santos 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>je bila do pred kake ure. zdaj je pa ze v ribah. Men pa zadnje cajte ful folka doloc Vodnarja, ful me jih vprasa, ce sem vodnar.Še res je...zato se v enih od naštetih temah...kr tržejo... , saj to je zato, ker je bil prehod v drugi znak...! Ni čudno, da te zadnje čase sprašujejo...saj od kar se z mano "družiš"...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 To bo najbrz, ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Sem Vodnar ascedent Strelec Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Jaz sem tudi po soncu vodnar mam pa tudi merkur v vodnarju no, zdaj grem še v ribam in rakom kej napisat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 jaz mam pa sam saturn v vodnarju, sicer pa uran 3.5 stopinje oddaljen od MC, torej, ni nek osebnejsi vpliv, ga pa vseen ful cutim (najbrz, poleg tega da je na 'vrh', zato ker je se v konjunkciji z vladarjem ascendenta). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Del 3.hiške (notri se bohoti Merkur), ter del 4.hiške (notri žari Sonček). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 vodnarji smo najbolši človek ki je vodnar je lahk ponosen na to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> vodnarji smo najbolši človek ki je vodnar je lahk ponosen na to Kako tipično za vas. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> vodnarji smo najbolši človek ki je vodnar je lahk ponosen na to Rojstni dan maš na isti datum kot jaz Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako tipično za vas. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 vodnarke smo najboljše x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Sem vodnarka z ascedentom vodnarja...se mi zdi,da smo taki ljudje malo "ven iz realnosti"ali pa malo"premaknjeni"...včasih niti sama sebe ne razumem?? ..Danes sem igriva za znoret,jutri bom pa čisto na tleh...spet čez nekaj dni bom živela v vesolju,takoj za tem bom mislila na ljubezen,ki če je prisotna,se mi zazdi brezvezna..in vendar imam tako rada prihodnost,ki se mi niti ne sanja o njej.. Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Luna v Vodnarju Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Pač moja luna je v ribah... Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Pač moja luna je v ribah...Cool,kar nima nobene veze s to temo ! Itak, da ste Vodnarji mal...premaknjeni in totalno izven realnosti...vsaj sodeč po kolegu...bi rekel, da živi v Matrici... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ..uuaauuu,MATRIX! Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ...ne morem verjet....pa tle ni še niti ene same samcate strani napisane........le kaj to pove o vodnarjih.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ...ne morem verjet....pa tle ni še niti ene same samcate strani napisane........le kaj to pove o vodnarjih.... .... Da nimajo časa brat luninega foruma ali pa da nimajo časa pisat... ali pa da se jim ne da........ mogoče...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ....mogoče..... .....sam priznaj, ebor, da je vseen mal čudno....vsa ostala znamenja imajo vsaj kakšno stran popisano....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Vodnar Je pa tule več naškljocanega Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ...pri nas je domišljija na prvem mestu...vsaj pri meni Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ...u super,nisem vedela,da je že ta tema Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ma kaki čudno......sam brezveze se jim zdi.......eee. oz predno stavk dokončajo, bi ga že spremenil,....tak da je bl v tem problem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ...seveda,če pa nas noben ne šteka...nas imajo za "heroinske duhove"... Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Hi hi, pajade.....noben ne šteka.......glede duhov že mrbit držal........heh, sam pridevnik bi pa zamenjala Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.