

Sicer pa po novem, ko me trga, norim - ne z, ampak - v avtu! xg:Dx xg:Dx Muzika, jaz se pa derem (prepevam xrolleyesx x:Dx ) zraven! In adrenalin je v tem, ko upam, da me nihče ne sliši! x:Dx x:Dx

Joj, ups, meni se danes tudi že malo kisa od dela...grem še malo okrog po forumu, po pa crknit! x;)x

Uh, si pa isti pacient kot jaz, tudi jaz se na vse pretege trudim kakšne pesmice zapeti čimbolj pravilno in lepo .. x:Dx Doma me je sram, v študentu tudi, na ulici tudi glih ne morem, v avtu me pa noben ne sliši. x^x

Z biciklom sem mela pa eno nesrečo na Resljevi in ne vem, če bi se še kdaj zapeljala po Ljubljani s kolesom. Zaradi varnosti, hmmm.

Pridna si. :palec:

Z biciklom sem mela pa eno nesrečo na Resljevi in ne vem, če bi se še kdaj zapeljala po Ljubljani s kolesom. Zaradi varnosti, hmmm.

:eek: x?x

Dobro jutro od enega luftarja ki ne more spat... :o|o: x:Dx

Danes imam dopust, pa dež pada ko iz škafa... :xx!: :vragec: xnckrivx :flower:

Guest mačona

Kaj je bilo? Nisem se peljalala ravno počasi in še to se kot kolesarka po tej ulici takrat sploh ne bi smela, pa se je iznenada pred mano pojavil avto in sem priletela nekam ... Nič ni bilo. Meni in kolesu. :OoO: Avto je bil malo opraskan. x:Dx Voznica avtomobila histerična, jaz sem se pa izmaknila kazni. x:Ix

Aja, saj res, dobro jutro! xDDx Danes imam zate tega smeškota.

http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/k010.gif

Kaj je bilo? Nisem se peljalala ravno počasi in še to se kot kolesarka po tej ulici takrat sploh ne bi smela, pa se je iznenada pred mano pojavil avto in sem priletela nekam ... Nič ni bilo. Meni in kolesu. :OoO: Avto je bil malo opraskan. x:Dx Voznica avtomobila histerična, jaz sem se pa izmaknila kazni. x:Ix

Aja, saj res, dobro jutro! xDDx Danes imam zate tega smeškota.

x:Dx xsrcx :palec:

Aja, saj res, dobro jutro!

hehehe macona??? ti si tud en freak... xokkx

dobro jutro tud teb in vsem ostalim...

...tastarim in tafrisnim :palec:

xsrcx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

hehehe macona??? ti si tud en freak... xokkx

dobro jutro tud teb in vsem ostalim...

...tastarim in tafrisnim :palec:

xsrcx

Dobro jutro od enega luftarja ki ne more spat... :o|o: x:Dx

Danes imam dopust, pa dež pada ko iz škafa... :xx!: :vragec: xnckrivx :flower:

Dobro jutro vsem!

Vidiš Alef, tako se spi! x:Dx x;)x

Sem se morala konkretno naspati, čene bi me pobralo. Se pa kar vidim, da bom spet zamenjala ritem - delo ponoči iin čez dan drnjoh drnjoh x:Dx

:palec: x:Xx

Uh, si pa isti pacient kot jaz, tudi jaz se na vse pretege trudim kakšne pesmice zapeti čimbolj pravilno in lepo .. x:Dx Doma me je sram, v študentu tudi, na ulici tudi glih ne morem, v avtu me pa noben ne sliši. x^x

Pridna si. :palec:

Jah, na biciklu si tudi jaz ne morem pomagati - če je pa takooo fajn hitro se furat! Pa skakat z robnikov... :D Ubogi moji becikli! Je pa res, da se v Lj avto kar od nekje lahko prikaže - not good! Glavno, da ti ni bilo nič!

Bom pa danes nimela spet pevske vaje! :P Grem domov, sama v avtu! :hepko:

Btw sem ugotovila, da je pametno pri takih akcijah imeti okno zaprto! :o|o: xg:Dx xg:Dx

Gremooo deeellaaat!

Stay in :flowerface: ! x;)x

... Say what you mean

Jutro! :D

Samo še tu na hitro tipk tipk, pa že letim svojemu delu naproti! :D x;)x Zamujam že itak...- :xx!: kok ne maram zgodnjega vstajanja!! :xx!:

In jeeeeej, kok je meni tale moja diplomca končno zlaufala! Super mi gre za začetek (mentorica ravnotako zadovoljna :) )!

Slišiš, Janif...da ne bom samo jaz sedaj jamrala, da ne počnem drugega, kot le še nos med material za diplomo tiščim! x;)x

Ok, laufam, uživajte dan! :hepko: :flowerface: :D

ojla, Aev x:)x, pridna :palec: x:Xx Še ena neljubiteljica zgodnjega vstajanja xnckrivx Pri nas so tele Švedi čist nori :inocent:, oz. Šved

kot šef, pa Italijan, dva dni nazaj sem prišel domov ob desetih zvečer xcivx, drug teden bo še bolj pestro, potem bo pa nekaj cajta mir x:px

Julija pa za 5 dni na Švedsko :hepko: :hepko:, sicer izobraževanje, mal bomo pa že šli po Stockholmu :vio:

Tko, da diplomca spet bolj stand-by, no do jeseni mora biti narejena x:px, tko da ti me kr preganji x;)x

x:Dx x^x

To ni vrtna jagoda, gozdna je... x:px

Ampak pri meni na vrtu, ob meji s sosednjo parcelo jih je polno.

Gozd se začne par korakov stran... x:px :onfire:

aha, si pa res blizu gozda, ni čudno potem, da si tako domač z medvedi xnckrivx x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

ojla, Aev x:)x, pridna :palec: x:Xx Še ena neljubiteljica zgodnjega vstajanja xnckrivx Pri nas so tele Švedi čist nori :inocent:, oz. Šved

kot šef, pa Italijan, dva dni nazaj sem prišel domov ob desetih zvečer xcivx, drug teden bo še bolj pestro, potem bo pa nekaj cajta mir x:px

Julija pa za 5 dni na Švedsko :hepko: :hepko:, sicer izobraževanje, mal bomo pa že šli po Stockholmu :vio:

Tko, da diplomca spet bolj stand-by, no do jeseni mora biti narejena x:px, tko da ti me kr preganji x;)x

He he, med delom grem lahko na net! x:Dx x:Dx

Kaj, do jeseni?? Tvoja diploma mislim. Alo, nos med bukle! Kje je zej en smeško, ke se resno drži?? Tale?? :madpro:

xsmx Saj bo! Samo ne pozabi, dnevi grejo hitro, teden je takoj naokoli, in kar naenkrat...Ojoj, upam, da te ne strašim! :inocent: Probam spodbujat! xokx

Kok ti zavidam tole Švedsko!! Stockholm je fenomenalen! Sploh julija!! Nikar ne izpusti te možnosti!

Pa glej, da boš šel vse muzeje pogledat x;)x Ne izpusti Historiska Museet!!! Ker ti ne bo žal! x;)x Zanimiv je tudi Nordiska Museet, kjer imaš švedsko entnologijo. Pa one kraljevske palače, ali kaj že - Kungliga Slottet na Gamla Stan-u, ne izpusti. Tam spredaj lahko vidiš tudi menjavo straže. In pazi, ker je pivo v Stockholmu drago!! x:Dx Pa jeeej - pejdi v Skansen - to je kao park, kjer imajo zbrane/postavljene skandinavske hišice iz različnih zgo obdobij in si jih lahko pogledaš zunaj in znotraj. Lahko pokukaš npr. kako so živeli v 18. stol. na deželi, kakšne so bile luksuzne hiše tistega časa, vidiš lesen mlin na veter, v pekarni iz začetka prejšnjega stoletja kupiš sveže tipično švedsko pecivo... bla bla...in povsod v teh hišah je folk, oblečen v cunje takratnega časa, ki se obnaša kot da tam živi.

In še in še! x;)x Mogoče te bom še prosila, da mi kaj prineseš iz kakšnega muzeja! x;)x Ne se bat, ti kar mirno na pot! :D x;)x

Še nekaj - muzeji, galerije...imajo mislim da ob sredah?? - prečekiraj magari na netu - prost vstop! Drugače imaš pa na voljo Stockholm card, ki ti krije večino vstopnin in vožnjo z mestnimi prevoznimi sredstvi - če boš rabil.

Pozdravčič! :D

... Say what you mean

Dobro jutro vsem!

Vidiš Alef, tako se spi! x:Dx x;)x

Dobro jutro tudi tebi... :eek: x:Dx x8Dx

Saj meni taka zgodnja ura vstajanja tudi ne paše preveč... xrolleyesx :vragec: x:Dx

Ampak pri meni je tako - ko moram v službo zjutraj takrat bi spal... x:px x:px

Ko mi pa ni treba pa NE MOREM SPAT!!! :vragec: :wOOt: x:o)x

Aja, še to... x:Dx x:px

S tem postom smo se izenačili z bikci po številu objav... x^x :onfire: :onfire: :att: xracx

Dobro jutro tudi tebi... :eek: x:Dx x8Dx

Saj meni taka zgodnja ura vstajanja tudi ne paše preveč... xrolleyesx :vragec: x:Dx

Ampak pri meni je tako - ko moram v službo zjutraj takrat bi spal... x:px x:px

Ko mi pa ni treba pa NE MOREM SPAT!!! :vragec: :wOOt: x:o)x

Aja, še to... x:Dx x:px

S tem postom smo se izenačili z bikci po številu objav... x^x :onfire: :onfire: :att: xracx

Če smo že tako dobre čveke, potem si pa kar ne morem pomagati, da ne bi še kaj čveknila! xracx :D

Hih, mi je bilo poznano tole - npr. sobota, lahko spiš, potem pa že ne vem kdaj pokonci! Samo se mi to že dolgo ne dogaja več, želja po drnjohanju je prevladala! x:px x:Dx x:Dx

... Say what you mean

Dobro jutro banda luftarska... x:px x:Dx xsrcx x8Dx

Lep dan se dela, modro nebo se vidi... :palec:

Treba bo nekaj delat danes... :xx!: :vragec:

Nekaj kar odlagam že cel teden, zato ker je bil dež vsak dan... xrolleyesx x:Dx

No ja... x:Dx ...je pa tudi že cajt da tisto spacam... x8Dx :o|o: x:Dx

Dobro jutro vodnarji

:eek: Alef,spet tisti grd stavek vlačiš okoli :fiju:

ko pa gdo reče,da si slovenec,se pa ven vlečeš x:o)x

Delovni piknik!Da bo že enkrat mir :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Posebej zate še enkrat tale misel... :palec: :palec:

Brezdelje ohranja telo in krepi duha.

Ovidij

Glede tistega grdega stavka... :vragec: :xx!: x:o)x

Samo včasih je pa treba kaj naredit... :inocent: :C: xrolleyesx

Tudi če ni kakšne volje... :xx!: xrolleyesx :vragec: x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...