Guest mačona 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 jao ... nikol se ne bi ženla z Vodnarjem. čist nič se ne pustijo komandirat. njet good. preveč Levinje mam v sebi ... kljub Devici nisem ponižna. in bi bil prepir v hiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 jao ... nikol se ne bi ženla z Vodnarjem. čist nič se ne pustijo komandirat. njet good. preveč Levinje mam v sebi ... kljub Devici nisem ponižna. in bi bil prepir v hiši. no....sej baba se tezhko s tipom zhen.... x:Dx zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 pol pa omožila. lahko se poročiva ... in drug dan ločiva ... ko ugotoviva, da nimava istih želj .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 jao ... nikol se ne bi ženla z Vodnarjem. čist nič se ne pustijo komandirat. njet good. preveč Levinje mam v sebi ... kljub Devici nisem ponižna. in bi bil prepir v hiši. Saj Devica ni ponižna, samo preveč REDOLJUBNA... :wOOt: Z Levinjo bi še nekako šlo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 O dan vodnarji Res že dolgo nisem bla na tej strani pa sem se danes na tako mračen dan spolnila tud mal na vas.Kako ste kaj? Vidim da še kar blebetate tja v tri dni hehehe Lep pozdravček vsem Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 jao ... nikol se ne bi ženla z Vodnarjem. čist nič se ne pustijo komandirat. njet good. preveč Levinje mam v sebi ... kljub Devici nisem ponižna. in bi bil prepir v hiši. Hi, hi ... če je pa kaaaj fajn, ko je vedno vse po tvoje (moje)! Mačona vse najboljše za par dni nazaj! O dan vodnarji Res že dolgo nisem bla na tej strani pa sem se danes na tako mračen dan spolnila tud mal na vas.Kako ste kaj? Vidim da še kar blebetate tja v tri dni hehehe Lep pozdravček vsem No ... ne rečem, da ponavadi ne civknem kaj tule, le dam vedeti, da sem še med živimi ... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 kuga me ni uzela mogoče me bo pa povodenj enkrat čaw zvezdice Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 Čaaaaw! Jst grem pa lih zej pošnjofat, kaj bo danes za večerjo ... pridem vč ksno Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 O dan vodnarji Res že dolgo nisem bla na tej strani pa sem se danes na tako mračen dan spolnila tud mal na vas.Kako ste kaj? Vidim da še kar blebetate tja v tri dni hehehe Lep pozdravček vsem Ha ha... Pa ti kaj pametnega povej... Če znaš... kuga me ni uzela mogoče me bo pa povodenj enkrat čaw zvezdice Če bo že povodenj, potem naj bo taka... http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/h035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 Če bo že povodenj, potem naj bo taka... http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/h035.gif voda she za v chevelj ni dobra zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Morgen... :xx!: Priplaval domov s šihta... J***ti dež... :xx!: Je tako zgledal kot da sem v podmornici, ne pa v avtu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Alef jutro Ma saj pri nas je isto sranje. Mraz. Dež. Pa že navsezgodaj zoprne face. Eno sem vidla zju3 v ogledalu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Alef jutro Ma saj pri nas je isto sranje. Mraz. Dež. Pa že navsezgodaj zoprne face. Eno sem vidla zju3 v ogledalu Jaz tudi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 iiiiii....jst bi tut kako zoprno faco gledu!!!!kje so to da??? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Saj Devica ni ponižna, samo preveč REDOLJUBNA... :wOOt: Z Levinjo bi še nekako šlo... ja, saj jaz s svojo redoljubnostjo težim izključno sebi. res. razen če se drugi počutijo ogrožene, ko kaj počistim za njimi. pa sem celo to sprejela, da to delam zarad sebe, zaradi svojega filinga in pol nič nisem jezna, če so mi drugi kao nehvaležni. mam pač svoj filing za red in ga pol bajdvej na mičkeno uvedem še kje drugje ... saj ni panike, če pridem kam na obisk, pa malo pometem ali pobrišem ... nimam več zaradi tega groznih občutkov. če jih majo pa drugi, pa žalostno, da ne povejo, da jih moti, da "vdiram" v njihov red. sicer pa razen tega, da če kam pridem in pomagam kuhati, pač pomijem posodo sproti in še malo pobrišem, da ni tako umazano. to je še najmanj.saj sem nekje na pol Levinja. ajdi, Devica Strelka Levinja, vsega po malem. Hi, hi ... če je pa kaaaj fajn, ko je vedno vse po tvoje (moje)! Mačona vse najboljše za par dni nazaj!hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 iiiiii....jst bi tut kako zoprno faco gledu!!!!kje so to da??? zlomk....tralala V špeglu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 tle notr se pa dogaja... sam, da ni to podobno, kksnemu neurju pred zatisjem nje, nje... hocm rect: lep vikend vsem! ajaaaa... pa cim vec-cim, cim-bolj cudnih fac v speglih... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Vikend... Še danes zvečer delat, potem pa fraj do ponedeljka popoldne... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/p030.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Vikend... Še danes zvečer delat, potem pa fraj do ponedeljka popoldne... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/p030.gif joooj, zal mi je! ne zrd tega k gres dans zvecer migat... ampk zato, k si do pondelka fraj... sej bo! upam, da bos zdrzal... sej ne... fino, fino to... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Vikend... Še danes zvečer delat, potem pa fraj do ponedeljka popoldne... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/p030.gif deb te muca v pesek zakopalajst pa ceu vikend pa she ves teden....ajajaj zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 deb te muca v pesek zakopalajst pa ceu vikend pa she ves teden....ajajajzlomk....tralala http://www.cosgan.de/images/more/schilder/030.gif Jaz bom pa naslednji vikend... CELO soboto pa še v nedeljo dopoldan... :xx!: joooj, zal mi je! ne zrd tega k gres dans zvecer migat... ampk zato, k si do pondelka fraj... sej bo! upam, da bos zdrzal... sej ne... fino, fino to... Hvala ker te tako skrbi zame... Bo težko, ampak bom zdržal... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/m030.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 http://www.cosgan.de/images/more/schilder/030.gif Jaz bom pa naslednji vikend... CELO soboto pa še v nedeljo dopoldan... :xx!: kwa zej kle frajarishsej jst bom tut ceu nasledn vikend za mixpultom zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 kwa zej kle frajarishsej jst bom tut ceu nasledn vikend za mixpultomzlomk....tralala Jaz tudi... Samo moj je mal drugačen kot tvoj... Ima manj knofov pa lučk... Samo ropota pa bolj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 Samo ropota pa bolj... kr misl si de blpr men je 142 decibelou... xrolleyesx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 Uuuuuuuu zej sem se pa spomnila ene pesmi ... kako že gre???? "100 decibelov me zagrabi in postavi spet na noge, postavi me na rob življenja ..."nekaj takega Aja, pa dobro jutro, dober dan! Nekako se moram pripravit do tega, da naredim danes še kaj koristnega - cajta mi namreč zmanjkuje, jaz pa s šalco kafeta še kar pred TVjem visim Malo se mi že cufajo živčki, kako bom vse izpeljala - v nedeljo grem malo prek meje delat za ene 14 dni (ja točno tako, v tem času ne bom nič skakala po forumu ), potem imam plan biti še cca teden dni v Slo in potem hop nazaj prek meje, tokrat v drugo smer in to za par mesecev. Našopan urnik ... mislim, da se grem vsest na bajk in malo zmaltrat še kaj druzga, ne samo bučo! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.