Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Morgen... http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/g015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g045.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

jutro perešček x:)x ... si se pa hitro naspal ... tale je samo zate x;)x

x:Dx x:px http://www.cosgan.de/images/midi/tiere/g050.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/020.gif

:vragec:

i tebi sine.... x:o)x

zlomk....tralala

Zdravo, tata... :vragec: x:o)x x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Morgen... x:Dx

Oddelal nočno, kofe popil, pokadil kar sem nameraval, zdaj pa počasi http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/k030.gif

Juhu, še sem tu! :D

Čista crkovina - buča me boli! Pa nasplošno opažam, da je danes nekam ... čuden dan! Vsakega, ki sem danes poklicala, je bil v vinjenem stanju! :D No ... da ne bi o tem, kako je tudi meni ono vince pri družinskem kosilu stopilo v glavo! x:Dx x:Dx Še dobro, da sta mati&foter šla potem ven, da sem bila lastnim monologom edina priča! x:Dx

Še vedno pa sem pod vtisom vikenda ... bila na koncertu, pevec se je po vseh 4-ih privlekel na oder x:Dx x:Dx še dobro, da je imel mikrofon na stojalu, da se je vsaj za tist štil lahko držal pokonci. Publika pa ... pestro! x:Dx

P.S.: A se mi samo zdi, ali se danes res nekam dosti režim? :inocent: x:Dx x:Dx

... Say what you mean

And mean what you say ...

Morgen... x:o)x

Zgubljene dušice se vračajo... :palec: :onfire:

Lepo... x:Xx

Alef včeraj prespal pol dneva... :eek: x:o)x

Bom danes bolj pri zavesti ker včeraj ni bilo treba na šiht... :hepko:

Jutro! :flowerface:

Recimo, da sem se naspala x:o)x

Še pod tuš, kafce skuhat, potem pa tovorit svoje zaklade, ki sem jih v 4-ih letih nagrmadila v Lj, v avto&peljat domov. Že češnjico navrh vsega pa še letanje za prfoksi na faksu :o|o:

Vrooooče je!

... Say what you mean

Vse peljala?! http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e025.gif x;)x

Naka. Ne vozim kombija! x:Dx

No ... je res, da se mi ne ravno mudi, pa peljem vsakič nekaj - prejšnjič skoraj vse knjige in CDje, danes regal, ki itak full zasede, nekaj fasciklov zapiskov, pa nekaj cunj ... jeseni bom pa ugotovila, da so mi sobo podaljšali in vse vlačila nazaj! x:Dx No ja...bomo videli ...

Tuuuuuš, mrzel tuuuuuš! Pa hudirja, kje je kdo, da bi mi kavico skuhal?! :o|o:

x:Dx

... Say what you mean

Vse peljala?! http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e025.gif x;)x

Naka. Ne vozim kombija! x:Dx

No ... je res, da se mi ne ravno mudi, pa peljem vsakič nekaj - prejšnjič skoraj vse knjige in CDje, danes regal, ki itak full zasede, nekaj fasciklov zapiskov, pa nekaj cunj ... jeseni bom pa ugotovila, da so mi sobo podaljšali in vse vlačila nazaj! x:Dx No ja...bomo videli ...

Tuuuuuš, mrzel tuuuuuš! Pa hudirja, kje je kdo, da bi mi kavico skuhal?! :o|o:

x:Dx

:eek: :wOOt:

Pa ti ne rabiš kombija ampak tovornjak... x:Dx

Minimalno 7-tonca... :wOOt: x:Dx x:Dx

:eek: :wOOt:

Pa ti ne rabiš kombija ampak tovornjak... x:Dx

Minimalno 7-tonca... :wOOt: x:Dx x:Dx

Mnja, se nabere "šare" ja >_>

Doma bo treba še enkrat v omari ta pravo selekcijo naredit , še nekaj cot proč pometat, da bom lahko te stvari sploh kam dala.

:xx!: kot da nimam drugega dela :xx!:

... Say what you mean

He he, vsaj en, ki spi dalj kot jaz! :D

Letim zej ...prfokse lovit!

Mejte se, pridem še kaj kasneje mimo

zadnje cajte sm chist hudo prevech zgoden.... xrolleyesx

chak....k spet zachnem delat.... :vio: ....nkol pred chetrto.....popoldan.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Dober večer... :switz:

Bil na Gorenjskem... xrolleyesx

Pri Naklem pripeljal v tako ploho da se je od vsega izven avta videlo samo brisalce... :wOOt:

Pa od tam pa do Brezij smo šli lepo s sprehajalno hitrostjo... :vragec:

Pa to je preseljevanje narodov... :wOOt: :cry:

Pa to je preseljevanje narodov... :wOOt: :cry:

dokler se pomikajo proti severu in zahodu......in ne ostajajo tukaj....je vse v redu..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

dokler se pomikajo proti severu in zahodu......in ne ostajajo tukaj....je vse v redu..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Da bi te Bog uslišal... :palec:

Ampak to so žal večinoma naši, in v nedeljo popoldne gre vsa ta čreda nazaj... :wOOt:

Že pol ure pokonci... :vragec:

Ko ni treba na šiht ne morem spat... http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/g015.gif x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...