aakhut 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 jok ... pol je bilo našega ... po mami pa tudi tako je Slovence zlo obrajtu jst bi she hrvate obrajtu.....che bi mi za rojdan rojsa kupl.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 jok ... pol je bilo našega ... po mami pa tudi tako je Slovence zlo obrajtu Menda samo en četrt... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 (malo) morgen.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Dan... J***ti stare kosti... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Dan... J***ti stare kosti... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a035.gif jst tole raj z mladimi pochnem.... x:px ampak.....vodnarji smo itaQ znani kot perverznjaki.... tko de stari....ti kr....kolkr ti dusha da..... x:Dx zlomk......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 jst tole raj z mladimi pochnem.... x:px ampak.....vodnarji smo itaQ znani kot perverznjaki.... tko de stari....ti kr....kolkr ti dusha da..... x:Dx zlomk......tralala Načeloma imaš prav... x:px Ampak žal gre pri tej zadevi za MOJE kosti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Načeloma imaš prav... x:px Ampak žal gre pri tej zadevi za MOJE kosti... :wOOt: masturbacija na lastne kosti....ajajajstari huj si kokr sm misluautoerotika torej x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 prihaja pomoč ooo.....lej lej.....u trzhich sonchn vzhod..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 :wOOt: masturbacija na lastne kosti....ajajajstari huj si kokr sm misluautoerotika torej x:Dx zlomk....tralala http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Aha... Jaz se ne znam tako učeno izražat ker sem s kmetov doma, pa pravim temu kar revma pa išijas... http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/d030.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Aha... Jaz se ne znam tako učeno izražat ker sem s kmetov doma, pa pravim temu kar revma pa išijas... http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/d030.gif Ko je tvoj lok zlomljen in si porabil zadnjo puščico,ustreli - ustreli z vsem KURCEM! zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 v trbovljah sploh sem bila pa danes že zeeelooo pridna ... potepala in zapravljala :wOOt: ....mat kurba xrolleyesx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 sam....de si nisva u zhlaht? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 pri nas je škrat ...perkmandelc ... ne men je ljubshi PORKYmandelcchez krmenatlc ga ni zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Ko je tvoj lok zlomljen in si porabil zadnjo puščico,ustreli - ustreli z vsem KURCEM! zlomk.....tralala Ta vsaj ni občutljiv na revmo... prihaja pomoč http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a006.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/f055.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 alef lubček in ostali...za 36 ojrotou.... u dveh urah sam me neki žre, k čist nč nism pogfruntu... saj nouga nč Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Čeeerrr! It iz aj, Aev.! No, kako se imamo?? Če sem sedaj na hitro prav preletela vodnarski kvartir: Merlin 6 ma novo ikonco, Alef ploščice polaga, Janif je verjetno na morju, Janko ... ?? kaj zganja Janko??? Moja malenkost pa je med tem časom uživala na štajerskem! Specjalno, samo prekratko! Pa glih dans ka majo tam žur, pa cel kup folka je na kupu, pa frendi mi špilajo ... sem se mogla jst spokat via domov :xx!: in še v Lj sem občepela, ker mi ni za ponoči furat :xx!: :xx!: Eh, grem šnjofnt v hladilnik, če mam kšno pivce na hladnem, po pa kšn trapast film pogledat (da slučajno možgančkov ne bom preteglna x:Dx ) in potem zadrnjohat Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Čeeerrr! It iz aj, Aev.! No, kako se imamo?? Če sem sedaj na hitro prav preletela vodnarski kvartir: Merlin 6 ma novo ikonco, Alef ploščice polaga, Janif je verjetno na morju, Janko ... ?? kaj zganja Janko??? Moja malenkost pa je med tem časom uživala na štajerskem! Specjalno, samo prekratko! Pa glih dans ka majo tam žur, pa cel kup folka je na kupu, pa frendi mi špilajo ... sem se mogla jst spokat via domov :xx!: in še v Lj sem občepela, ker mi ni za ponoči furat :xx!: :xx!: Eh, grem šnjofnt v hladilnik, če mam kšno pivce na hladnem, po pa kšn trapast film pogledat (da slučajno možgančkov ne bom preteglna x:Dx ) in potem zadrnjohat zdej pa pička mala še ti rajcaš, kwa use janko zamuja usi ostali so brez dvoma usepousod pa pr usem nakladanju, še nis povedala kuko si? pol po piru itak vemo pa na vem čet nam kšn os z ene par uprašanji oz prošnjo po nasvetih napisu, kuko se da tko dolgočasno prežvet, pa še žvet u filingu, da je use u redu? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Žvižgaš si, pa je! Aja, a sm pozabila še to čveknt, de se mi zadne cajte samo neki reži pa afne gunca Mrbit pa ne more škodit x:Dx Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Mrbit pa ne more škodit x:Dxpa tut če... pa kaj Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Ane Karkol je blo, še skoz smo se pobral, se magari po vseh 4-ih prvlekli nazaj, če drgač ni šlo, so so nas pa prnesli Ne bo sile! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Ane Karkol je blo, še skoz smo se pobral, se magari po vseh 4-ih prvlekli nazaj, če drgač ni šlo, so so nas pa prnesli Ne bo sile!kuo mi greste na kurac eni, k govoriste iz izkušenj drugih Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 in kod si biu pred cajtom, de bi to moji mamci dopovedu Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 in kod si biu pred cajtom, de bi to moji mamci dopovedu kuko mislš kod?ja pred cajtom dopovem ji pa še zmeri loh kej npr. česen u potico ni lih neki no Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.