alef 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Dobro jutro AlefSem pa danes naredil čudež Računalniško sem polpismen pa mi ga je uspelo popraviti Priznam,da sem si pomagal s krampomampak brez pravega orodja pač ne gre Samo da je ratalo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Ratalo ratalo Sedaj sem že psa spustil na pašo Ponoči sem odpru temo,če te bo prijelo,da bi svinjal okoli Videl... Bomo svinjali, brez skrbi... x:px Drugače pa obstajajo OS pa polpismeni lahko enega malo bolj pismenega kaj vpraša, če kaj zašteka... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Jutro luftarji če ti reče da se bo izkolpil, počakaš, da se izklopi in ga na novo vžgeš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Kaj pa če ti računalnik reče;izklopil se bom 3..2..1 zdaj :wOOt: Jutro luftarji če ti reče da se bo izkolpil, počakaš, da se izklopi in ga na novo vžgeš Točno tako... In zakaj oz. kdaj, v kakšni situaciji je javil da se bo izklopil? http://www4.slikomat.com/07/0617/4406099zwe.jpg Luftar še enkrat... Tole srečal med jutranjim sprehodom... Ni jih več... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Alef :2src: :2src: :2src: hudo.Jaz ravno zdele premišljujem, kako bi jedla jagodeeeeeeeeeeee :vio: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Po bitki so generali vsi Kje sta bila ,ko sem bil boj z goljatom Je hotel,da mu ga nekam zaženem.Je moral 3x ponoviti,da sem "ukapiral" Saj sem ti pojasnil zakaj so upurabni OS... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 jaz sem ti rekla da napiši meil...moja vodnarka je informatik...zrihtamo use, če dobr plačaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Alef :2src: :2src: :2src: hudo.Jaz ravno zdele premišljujem, kako bi jedla jagodeeeeeeeeeeee :vio: Verjamem... Samo takih ni na nobenem vrtu... x:px Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 ha ha ha moram slikat moje jagode in dat fotko tuki gor namesto rož na balkonu so viseče jagode :wOOt: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Drdan! Opa...dober večer ! Eha, se mi je začelo še pod večer! Kaj češ, pester dan! Najprej človek misli, da je le nekaj stuhtal (faks) in je ves happy, da se stvar končno premika, potem pa najde v svoji "briljantni" teoriji luknjico, potem malo večjo...in aaaaaAAaaA in potem zveni približno: Grrrrr jeb**** Grrr rrr Pre***** :bomb: itd Ima poln kufer vsega, se vseda na bajk, skoraj zgazi ubogo veverico! Pismu, bitje kosmato, se odloči prečkat cesto tik pred kolesom mojega bajka! Ji ni bilo nič! Meni pa tudi ne, hvala za skrb! Jutri me pa verjetnjo čaka vožnja čez celo Slo...Jaz pa radio na kasete v avtu Torej samo muzika iz obdobja, ko se mi je še bolj trgalo! A je po čudno, da po vožnji same kozle streljam v "Pesem počutja" :D Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Še nekaj... Merlin 6 Glede compjutra, en profi nasvet: NE pomaga, če tako tolčeš po tipkovnici, da tipke letijo naokoli!NIKAKOR ne pomaga, če brcneš v kiblo!Tudi NE pomaga, če se pačiš v ekran in zraven uporabljaš multijezični besednjak!In tudi NE, če vgrizneš miško za rit! Iz izkušenj Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Dober večer Aeval Sem prišel pokrit Alefa,ko je rekel,da gre spat. Tebe še ni treba pokrit,če kaj vem Zanimivo,kaj vse bi lahko naredil Meni je pa samo kramp prišel na misel Naka, pod večer se šele prav zbudim! Bom pa morala kmalu it poiskati eno pametno avtokarto za jutri, ker se ne bi rada (spet) kje izgubila! Mi...rojeni s smislom za orientacijo! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Dober večer Aeval Sem prišel pokrit Alefa,ko je rekel,da gre spat. Tebe še ni treba pokrit,če kaj vem Zanimivo,kaj vse bi lahko naredil Meni je pa samo kramp prišel na misel Alef šel sinoči zgodaj spat ker je zmanjkalo cigaret... Pa se mi ni dalo ponje... Problem je že rešen... Dobro jutro... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Morgen... Včeraj popoldne na šihtu imel zastonj savno... :switz: Se še danes kadi z mene... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Kaj ti ne bodo nič plačali Ja, to bo... Še dobro da nam od plače ne trgajo ker imamo zastonj fitnes in savno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Še tu na hitro pozdravim! Letim po opravkih...na pošto, poslati papirje za študij v Ita. da ne zamutim česa! Malo se mi še zdi čudno, kako me še nič ni strah, kaj bom jaz počela nekje na J Ita s svojo polomljeno italijanščino! Lep dan! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Dober dan luftarji i ostali... Ura dest pa že vroče... :switz: Danes obral češnjo... Tričetrt sem jih takoj pojedel, en četrt sem jih vrgel stran ker so bile črvive... Aja, bile so samo štiri... Češnje, ne kile... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Dr danNič povabil.Treniraš za drugo državljanstvo? :onfire: Vabim te da mi prideš pomagat obirat češnje naslednjo sezono. Pridelek si deliva pol na pol... Mogoče jih bo drugo leto že osem komadov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Morgen... Včeraj bilo 33 stopin ko sem šel na šiht... Koliko je bilo notri raje niti ne pomislim... Danes bo do 34 stopinj... :switz: Ampak kako paaše v takem zvečer en mrzel pir... x:px Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Dobro jutro Če nisi žejen,ne veš kakšen užitek je piti xcheersx SOVA dela 100 na uroKurjača pa v košaro,pa v reko namakat.Ko točno vem,da mu bo pozimi zmanjkalo kuriva In to se prav vsako leto ponavlja... Prav nič jih ne izuči... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Lep pozdravček vsem xrosex Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Lep pozdravček vsem xrosex ooo, še ena vodnarka nas je prišla spet mal pogledat ,če me spomin ne vara Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 ufff, me že doooolg ni blo ja..... Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 še tvoje slikce nismo uspeli pohvalit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 kere slikce? Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.