aakhut 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 vidim....v gnezdu nich novega zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Morgen... http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/g015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 i tebi sine.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 ooo ... lejga zlomka ... še zate eden http://www.nur-gifs.de/images/gif/pilze/7.gif x:Xx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 jutro perešček ... si se pa hitro naspal ... tale je samo zate http://www.cosgan.de/images/midi/tiere/g050.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/020.gif i tebi sine.... zlomk....tralala Zdravo, tata... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Morgen... Oddelal nočno, kofe popil, pokadil kar sem nameraval, zdaj pa počasi http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/k030.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 dzhizs...kaka osladnost...bruh.... :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 matkurba.....tole je pa chist zasauska verzija.....kondom na obeh straneh zavozlatzih je zih zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Juhu, še sem tu! Čista crkovina - buča me boli! Pa nasplošno opažam, da je danes nekam ... čuden dan! Vsakega, ki sem danes poklicala, je bil v vinjenem stanju! No ... da ne bi o tem, kako je tudi meni ono vince pri družinskem kosilu stopilo v glavo! x:Dx Še dobro, da sta mati&foter šla potem ven, da sem bila lastnim monologom edina priča! Še vedno pa sem pod vtisom vikenda ... bila na koncertu, pevec se je po vseh 4-ih privlekel na oder x:Dx še dobro, da je imel mikrofon na stojalu, da se je vsaj za tist štil lahko držal pokonci. Publika pa ... pestro! P.S.: A se mi samo zdi, ali se danes res nekam dosti režim? x:Dx Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Ajaaaaa! Pa tako povej, ne pa da jaz že skoraj obljubim, da bom od sedaj naprej pri kosilu samo še golo vodo! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Morgen... Zgubljene dušice se vračajo... Lepo... Alef včeraj prespal pol dneva... Bom danes bolj pri zavesti ker včeraj ni bilo treba na šiht... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Jutro! Recimo, da sem se naspala Še pod tuš, kafce skuhat, potem pa tovorit svoje zaklade, ki sem jih v 4-ih letih nagrmadila v Lj, v avto&peljat domov. Že češnjico navrh vsega pa še letanje za prfoksi na faksu Vrooooče je! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Vse peljala?! http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e025.gif Naka. Ne vozim kombija! No ... je res, da se mi ne ravno mudi, pa peljem vsakič nekaj - prejšnjič skoraj vse knjige in CDje, danes regal, ki itak full zasede, nekaj fasciklov zapiskov, pa nekaj cunj ... jeseni bom pa ugotovila, da so mi sobo podaljšali in vse vlačila nazaj! No ja...bomo videli ... Tuuuuuš, mrzel tuuuuuš! Pa hudirja, kje je kdo, da bi mi kavico skuhal?! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Vse peljala?! http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e025.gif Naka. Ne vozim kombija! No ... je res, da se mi ne ravno mudi, pa peljem vsakič nekaj - prejšnjič skoraj vse knjige in CDje, danes regal, ki itak full zasede, nekaj fasciklov zapiskov, pa nekaj cunj ... jeseni bom pa ugotovila, da so mi sobo podaljšali in vse vlačila nazaj! No ja...bomo videli ... Tuuuuuš, mrzel tuuuuuš! Pa hudirja, kje je kdo, da bi mi kavico skuhal?! Pa ti ne rabiš kombija ampak tovornjak... Minimalno 7-tonca... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Pa ti ne rabiš kombija ampak tovornjak... Minimalno 7-tonca... x:Dx Mnja, se nabere "šare" ja Doma bo treba še enkrat v omari ta pravo selekcijo naredit , še nekaj cot proč pometat, da bom lahko te stvari sploh kam dala. :xx!: kot da nimam drugega dela :xx!: Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 morgen pleme... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 He he, vsaj en, ki spi dalj kot jaz! Letim zej ...prfokse lovit! Mejte se, pridem še kaj kasneje mimo Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 He he, vsaj en, ki spi dalj kot jaz! Letim zej ...prfokse lovit! Mejte se, pridem še kaj kasneje mimo zadnje cajte sm chist hudo prevech zgoden.... chak....k spet zachnem delat.... ....nkol pred chetrto.....popoldan.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Dober večer... Bil na Gorenjskem... Pri Naklem pripeljal v tako ploho da se je od vsega izven avta videlo samo brisalce... Pa od tam pa do Brezij smo šli lepo s sprehajalno hitrostjo... Pa to je preseljevanje narodov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Pa to je preseljevanje narodov... dokler se pomikajo proti severu in zahodu......in ne ostajajo tukaj....je vse v redu..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 dokler se pomikajo proti severu in zahodu......in ne ostajajo tukaj....je vse v redu..... x:Dx zlomk....tralala Da bi te Bog uslišal... Ampak to so žal večinoma naši, in v nedeljo popoldne gre vsa ta čreda nazaj... Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 morgen.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Morgen... Že pol ure pokonci... Ko ni treba na šiht ne morem spat... http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/g015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.