Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Dan! :flower:

Jej, jej, spet sem bila zadnja pokonci! xnckrivx x:Dx Za par urica vas nesem xg:Dx Sem pa vsaj prespala tisto jutranjo soparo, oz. takrat še pila kavo, sedaj je pa res že lep dan! :D xrosex

Vrata na široko odpret, svež luft spustit not in začet počasi kaj za diplomco čarati...

Pa malo me mika, da bi popoldan šla kam na potep, če bo še tako lepo zunaj.

Lepo soboto si načarajte! Pa še kdo naj vam pomaga pri tem x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Deli na socialnih omrežjih

Dan! :flower:

Jej, jej, spet sem bila zadnja pokonci! xnckrivx x:Dx Za par urica vas nesem xg:Dx Sem pa vsaj prespala tisto jutranjo soparo, oz. takrat še pila kavo, sedaj je pa res že lep dan! :D xrosex

Vrata na široko odpret, svež luft spustit not in začet počasi kaj za diplomco čarati...

Pa malo me mika, da bi popoldan šla kam na potep, če bo še tako lepo zunaj.

Lepo soboto si načarajte! Pa še kdo naj vam pomaga pri tem x;)x

x:o)x

Pa... x:Dx x;)x ...dobro jutro... :flower:

Alef bil pa danes že priden... x^x x^x

Naredil nekaj kar med tednom nisem mogel zaradi dežja... :xx!: :vragec:

No ja... x:o)x ...bilo je za slabo uro dela... xnckrivx x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dober dan, dobro jutro, kakor komu paše... x:px x:Xx xsrcx x;)x

Nič se mi ne da... x:)x x8Dx

Ko je pa tak lep dan ratal... :onfire: :onfire:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Guest mačona

Eh, kdo pa bo danes delal. :P

Kmalu ne bom več mogla uporabljati kazalcev, so že čist adijo. x:Dx

Za lepši dan: http://www.clicksmilies.com/s1106/travesmilies/tierischesmilies/smilie_elefant.gif

Pozdravček ;)

Hm, nisem ravno najboljše volje, pa sem se veeno odločila da napišem par vrstic. Predvsem zato, da povem, da se nedeljski prelep dan lahko hitro preobrne v (lahko tudi) katastrofo, da šport hitro preide v adrenalinski šport in tako dalje do nevarnega početja. In da reka, ki ima ??13, 14 stopinj ni ravno prijetna, še posebej, če si v vodi kar nekaj časa in to več pod gladino kot nad! :(

Aja, kaj je botrovalo k vsemu temu plazu besed, ki sem jih nanizala tukaj...

...s fotrom sva se odločila, da greva s veslat kanujem. Reka se vsakih par mesecev spreminja in odkar je foter zadnjič veslal po tej turi, dolgi ziher vsaj 12 km, so tudi že leta in zato seveda nisva imela pojma, ali se povsod da veslati, ali so brzice...pa sva šla vseeno. Končalo se je malo žalostno. Midva sicer cela, dobro stuširana v mrzli vodi, kanu pa samo že za treske. Je pa grozljiv filing - glede na vse zgodbice o nesrečnih kajunistih, ki jih je potegnilo pod vodo - ko vidiš, kako ti fotra potegne voda pod skalo. Razen par bušk, mu na srečo ni nič. Jaz pa tudi še nekaj časa ne bom za v mini krilo.

In kaj mi gre po buči - da mi je tako grooozno žal za kanu, ki smo ga imeli pri hiši od kar sem se rodila, po ga vozili s sabo na morje, na vsaakem pikniku ob reki smo se vozili okrog, pred kratkim smo ga spet spravili na vodo...sedaj ga pa ni več :cry:

No, upam, da nisem preveč zamorila s tem čustvenim izbruhom x;)x

Uživajte sonček! :flower:

... Say what you mean

Guest mačona

Živjo Aeval!

Pretresljiva zgodba.

Rešila sta se pa le in sta cela oba z očetom. xsrcx

To te čist razumem, da ti je žal za kanu, ki te je spremljal od otroštva. Te opomni, kako je vse minljivo ...

Drži se, lepo se zacelita/pozdravita oba. xgoldfishx

Nisi zamorila. x:)x

In kaj mi gre po buči - da mi je tako grooozno žal za kanu, ki smo ga imeli pri hiši od kar sem se rodila, po ga vozili s sabo na morje, na vsaakem pikniku ob reki smo se vozili okrog, pred kratkim smo ga spet spravili na vodo...sedaj ga pa ni več :cry:

No, upam, da nisem preveč zamorila s tem čustvenim izbruhom x;)x

Uživajte sonček! :flower:

Važno da sta vidva živa in cela... :palec: xsrcx

Dober dan x:o)x

Vidim da še nisi izgubljen primer :huk:

kar tako naprej :hepko: :hepko: :hepko:

x:Dx x:o)x

Nič bat, stanje se celo izboljšuje z leti... x^x x:px x8Dx

Halo, spet jaz x;)x

Volja na žalost še vedno bolj kot ne kisla :xx!: Kakšen trapast dan! :xx!: :xx!: Sedaj mi je uspelo še v lastni bajti izgubiti mobi?!! Mislem... ?! :vragec: Saj ga večkrat kje odložim, pozabim...ampak sedaj smo ga že 1h iskali...in ga ni nikjer! In saj ne, da moram jutri eni dve prfoksi poklicati, cifra pa shranjena samo v mojem mobiju! >_> :vragec: :vragec:

Resnično upam, da ste drugi to nedeljo bolj uživali!

Po tem neljubem dogodku s kanujem se pa tudi še kar lep čas nisem prav pomirila. Menda sem bila tam sredi vode povsem bleda, oči pa kot sova! :D In reka tudi če izgleda še kar mirna, ni šans da boš splaval nekam (sploh ko držiš še veslo, pa na pol potopljen kanu), kamor bi rad, to samo nese.

Pa no, saj po eni strani ni bilo nič takega, iz kanuja sem tudi že kdaj prej po nesreči čofnila in potem vlačila čoln poln vode na suho. Samo ko malo pomisliš, kako sploh ni treba dosti, da nastena velika neumnost. ...En kamen na poti preveč in bum z bučo tja... Sploh mi kajak niti malo ne deluje več varna zadevščina. Kaj ti pomaga, če se lahko z lahkoto obrneš nazaj na površje, če si med tem z bučo obral že pol kamnitega rečnega dna?!

Eh, bomo pozabili, nabavili nov kanu, foter tudi ne bo več ves obtolčen šepal okoli in moje noge ne bodo več imele modrega odtenka x;)x

Lep preostanek dneva, jaz pa še malo na lov! Za mobitelom! :D x;)x

... Say what you mean

Eh, bomo pozabili, nabavili nov kanu, foter tudi ne bo več ves obtolčen šepal okoli in moje noge ne bodo več imele modrega odtenka x;)x

Lep preostanek dneva, jaz pa še malo na lov! Za mobitelom! :D x;)x

x:Dx :palec:

Take stvari ti šele pokažejo kolko je vredno življenje... xsrcx

Da ga znaš cenit... :palec:

Tveganja, neumnosti... x!x

Povsem brez njih bi bilo pa dolgočasno... x;)x x:Dx

Srečno... xwizardx :detelca:

Mobitel se bo pa tudi prikazal... x:Dx x8Dx

Dobro jutro... x:Xx xsrcx :onfire:

Lep dan želim vsem ki bodo pokukali sem noter... x:px

Pa tudi tistim ki ne bodo... x:o)x

Ta teden delam ponoči... :xx!: :vragec:

No ja... x:o)x ...bom že preživel... xrolleyesx x^x

Dobro jutro :U:

Seveda sem se moral oglasiti tu,da se malo osvežim :P

Alef;potem praviš da so to čuki? :hepko: :hepko: :hepko:

Aeval;bi pomagalo če te kdo pokliče?Pri nas tako rešujemo problem :lol:

Sove, čuki, slepe kure, fazani... :xx!: xrolleyesx :eek:

Perjad neka... :vragec:

Drugega ni od njih kot da serjejo po dvorišču... :xx!:

Če pa že znesejo kakšno jajce, je pa gnilo... :xx!: :sick: :sick:

x:Dx :palec:

Take stvari ti šele pokažejo kolko je vredno življenje... xsrcx

Da ga znaš cenit... :palec:

Tveganja, neumnosti... x!x

Povsem brez njih bi bilo pa dolgočasno... x;)x x:Dx

Srečno... xwizardx :detelca:

Mobitel se bo pa tudi prikazal... x:Dx x8Dx

Dobro jutro :U:

Seveda sem se moral oglasiti tu,da se malo osvežim :P

Alef;potem praviš da so to čuki? :hepko: :hepko: :hepko:

Aeval;bi pomagalo če te kdo pokliče?Pri nas tako rešujemo problem :lol:

Lep pozdrav vama in še vsem ostalim, ki bodo kaj prišli mimo! :D x;)x

Mobitel...

sem se klicala, a kaj ko imam vedno mobi na tiho, izklopljen ali pa s prazno baterijo. No, zgodilo se je zadnje. Zvoniiii zvoniii (oziroma verjetno le vibrira nekje x:Dx ) in crkne! Seveda, ker lastnica že predolgo ni dala polnit baterije! :o|o:

Se je pa našel. Ne doma, ampak je padel iz avta, ko smo šli še enkrat pogledati mesto brodoloma in ker sem bila takrat takooo raztresena, sem pozabila paziti na mobi.

Žal pa je doživel vsaj nevihto, če že ne poplave in je ubogi revež - šel v večna lovišča!

So mi pa na mobitelu prijazno povedali, da že za 20 eurov menda dobim super nov mobi. :o|o: Pa kaj jaz rabim nov mobi, pa da mi zvoni v nevem koliko polifoničnih melodijah, da zraven še utripa v 7-ih barvah in da če ga pravilno zložiš, dobiš malodane ven brivski aparat?!

Eh...se bom že pomirila! x;)x Trenutno je volja pestra, ker mi ne gre v račun, kako lahko za to, da z 1 človekom govoriš pol minute in potem še z drugim ravno tako pol minute čakaš&zapraviš praktično cel dan?!

In še to - danes sem vstala ob pol 7h! x^x

Basta od mene!

Alef, srečno v službi!

... Say what you mean

Morgen... :eek: x:o)x

Počasi se navajam spati podnevi... xrolleyesx

Nočni šiht... :xx!: :vragec:

Vreme je pa ravno pravo za spat... :palec: x:Dx

Lije kot iz škafa... :xx!:

:palec: :hepko:

Pravkar zvedel da mi nocoj ni treba na šiht... :onfire: :onfire:

Ni dela, nekdo nekaj zamočil... :eek: x:px x:o)x

Če zvem kdo, mu častim pir... :palec:

Morgen... x:o)x x:px x8Dx

Pri zavesti... x8Dx x:Dx ...pogojno... :eek:

Spal ko ubit, pa še bi... x:px

Dan! :D xrosex

Madonca, se mi je kar vrtelo, ko so me ŽE pred uro in pol vrgli iz postelje! :wOOt: x:Dx

Sedaj pa že pridno delavno. Samo kaj, ko gre takooo po xpolzx počasi :(

Našim dogodivščinam še ni konca - razbitino od kanuja smo hoteli privleči na suho, po sej verjetnosti bi se dalo z nekaj (več) truda zakrpati pa...so reveža od kanuja ukradli! Mislem...kere grde besede vse poznam v tem trenutku!! :!!:

Mobi na servisu, jaz pa uživam ljubi mir! :P

Bodite dobre volje in :D še naprej! x;)x

... Say what you mean

Dobro jutro škafki :hepko:

Kako malo rabi človek,da je dobre volje-včasih :wOOt:

Alef,ti zavidam gozd za hišo :palec:

Ko je sonce po dežju pa sploh :2src:

A medvede tudi... x;)x x:Dx x:Dx x:px

:o|o: x:Dx

Kar se pa škafov, bazenov, akvarijev in ostalih posod za shranjevanje vode tiče, te pa moram opozorit da smo vodnarji ZRAČNO znamenje in nimamo nič skupnega za vodo... xnckrivx x:Dx

Tako da bi bilo primerneje uporabljati imena in nazive ki se nanašajo na ta element... x8Dx

Nekaj primerov - luft, megla, oblak, plin, dim, prepih... x:Dx x:px

Medvedi so pa res nevarni.Se mi je enkrat en Medved zaletel vame.Njegova "katerca"je bila totalka,meni je samo

feltno zvil :wOOt:

No ja!Pa naj bo megla :fiju:

Se probam malo hecat.Vedno mi ne uspe x:o)x

V resnici imam najraje,da nekoga imenuješ tako,kot sam želi xnckrivx

:palec:

OK, može i magla... x:o)x

Dobro jutro še tukaj... x:Xx xsrcx :palec:

Po drugih temah vsi nekam zaspani, bolani, pa življenje za rep lovijo... :eek: xrolleyesx x:o)x

Tu so vsaj vsi lepo skulirani... :palec: x:Xx

Ker je običajno samo Alef tukaj... x:px x^x :frog:

Ja, če verjameš. x:px

x:Dx xnckrivx :frog:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...